Σάββατο 22 Μαρτίου 2008

ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΑ ΣΥΚΑ... ΣΥΚΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΚΑΦΗ... ΣΚΑΦΗ!!!

"Με μεγάλη έκπληξη αλλά ταυτόχρονα και με αγανάκτηση διαβάσαμε τις τελευταίες μέρες στον Αθλητικό Τύπο κάποια δημοσιεύματα των Ποντίων Βέροιας που έχουν σχέση με το αναμεταξύ μας παιχνίδι. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με τη σειρά:
- Πρώτον ο Πυρσός Γρεβενών κλείνοντας φέτος 80 χρόνια από την ίδρυσή του, χάραξε μια νέα διαδρομή στην ποδοσφαιρική του πορεία με επικεφαλής τον Πρόεδρο του κύριο Δημήτρη Παπαϊωάννου, τον κόσμο του, και τον ανθρώπων που πλαισιώνουν το ποδοσφαιρικό τμήμα. Πέρα απ' την αγωνιστική του παρουσία έχει φροντίσει να οργανωθεί σε όλους τους τομείς και ένας απ' αυτούς είναι ο σεβασμός και η φιλοξενία όλων των ομάδων που έχουν παίξει η θα παίξουν στην έδρα μας μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Στο πλαίσιο αυτό λοιπόν και επικαλούμαστε την μαρτυρία όλων των ομάδων που πέρασαν από την έδρα του Πυρσού η Α.Ε. Ποντίων Βέροιας γνώρισε μια πρωτόγνωρη φιλοξενία στο πρώτο αναμεταξύ μας παιχνίδι αντ΄ αυτού οι "κύριοι" που εκπροσωπούν αυτήν την ομάδα φρόντισαν να διεξαχθεί ο δεύτερος αγώνας σε συνθήκες ζούγκλας και κανιβαλισμού. Χαρακτηριστικά αναφέρουμε ότι στα αποδυτήρια που ξεντυθήκαμε η κατάσταση ήταν χειρότερη από στάβλο και η αποστολή μας δέχθηκε άνανδρη επίθεση πριν και μετά από το παιχνίδι από αλκοολικούς και άνανδρους "ανθρώπους" του ποδοσφαίρου που εκπροσωπούν την διοίκηση αυτής της ομάδος.
- Δεύτερον με έκπληξη διαβάσαμε την διαμαρτυρία που έχει σχέση με την διαιτησία και αυτό διότι αν μια ομάδα έπρεπε να διαμαρτυρηθεί για την διαιτησία του κυρίου Παπαδόπουλου θα έπρεπε να ήταν ο Πυρσός και αναφέρομαι χαρακτηριστικά στη φάση του 10ου λεπτού που υπάρχει πέναλτι και αποβολή την οποία αγνοεί ο διαιτητής. Επίσης σε ένα παιχνίδι στο οποίο ο Πυρσός είχε τον επιθετικό μονόλογο, δέχτηκε 7 κίτρινες κάρτες και η ομάδα που αμυνόταν τελείωσε το παιχνίδι με 3 κίτρινες κάρτες. Με βάση λοιπόν την παρουσία των δύο ομάδων στο γήπεδο το λογικό σκορ θα έπρεπε να είναι 5 με 6 - 0. Ο κύριος Παπαδόπουλος ανέχτηκε την συμπεριφορά του προέδρου και άλλων παραγόντων αφού λογικά θα έπρεπε να τους αποβάλει από το γήπεδο. Περιμένουμε λοιπόν από τα αναγραφόμενα στο φύλλο αγώνος την παραδειγματική τιμωρία της ομάδος αυτής γιατί θεωρούμε ότι κάποια στιγμή αυτά τα φαινόμενα πρέπει να εκλείψουν από το ελληνικό ποδόσφαιρο. Διερωτόμαστε, για ποιόν λόγο γίνανε όλα αυτά και αναρωτιόμαστε ποιούς πείραξε η σαφής ανωτερότητα του Πυρσού στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Για όλα τα παραπάνω υπάρχει στη διάθεση του κάθε ενδιαφερομένου το βίντεο του αγώνα.
- Τρίτον ο Πυρσός είναι στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και θα τερματίσει εκεί γιατί το αξίζει μέσα από την αγωνιστική του διαδρομή στο πρωτάθλημα. Έχουμε αποσπάσει το χειροκρότημα και τα αγωνιστικά διαπιστευτήρια από ομάδες και έδρες οι οποίες είναι οι καλύτερες στο πρωτάθλημα και αναφέρομαι χαρακτηριστικά σε κάποιες από αυτές (Κομνηνά - Οινόη - Τρίκαλα - Γαλατινή - Λιτόχωρο - Καλύβια κ.λ.π. Ευχόμαστε στην ιστορική ομάδα της Α.Ε. Ποντίων Βέροιας καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα".Φ.Α.Σ ΠΥΡΣΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ, Ο Πρόεδρος, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ.


