Δευτέρα 25 Αυγούστου 2008

Αυτή την Κυριακή υπάρχει μόνο... ΠΥΡΣΟΣ


Τα ψέματα τελείωσαν. Άλλο τα φιλικά και άλλο τα επίσημα παιχνίδια. Μετά από πολλά χρόνια η Πυρσάρα επιστρέφει στο θεσμό του κυπέλλου και την Κυριακή η παρουσία όλων μας στο γήπεδο είναι επιβεβλημένη. Άλλο ΠΑΣ Γιάννενα φιλικό και άλλο Άγιος Δημήτριος κύπελλο. ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ. Την Κυριακή δεν υπάρχει ΠΑΟΚ, δεν υπάρχει Άρης, δεν υπάρχει Ηρακλής (καλά αυτοί δεν υπάρχουν ούτως ή άλλως), ούτε Ολυμπιακός, ούτε Παναθηναϊκός, ούτε ΑΕΚ. Την Κυριακή υπάρχει μόνο Πυρσός και όλοι θα πρέπει να είμαστε στο γήπεδο. Έτσι για να μάθουν και στην ΑΘΗΝΑ τι σημαίνει Πυρσός. Φέτος αδέρφια θα τους τρελάνουμε όλους. Πρώτα η “Μπάρτσα” (χα χα χα) και μετά έρχεται η Καλλιθέα. Όλα εντός μάγκες... Θα γουστάρουμε τρελά. Την Κυριακή το γήπεδο θα είναι καμίνι. Δεν θα πέφτει καρφίτσα. Πρέπει να... φάνε γκολ από τη γέφυρα στα ΚΤΕΛ.
Θέλω να πιστεύω πως η διοίκηση θα μεριμνήσει για την παρουσία της αστυνομίας. Δεν θα ανεχτούμε παρατηρήσεις και συλλήψεις. Όσο για τους “ποζεράδες” της κερκίδας αν είναι να έρθουν στο γήπεδο για μαγκιά και να κάνουν παρατηρήσεις στον κόσμο να καθίσει κάτω καλό θα ήταν να καθίσουν αυτοί σπίτι τους και να μην έρθουν στο γήπεδο. Την Κυριακή το γήπεδο πρέπει να βράζει και δεν πρέπει να σταματήσουμε να φωνάζουμε ούτε για μία στιγμή.

ΥΓ1: Άλλο φιλικά και άλλο επίσημα. Κάποιοι να χαλαρώσουν και να κατέβουν από το... καλάμι όσο είναι νωρίς.

ΥΓ2: Τι έγινε τελικά, μάθαμε; Είναι ακόμα μαλωμένοι ή μήπως έγιναν πάλι φιλαράκια!!! Απ' ότι ξέρω από πίσω βγάζουν... φτυάρια.

ΥΓ3: Μεγάλο μπράβο στους BIANCOVERDE για την κίνηση ανταλλαγής αναμνηστικών με τους οπαδούς του ΠΑΣ.

ΥΓ4: Κάποιοι “φανατικοί” που μας είχαν ζαλίσει για το σύνδεσμο ούτε που πατάνε από τα γραφεία. Για να μαζευόμαστε σιγά... σιγά όλοι.

ΥΓ5: Στο γήπεδο δεν έχει βρει ακόμα τον εαυτό του (θα τον βρει σίγουρα διότι είναι παιχτάρα), αλλά εκτός συνεχίζει να... καίει καρδιές. Και φανταστείτε πως είναι και καλό παιδί και δεν πολυβγαίνει.

ΥΓ6: Οι επισκέπτες στα μανιτάρια παραμιλούσαν με τον Πυρσό και τα πανώ που κοσμόυσαν τις όχθες του Βενέτικου. Κι ακόμα δεν είδατε τίποτα. Πυρσάρα παντού. Και στα μανιτάρια και στα... σαλιγκάρια που λέει κι ένας φίλος!!!!

ΥΓ7: Κάποιοι άρχισαν να διαδίδουν πως θα αρχίσουν οι μηνύσεις. Όχι στον Αεράτο (έγινα κολλητός του προέδρου άλλωστε), αλλά σε όποιον μιλάει αρνητικά για τον Πυρσό και αφήνει... αιχμές. Μήπως έχουμε χούντα και δεν το κατάλαβα;

ΥΓ8: Μόνο ένας... φίλαθλος θα ακολουθήσει την ομάδα φέτος σε όλα τα εκτός έδρας παιχνίδια. Είτε βρέξει είτε χιονίσει. Κια μετά να δω τι θα λέτε όλοι σας.

ΥΓ9: Κίτρινος... κίτρινος... κίτρινος Θεός, Πυρσέ είσαι ο ένας και ο μοναδικός.

ΥΓ10: Αλήθεια τι χρώμα φανέλες θα φοράμε στο παιχνίδι με τον Άγιο Δημήτριο που φοράει μπλε με κόκκινο; Να μας πείτε για να ξέρουμε τι χρώμα κασκόλ θα πάρουμε μαζί.

Αεράτος ο αυθεντικός (και την Κυριακή στο... κάγκελο)

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

to sabbato krhth gia na doume thn PAOKARA mas kai kyriakh ama prolaboume kai gyrisoyme ton pyrso.

Ανώνυμος είπε...

Oloi sto ghpedo thn Kyriakh. Megalos asos to matsaki. Den exei kamia tyxh o Agios Dhmhtrios. Pyrse pantoy kai emeis me ntou gia thn arrostia mas pame pantoy...

Ανώνυμος είπε...

Το τοπικό ντέρμπι στην πρεμιέρα πλησιάζει... Εθνικός Κατερίνης - Πυρσός Κατερίνης, συγνώμη Πυρσός Γρεβενών.

Ανώνυμος είπε...

tin KIRIAKI OLOI STO D.A.K.

Ανώνυμος είπε...

kamini prepi na ine to dak

rantevou sto gipedo pyrsakides

Ανώνυμος είπε...

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΥΡΣΟ.ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΤΟΝ ΝΕΑΡΟ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟ ΣΕΝΤΕΡΦΟΡ Στυλο ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ [ ΣΙΓΑ ΜΗ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΠΑΙΧΤΗ ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΠΟΛΗ ]ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ Η ΗΛΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ 17 ΕΤΩΝ ΚΑΙ 244 ΜΗΝΩΝ.ΣΑ ΔΕ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ.

Ανώνυμος είπε...

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΥΡΣΟ.ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΤΟΝ ΝΕΑΡΟ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟ ΣΕΝΤΕΡΦΟΡ Στυλο ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ [ ΣΙΓΑ ΜΗ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΠΑΙΧΤΗ ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΠΟΛΗ ]ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ Η ΗΛΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ 17 ΕΤΩΝ ΚΑΙ 244 ΜΗΝΩΝ.ΣΑ ΔΕ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ.

Ανώνυμος είπε...

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΥΡΣΟ.ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΤΟΝ ΝΕΑΡΟ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟ ΣΕΝΤΕΡΦΟΡ Στυλο Aποστολη ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ [ ΣΙΓΑ ΜΗ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΠΑΙΧΤΗ ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΠΟΛΗ ]ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ Η ΗΛΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ 17 ΕΤΩΝ ΚΑΙ 244 ΜΗΝΩΝ.ΣΑ ΔΕ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ.