Κυριακή 23 Μαρτίου 2008

«Σκάσε… Εκατό ευρώ πρόστιμο και σήκω φύγε…»

Πυρσάκηδες καλημέρα…
Με νίκη συνέχισε η ομαδάρα μας και αύξησε ακόμα περισσότερο τη διαφορά από τους δευτεροτρίτους της βαθμολογίας. ΦΟΥΛ ΓΙΑ ΑΝΟΔΟ Η ΠΥΡΣΑΡΑ αλλά κάποιοι στην ομάδα δεν έχουν καταλάβει πως με τις φωνές και τα πρόστιμα δεν θα γίνουν οι παίκτες μας καλύτεροι. Τέτοια κάνουν και μας κάνουν να βάζουμε τα ματς της ομάδας σε δεύτερη μοίρα.
Δεν ασχολούμαι καθόλου με το ματς γιατί μετά τα όσα άκουσα για την προπόνηση της Πέμπτης δεν μπορώ να πιστέψω σ’ αυτά που ακούν τα αυτιά μου και λαμβάνουν… χώρα στις προπονήσεις της ομάδας. Ένας φίλος της σελίδας μου έστειλε το παρακάτω email με το συγκεκριμένο περιστατικό. Τι διασταύρωσα και όντως συνέβη. Τώρα το αν ειπώθηκαν τα πράγματα έτσι ακριβώς αυτό δεν είμαι σε θέση να σας το επιβεβαιώσω. Όταν όμως την προηγούμενη φορά σας είχα γράψει για το επεισόδιο που έλαβε χώρα στις εγκαταστάσεις της Ένωσης τότε οι περισσότεροι έκαναν τους κινέζους και δεν βγήκε κανείς να μιλήσει… Σας το παραθέτω όπως μου το έστειλαν και βγάλτε ο καθένας τα συμπεράσματα σας…
ΤΟ ΤΟΝΙΖΩ: Δεν σημαίνει πως το πιστεύω απλώς το μεταφέρω σαν είδηση… Το αν αληθεύει περιμένω άλλους να το επιβεβαιώσουν. Την προηγούμενη φορά δεν είδα τον πρόεδρο να βγάζει καμία ανακοίνωση, για τη Βέροια όμως έβγαλαν. Περιμένω αυτή τη φορά να δω τι στάση θα κρατήσει ο πρόεδρος… Για πάμε να δούμε, όμως τι λέει το email σχετικά με την πρποπόνηση της Πέμπτης:

ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΠΕΜΠΤΗΣ:
Ένας με έναν (επιθετικός με αμυντικό)
Γίνεται μια δυνατή μπαλιά. Τρέχει ο επιθετικός με τον αμυντικό.
Ο επιθετικός προσπαθεί να σώσει τη μπάλα πάνω από τη γραμμή του πλάγιου άουτ και στην προσπάθεια του αυτή την γυρνάει προς τα πίσω. Τρέχουν αμυντικός και επιθετικός και ξαφνικά ο κόουτς σφυρίζει.
ΚΟΟΥΤΣ: «Δώσε τη φανέλα στον άλλον (επιθετικό).
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ: «Γιατί;»
ΚΟΟΥΤΣ: «Γιατί έτσι! Έτσι σας μάθανε οι ποδοσφαιροπατέρες σας, να γυρνάτε τη μπάλα πίσω;»
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ: «Γιατί τι έκανα; Τη μπάλα πήγα να σώσω και την γύρισα πίσω».
ΚΟΟΥΤΣ: «Μην μιλάς»
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ: «Γιατί;»
ΚΟΟΥΤΣ: «Πενήντα ευρώ πρόστιμο»
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ: «Γιατί πενήντα ευρώ πρόστιμο; Επειδή πήγα να σώσω τη μπάλα και τη γύρισα πίσω;»
ΚΟΟΥΤΣ: «Σκάσε… Μην μιλάς…»
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ: «Γιατί μου βάζεις πρόστιμο;»
ΚΟΟΥΤΣ: «Σκάσε… Εκατό ευρώ πρόστιμο και σήκω φύγε…».

