Σάββατο 17 Απριλίου 2010

ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Μπορεί το παρακάτω κομμάτι που ανίχνευσα στο www.metrosport.gr να μην έχει άμεση σχέση με την ομάδάρα μας τον Πυρσό, αλλά θεωρώ πως δεν είναι και τελείως άσχετο. Κρύβει πολύ... ζουμί το συγκεκριμμένο θέμα. Για δείτε κι εσείς θα θα πούμε περισσότερα τις επόμενες ημέρες:
"Η άρνηση του Ντίμη Παπαιωάννου να εμπλακεί και πάλι στα διοικητικά της κιτρινόμαυρης ΚΑΕ ήταν ένα πλήγμα καθώς είναι γνωστή η προσφορά του σε δύσκολες εποχές προς την ομάδα. Όταν μπήκε στην «Γένεσις» στήριξε με όλες του τις δυνάμεις την ομάδα. Ειδικά η οικονομική του προσφορά ήταν κάτι παραπάνω σημαντική.Παίρνοντας την απόφαση να αποχωρήσει πριν δυο χρόνια και να ασχοληθεί με την ποδοσφαιρική ομάδα της ιδιαίτερης πατρίδας του στεναχώρησε όλους τους Αρειανούς.Το περασμένο καλοκαίρι ο Άρης έβαλε στα ταμεία του 1.000.000 ευρώ από την παραχώρηση του Κώστα Παπανικολάου και έτσι μπόρεσε κατά ένα μεγάλο μέρος την φετινή χρονιά λίγοι ίσως είναι αυτοί που γνωρίζουν ότι ο εν λόγω παίκτης είχε έρθει στον Άρη εξαιτίας του Ντίμη.Το δεύτερο πλήγμα ήταν η άρνηση του Θανάση Τζεβελέκη να ηγηθεί ενός παναρειανού σχήματος που θα ένωνε όλους τους Αρειανούς παράγοντες. Με το «έχει κλείσει ο κύκλος μου στην προεδρία. Είμαι στρατιώτης του Άρη και αν χρειασθεί θα βοηθήσω» ο τέως πρόεδρος έδωσε τέλος στην φημολογία που τον έφερνε να επανέρχεται στην προεδρία.Η προσφορά του σημαντική αλλά ο άνθρωπος δεν μπορεί να πλέον να ασχολείται αρκετές ώρες με τον Άρη αλλά και ούτε να βάζει μεγάλα χρηματικά ποσά. Απλά αν δει ότι σχηματίζεται ένα ικανό διοικητικό σχήμα δεν απέκλεισε ότι μπορεί να συνδράμει αλλά σε πολύ μικρότερα μεγέθη. Αρνητικός φέρεται να είναι και το ηγετικό μέλος της «Γένεσης» γνωστός επιχειρηματίας Αλέξης Αντωνιάδης.Πάντως υπάρχουν κάποια μέλη της «Γένεσις» αλλά και κυρίως της «Σάρισα» που δεν κρύβουν ότι θέλουν να βοηθήσουν αλλά δεν γνωρίζουμε αν αυτοί οι 6-7 μπορούν να κρατήσουν το οικονομικό βάρος της δημιουργίας το καλοκαίρι μιας ομάδας που θα είναι και πάλι πρωταγωνίστρια στο Ελληνικό πρωτάθλημα.Όμως τα πράγματα μπορούν να αλλάξουν εντυπωσιακά και ακόμη και αυτοί που αρνούνται τώρα να αλλάξουν γνώμη και να μπουν δυνατά στα διοικητικά με σκοπό την δημιουργία μιας μεγάλης ομάδας αρκεί να βρεθεί ο ΗΓΕΤΗΣ που αυτήν την στιγμή λείπει από τον σύλλογο και θα είναι προσωπικότητα και γενικής αποδοχής".

Τα συμπεράσματα δικά σας...

ΥΓ1: Δύο αθώοι και δύο με απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα για έξι μήνες. Δικαίωση σε μεγάλο βαθμό...

ΥΓ2: Αλήθεια για ποιο λόγο κάποια όργανα της τάξης στην πόλη μας (όχι συμπατριώτες μας) έχουν εμμονή με κάποιους φίλους του Πυρσού. Μήπως έχουν προσωπικά μαζί τους ή μήπως κρύβεται κάτι άλλο από πίσω; Απλή ερώτηση κάνουμε πριξν προχωρήσουμε σε αποκαλύψεις.

Αεράτος ο αυθεντικός (χαλάρωσε αδερφέ γιατί την έχεις δει πολύ καουμπόης και δεν κάνει!!!)

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τι καταλαβαίνεις εσύ από αυτό? Οτι ο Παπαϊωάννου θα ασχολειθεί πάλι με τον Άρη οπότε αντίο Πυρσός?????????

Ανώνυμος είπε...

BRE AERATE, KOITA TI EGINE ME TON PROTEA. O NTIMHS MAS, PLHROSE TA LEFTA POY XROSTAEI STON KOSMATOPOYLO GIA TON PAPANIKOLAOY?

Ανώνυμος είπε...