Αυτή λοιπόν Πυρσάκηδες ήταν η ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση του Πυρσού και συγκεκριμένα ο πρόεδρος έστω και καθυστερημένα για όσα έγιναν στη Βέροια στο ματς με τους Πόντιους. Και δεν λέω καλά έκανε και τα... χώνει ο πρόεδρος για όσα έγιναν, αλλα ας μάθουμε επιτέλους να λέμε τα σύκα.. σύκα και τη σκάφη... σκάφη!!! Και τι θέλω να πω. Ωραία η ανακοίνωση, αλλά αμφιβάλλω αν την έβγαλε ο πρόεδρος. Για την ακρίβεια έμαθα πως άλλος έβαλε το δάχτυλο του και τη συνέταξε. Αυτό που μενόχλησε περισσότερο, όμως είναι ότι γράφονται ανακρίβειες. Τι θέλω να πω; Αναφέρει κάπου η ανακοίνωση για τα αποδυτήρια που άλλαξαν οι ποδοσφαιριστές μας. Θύμιζαν στάβλο λέει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση και ρωτάω εγώ τώρα τον προπονητή της ομάδας μας. Τα Πύδνα στο μεταξύ μας παιχνίδι γιατί άλλαξαν στα παλιά αποδυτήρια και όχι στα καινούρια; Και συνεχίζω... Εγώ ήμουν και στα Καλύβια, ήμουν και στη Γαλατινή. Τα... μπινελίκια και τα... μπουκάλια πήγαιναν σύννεφο. Δεν είδα να μας χειροκροτάνε πρόεδρε... Ήμουν και στα Τρίκαλα και δεν είδα να μας χειροκροτάνε πρόεδρε... Ήμουν και στα Κομνηνά και δεν είδα να με χειροκροτάνε κύριε Καμπερίδη. Εσάς σας χειροκροτήσανε μήπως; Εκτός κι αν βγάζετε ανακοινώσεις μόνο για να κερδίζετε τις εντυπώσεις. Μακάρι οι Πόντιοι να τιμωρηθούν και να πέσουν στο τοπικό, αλλά μακάρι και να μην γίνει και να παίξουν του χρόνου με τη Μηλιά και τότε να δείτε γέλιο... Προς το παρών, όμως γελάω μ' αυτόν που είχε την αστεία αυτή έμπνευση να συντάξει αυτή την ανακοίνωση. Πάντα τέτοια... Και του χρόνου στη Γ' εθνική να βάλετε τον ίδιο να βγάζει τις ανακοινώσεις, γιατί το ξαναλέω δεν πιστεύω πως την έγραψε ο πρόεδρος.

