Τρίτη 30 Ιουνίου 2009

Κατέληξε και ανακοινώνει τη νέα διοίκηση ο πρόεδρος...


Να ‘μαστε πάλι. Ξέρω σας έλειψα και ξέρω επίσης πως πολλοί από σας περιμένατε το νέο... χτύπημα του Αεράτου. Είπα να γράψω σήμερα δύο λόγια διότι έμαθα ότι από στιγμή σε στιγμή ο πρόεδρος θα ανακοινώσει το νέο ΔΣ της ομάδας. Πληροφορίες που έφτασαν στα αυτιά ήθελαν τον πρόεδρο να βρίσκεται στα Γρεβενά και μέχρι το βράδυ ίσως ανακοινωθούν τα ονόμα που θα στελεχώσουν τη νέα διοίκηση. Τώρα βέβαια, μπορεί ο πρόεδρος να διαβάσει όλα όσα γράφουμε και από... εγωισμό να παρατήνει λίγο την... αγωνία μας. Κια μόνο πάντως που κυκλοφόρησε αυτή η πληροφορία σημαίνει πως ο πρόεδρος έχει κάνει τις επαφές του και έχει καταλήξει στο τελικό σχήμα. Ονόματα άκουσα πολλά, αλλά δεν θα αποκαλύψω κανένα. Αυτό που έμαθα πάντως είναι πως ασκήθηκαν πολιτικές πιέσεις κι αν ο πρόεδρος κινηθεί μ’ αυτή την ψυχολογία μας βλέπω πάλι να έχουμε μια διοίκηση στην οποία θα συμμετέχουν άτομα τα οποία δεν γνωρίζουν τι σχήμα έχει η μπάλα. Πότε επιτέλους θα καταλάβει ο πρόεδρος ότι η διοίκηση θα πρέπει να απαρτίζεται από νέα άτομα από όλους τους... χώρους που πάνω απ’ όλα αγαπάνε τον Πυρσό είναι έτοιμοι να προσφέρουν τα πάντα για την ομάδα και πάνω απ’ όλα γνωρίζουν από ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. Ας μην κάνουνμε τα ίδια λάθη με το παρελθόν.
Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες μας τα πρόσωπα που ετοιμάζονται για το νέο διοικητικό συμβούλιο είναι: ένα μέλος του ερασιτέχνη που αναμένεται να... αναβαθμιστεί και να πάει πλέον στο ΔΣ της ΠΑΕ. Ένας δικηγόρος, ένας άνθρωπος που τα τελευταία χρόνια είναι στο επίκεντρο των πολιτικών δρώμμενων της πόλης (τοπική αυτοδιοίκηση), δύο επιχειρηματίες της πόλης μας (ιδιοκτήκτες καταστημάτων/έμποροι), ένας δημόσιος υπάλληλος και ένας γιατρός. Ονόματα το ξαναλέω, δεν θα αποκαλύψουμε, αλλά ήδη έμαθα πως έχουν αρχίσει οι κόντερς του στυλ: «Γιατί αυτός και όχι εγώ;». Και φυσικά μαζί με όλους όσους προανέφερα και τρεις... κολλητοί, φίλοι καλύτερα του προέδρου, διότι κολλητός του προέδρου είναι ένας, άλλωστε... Και προορίζεται κι αυτός για τη νέα διοίκηση.
Αϊντε να δούμε λοιπόν τι... ψάρια θα πιάσει η νέα διοίκηση. Περιμένουμε απλώς τον πρόεδρο να μας... δικαιώσει. Ποιοι απ’ όλους αυτούς μπορούν να βοηθήσουν και ποιοι γνωρίζουν τον χώρο του ποδοσφαίρου θα το δείξει ο χρόνος και θα το καταγράψει η... ιστορία.


