Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2010

ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Ο ΑΕΡΑΤΟΣ


Καλημέρα Αεράτοι μου…
Ανακατευτήκαμε για τα καλά όλο αυτό το τριήμερο στα Γρεβενά, περάσαμε τέλεια, τα είπαμε με φίλους παλιούς και νέους και επιστρέψαμε στην πραγματικότητα και στα… δικά μας. Για τον Πυρσό είχαμε μέρες να τα πούμε, αλλά θα τα πούμε μαζεμένα. Μάθαμε πολλά αυτές τις μέρες για όλα τα θέματα της ομάδας. Το ματς παρ’ ότι ήταν προγραμματισμένο να γίνει κεκλεισμένων των θυρών δεν έγινε ποτέ λόγω κακοκαιρίας. Τα αν τους απαγόρεψε η αστυνομία να μην έρθουν στα Γρεβενά δεν μ’ απασχολεί, το θέμα είναι ότι δεν έγινε το ματς και δεν το πήραμε στα χαρτιά αλλά θα οριστεί να γίνει σε άλλη ημερομηνία.
Πάμε τώρα στο παρασκήνιο γύρω από την ομάδα το οποίο είναι μεγάλο.
Η ομάδα σώθηκε και μόνο με… θαύμα θα κινδυνέψει. Για όσους λοιπόν επαναπαύονται έχω να τους πω πως η ομάδα οργανώνεται ήδη για του χρόνου. Μια ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΉ είδηση από τον Αεράτο όπως μόνο εδώ διαβάζετε άλλωστε και την οποία κάποια… γατάκια θα αναδημοσιεύσουν ή θα επιρρίψουν ευθύνες στους διοικούντες γιατί το μάθαμε εμείς και όχι αυτοί έχει να κάνει με ΔΥΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ που έγιναν ήδη. Η ομάδα έκλεισε δύο ποδοσφαιριστές από τη Γ’ εθνική που τέθηκαν αντιμέτωποι φέτος με τον Πυρσό και όλοι κάνουν λόγο για δύο εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές και ίσως από τους καλύτερους της κατηγορίας. Συμφώνησαν με τον Πυρσό και του χρόνου θα αγωνίζονται με τα πράσινα. Δεν λέμε ονόματα διότι είναι αυτονόητο το θέμα πως ακόμα τρέχει το πρωτάθλημα και δεν μπορεί να ανακοινωθεί κανένα όνομα. Δύο μεταγραφές και είναι μόνο η αρχή!!! Σύντομα θα σας πως περισσότερα…

ΥΓ1: Εξαφανισμένος τελευταία από τα αθλητικά δρώμενα της πόλης ο Gridinho. Έμαθα λεπτομέρειες, ίσως να τις συζητήσουμε κάποια άλλη στιγμή. Το μόνο που ξέρω είναι πως δεν πρόκειται να… εξαφανιστεί αλλά παραμένει δίπλα στην ομάδα και σύντομα θα είναι και πάλι στις… επάλξεις!!!

ΥΓ2: ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ έκλεισε ο Αεράτος. Σύντομα θα είναι και επίσημα στην οικογένεια του Αεράτου και θα αρθρογραφεί μέσω της σελίδας μας ΕΠΩΝΥΜΑ!!!

ΥΓ3: Υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια!!! Δεν θα χάσουμε εμείς ΦΙΛΕ εσύ θα χάσεις!!!

ΥΓ4: Ας σταματήσουν επιτέλους κάποιοι να συνδέουν τον Αεράτο με οτιδήποτε αρνητικό γύρω από την ομάδα και όχι μόνο. Ήμαρτον δηλαδή… Μήπως φταίει ο Αεράτος και για την οικονομική κρίση; Ακόμα αυτό δεν ακούσαμε!!!

ΥΓ5: Σύντομα στον Αεράτο φωτογραφία που θα αρέσει σε πολλούς αλλά θα ξενερώσει ακόμα περισσότερους.

ΥΓ6: Πραγματικά μου προκαλεί μεγάλη εντύπωση πως ο ΨΕΥΤΟ-ΣΧΟΛΙΑΓΡΑΦΟΣ δεν έχει γράψει τίποτα ακόμα για τον Πυρσό και τον Αεράτο. Έτσι κανένα ψευτο-άρθρο απ’ αυτά που τα διαβάζουμε και μας προκαλούν απίστευτο γέλιο. Πιο… γραφικά και από το γεφύρι του Αζίζ Αγά.

ΥΓ7: Μεγάλη συνάντηση Αεράτου με Θάνο Μικρούτσικο στα πλαίσια των εκδηλώσεων για τα Ανακατωσάρια. όχι δεν ρώτησε για τον Πυρσό, αλλά το κατέχει το… τόπι ο Θάνος!!!

ΥΓ8: Περπατούσα στον πεζόδρομο απολαμβάνοντας τους χάλκινους ήχους των Βαλκανίων μέχρι που είδα κάποιον συμπατριώτη μας να λέει στους οργανοπαίκτες. «Εκεί παίξτε… Στον Αεράτο… Για πάρτη του». Απίστευτο γέλιο…

ΥΓ9: Δεν έχουμε… κωλώσει αλλού κι αλλού και κωλώσαμε στον Αρίωνα. Αν είναι δυνατόν. Λίγο έλειψε να γκρεμίσουμε τον τοίχο και να φύγουμε από το σπίτι με ράμματα!!!

ΥΓ10: Το ακούσαμε κι αυτό: «Αεράτες ή τούρκικες». Χα χα χα!!!

ΥΓ11: Αυτά για την ώρα, όσοι νομίζουν πως χαλαρώσαμε κάνουν μεγάλο λάθος… Είμαστε ενήμεροι για τα πάντα και θα επανέλθουμε σύντομα!!!

Αεράτος ο αυθεντικός (και έτοιμος για ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ)

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

agnoste-aprosope-alexis 2 exo foresei blouzes apo astera tripolis,proodeytikis,doxa virona,vizanta megaron,a.o.koridalloy,neas ionias,nikh alex/polis,olimpiako kaminion alla kai a.e.syndedroy kai pyrsari grevenon...an se xalaei den peirazei,emena pali katholoy..a,kai episis boro,an moy fereis vevaia,na foreso kai bloyza apo f.c.aris thes/ikis..alloste ap'oti me vlepeis paizo panta omades mikroteris katigorias h' mikris emvelias sthn A'(as.tripolis,aris thes/ikis-papanastasiakos k.t.l.)mono tis 3 toy P.O.K.den boro na foreso giati einai oi monoi antipaloi toy PAOK..BEA4 ATHENS PAOK..Y.Γ.aerate na vlepame kai MARAVEGIA ola tha itan teleia..toy xronoy anakatosaria 2011,kala na eimaste prota o theos...

alexis morgan είπε...

popo poli paoki ise re file..se zilevo