Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου 2011

ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ Η ΣΥΓΝΩΜΗ ΧΑΘΗΚΕ ΤΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ

Είχα σκοπό να γράψω πιο νωρίς για τα όσα έγιναν μετά το ντέρμπι του Πυρσού με τα Αεράτα, αλλά περίμενα να δω τα όσα θα ακολουθήσουν μετά τα ευτράπελα για τα οποία θα μιλήσουμε. Κι όπως αποδείχτηκε καλά κάναμε και περιμέναμε διότι ακολούθησαν αρκετά τα οποία θα συζητήσουμε σήμερα.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Κι ενώ όλη την εβδομάδα οι παράγοντες των δύο ομάδων, οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές τους μιλούσαν για γιορτή του γρεβενιώτικου ποδοσφαίρου κρατώντας τους τόνους χαμηλά και ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ, μετά το παιχνίδι βρέθηκε τελικά ΕΝΑΣ για να χαλάσει το όλο φιλικό κλίμα της αναμέτρησης. Σ’ ένα παιχνίδι χωρίς θέαμα και φάσεις οι δύο ομάδες μοιράστηκαν τους βαθμούς και τις όποιες εντυπώσεις και όλοι πίστευαν πως από σήμερα το ματς αυτό θα ανήκει στο παρελθόν. Βρέθηκε όμως αυτός ο ΕΝΑΣ να δημιουργήσει πρόβλημα.

Κι εδώ θα πρέπει να πούμε φίλοι μου πως το να βρίζεις ποδοσφαιριστές, το να φτύνεις ποδοσφαιριστές και να φέρεσαι με χυδαίο και ντροπιαστικό τρόπο, όταν μάλιστα εργάζεσαι σε κάποιο Μέσο Μαζικής Ενημέρωσης της πόλης ανεξάρτητα από το αν είσαι ή όχι δημοσιογράφος δεν είναι απλά μια ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ.
Είναι ΕΠΙΘΕΣΗ. Και είναι χυδαία και ντροπιαστική ΕΠΙΘΕΣΗ προς αυτά τα παιδιά που φοράνε και προσπαθούνε να τιμήσουν τη φανέλα της ομάδας της πόλης μας. Με τα τόσα προβλήματα που διανύει φέτος η ομάδα σε μια περίοδο κρίσης για όλη τη χώρα.

Το πώς αυτά τα μπινελίκια και αυτή τη συμπεριφορά κάποιοι τα χαρακτήρισαν απλά ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ ειλικρινά δεν μπορώ να το καταλάβω.

Θα μου πείτε τώρα, ΝΑΙ αλλά βγήκε και ζήτησε συγνώμη. Κάτι είναι κι αυτό δεν λέω, αλλά στο χωριό μου λένε πως από τότε που βγήκε η συγνώμη χάθηκε το φιλότιμο. Ειδικά αν τέτοιου είδους συμπεριφορές επαναλαμβάνονται από τα ίδια πρόσωπα. Κι απ’ ότι ξέρω δεν ήταν η πρώτη φορά που συνέβη κάτι τέτοιο. Στο παρελθόν είχαμε ανάλογα κρούσματα χυδαίας και ντροπιαστικής επίθεσης προς τους ποδοσφαιριστές. Κι αυτό μας το κατήγγειλαν πολλοί ποδοσφαιριστές που επικοινώνησαν μαζί μας.

Κι άντε το ξεπερνάμε κι αυτό. Κάνεις λάθος… Άνθρωπος είσαι ρε αδερφέ και ξεφεύγεις, που δεν επιτρέπεται, αλλά λέμε τώρα!!! Βγαίνεις όμως και κάνεις δημόσια δήλωση συγνώμης στο periferiako.com. Σε μια σελίδα που ασχολείται με τα νέα των ομάδων της Δ’ εθνικής. Επίσημη δήλωση / συγνώμης φίλαθλου σε site των ομάδων πρώτη φορά βλέπουμε. Ποιος είσαι ρε αδερφέ; Πρόεδρος της ομάδας είσαι; Προπονητής ή παίκτης είσαι;

Κι απ’ ότι μας είχε πει την προηγούμενη φορά που ασχοληθήκαμε μαζί του, δεν έχει και την καλύτερη σχέση με την τεχνολογία, άρα ποιος την έστειλε αυτή την επίσημη δήλωση στο συγκεκριμένο site που μας έκανε πανελλαδικά ρεζίλι;

Κι επειδή κάποιοι έγραψαν πως ο ποδοσφαιριστής του Πυρσού λογομάχησε μαζί του, εγώ θα πω πως αυτός λογομάχησε πρώτος με τον ποδοσφαιριστή και μετά ακολούθησαν όλα όσα γνωρίζουμε όλοι μας.

Πάντως και στη δήλωση της συγνώμης δεν κατάλαβα αυτό που αναφέρει στο τέλος: «Από τους ποδοσφαιριστές και… μόνο!!!». Εκεί πραγματικά τι θέλει να πει ο ποιητής. Είχαν και άλλο αποδέκτη τα μπινελίκια δηλαδή;

Δεν θα δώσουμε μεγαλύτερη συνέχεια στο θέμα, ελπίζουμε η συγνώμη που ζήτησε να είναι όντως αληθινή και να νιώθει όντως ότι η συμπεριφορά του ήταν το λιγότερο απαράδεκτη και συνεχίζουμε…

ΥΓ1: Για την παραίτηση Μένιου θα μιλήσουμε τις επόμενες ημέρες καθώς αναμένονται σημαντικές εξελίξεις στην ομάδα…

Δεν υπάρχουν σχόλια: