Πέμπτη 8 Απριλίου 2010

«Ου ψευδομαρτυρήσεις κατά του πλησίον σου μαρτυρίαν ψευδή»

Με μεγάλο ενδιαφέρον έφτασε στ’ αυτιά μου πως σήμερα το πρωί κλήθηκαν να περάσουν για να καταθέσουν (κατάθεση θα είναι, ανάκριση θα είναι δεν γνωρίζουμε…) αρκετοί γρεβενιώτες πολίτες για τα επεισόδια στο παιχνίδι του Πυρσού με τη Βέροια. Από απλούς πολίτες μέχρι το…. νομάρχη πήρε η μπάλα αν δεν κάνω λάθος. Και τα χαρτιά με τις κατηγορίες που πήραν στα χέρια τους δεν ήταν μία απλή σελίδα, αλλά σελίδες ολόκληρες με διάφορες κατηγορίες. Τους κατηγορούν, κάποιοι συγκεκριμένα για επεισόδια, είσοδο στον αγωνιστικό χώρο, προπηλακισμό, υβριστικές κουβέντες, ρίψη αντικειμένων και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε.
Αυτά είναι… ΦΑΡ ΟΥΕΣΤ έγιναν τα Γρεβενά. Ο ΚΑΛΑΧΑΝ πήρε φόρα και μετά τη σύλληψη των αλλοδαπών (για κατοχή χασίς) στα βουνά της πόλης μας, ο ΣΕΡΙΦΗΣ πήρε τα πάνω του και είπε να βάλει τάξη στην πόλη και να βάλει τέλος στο χουλιγκανισμό. Πως αλλιώς άλλωστε θα γίνει… ΤΑΞΙΑΡΧΟΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ!!!
Βλέπετε, δεν έβαλε μυαλό όταν συνέλαβε ανήλικα παιδιά μετά το παιχνίδι με τη Βέροια, τα οποία μάλιστα είχε συλλάβει από τις καφετέριες που έπιναν καφέ και είπε να εντυπωσιάσει ακόμα περισσότερο τους ανωτέρους του. Είπα ανωτέρους του και θα αρχίσει να βαράει τίποτα προσοχές τώρα που θα διαβάζει κι αυτός και όλοι οι «ακόλουθοι» του… Τότε που γελούσε μαζί μας το πανελλήνιο καθώς η είδηση είχε κάνει το γύρω όλων των ενημερωτικών blog στο διαδύκτιο.

Πως αλλιώς θα εντυπωσιάσουμε τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Χρυσοχοϊδη ο οποίος κατάγεται από τη Βέροια και ο ΣΕΡΙΦΗΣ το ήξερε γι’ αυτό άλλωστε δεν ήθελε να ανοίξει μύτη. ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΛΕΒΕΝΤΗ ΚΑΛΑΧΑΝ… ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ… ΕΣΥ ΘΑ ΛΥΣΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ…

Η διαφορά όμως είναι πως όλοι αυτοί που συνέταξαν τις κατηγορίες θα έχουν μαζί τους δέκα μάρτυρες ενώ οι απλοί πολίτες θα έχουν μαζί τους όλη την πόλη, σύσσωμη την ομάδα και τη διοίκηση του Πυρσού, την πολιτεία (Βουλευτής, Νομάρχης, Δήμαρχος) και όλους τους απλούς πολίτες.

Από τα λίγα που είχα συγκρατήσει στα θρησκευτικά που έκανα με το ζόρι στο σχολείο καθ’ ότι ΑΘΕΟΣ η 9η εντολή που κατά περίεργο λόγο την ξεχνούσα πάντα έλεγε: «Ου ψευδομαρτυρήσεις κατά του πλησίον σου μαρτυρίαν ψευδή».
Κι όσοι κατάλαβαν… κατάλαβαν!!! Όσοι δεν κατάλαβαν θα μας βρουν απέναντι τους. Ήδη μαθαίνω πως αν δεν ανακαλέσουν ή δεν αποσύρουν τις ψευδείς κατηγορίες για κάποιους έχει δοθεί εντολή για μηνύσεις και από την άλλη πλευρά για συκοφαντική δυσφήμηση, αλλά και για ψυχική οδύνη. Και τότε θα γελάσει ο κάθε πικραμένος.

Άσχετο, αλλά επειδή αυτή την περίοδο συνεχίζεται και η δίκη του αδικοχαμένου Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου που δολοφονήθηκε από υπηρεσιακό όπλο οργάνου της τάξης πάμε να θυμηθούμε ένα σύνθημα:
«Στο γήπεδο όλοι βρίζουν και ο ΚΑΛΑΧΑΝ μαλώνει. ΜΠΑΤΣΟΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ».

ΥΓ1: Ραντεβού στον ανακριτή ΔΕΚΑ (ψευδομάρτυρες) εσείς, 200 εμείς…

Κι όπως λέει και το τραγούδι: "Καληνύχτα ΜΑΛΑΚΑ η ζωή έχει πλάκα!!!"

Γ…ω τη δημοκρατία μου!!!
(ΓΕΛΑΩ με τη δημοκρατία μου!!! Αυτό εννοώ για να μην παρεξηγηθώ)

Αεράτος ο αυθεντικός (άθεος και αλλεργικός με τους μπάτσους)

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Paraskeyh 16 Apriliou to dikastirio twn anhlikwn gia ta gegonota tou paixnidiou me ti veria.