Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2008

ΚΛΟΟΥΝ ΚΑΙ ΑΚΡΟΒΑΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ... ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΣΤΟ ΤΣΙΡΚΟ ΣΑΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ!!! ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!!


Πυρσάκηδες καλημέρα...
Όπως θα διαπιστώσετε παρακάτω και θα καταλάβαιτε και στην πορεία τους λόγους, ο Αεράτος και η παρέα του αποχωρούν μια και καλή αυτή τη φορά. Σε κάποιους μπορεί να φανεί αστείο, κάποιοι μπορεί να στεναχωρηθούν και κάποιοι τρίτοι θα νιώσουν την ικανοποίηση ότι πλέον μπορούν να κάνουν ελεύθερα αυτά που θέλουν, αλλά η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο. Την πρώτη φορά κάναμε υπομονή, τη δεύτερη είπαμε να αποχωρήσουμε αλλά κάποιοι δεν μας άφησαν στην ησυχία μας, αυτή τη φορά όμως είναι η τρίτη και η φαρμακερή. Και δεν κλείνουμε επειδή φοβηθήκαμε, αλλά επειδή αειδιάσαμε περισσότερο από κάθε άλλη φορά μ' αυτά που είδαμε όλο αυτό το διάστημα. Ο Αεράτος και η παρέα του δεν θα γίνει ποτέ κλόουν ή ακροβάτης που θα κάνει κωλοτούμπες στο ΤΣΙΡΚΟ που δημιουργήσατε. Θα παραμείνουμε αυθεντικοί, ρομαντικοί και απλοί φίλαθλοι της αγαπημένης ομάδας. Θα μείνουμε μακριά από τα πόδια σας έτσι ώστε να μπορείτε να λειτουργείτε αυτόνομα και χωρίς να σας ασκεί κανείς κριτική. Αφορμή γι' αυτό στάθηκε το βράδυ της Τρίτης όπου είπαμε να κάνουμε... νύχτα στην πόλη των Γρεβενών και είδαμε και ακούσαμε διάφορα. Κατστάσεις που μας έκαναν να αειδιάσουμε πραγματικά με τα όσα συμβαίνουν στην αγαπημένη μας ομάδα. Απογοητευτήκαμε από ανθρώπους που τους θεωρούσαμε φίλους μας, απογοητευτήκαμε από κάποια πράγματα που ακούσαμε, αλλά νιώσαμε και ικανοποίηση που καταφέραμε να κάνουμε κάποιους ανθρώπους να ασχολούνται με τον Αεράτο κι ενώ μέχρι πρότινος δεν ήξεραν ούτε να ανοίγουν έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή. Πλέον όχι απλώς γνωρίζουν από τενχολογία αλλά κυκλοφορούν και με φωτοτυπίες από δημοσιεύσεις του Αεράτου διαβάζοντας καθημερινά όλα όσα γράφουμε κι ας λένε ότι δεν ασχολούνται μαζί μας. Ειρωνικά και υπεροπτικά σχόλια που ακούστηκαν για τον Αεράτο κυρίως από τον πρόεδρο πιστέψτε με, πραγματικά δεν αγγίζουν τον Αεράτο και κανέναν από αυτή εδώ την παρέα. Από την πρώτη ημέρα της λειτουργίας αυτής της σελίδας και όλο αυτό το διάστημα διαπιστώσαμε πως τελικά λίγοι, αλλά καλοί είναι οι πραγματικοί φίλοι του Αεράτου. Όλοι οι υπόλοιποι απλώς μας το έπαιζαν καλοί, αλλά πίσω από την πλάτη μας μας έθαβαν. Σ' αυτές τις περιπτώσεις ο κόσμος είναι αυτός που κρίνει και στέλνει μηνύματα. Και στο παιχνίδι κυπέλλου την Κυριακή ο κόσμος έστειλε το δικό του μήνυμα. όχι απλώς δεν γέμισε το γήπεδο, αλλά κι αυτοί που πήγαν ήταν αρκετά "παγωμένοι" με την εικόνα που αντίκριζαν. Εκτός κι αν αυτό δεν το κατάλαβε ο πρόεδρος. Υπό άλλες συνθήκες τις οποίες ο πρόεδρος δεν γνωρίζει αφού στα Γρεβενά ήρθε τα τελευτάια δύο χρόνια το γήπεδο θα ήταν κατάμεστο και οι φωνές θα ακουγόταν μέχρι τα ΚΤΕΛ. Που να τα ξέρει, όμως αυτά ο πρόεδρος; Μήπως ήταν δίπλα στον Πυρσό στα πέτρινα χρόνια του; ΌΧΙ φυσικά...