BRE AERATE, KOITA TI EGINE ME TON PROTEA. O NTIMHS MAS, PLHROSE TA LEFTA POY XROSTAEI STON KOSMATOPOYLO GIA TON PAPANIKOLAOY?

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΕΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΣΗ Ο ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΒΡΕ ΟΥΣΤ ΛΑΜΟΓΙΑ ΧΩΡΙΑΤΕΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ Ο ΤΡΟΜΑΡΑΣ

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ;
ΠΟΣΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ;
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΣΤΗΝ ΚΡΑΝΟΥΛΑ ;
ΠΟΣΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ;
ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑΤΙ Η ΕΠΑΝΩΜΗ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΑΝΟΥΛΑ ;
ΓΙΑΤΙ ΕΜΠΛΕΚΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ;
ΓΙΑΤΙ ;
ΓΙΑΤΙ ;
ΓΙΑΤΙ ;

Ανώνυμος είπε...

τι ειναι ο πρωτεας μαγαζακι του

Ανώνυμος είπε...

ΕΣΥ ΡΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΛΕΓΕΣ ΟΤΙ ΤΟ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΥΡΣΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΡΥΦΤΗΚΕΣ!ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΟΜΩΣ!!10 ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ!ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΡΑΒΗ ΠΕΣΙΜΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ-ΔΙΟΙΚΗΣΗ-ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ-ΠΑΙΚΤΕΣ.ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΓΙΑ ΟΛΑ!Ο Λ Ο Ι Δ Ι Π Λ Α Σ Τ Η Ν Π Υ Ρ Σ Α Ρ Α Μ Α Σ!!!ΑΓΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗ ΓΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΙΣΤΟΛΙ ΣΗΚΩΜΕΝΟ!

Ανώνυμος είπε...

Giati den mas ta eipes ola afta re file apo prin na tous stamtiseis0 kai na mi ginoun aftes oi simfonies opos mas les?
mipos giati ta idia elegan kapoioi kai prin to mats me tin kozani kai meta dagosan ti glossa tous kai ginan lagoi?
se parakalo alli fora na mas ta les apo mprosta kai oxi meta ton agona giati meta oloi mporoun na vgainoun kai na len to makri tous kai to konto tous.

Ανώνυμος είπε...

Αεράτε,Πυρσόβιοι,όλοι καταλαβαίνου-
με τι γίνεται.Προχθές,προσωπικά, ήθελα να μη νικήσουμε τη συμπαθή
Κρανούλα για να σωθεί.Απ'την άλλη
όμως,βλέποντας τα αποτελέσματα των άλλων αγώνων προβληματίστηκα.Μεγάλο
πανηγύρι...Το μυαλό μου πήγε σε πιθανή άνοδο μαζί με το αναβληθέν της Νίκης.Το ξανασκέφτηκα.Σε ποιο
γήπεδο του χρόνου; Μάλλον στην Κοζάνη.Πού πάμε βρε παιδιά...Έτσι
ηρέμησα και σκέφτηκα την κατάντια.
Δεν πειράζει κι εδώ καλά είναι.Για-
τί του χρόνου τα οικονομικά θα είναι πολύ δύσκολα για όλους, απ'
όπου και με όποιον τρόπο προέρχονται.(για όσους καταλαβαί-
νουν έχοντας κοινό νου)

Αεράτε, σιγήν ιχθύος κρατάς.Δε μας
ενημερώνεις συχνά και δεν το κατα-
λαβαίνω αυτό.(επικοινωνιακά το λέω τίποτα περισσότερο)

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Ανώνυμος είπε...

ο ντιμης θα ειναι ξανα προεδρος και η πυρσαρα του χρονου θα ειναι β εθνικη

Ανώνυμος είπε...

anscurinΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΙΧΤΗΚΑΝ ΕΧΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΩ.
ΚΡΑΝΟΥΛΑ - ΠΥΡΣΟΣ 2-1
ΘΕΡΜΑΙΚΟΣ - ΚΡΑΝΟΥΛΑ 0-1
ΚΡΑΝΟΥΛΑ - ΕΠΑΝΩΜΗ 2 ΣΙΓΟΥΡΟ.
Η ΚΡΑΝΟΥΛΑ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟΝ ΠΥΡΣΟ ΤΟΥ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ
Η ΚΡΑΝΟΥΛΑ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟΝ ΘΕΡΜΑΙΚΟ ΤΟΥ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ
Η ΚΡΑΝΟΥΛΑ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΑΝΩΜΗ ΤΟΥ ΒΟΣΝΙΑΔΗ.
ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ Η ΘΕΡΜΗ Ο ΠΥΡΣΟΣ Ο ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΙ Ο ΒΟΣΝΙΑΔΗΣ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΛΟΙ.

Υ.Γ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΓΙΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΜΙΛΑΣ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΧΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΠΟΝΤΙΚΑΚΙΙ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΛΛΟΥΝΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Aerate kalimera. Exeis xathei ton teleutaio kairo. /den uparxoun pleon nea gia tin omadara mas? h exei xathei to endiaferon? ti tha ginei tou xronou? emathes kati? apo esena perimenoume na enimerwthoume.