Στα μεταγραφικά τώρα συνεχίζεται το χτίσιμο της ομάδας από το νέο προπονητή Γιάννη Μιχαλήτσο και τον άμεσο πλέον συνεργάτη του στην ομάδα, τεχνικό διευθυντή, Ανδρέα Παντζιαρά. Αποκτήθηκαν ποδοσφαιριστές για τους οποίους η αλήθεια είναι πως ψάξαμε και μάθαμε πολύ καλά στοιχεία. Μακάρι να φανεί αυτό και στο γήπεδο.
Για τη θέση του τερματοφύλακα η ομάδα είναι μια ανάσα από την απόκτηση του Βαγγέλη Πίτκα από την Αναγέννης Καρδίτας ενώ το μεγάλο... μπαμ πάει να γίενι με τον Αντρέι Αντρέεφ που έμεινε ελεύθερος από τη Δόξα Δράμας. Μεγάλη παιχτάρα, αλλά δύσκολο να ντυθεί στα... πράσινα. Όλες τις μεταγραφές έμαθα τις χειρίζεται ο νέος τεχνικός της ομάδας και ακούσαμε από ένα πολύ φιλικό του πρόσωπο να λέει: «Ο Μιχαλήτσος θα φέρει στην ομάδα παίκτες που θα βοηθήσουν. Ούτε φίλους του, ούτε κινήσεις εντυπωσιασμού». Μακάρι να είναι έτσι διότι τα προηγούμενα χρόνια χορτάσαμε από τέτοιες κινήσεις.

Περισσότερα τις επόμενες ημέρες...

ΥΓ1: Άσχετο, αλλά τον Φωκικό ανέλαβε ο κόουτς «κάμπε» και διαβάσαμε στo www.mikriliga.com : «Την ίδια ώρα, παίκτης του Φωκικού είναι πλέον ο Δημήτρης Δημητρίου. Ο 21χρονος αμυντικός αγωνίστηκε στο δεύτερο μισό του πρόσφατου πρωταθλήματος με τον Εθνικό Κατερίνης και αποτελεί προσωπική επιλογή του προπονητή Γιώργου Καμπερίδη, ο οποίος και εισηγήθηκε την απόκτησή του στη διοίκηση». Χα χα χα... Άρχισαν τα... όργανα!!! Την αγορά της Κατερίνης γνωρίζει ο άνθρωπος, αυτή εμπιστεύεται, τι να κάνουμε τώρα;

ΥΓ2: Όλες οι απόψεις είναι σεβαστές, αλλά όταν αυτές είναι επώνυμες θεωρώ πως έχουν μεγαλύτερη βαρύτητα. Ευχαριστούμε τον Βασίλη Τσίπη για τα καλά του λόγια...

ΥΓ3: Δεν σταματάει να χτυπάει το τηλέφωνο του νέου τενχικού του Πυρσού και διάφοροι μάνατζερ αλλά και ποδοσφαιριστές αυτοπροτείνονται. Μύρισαν... λεφτά και ψάχνοτναι όλοι, αλλά καλό θα ήταν να τα ξεχάσουν αυτά. Τα περσινά λάθη έγιναν μάθημα και τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών που θα απαρτίζουν το φετινό ρόστερ θα είναι λίγο... πολύ στα ίδια επίπεδα. Αυτό ζήτησε κι αυτό θέλει ο νέος τεχνικός.


ΥΓ4: PUMA θα φοράει τη νέα χρονιά η ομάδα. Τώρα τα χρώματα λογικά θα τα αποφασίσει ο πρόεδρος. Να του θυμίσουμε απλώς πως τα παραδοσιακά χρώματα της ομάδας είναι το ΠΡΑΣΙΝΟ, το ΚΟΚΚΙΝΟ και το ΑΣΠΡΟ.