Το βράδυ της Τρίτης απογοητεύτηκα πολύ με διάφορους που νόμιζα πως είναι αληθινοί απέναντι μας. Αποδείχητκαν όμως πολύ ψεύτικοι και πολύ υποκριτές. ΤΟ ξαναλέω οι πραγματικοί φίλοι του ΑΕΡΑΤΟΥ είναι λίγοι αλλά καλοί. Και πλήρωσαν ακριβά το τίμημα της γνωριμίας μας. Ο πρώην γενικός αρχηγός της ομάδας, αυτός που σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε έγινε γνωστός στην πόλη των Γρεβενών χάρης στην παρουσία του νυν προέδρου, απομακρύνθηκε από την ομάδα και πλήρωσε μεταξύ άλλων την γνωριμία του με τον Αεράτο. Κάποιος άλλος, όμως, που είναι τώρα στη θέση του έδειξε το βράδυ της Τρίτης πως δεν ήθελε καν να μας δει. Έκανε πως δεν μας γνωρίζει γυρίζοντας επιδεικτικά το κεφάλι του σε άλλη μεριά μόλις μας αντίκρισε. Και όχι μία και δύο φορές, αλλά τέσσερις φορές καθ' όλη τη διάρκεια της νύχτας. Μην δείξουμε στον πρόεδρο ότι γνωρίζουμε τον Αεράτο και εκτεθούμε. Όλοι αυτοί που μας το έπαιζαν φίλοι αποτελούν παρελθόν για μας και δεν θέλουμε καν να τους βλέπουμε. Τους εκτιμούσαμε αρκετά, αλλά αποδείχτηκαν πολύ ψεύτικοι κι αυτό είναι που μας λυπεί περισσότερο.
Για έναν άλλο τώρα, ο οποίος από την πρώτη στιγμή της δημιουργίας της σελίδας ήταν δίπλα μας και μας... συμβούλευε (έτσι τουλάχιστον πιστεύαμε) αποδείχτηκε ακόμα πιο ψεύτικος. Άλλα μας έλεγε μπροστά και άλλα πίσω. Ο μέγιστος κωλοτούμπας στο βωμό της προσωπικής του προβολής και του προσωπικού του συμφέροντος. Κι αυτός, αλλά και όλοι οι υπόλοιοποι υποκριτές. 'Εσπασε όμως ο διάολος το ποδάρι και έφτασαν στ' αυτιά μας διάφορα. Δεν θέλαμε να τα πσιτέψουμε, αλλά μας τα είπαν πολλοί και διάφροι. Κι άλλοι, κι άλλοι, κι άλλοι. Κι όταν κάτι το ακούς από πολλούς τότε αποκλείεται να είναι ψέμα. Ειδικά για τον τελευταίο που ανέφερα τον θεωρούσα πραγματικό μου φίλο και απογοητεύτηκα. Λυπάμαι πραγματικά γι' αυτόν διότι είχα άλλη άποψη αλλά ο ίδιος με τη συμπεριφορά του φρόντισε να με πείσει για το αντίθετο. Όλοι αυτοί που ανέφερα και θα καταλάβουν καλά από μόνοι τους σε ποιους αναφερόμουν, μην τολμήσουν να επικοινωνήσουν ξανά με κανέναν από τα παιδιά της σελίδας. Εξηγήσεις δεν θέλουμε από κανέναν. Σχηματίσαμε μια γνώμη για όλους αυτούς και πλέον δεν θέλουμε καμία.. παρτίδα μαζί τους.
Κάποιοι έφτασαν στο σημείο να στείλουν ακόμα και στους παίκτες το μήνυμα έτσι ώστε να προσέχουν τις παρέες τους. Τι άλλο θα ακούσουμε δηλαδή...
Αφού κάνουμε τόσο κακό τελικά είπαμε να αποχωρήσουμε για το καλό της ομάδας.
Η σελίδα θα παραμείνει για λίγες ακόμη ημέρες ανοιχτή και στη συνέχεια θα αποσυρθεί τελείως από το διαδύκτιο, αφού θεωρούμε πως ο κύκλος του Αεράτου και της παρέας του έφτασαν στο τέλος. Οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους αυτούς που μας στήριξαν όλο αυτό το διάστημα, τους λίγους αλλά καλούς και αληθινούς φίλους μας και όλοι οι υπόλοιποι μπορείτε να συνεχίσετε το έργο σας. Εμείς μαζί σας δεν θέλουμε να έχουμε καμία επαφή. Κι αυτό γιατί στη ζωή μας μάθαμε να είμαστε ντόμπροι. Ειρωνικά και υπεροπτικά σχόλια, πρόεδρε δεν μας αγγίζουν. Δεν έχουμε την οικονομική δύναμη που έχεις εσύ και μπροστά σου είμαστε ένα τίποτα, αλλά αγαπάμε πολύ περισσότερο τον Πυρσό από σένα. Είτε σ' αρέσει είτε όχι. Και το ξαναλέω αυτό για να μην έχεις την ικανοποίηση ότι... κατάφερες να κλείσεις τη σελίδα. Την κλείνουμε εμείς όχι επειδή φοβόμαστε αλλά επειδή αειδιάσαμε μ' αυτά που είδαμε όλο αυτό το διάστημα. Ο κόσμος των Γρεβενών έχει άποψη και ξέρει να κρίνει ανθρώπους και καταστάσεις. Σας αφήνουμε στην ησυχία σας και θα συνεχίσουμε να υπηρετούμε την αγαπημένη μας ομάδα από εκεί που μάθαμε να το κάνουμε από μικρά παιδιά. Τότε που αν δεν κάνω λάθος η ομάδα φορούσε πράσινα και όχι κίτρινα. Κίτρινα φορούσε η Αγράμπελη, ο ΑΟ Γρεβενά και ο Άρης. Έτσι για να μην ξεχνιόμαστε. Οι πραγματικοί μας φίλοι ξέρουν καλά που θα μας βρουν, τους άλλους δεν θέλουμε ούτε να τους βλέπουμε.