Φυσικά και δεν συμφωνώ με την αντίδραση του ποδοσφαιριστή εν μέρει, αλλά αν ισχύουν αυτά τα… σκάσε και τα… ποδοσφαιροπατέρες σας και τα… πενήντα και εκατό ευρώ, πραγματικά λυπάμαι γι’ αυτόν τον άνθρωπο που είναι προπονητής της ομάδας μας. Κι ας είμαστε πρώτοι… Συγνώμη κύριε Καμπερίδη αλλά αν ισχύουν όλα αυτά τότε υποπέσατε πάλι σε ατόπημα. Αλά είπαμε, αφού σας ανέχονται ο πρόεδρος και η διοίκηση εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό από το να κάνουμε τουμπεκί!!! Το ξαναλέω, αυτή είναι προσωπική μου άποψη και έχω δικαίωμα να νιώθω και να πιστεύω ότι θέλω για τον καθένα. ΚΑΙ ΚΡΑΤΑ ΤΙΣ ΕΠΙΦΥΛΑΞΕΙΣ ΜΟΥ ΣΤΟ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΑΛΗΘΕΥΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ… ΑΝ ΟΜΩΣ ΙΣΧΥΟΥΝ: Δεν περιμένω καμία επίσημη αντίδραση, απλώς εγώ έβγαλα τα συμπεράσματα μου… Κι ας με λέτε κομπλεξικό κι ας με λέτε όπως θέλετε. Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν είμαι πρόβατο κανενός… Καλή σας μέρα…

Ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματα του…

Αεράτος ο αυθεντικός (και χωρίς πρόστιμο)

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΟΝΤΩΣ ΕΤΣΙ ΕΓΙΝΕ ΠΑΙΔΙΑ.ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΕΡΑΤΟΣ.ΤΟ ΕΜΑΘΑ ΑΠΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΑΤΟΜΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.ΡΕ ΚΑΜΠΕ ΤΟΝ ΠΥΡΣΟ ΠΡΟΠΟΝΕΙΣ ΟΧΙ ΤΗΝ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ.ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΛΙΓΟ.ΤΟ ΕΒΓΑΛΕΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ.ΠΙΣΩ ΓΥΡΙΣΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΔΕΝ ΚΑΡΦΩΣΕ ΑΥΤΟΓΚΟΛ.ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ Ο ΦΕΡΓΚΙΟΥΣΟΝ???ΣΥΝΕΛΘΕ ΛΙΓΟ.ΠΩΠΩ ΠΟΥ ΝΑ ΕΠΑΙΖΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ Α ΕΘΝΙΚΗ.ΒΡΑΣΤΑ ΑΥΓΑ ΣΤΙΣ ΜΑΣΧΑΛΕΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΒΑΖΕΣ ΓΙΑ ΤΙΜΩΡΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΚΟΥΡΕΛΙΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΝΕ ΑΚΟΜΑ.
ΑΕΡΑΤΑ-ΚΑΛΗΡΑΧΗ 1-2.
ΟΛΟΙ ΕΙΔΑΝ ΧΤΕΣ ΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ
ΑΦΕΝΤΙΚΟ.ΟΙ ΚΑΛΗΡΑΧΗ ΚΕΡΔΙΣΕ ΜΕ ΑΝΕΣΗ.
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΙΣ ΚΑΛΗΡΑΧΗΣ ΕΔΩΣΑΝ ΜΟΝΟ ΤΟ 10% ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΟΥΣ.
Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΓΥΦΤΙΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

FORZA KALIRAHI FORZA MPEMPIS

Ανώνυμος είπε...

o LAOS APETI TON SIOLA KATO APO TA DOKARIA STO MATS TOU KIPELOU......

UG..KE TO MAI THA INE OREA ME TO ROU ME TO RUMI GIA PAREA!!!

Ανώνυμος είπε...

ESY EISAI O AERATOS.XAXAXA
POION MAH RE KAI ROUMIA MOU LES.
OLO TO XRONO ROUMI .XAXAXAXAXA.
ZHTW TA PITSIKIA.
INTER INTER!
POU EINAI O INTER INTER RE PAIDIA???