Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2010

ΧΟΡΕΥΕ ΚΑΙ… ΖΩΓΡΑΦΙΖΕ ΣΤΗ ΒΡΟΧΗ Ο ΠΑΠΟΥΛΗΣ

Μπορεί η Πυρσάρα να μην έχει αγώνα αυτό το Σαββατοκύριακο ωστόσο ένας παλιός γνώριμος ο Φώτης ο Παπουλής ζωγράφισε πάλι το Σαββατοκύριακο και στεναχώρησε πολλούς φίλους του στα Γρεβενά.
Μπορεί να μην ολοκληρώθηκε το παιχνίδι στο Κλεάνθης Βικελίδης, κάτι που θα γίνει αύριο, αλλά ο Φώτης μάγεψε και μέσα στη βροχή και στο βούρκο. Έκανε το 0-1 για τον Πανθρακικό και αύριο θα περιμένουμε να δούμε αν τελικά θα γίνει η έκπληξη…
Ο Αεράτος ήταν στο Κλεάνθης Βικελίδης και σας μεταφέρει μέσα από πλούσιο φωτογραφικό ρεπορτάζ το γκολ και τους πανηγυρισμούς του πρώην ποδοσφαιριστή του Πυρσού Φώτη Παπουλή. ΥΓ1: « Ο Παπουλής θα στο.. καρφώσει» είπε ο βρωμόστομος ο Γρίδας και δεν πρόλαβε να κλείσει το τηλέφωνο και έγινε το 0-1.

ΥΓ2: Θα ήθελα να είμαι από καμία μεριά και να βλέπω αντιδράσεις του προέδρου μας, του κυρ Γιάννη (του πρώην) αλλά και του νυν κόουτς της ομάδας μας… Άρε Φώτη τι μας έκανες;

ΥΓ3: Κι επειδή κάποιοι έβγαλαν γλώσσα: «Που… ΠΑΣ με Σάντος;»

Οι φωτογραφίες είναι μια προσφορά του newsports.gr. Tου κορυφαίου πρακτορείου φωτογραφίας στην Ελλάδα.

Αεράτος ο αυθεντικός (Μπράβο ρε Φώτη… πάντα τέτοια)

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Φίλοι μου, αναμφισβήτητα πρέπει να γίνει κάτι για το ΓΗΠΕΔΟ,αλλά όχι μόνο.Δείτε την κατάσταση των εξεδρών στο κλειστό και θα καταλάβαιτε πολλά.Το πρόβλημα είναι γενικότερο.Είναι πρόβλημα αντίληψης για την έννοια του αθλητισμού και της νεολέας.

Όσο, Αεράτε, για τον Παπουλή,πιστεύω ότι οι περισσότεροι Πυρσόβιοι μας αρέσει να ακούμε στις μεταδόσεις να αναφέρεται ο ΠΥΡΣΟΣ και τα ΓΡΕΒΕΝΑ.
Ας είναι καλά το παιδί.

Ανώνυμος είπε...

bravo PAPOYLI....PAOK BEA4

alexis 2 είπε...

beba emis pote den foresame mplouza astera tripoli!!
kalitera biancoprovios para provato
hahahahaa

Ανώνυμος είπε...

Αεράτε καλημέρα, χάθηκες κ ανησυχούμε. Για πες μας τώρα πως θα μπούμε την Κυριακή μέσα;