Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2010

ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ… ΧΑΛΑΡΩΣΗ ΚΑΙ… ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

Αεράτοι μου καλημέρα…
Ρεπό στην ουσία έχει η ομάδα το Σαββατοκύριακο και τρεις ξεκούραστοι βαθμοί στο τσεπάκι μας. Ευκαιρία για… προπόνηση, ξεκούραση και χαλάρωση για την Πυρσάρα ενόψει της αναμέτρησης της Τετάρτης στα Γιαννιτσά.
Σε κουβέντα που είχα με πρώην παράγοντα της ομάδας μου έλεγε: «Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται στον Πυρσό. Κοίτα που στο τέλος θα ανέβουμε κατηγορία. Αυτά είναι αποτελέσματα πρωταθλητισμού, δεν είναι τυχαίες εμφανίσεις» μου έλεγε και συμφώνησα απόλυτα μαζί του. Συμπλήρωσα βέβαια κάτι ακόμα. Πως αν κάποιοι στην ομάδα είχαν μυαλό, άφηναν στην άκρη τους όποιους εγωισμούς, αξιοποιούσαν κάποιους ανθρώπους στην ομάδα που ξέρουν από μπάλα και δεν κολλούσαν σε φιλίες, οικογενειακές σχέσεις και διάφορες άλλες τέτοιες ερασιτεχνικές μεθόδους η ομάδα θα ήταν τώρα δέκα βαθμούς πάνω από το δεύτερο.
Δεν πτοούμαστε, όμως και κρατάμε χαμηλούς τους τόνους κι ότι βγει. Η παραμονή (και δεν είναι κράξιμο αυτό ΑΣΧΕΤΟΙ) ήρθε πολύ πιο εύκολα από το αναμενόμενο και ότι καλύτερο στο τέλος της χρονιάς καλοδεχούμενο θα είναι. Πάντως και από το γκάλοπ φαίνεται πως οι περισσότεροι φίλοι της ομάδας πιστεύουν πως μπορεί αν γίνει το θαύμα. Για να δούμε…

ΥΓ1: Μεγάλη εκδρομή ετοιμάζεται για τα Γιαννιτσά. Με όλα τα μέσα οι biancoverde θα δώσουν το παρών σε μία ακόμη εκτός έδρας αναμέτρηση.

ΥΓ2: Φανατικούς οπαδούς απέκτησε ο Αεράτος και εκτός Ελλάδος. Αμερική, Αυστραλία, Γερμανία, Σουηδία, Αγγλία και Λατινική Αμερική. Ναι καλά ακούσατε… Μέχρι το Μεξικό μας διαβάζουν… Αυτά είναι μωρή Πυρσάρα, μέχρι εκεί έφτασε η χάρη σου!!!

ΥΓ3: Κάποιος μαθαίνω μας κρατάει μούτρα, αλλά δεν μας το λέει στα ίσια, αλλά το διαδίδει αριστερά και δεξιά. Δεν πειράζει φίλε, εμείς σ’ αγαπάμε…

ΥΓ4: Κωστάκη, τους βρήκες τους δύο ποδοσφαιριστές που έκλεισε ο Πυρσός ή μήπως να βοηθήσουμε περισσότερο;

ΥΓ5: Από τα Τρίκαλα στην Καλαμάτα κι από εκεί στην Αθήνα και πάλι. Όχι Γρεβενά δεν επιστρέφει κι ας πιέζουν διάφοροι για την κίνηση αυτή. Ο Πυρσός έχει ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ.

ΥΓ6: Κάποιοι την ψυλλιάστηκαν τη δουλειά πως η ομάδα πάει για… άνοδο και ετοιμάζονται από τώρα για να μπουν στη διοίκηση. Τόσο καιρό που ήσασταν κρυμμένοι;

ΥΓ7: Στο 3.65 το δωράκι του Αεράτου…

ΥΓ8: Ποιος πρώην ρωτάει καθημερινά για το τι συμβαίνει στην ομάδα;

ΥΓ9: Η επιστροφή ετοιμάζεται και θα προκαλέσει… ΠΑΤΑΓΟ!!!

ΥΓ10: Δεν φαντάζεστε τι ομάδα θα έχουμε του χρόνου. Κινήσεις έχουν γίνει από τώρα και τη νέα χρονιά θα δούμε έναν Πυρσό που θα γουστάρουμε ακόμα περισσότερο.

Αεράτος ο αυθεντικός (και… ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ)

2 σχόλια:

Timonakos είπε...

Υ.Γ.7 Exeis kanena standar?

PITSIKOMASTOURIDES KAI BANTALOVASILIADES είπε...

OLI GIANNITSA AVRIO.DEN IPARHOUN DIKEOLOGIES KAI META PNIGOUME TO TRIKALO KE TO STELNOUME STO KANAVATSO