Τετάρτη 26 Μαρτίου 2008

ΠΥΡΣΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2007-08 με τον Σιόλα εκτός αποστολής. ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ!!!

Πυρσάκηδες καλημέρα... Τελικά η επιθυμία μας δεν σιακούστηκε από τον sir "καμπε" και ο Σιόλας (το δικό μας παιδί) όχι απλώς δεν έπαιξε αλλά ήταν εκτός αποστολής. Ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματα του. Ο προπονητής δεν μας έκανε τη χάρη και φυσικά δεν έδωσε αυτή την ευκαιρία στο Γιώργαρο να σηκώσει την κούπα και να υπερασπιστεί την εστία του Πυρσού στον τελικό. Αν θυμάμαι καλά στο ματς με τη Δεσκάτη ο sir "καμπε έλεγε πως δεν τον ενδιαφέρει το κύπελλο αλλά στον τελικό άλλα μας έδειξε. Του χρόνου να δείτε γέλια που θα έχουμε... Κατά τα άλλα η ομάδα κέρδισε την Αμυγδαλιά και κατέκτησε το κύπελλο... περίπατο. Η πρώτη κούπα για φέτος είναι πραγματικότητα... Πάμε τώρα για την καλή. Αυτή του πρωταθλήματος.
Εκεί που γέλασα πάντως περισσότερο είναι μες κάποιες φάτσες που είδα στο γήπεδο. Στα μεγάλα ματς άλλωστε δεν θα μπορούσαν να λείπουν όλοι αυτοί που πηγαίνουν στο γήπεδο για τη... λεζάντα. όλοι αυτοί που την προηγούμενη φορά που είχαν πάει στον Πυρσό ήταν στον αγιασμό της ομάδας... Αυτοί οι ίδιοι θα είναι και πάλι εκεί στις 15 Μαϊου για να πανηγυρίσουν την άνοδο και να πουν στον κόσμο πόσο πολύ βοήθησαν την ομάδα... Τα λέω όλα αυτά για να ξέρει ο κόσμος του Πυρσού τι ψηφίζει μερικές φορές. Κι αυτό βέβαια δεν ισχύει για όλους γιατί υπάρχουν και εξαιρέσεις... Εξαιρέσεις ανθρώπων του πολιτικού κόσμου που στηρίζουν την ομάδα από την πρώτη μέρα. Κι εντός και εκτός έδρας. Κια στα εύκολα και στα δύσκολα... Οι περισσότεροι όμως είναι μόνο για λεζάντα...

Αυτά με το κύπελλο και πάμε τώρα στην Κοζάνη... Το γήπεδο πρέπει να πάρει φωτιά την Κυριακή έστω και για το γόητρο γιατί η διαφορά που έχουμε με τους δευτεροτρίτους δεν αλλάζει με τίποτα και η άνοδος θα χαθεί μόνο αν η Πυρσάρα αυτοκτονήσει... όλοι γήπεδο για να καταλάβει η Κοζάνη ποια είναι τα πραγματικά λιοντάρια του Βορρά...
ΥΓ1: Μ' αυτούς ήσουν πρώτος, μ' αυτούς πήρες το κύπελλο, μ' αυτούς θα ανέβεις στη Γ' Εθνική. Είτε σ' αρέσει είτε όχι αδερφέ!!!

ΥΓ2: Σιόλα ψυχάρα για πάντα στην Πυρσάρα!!!

ΥΓ3: Σιόλα έλα στο λαό σου!!!

ΥΓ4: Σιόλα Πυρσάκια, για πάρτη σου θα πίνουμε το ρούμι σε σφηνάκια...

ΥΓ5: Κάτι πήρε το αυτί μου ότι ο Ζησάκος είναι ερωτευμένος. Όχι μόνο με τον Πυρσό...
ΥΓ6: Μπέμπη, βάλε ρούμι χωρίς ανανά και φύγαμε για Γ' εθνική!!!

ΥΓ7: Αλήθεια η φιέστα για την άνοδο στη Γ' εθνική που θα γίνει; Στα Γρεβενά ή στη Θεσσαλονίκη; Ή μήπως στην Κατερίνη;

ΥΓ8: Όλοι στο γήπεδο με την Κοζάνη... Δεν βάλατε μυαλό, δεν βάλατε μυαλό το ρούμι ρέει άφθονο στο Ρίο... Γκρεβενό!!!!

ΥΓ9: Πολύ μου άρεσε αυτή η νίκη της Καληράχης!!!

ΥΓ10: ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ!!!