ΥΓ5: Κυκλοφορούν τις επόμενες ημέρες τα διαρκείας, για να δω κάποιους... Πυρσάρες. Θα βάλουν το χέρι στην τσέπη ή θα κάνουν να πιουν καφέ στην πόλη μέχρι να εξαντληθούν τα μαγικά χαρτάκια; Οι παλαίμαχοι έμαθα πως έκαναν ήδη κίνηση για εισιτήρια διαρκείας. Μακάρι να αποτελέσουν παράδειγμα προς μίμηση για κάποιους άλλους που έχουν μάθει μόνο στο... γκαβαλό.

ΥΓ5: Όταν ο πρόεδρος αποφάσισε να επιστρέψει στην ομάδα και η επιτροπή σωτηρίας είχε κάνει τις επαφές της με ανθρώπους που ήταν διατεθιμένοι να βοηθήσουν οικονομικά την ομάδα, αληθεύει πως ένας άνθρωπος που ασχολείται με τα ποδοσφαιρικά δρώμμενα της πόλης μας εδώ και αρκετά χρόνια, κατέθεσε ένα σημαντικό χρηματικό ποσό στην ομάδα αλλά η προσφορά του στο σύλλογο δεν έγινε δεκτή από τον πρόεδρο; Αληθεύει;
Γνωρίζει κάποιος να μας πει ποιος ήταν ο συγκεκριμένος άνθρωπος; Τι ποσό πρόσφερε στην ομάδα και γιατί δεν έγινε δεκτή η προσφορά του; Αν είναι ψέματα όλα αυτά, πρώτος ο Αεράτος θα ζητήσει συγνώμη. Κια ονόματα γνωρίζουμε και ποσά. Σύντομα η συνέχεια επί του θέματος.

ΥΓ6: Κάποιοι ντρέπονται να κυκλοφορήσουν στην πόλη με τον Αεράτο για να μη έρθουν σε δύσκολη θέση, μπας και χωθούνε στη νέα διοίκηση και όχι μόνο.

ΥΓ7: Συνάντηση με πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας είχε το Σαββατοκύριακο ο Αεράτος. Έβγαλε... μάτια το παιδί στην ομάδα που πήγε και κάποιοι τώρα τον παρακαλάνε να γυρίσει στον Πυρσό ρίχνοντας την ευθύνη για την απομάκρυνση του σε προηγούμενο προπονητή. Σα δε ντρέπονται...

Αεράτος ο... αυθεντικός (και ιδιαίτερα ορεξάτος για καλοπροάιρετη κριτική)

2 σχόλια:

Αεράτος... είπε...

Σας είχα πει και παλιότερα πως μεταγραφές δεν θα διαβάσετε από τη συγκεκριμένη σελίδα. Δεν προλάβαμε να γράψουμε την πληροφορία που είχαμε για τερματοφύλακα και ο Πυρσός ανακοίνωσε τον Γιάννη Φιρινίδη. ΚΑΛΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ.
Μάθαμε παράλληλα πως σχολιάστηκε αμέσως το όνομα του Αντρέεφ αλλά μάλλον κόβεται κι αυτός γιατί το έγραψε ο Αεράτος. Δεν αρχίσαμε καλά μάλλον...

Όσοι μας το παίζουν φίλοι θα μας βρουν μπροστά τους!!! Κι αυτό πάει σε κάτι που μόλις έμαθα και δεν μου πολύάρεσε. Μόλις το τσεκάρουμε απ' όλες τις πλευρές θα γελάσει και ο κάθε ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ!!!

Αεράτος ο αυθεντικός (και αλλεργικός στους... κινέζους)

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΔΗΛΑΔΗ, ΤΙ ΑΛΛΑΞΕ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ;
ΡΕ, Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙ. ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕ. ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΑΜΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΥΣΙ, ΑΛΛΑ ΦΕΤΟΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ. ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ!
ΜΗΠΩΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ Μ... ΕΣ; ΜΗΝ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΙΣ ΜΕΤΑ ΑΝ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΕΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ 15 ΚΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ. ΑΠΟ ΤΟΥΣ 15 ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΟΙ 10 ΜΠΗΚΑΝ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΕΡΔΟΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ. ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ...