Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2010

ΔΕΝ ΚΡΑΖΟΥΜΕ... ΑΠΛΩΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΥ... ΠΑΤΑΜΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ... ΦΤΑΣΟΥΜΕ!!!

Καλημέρα Αεράτοι μου…
Μία ακόμη νίκη πέτυχε η Πυρσάρα κι επειδή κάποιοι έβγαλαν… γλώσσα κι εγώ δεν ανήκω σ’ αυτούς και γι’ αυτό άλλωστε παρεξηγήθηκα στο προηγούμενο κομμάτι μου θέλω εδώ να συμπληρώσω κάτι.
Το ότι έγραψα πως η ομάδα σώθηκε και πλέον προγραμματίζει την επόμενη χρονιά δεν σημαίνει πως ΚΡΑΖΩ, Άσχετοι!!!
Πρωταρχικός στόχος της ομάδας ειδικότερα μετά την αποχώρηση του Παπαϊωάννου ήταν η παραμονή και ο στόχος επετεύχθη και εύκολα μάλιστα.
Το γεγονός τώρα πως η ομάδα σώθηκε δεν σημαίνει πως δεν θα κυνηγήσει τις όποιες μαθηματικές ελπίδες έχει για άνοδο στη Β’ εθνική. Κι αν της κάτσει θα πανηγυρίσουμε μαζί, αν όχι πάλι μαζί θα πορευτούμε τη νέα χρονιά. Αυτά για να μην παρεξηγούμαστε. Το αν ο Αεράτος κράζει όταν πρέπει το γνωρίζουν καλά στην ομάδα, όλοι. Δεν χρειάζονται συνήγοροι του διαβόλου να βάζουν λόγια!!!
Η ομάδα αγαπάει τον Αεράτο κι αυτό δεν αρέσει σε κάποιους… Συγνώμη που σας χαλάμε τα… σχέδια!!!

ΥΓ1: Αήττητος παραμένει ο Πυρσός με τον Αντρέα στον πάγκο. Στο Χ2 τον παίξαμε μέσα στο Φωκικό και μας… πλήρωσε. Πιο σίγουρο στοίχημα από το να παίζεις τον Πυρσό να μην χάσει δεν υπάρχει.

ΥΓ2: Είπα στοίχημα και κάποιοι βρίζουν και πάλι τον Παπουλή για τη νέα κηδεία που τους έκανε αυτή τη φορά στη Λάρισα. Δύο γκολ έφτιαξε ο Φωτάρας και νέο διπλό για τον Πανθρακικό. Και μαζί μ’ αυτούς που βρίζουν για το στοίχημα έχουμε και τον ΣΚΑΟΥΤΕΡ που τραβάει τα μαλλιά του πως κατάφερε να χάσει αυτό τον ποδοσφαιριστή. Του τον έκλεψε ο Δερμιτζάκης.

ΥΓ3: Κωστάκη, έμαθα τρελάθηκες πάλι με το αποκλειστικό του Αεράτου και άρχισες να ρωτάς αριστερά και δεξιά για τις δύο μεταγραφές που έκλεισε ήδη ο Πυρσός και τις οποίες αποκάλυψε ο Αεράτος. Μόνο εδώ θα διαβάσεις τα ονόματα γι’ αυτό κάθε πρωί σε θέλω πιστό στο ραντεβού σου. Ξέρω είσαι άσχετος με την τεχνολογία αλλά να ξέρεις πως βλέπω πότε μπαίνεις στη σελίδα. Μην ανησυχείς.

ΥΓ4: Και στην Καλαμάτα, στον κολλητό σου να ήσουν, πάλι θα σε είχα τρελάνει στη… γκάφα!!!

ΥΓ5: Σταμάτα λοιπόν να ασχολείσαι με την πάρτη μας γιατί στο τέλος θα γράφεις μόνο για τον Πρωτέα!!! Μέχρι βέβαια να βρεθεί κι ένας μπασκετικός Αεράτος και να σου κάνει κι εκεί πλάκα!!!

ΥΓ6: Μαζί μας κι ο Άκης Γεωργίου!!! Και στην Αμφίσσα τον έμαθαν τον… μικρό!!!

ΥΓ7: Χαλαρώνει ο Χρηστάρας κι είναι έτοιμος να επιστρέψει ακόμα πιο δυνατός!!!

ΥΓ8: Εκείνο το ΨΕΥΤΟ-ΑΡΘΡΟ τι έγινε; Μαθαίνω πως ετοιμάζεται… Ανυπομονώ…

ΥΓ9: Όλα τα σχετικά έγγραφα για να πάρει ο Πυρσός το ματς με τη Νίκη Βόλου στα χαρτιά έχουν κατατεθεί. Κάτι μου λέει πως θα το πάρουμε έτσι το τρίποντο. Κι άλλο ένα την άλλη Κυριακή με την Καστοριά που αποβλήθηκε από το πρωτάθλημα και για κάντε τους υπολογισμούς να δείτε τι θέση πιάνει η ομάδα στη βαθμολογία.

ΥΓ10: Τα είχα κόψει τα… σφηνάκια και είχα αδυνατίσει. Τι ήθελα και τα ξανάρχισα. Κάθε βράδυ… λιώμα είμαι πάλι!!!

ΥΓ11: ΚΟΥΙΖ: Πρόσφατα γαμπρός. Φίλαθλος του ΠΑΟΚ και τελευταία του Πυρσού και ΠΑΛΙ. Μόνιμος κάτοικος Αθήνας. Η παντόφλα πάει… σύννεφο, σύντομα θα έχει μεγάλη συνάντηση με Αεράτο για καφέ και όχι μόνο.

ΥΓ12: Κωστάκη για σένα αυτό. Η μία μεταγραφή που έκλεισε Πυρσός είναι αμυντικό χαφ και η άλλη τερματοφύλακας. Από ομάδα της Θεσσαλονίκης. Για ψάξε λίγο… Αν δεν τους βρεις θα σου πούμε περισσότερα τις επόμενες ημέρες. Έχεις βέβαια και τη βοήθεια του κοινού ή το τηλέφωνο που μπορείς να χρησιμοποιήσεις!!! Πρόσεξε μόνο μην πέσεις σε ΖΟΝΚ!!!

ΥΓ13: Κάτι καινούριο ετοιμάζεται στο… χώρο των ΜΜΕ στα Γρεβενά. Θα συζητηθεί πολύ και θ’ αρέσει να είστε σίγουροι. Πολύ πρωτοποριακό για τα δεδομένα της πόλης.

ΥΓ14: Τον Ψωμιάδη πήρε το μάτι μου στα Γρεβενά. Έχει έρθει και στο παρελθόν για διάφορους λόγους. Δεν λεώ το Νομάρχη, ούτε το Μάκαρο. Τον άλλο Ψωμιάδη που στο παρελθόν πάλευε για την ηγεσία της ΕΠΟ. Δεν ήρθε τυχαία αυτή την περιόδο.
ΥΓ15: Σα να είπαμε πολλά σήμερα. Περισσότερα αύριο. Κι επειδή θα το ξεχνούσα. Αθόρυβος αλλά ουσιαστικός ο Κώστας στα καθήκοντα του από τότε που ανέλαβε. Με τη βοήθεια αρκετών παλαιμάχων, ονόματα να μην λέμε τώρα, ξέρετε ποιους εννοώ, έχει κάνει τρομερή δουλειάς την ομάδα και ήδη έχει κάνει κινήσεις για του χρόνου. Ηθελα πολύ να πιούμε έναν καφέ στις Απόκριες αλλά που χρόνος για τέτοια. Μα έφαγε … δρόμος!!!

ΥΓ16: Ανοιχτή γραμμή με Τούμπα και Άμφισσα είχαν κάποιοι και… κάποιες!!! Μόλις πήρε τηλέφωνο η Βασούλα ισοφάρισε ο βάζελος με Σισέ. Πολύ γκαντεμιά ρε αδερφάκι μου…

ΥΓ17: Το έμαθα κι αυτό. Δεν έχασε παιχνίδι όλη τη χρονιά πέρυσι και στον πρώτο γύρο φέτος, αλλά κάθε φορά την έβρισκε τη δικαιολογία να μπει… γκαβαλό στο γήπεδο. Είτε με διαρκείας άλλου, είτε ως βοηθός δημοσιογράφου, είτε λόγω… συμπάθειας. Στα Τρίκαλα μάλιστα, έγινε αιτία να γίνει σύρραξη με την αστυνομία, αλλά είπαμε, πάνω απ’ όλα κι απ’ όλους ο Πυρσός!!!

ΥΓ18: Κουράστηκα… Κάτι τελευταίο. Μένει και του χρόνου η παιχτάρα στην ομάδα και απ’ ότι μαθαίνω θα έχει πιο ηγετική παρουσία στην ομάδα. Διπλό ρόλο. Και παίκτης και κάτι ακόμα. Θα το μάθετε σύντομα.

Αεράτος ο αυθεντικός (και ορεξάτος για γράψιμο)

15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ti thelei i dioikisi? ti theloun oi podosfairognostes? ti theloun oi palaimaxoi?

ego ksero ti thelei o aplos kosmos..
tin pyrsara sth b ethniki!!!!!!

kai tou xronou as min kanoume tipota. den mas xalaei...

den xreiazetai na eimaste toso koumpomenoi...
toulaxiston na to goustaroume kai oti vgeii..

let us live the dream....

AFTONOMITHIRA2 είπε...

bravo re pyrsara..oloi giannitsa ekdromi
yg1.dimosiografe tis dekaras

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΑΣ Κ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΝ ΑΚΗ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ? Κ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΟΜΑΔΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ? ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΞΕΛΙΞΗ?ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΜΟΥ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΜΕ ΠΙΟ ΑΙΣΙΟΔΟΞΑ Κ ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ Κ ΣΕ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.ΜΑΚΑΡΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ. ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΙΧΤΑΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ Κ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ Κ ΤΙ ΡΟΛΟ ΘΑ ΕΧΕΙ (ΠΑΙΧΤΑΡΕΣ ΝΟΜΙΖΩ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ). Κ ΜΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΠΟΡΙΑ. ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ? ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΚΟΜΗ.

