Δευτέρα 15 Ιουνίου 2009

Καινούρια… μέρα


Μια καινούρια αθλητική μέρα φαίνεται ότι ξημερώνει για τα αθλητικά Γρεβενά και τον ΠΥΡΣΟ. Τουλάχιστον έτσι δείχνουν τα πράγματα… Ο κ. Παπαϊωάννου επανήλθε ύστερα από την πίεση της φίλαθλης κοινής γνώμης και τις υποσχέσεις για βοήθεια όλων, ανεξαρτήτου των εμπλεκομένων. Τοπική αυτοδιοίκηση, ΕΠΣ, επιμελητήριο, σύλλογος παλαιμάχων, σύνδεσμος φιλάθλων κ.λ.π.
Κλείστηκε ήδη και ο προπονητής. Και το όνομα αυτού Γιάννης Μιχαλήτσος. Αξιόλογος, εργατικός και πάνω απ’ όλα γνώστης του αντικειμένου και της κατηγορίας. Η πρώτη μας διαπίστωση το όλο θετικό κλίμα. Η ευχή μας, καλή επιτυχία.
ΠΥΡΣΕ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ… Τίποτα όμως δεν τελείωσε, ίσως τώρα μόλις αρχίζουν τα δύσκολα. Με αίσθημα ευθύνης, καλή πρόθεση και αγάπη για τον ΠΥΡΣΟ καταθέτουμε λίγες σκόρπιες σκέψεις. Καλοπροαίρετα πάντα κι ας μην μας λαμβάνουν υπόψη τους κάποιοι…
· Το νέο ΔΣ θα πρέπει να είναι ενωτικό και να καλύπτει όσο το δυνατόν το σύνολο της Γρεβενιώτικης κοινωνίας.
· Συνεργάτες θα είναι όλοι και όχι άλλοι κολλητοί και άλλοι αποπαίδια.
· ΟΧΙ γκέτο συγγενών και παρατρεχάμενων. Το γήπεδο θα πρέπει να γίνει σπίτι του απλού φίλαθλου και να το νιώθουν έτσι όλοι οι γρεβενιώτες.
· Στην πρώτη γραμμή ΕΠΣ, παλαίμαχοι, παλιοί παράγοντες και… ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ (biancoverde).
· Κατανομή αρμοδιοτήτων και αποδοχή όρων αγαστής συνεργασίας.
· Η επιλογή παικτών είναι σίγουρα αρμοδιότητα του προπονητή (αυτός έχει μακράν τον πρώτο λόγο), ωστόσο το γρεβενιώτικο… χρώμα θα ήταν σίγουρα ευχάριστο για όλους, εφόσον όμως υπάρχουν οι ανάλογες περιπτώσεις παικτών που μπορούν να σηκώσουν το βάρος της κατηγορίας, αγωνιζόμενοι τόσο εντός όσο και εκτός νομού. Αυτό φυσικά θα το κρίνει ο νέος τεχνικός.
· ΜΜΕ και τύπος, καλοπροαίρετη κριτική. Όχι… ΚΑΚΙΕΣ, όχι όμως και… ΓΛΥΨΙΜΑΤΑ!!!
Αξιέπαινο το μεράκι και το πάθος των τοπικών δημοσιογράφων, αλλά το παιχνίδι παίζεται και σε μεγαλύτερα γήπεδα και εκτός… πόλης!!! Είτε αυτό αρέσει σε κάποιους είτε όχι και υπάρχουν δημοσιογράφοι που ζουν μακριά από τα Γρεβενά και έχουν όλη τη διάθεση να βοηθήσουν και να προβάλουν τον Πυρσό, αλλά κανείς ποτέ δεν τους… ενόχλησε!!! Και πιστέψτε με γνωρίζω καλά πως είναι στη διάθεση του Πυρσού μας. Να προβάλουν και να βοηθήσουν την αγαπημένη μας ομάδα. Ενδεικτικά αναφέρω κάποιους (Νασιάδης (Κοζάνη), Γυφτόπουλος (Γιάννενα), Ευαγγελόπουλος (Αθήνα), Γκαμπράνης (Θεσσαλονίκη), Σβολιαντόπουλος (Κρήτη) κ.λ.π).
· Πάνω απ’ όλα, όμως προγραμματισμός και οριοθέτηση χρόνου, στόχου και προοπτικής.
Διότι αλίμονο αν τη νέα χρονιά πάμε πάλι σε επιστολές επί επιστολών, παραιτήσεις, υποσχέσεις και ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΙΕΣ!!!
Απλά πράγματα, σταράτες κουβέντες, πειστικές πράξεις: ΠΟΥ ΠΑΜΕ; ΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ; ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ; ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ; Όλοι μαζί χωρίς διαχωριστικές γραμμές, χωρίς αποκλεισμούς, χωρίς προσωπικές διαμάχες, εγωισμούς και πρωτοκαθεδρίες.
Ο Γρεβενιώτης αγαπά τον Πυρσό και θα δώσει πίστωση χρόνου. Θα δείξει καλή θέληση και υπομονή. Κι έχει διάθεση να σβήσει τα κακώς κείμενα του παρελθόντος. Αρκεί να δει ΤΑΥΤΙΣΗ σ’ όσα λέγονται και γράφονται μ’ εκείνα που γίνονται κι εκείνα που προγραμματίζονται.
Σήμερα εμείς, απ’ αυτό εδώ το blog δίνουμε το καινούριο μας στίγμα.
Περιμένουμε ανταπόκριση.
Θέλουμε να βοηθήσουμε.
ΤΟ πιστεύουμε.
Αν όμως νιώσουμε έστω και για μία στιγμή ότι λοξοδρομούμε και κάνουμε κακό θα ΣΙΩΠΗΣΟΥΜΕ και πάλι.
Θα έχουμε όμως σαν βασικό μας μέλημα την ανεξαρτητοποίηση της έκφρασης και της γνώμης. Ένα blog ανοιχτό στη διοίκηση, στους οργανωμένους και στον απλό φίλαθλο.
Θα αφουγκραζόμαστε τις ανησυχίες, τους προβληματισμούς και την αγωνία όλων. Θα εντοπίζουμε τα προβλήματα. Θα περνάμε απόψεις και θέσεις όχι σαν διαμαρτυρία, αλλά σαν καλόπιστη κριτική. Για τον κοινό σκοπό. Τον ΠΥΡΣΟ όλων των Γρεβενιωτών όπου κι αν ζουν με ότι κι αν δραστηριοποιούνται.
ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΛΟΙΠΟΝ…

Αεράτος ο… αυθεντικός (επιστροφή στις επάλξεις)

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ETSI EPISTROFH. AINTE LIGO NA GOUSTAROUME GIA NA STAMATHSOUN OI KOLLHTOI TA KARAGKIOZILIKIA TOYS.
PANO APOLOUS O PYRSOS REEEEEEEEEEEEE

enas agnos filathlos pyrsou είπε...

ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΑΕΡΑΤΕ, ΠΟΤΕ ΕΦΥΓΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ; ΜΑΓΑΖΙ ΓΩΝΙΑ ΗΤΑΝ Ο ΠΥΡΣΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΗΤΑΝ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΕΦΥΕΓΕ. ΕΣΥ ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΗΣΟΥΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΘΑ ΕΦΕΥΓΕΣ;
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΠΙΟ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΠΟΣΤΟ Ο ΠΑΝΤΖΙΑΡΑΣ. Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΗΞΕΡΕ ΛΙΓΟ ΜΠΑΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.
ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ Η ΚΙΝΗΣΗ ΜΕ ΜΙΧΑΛΗΤΣΟ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΣΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΟΝ ΟΙ ΚΟΛΛΗΤΟΙ ΚΑΙ ΠΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΠΟΥ ΕΠΕΣΑΝ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ.
ΣΚΟΥΠΑ ΤΩΡΑ!!! ΜΕΤΡΗΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.
ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΑΛΛΑΖΕΙ ΣΕΛΙΔΑ Η ΟΜΑΔΑ.
ΕΛΠΙΖΩ Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΕΛΟΣ ΣΕ ΚΟΛΛΗΤΙΛΙΚΙΑ ΤΣΑΤΣΙΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΚΛΙΚΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΠΥΡΣΟΥ.
ΠΡΟΕΔΡΕ ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΕΓΩΙΣΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΠΑΡΑΔΕΞΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΛΑΘΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΕ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ. ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΤΟΝ ΠΥΡΣΟ ΜΠΡΟΣΤΑ.
ΑΕΡΑΤΕ, ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝΕ ΚΑΛΟΠΡΟΕΡΑΙΤΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΜΩΣ.

ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΤΟΥ ΠΥΡΣΟΥ

Αεράτος... είπε...

Φίλε, συμφωνώ σχεδόν με όλα όσα λες, αλλά καλό θα ήταν να περιμένουμε λίγο. Μην αρχίζουμε τη γκρίνια από τώρα. Ή ομάδα γύρισε σελίδα, κάνει μια νέα αρχή και πρέπει όλοι να τη στηρίξουμε. Και μαζί το νέο τεχνικό της ομάδας ο οποίος έχει δείξει πολύ καλά δείγματα δουλειας στις ομάδες που εργάστηκε.
όσο για την κριτική που αναφέρεις ο Αεράτος και η ομάδα του ΠΟΤΕ δεν άσκησε κακοπροαίρετη κριτική. Πάντα κοιτούσαμε και θα κοιτάμε το καλό της ομάδας και θα τα λέμε πάντα έξω από τα δόντια. Εμείς δεν είμαστε κολλητοί με κανέναν. ΑΓΑΠΑΜΕ τον Πυρσό και θέλουμε το καλό της ομάδας. ότι κάνει κακό στην ομάδα θα το σχολιάσουμε και θα είμαστε οι πρώτοι που θα το καυτηριάσουμε.
Γι' αυτό άλλωστε επιστρέψαμε.
Και πίστεψε με έχουμε πολλά να πούμε. Και μεταγραφές ξέρουμε και αποχωρήσεις ξέρουμε και γενικότερα πολλά πράγματα για το νέο πλάνο της ομάδας. Λίγο υπομονή και θα τα σχολιάσουμε όλα στην ώρα τους
ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΙΣ ΚΕΡΚΙΔΕΣ
ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠ'ΟΛΑ Ο ΠΥΡΣΟΣ

Αεράτος ο αυθεντικός και ΠΑΝΤΑ καλοπροαίρετος

HELL TO PAY είπε...

welcome home.........kali nea sezon na houme...aerate ligo ananeosi theli ke i selida...isos kapies foto kana fonto kana tetio...pyrsara mia zoi
biancofire....................gate2

Ανώνυμος είπε...

Poios podosfairisths ths omadas fonaze perysi sto teleytaio paixnidi "dyo meinate re... Na sas do toy xronou poy tha paizete me to batolako sta xorafia na do ti tha kanete"

MHPOS EFTASE H ORA NA PAREI PODI O SYGKEKRIMENOS KYRIOS.
DEN KOITAEI POY EKANE 20.000 LATHOI SENA MATS MILAEI KIOLAS...

Ανώνυμος είπε...

o tsarouxas pou epeze perisi na min ksanapatisi sta grevena.etroge kai psomi perisi.oust.biancoverde.paidia oloi ston sindesmo gia egrafes

KOMΠΡΑΣ είπε...

Καλως ηρθες αερατε.ασ κοιταξουν να επαναφερουν τα χρωματα της ομαδας ( πρασινο - κοκκινο ) γιατι με τουσ αρειανους που φερνει παλι στα κιτρινα μας βλεπω.

Timonakos είπε...

Sssssssss
Kala tha pame!!!