Αεράτος ο αυθεντικός (και κυπελλούχος)

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ.ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΑΙΞΕ Ο ΣΙΟΛΑΣ.ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ.ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕΣ ΤΟ ΧΑΤΗΡΙ ΚΟΟΥΤΣ.ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΑΤΣ ΒΑΛ ΤΟΝ.
Υ.Γ.ΜΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΣ Ο ΖΗΣΑΚΟΣ ΑΕΡΑΤΕ???ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ.ΓΙΑΤΙ Ο ΖΗΣΑΚΟΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΟ(ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΕΙ).
Υ.Γ.1 ΤΟ ΡΟΥΜΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΚΟΚΑ-ΚΟΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΛΕΜΟΝΙΑ ΤΟ ΠΙΝΟΥΜΕ.
Υ.Γ.2 ΚΑΙ ΓΩ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΕΡΑΤΟΣ.ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Υ.Γ.3 ΚΑΛΗΡΑΧΗ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ!!
PYRSOS GATE2 HOOLS ON TOUR

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΧΤΕΣ ΗΤΑΝ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ Νο2.ΤΟΝ ΤΙΝΑΞΕ ΤΑ ΚΟΥΡΤΙΝΟΞΥΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΓΚΟΛΑΡΑ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ.ΑΝΤΕ ΜΠΕΜΠΙΝΙΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΥΜΠΑΙΧΤΕΣ.ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΜΠΑΙΧΤΕΣ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΑΛΚΟΟΛ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΠΑΡ(ΠΙΤΣΙΚΙΑ).ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.Ο ΚΟΟΥΤΣ ΤΗΣ ΚΑΛΗΡΑΧΗΣ ΤΡΙΒΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ.
ΡΕ GRIDINHO ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕΣ????
ΚΑΛΗΡΑΧΗ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΥΡΕΛΙΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΝΕ ΑΚΟΜΑ.Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΓΥΦΤΙΑΣ ΕΙΧΕ ΠΟΛΥ ΓΛΥΚΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΧΑΧΑ ΧΤΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΜΑΘΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΣ ΑΕΡΑΤΟΣ.ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΧΕ ΠΟΛΥ ΠΛΑΚΑ ΝΑ ΤΟΝ ΨΑΧΝΕΙΣ.ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΨΑΧΝΩ ΑΛΛΟ.ΚΑΛΟ ΨΑΣΙΜΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ.ΕΓΩ ΔΕΝ ΛΕΩ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!ΣΑΒΒΑΤΟ ΟΛΟΙ ΚΑΛΗΡΑΧΗ.ΕΧΕΙ ΚΑΛΟ ΜΑΤΣΑΚΙ.ΚΑΛΗΡΑΧΗ VS ΣΥΔΕΝΔΡΟ Η ΑΛΛΙΩΣ MPEMPHS VS GRIDINHO XAXAXAXA.
Υ.Γ. ΔΩΣ'ΤΕ ΡΟΥΜΙ ΣΤΟΝ ΛΑΟ.

Ανώνυμος είπε...

prepei na deite oloi to goal tou gnwstou pyrsakia kai paixth twn amygdaliwn vakoufarh sto paixnidi tou pyrsou apo ta videakia tou gridinho....
ante re john paixtara...
pyrsara gera gera kai gama ta mounia...
ante re dynata gia na gamhsoume tous kwlosourdous...
thessaloniki hools

Αεράτος... είπε...

ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ!!! Είδες Μπέμπη; Δεν ήθελε και πολύ προσπάθεια!!! έλα όμως που δεν έμαθες για τον αυθεντικό!!! Πάλι μπόμπα ρούμι σε ποτίσανε και νόμισες πως βρήκες τον Αεράτο!!! ΜΠΕΜΠΗΣ VS GRIDINHO ΣΗΜΕΙΩΣΑΤΕ: Άσο στη μπάλα και διπλό στα ποτά!!!

Πυρσάρα γερά με τσαμπουκά!!!
Απόκριες δεν ξέρουν να διοργανώνουν στην Κοζάνη, την Κυριακή θα καταλάβουν ότι ούτε και ομάδα στη μπάλα έχουν!!! Μόνο για καφέ στον πεζόδρομο είναι οι τύποι και για να μαζεύουν τίποτα κρόκους!!! ΧΑ ΧΑ ΧΑ

ΠΡΟΕΔΡΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΩΣΕ ΤΣΑΜΠΑ ΡΟΥΜΙ ΣΤΟΥ ΠΥΡΣΟΥ ΤΟ ΛΑΟ!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΟΟΥΤΣ ΚΑΜΠΕ:
ΕΑΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΙΟΛΑΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΟΣ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ, ΦΥΓΕ ΝΑ ΓΛΕΙΤΩΣΕΙΣ?????????????????
ΤΕΛΟΣ

ΦΩΛΙΑ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΝΤΕΚΑΔΑ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΜΥΝΗΜΑ ΠΡΟΣ ΚΟΟΥΤΣ ΚΑΜΠΕ:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΟ ΤΟΝ ΣΙΟΛΑ, ΑΛΛΙΩΣ ΦΥΓΕ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙΣ!!!!!!!!!!!
ΤΕΛΟΣ

ΣΙΟΛΑ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΝΤΕΚΑΔΑ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