Αεράτος... είπε...

Ωραίες απόψεις...
Διαφορετικές αππόψεις...
Σεβαστές όλες οι απόψεις...

Ποιος ο λόγος να μάθεις ποιος είμαι, αν και νομίζω πως ξέρεις. Θα αλλάξει κάτι;

ΟΛΟΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΠΥΡΣΟ ΚΙ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΚΑΛΩΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙ...

ΥΓ1: Της τρύπιας δεκάρας εννοείς φίλε μου;

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ Κ ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ, ΑΠΛΗ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙΣ ΕΓΚΥΡΑ Κ ΕΓΚΑΙΡΑ

Gridinho είπε...

Στο fokikara.blogspot.com μεταξύ άλλων βρήκα αυτό:
Από τα σημεία που μας έκαναν πολύ άσχημη εντύπωση είναι η αντίδραση των παιχτών του Πυρσού μετά το 0-1. Έκαναν καθυστερήσεις, οι οποίες έβγαζαν μάτι, έπεφταν κάτω με το παραμικρό και δεν είδαμε ποδόσφαιρο για σχεδόν ένα τέταρτο παρά μόνο παίχτες να βουτάνε στο γρασίδι. Τέτοιες συμπεριφορές και δεν αρμόζουν σε μεγάλες ομάδες και δεν έχουμε ξαναδεί μέσα στην Άμφισσα από άλλο σωματείο. Κρίμα!

Ανώνυμος είπε...

ΑΛΕΞΗ ΜΟΡΓΚΑΝ ΣΠΙΡΙΤ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ.ΕΠΕΙΔΗ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ Κ ΕΓΩ ΟΧΙ,ΣΕ ΠΡΟΚΑΛΩ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΝΑ ΜΕ ΒΡΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΦΙΛΗΣΩ....Α,ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΣΥΧΝΑΖΩ...ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ,ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ..Υ.Γ.ΑΕΡΑΤΕ ΑΣΕ ΤΙΣ ΠΑΝΤΟΦΛΕΣ ΗΣΥΧΕΣ ΡΕΕΕ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΦΕ!!!PAOK ATHENS

Ανώνυμος είπε...

Επειδή ήμουνα στο ματς και για να αποκαταστήσουμε τους ποδοσφαιριστές της ομάδας:
Ούτε καθυστερήσεις έγιναν τραβηγμένες ούτε έπεφταν κάτω με το παραμικρό.
Το μόνο πράγμα που έγινε είναι οι εσκεμμένες κάρτες που πήραν στα τελευταία λεπτά 5 παίκτες της ομάδας μας για να συμπληρώσουν 4 και να εκτίσουν την ποινή στον αγώνα με την Καστοριά.
Αλλά αυτά να σφαδάζουν παίκτες μας και να σηκώνονται ένα λεπτό μετά -πράγματα που τα βλέπουμε συνέχεια στα εντός έδρας από τους αντιπάλους μας- ουδέποτε έγιναν.
Τα παιδιά έδωσαν μια απίστευτη μάχη και κέρδισαν με την παληκαριά τους και με σύμμαχο και την τύχη που πρώτη φορά στα τελευταία δύο χρόνια μας χαμογέλασε και μας.
Είναι ανώφελο νομίζω να ενημερωνόμαστε από το αντίπαλο στρατόπεδο που στο κάτω-κάτω λειτουργεί και με μια στενοχώρια που έχασε για πρώτη φορά εντός έδρας μετά από 14 μήνες και δέχθηκε το πρώτο γκολ για φέτος στην Άμφισσα.

Timonakos είπε...

(Φιλικό) Σειρίνι-Πυρσός 0-3
2 Γκολάκια ο Πανούσης και ένα ο Χατζηβασιλειάδης!
Εκπληκτικός ο Τερματοφύλακας του Σειρινίου(Ντόντος)!
Μας λείπει τέρμα δεν είπαμε....?

ΑΗΤΗΤΟΣ ο Coach!

BIANCO2VERDE CLUB PYRSOS είπε...

TIN TETARTI PYRSAKIDES OLI STA GIANITSA GIA TO DIPLO
PLIROFORIES STIN LESHI BIANCOVERDE

gate2 είπε...

OLI GIANITSA

Ανώνυμος είπε...

Μπανουσης φιλε,οχι Πανουσης..Τζιμηςςςςςςςςςςςςςς!!!!

Ανώνυμος είπε...

Tetarti pezoume me Giannitsa??? k meta pote einai i epomeni agwnistiki? Kuriaki stis 7/3 ?

pitsikaria gate2 είπε...

tetarti giannitsa..diplo kai meta sakaflori sas perimenoume

Ανώνυμος είπε...

giasou aerate kalla ta grafis kalla tales ola eisai protos kai den kolonis.
mono apo ton ariona ta eklases. tha ton mathis omos.filia apo germania.