Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΟΥ ΠΥΡΣΟΥ

Ανεξάρτητα με τα όσα σας είπαμε πως θα αναφέρουμε σχετικά με το τι συνέβη στο γήπεδο στην αναμέτρηση του Πυρσού με τα Αεράτα, είχαμε και την αιφνίδια παραίτηση του προέδρου της ομάδας Μενέλαου Παπαϊωάννου μετά τη λήξη του αγώνα. Μια απόφαση που είχε παρθεί μέρες τώρα και δεν είχε να κάνει σε τίποτα με τα περιστατικά που διαδραματίστηκαν στις κερκίδες του σταδίου. Για καθαρά οικονομικούς λόγους ήρθε η παραίτηση και έχει να κάνει καθαρά από τη θέση του προέδρου και όχι γενικότερα από το ΔΣ της ομάδας στο οποίο θα παραμείνει πιστός στρατιώτης ο Μενέλαος Παπαϊωάννου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της παραίτησης…

Απευθύνομαι στους φιλάθλους των Γρεβενών με σεβασμό και επίγνωση της δύσκολης συγκυρίας για την ομάδα του Πυρσού, αλλά και γενικότερα για την πορεία του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου που δοκιμάζεται σκληρά.
Το χρονικό διάστημα κατά το οποίο ανέλαβα την ευθύνη σαν Πρόεδρος του Δ.Σ. να βγάλουμε την ομάδα από το αδιέξοδο στο οποίο είχε περιέλθει, κατεβλήθησαν αγωνιώδεις προσπάθειες... με προσωπικές οικονομικές θυσίες να ανταπεξέλθουμε στα λειτουργικά και άλλα έξοδα και να βοηθήσουμε τον Πυρσό να έχει μια αξιοπρεπή παρουσία στο Πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής.
Από την αρχή έκρουσα τον κώδωνα του κινδύνου αναφορικά με τις οικονομικές δυσχέρειες που επρόκειτο να αντιμετωπίσουμε και ουδέποτε υποσχέθηκα ότι μόνος μου θα μπορούσα να τις υπερβώ.
Είχα αντιθέτως τονίσει ότι χωρίς τη σύμπραξη και την ενεργό συμπαράσταση όλων όσων μπορούν να συντρέξουν, το όλο εγχείρημα θα ήταν καταδικασμένο να αποτύχει.
Παρά τη συγκινητική ανταπόκριση του απλού γρεβενιώτη φιλάθλου αλλά και τη διάθεση πολλών να βοηθήσουν, τα αποτελέσματα είναι μέχρι σήμερα δυστυχώς πενιχρά.
Θα υποβάλω λοιπόν στην επόμενη συνεδρίαση του Δ.Σ. την παραίτησή μου από τη θέση του Προέδρου του Φ.Α.Σ. Πυρσός. Καλώ ταυτόχρονα άτομα και κοινωνικούς εταίρους σε ανιδιοτελή και γενναία συμπαράταξη, που είναι το αναγκαίο βήμα για τη σωτηρία του λαοφιλούς συλλόγου.
Παραμένω στο Δ.Σ. ως απλό μέλος και στρατευμένος μαχητής στον αγώνα που πρέπει όλοι μαζί να ξεκινήσουμε για να ξαναδώσουμε όραμα και ελπίδα στο γρεβενιώτικο ποδόσφαιρο, του οποίου αναπόσπαστο κομμάτι αποτελεί η ιστορική μας ομάδα.

Μενέλαος Παπαϊωάννου
Πρόεδρος του Φ.Α.Σ. Πυρσός Γρεβενών

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟ ΕΝΟΟΥΣΕ Ο ΠΟΙΗΤΗΣ!!!!!!! ΔΗΛΩΣΕΙΣ ,ΔΗΛΩΣΕΙΣ,ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΙ ΧΟΥΙ ΚΙΑΥΤΟ...ΗΜΑΡΤΟΝ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΙΟ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ανώνυμος είπε...

Φίλοι Πυρσόβιοι,
Το ματς,σήμερα, δε θέλω να το κρίνω καθόλου.Απλά, γράφω για το το Μένιο και την προσπάθεια που έκανε και ΜΠΡΑΒΟ του.Ηταν ονειροπόλος και αιθεροβάμων.Κάποτε τον ρώτησα αν έχει κάποιους να τον βοηθήσουν και πόσο τους έχει εμπιστοσύνη.Ήταν πολύ σίγουρος και πολύ αισιόδοξος.Τι συνέβη Μένιο;Tι άλλαξε;Σίγουρα κάτι άλλαξε.Θα το μάθουμε;Δε νομίζω και δεν πρέπει να μας ενδειαφέρει.Το μέλλον του ΠΥΡΣΟΥ.Αυτό είναι το θέμα.
Ευχαριστώ

Ανώνυμος είπε...

o menios htan monos tou!!!!apo iposxeseis xortasame!menio mila me onomata ,an kai oloi kseroun