ΥΓ1: Αυτό που σας έγραψα για την προπόνηση της Πέμπτης δεν το έχω ξεχάσει ας περάσει το ματς της Κυριακής και θα τα πούμε από Δευτέρα.
ΥΓ2: Αλήθεια, ο υπεύθυνος της επίσημης σελίδας του Πυρσού έλαβε το μήνυμα μας στο οποίο ζητάμε άδεια για συνέντευξη με τον Άκη Γεωργίου; Το λέω γιατί απλώς δεν μας έχει απαντήσει ακόμα. Εκτός κι αν δεν έδωσε άδεια ο πρόεδρος...
ΥΓ3: Αλήθεια πόσο πάει το πρόστιμο αν αντιμηλίσεις στην προπόνηση; Είναι διαφορετικό αν είσαι φίλος του προπονητή ή όχι; Απλή ερώτηση κάνω;
ΥΓ4: Επιδή κάποιοι νομίζουν πως ηρέμισα, θα με βρουν μπροστά τους... Ακόμα δεν είδατε τίποτα... Του χρόνου να δείτε γέλια... Του χρόνου θα δείτε τον πραγματικό Αεράτο..
Καλό σας απόγευμα και καλή τύχη...

Αεράτος ο... αυθεντικός (και φιλόξενος)

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

MPEMPI DEN IME EGO O AERATOS.....

ROUMI FANS PYRSOS HOOLS2
pyrsara eviva ke tin kozani pida

Ανώνυμος είπε...

Ο ΛΑΟΣ ΑΠΑΙΤΕΙ Ο ΣΙΟΛΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΤΗΝ ΚΟΥΠΑ ΨΗΛΑ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ.ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΥΡΣΑΚΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΥΠΟΜΟΝΗ.Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ.ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΟΟΥΤΣ ΚΑΝΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΚΑΙ ΒΑΛ ΤΟΝ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ.ΟΚ ΚΑΜΠΕΕΕΕΕΕ?????

Ανώνυμος είπε...

GATE2 ESY EISAI O AERATOS.XAXAXA
ZHTW TO PIWMA.
ZHTW OI PYRSAKHDES.
ZHTW O AERATOS(ESY EISAI)XAXAXAXA
!!MPIZH-INTER-ZANZO-BABIC-MPEMPHS!!
POLY ALCOHOL RE PAIDIA.
EIMASTE OLOI PITSIKIA.
GATE2 ROUMI FANS-WHISKY FANS-GIN FANS-BEER FANS.

Αεράτος... είπε...

Πυρσάκηδες καλημέρα... Δέχτηκα χθες ένα μήνυμα από ανώνυμο το οποίο αναφερόταν σε ένα όνομα και άφηνε αιχμές. Αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος για τον οποίο έβαλα έλεγχο στα μηνύματα για να μην κατηγορεί ο καθένας άτομα και οικογένειες. Δεν θα το επιτρέψω από κανέναν αυτό και θα παρακαλούσα αυτόν που το έγραψε, αφού τον ενοχλεί τόσο πολύ η σελίδα ας διαβάζει τίποτα άλλο κι ας μας αφήσει στην υσηχία μας. Από το συγκεκριμένο blog δεν θα διαβάσετε ποτέ ανώνυμα σχόλια για ονόματα και οικογένειες χωρίς αποδέιξεις. Κι όποιος δεν συμφωνεί με τη σελίδα μπορεί απλώς να μην την παρακολουθεί.
Καλημέρα σας κύριε ανώνυμε που όχι απλώς δεν καταλάβατε ποιος είναι ο Αεράτος, αλλά είστε τελίως αλλού γι' αλλού...
Τελικά έχει πολύ πλα΄κα να ψάχνεις τον Αεράτο...

Timonakos είπε...

Borei na ftasei kai 500Eurw!!!

Ανώνυμος είπε...

O JOE PAEI APO KOUBA SE KOUBA.
SHMERA OMWS ISWS PIASEI KATEI.
JOE O AERATOS KAI OXI AYTOS POU NOMIZETE.