Όπως λέγαμε και από την πρώτη στιγμή για όλους εμάς εδώ στο aerata, ο Πυρσός είναι πάνω απ' όλους κι απ' όλα!!! Δεν είναι οικογενειακή υπόθεση όπως κάποιοι θέλουν να τον μετατρέψουν. Καλή επιτυχία στην αγαπημένη μας ομάδα και ελπίζουμε στο μέλλον να μας χαρίσει ακόμα μεγαλύτερες χαρές. Στις χαρές και στις λύπες μαζί διότι τα παιδια στην κερκίδα είναι η μόνη σου ελπίδα!!! Εμείς θα είμαστε δίπλα στον Πυρσό, όποιος κι αν είναι πρόεδρος, όποιος κι αν είναι προπονητής χωρίς συμφέροντα, χωρίς κωλοτούμπες και με πραγματική και αγνή αγάπη για την αγαπημένη μας ομάδα.

Κλέινω μ' ένα απόσπασμα της τελευταίας ανακοίνωσης που εξέδωσε ο Πυρσός αλλάζοντας μόνο το όνομα στο οποίο αναφέρεται η ανακοίνωση. Θα γουστάραμε να δούμε μια ανάλογη ανακοίνωση και για μας εδώ στο aerata αλλά επειδή δεν πρόκειται να το κάνετε εσείς το κάνουμε εμείς. Αντιγράφοντας λοιπόν την ανακοίνωση του Πυρσού και αλλάζοντας μόνο το όνομα έχουμε και λέμε λοιπόν:
"Η απλόχερη αυτή κίνηση του κ.Αεράτου εκτός του ότι καθρεφτίζει τα αγνά αισθήματά του για την ομάδα, καταδείχνει με τον πιο εμφατικό τρόπο την αγάπη που έχουν οι Γρεβενιώτες που δεν ζουν στην πόλη για τον Πυρσό και τον τόπο της καταγωγής τους. Ο Πυρσός ανήκει σ’ αυτού του ηθικού αναστήματος ανθρώπους σαν εσένα Αεράτε".

Αεράτος ο αυθεντικός (και καλή συνέχεια σε όλους)

49 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΝ ΔΩΣΕΙΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΛΑΜΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗ ΧΑΡΑ ΑΥΤΗ. Η ΣΕΛΙΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ. Ο Ο ΠΥΡΣΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΚΑΝΕΝΟΣ. ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΛΑΜΟΓΙΑ. ΚΑΙ Ο ΑΕΡΑΤΟΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ ΓΡΕΒΕΝΩΝ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ. ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ ΓΙ' ΑΥΤΌ ΞΕΧΑΣΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ.
Ο ΠΥΡΣΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΡΜΑΙΚΟΣ ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ. ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ. ΑΚΟΜ ΔΕΝ ΕΙΔΕΣ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΠΥΡΣΟΥ ΓΙ' ΑΥΤΌ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΜΕ ΤΗΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

Σε διαβαζα απο Λαρισα οντας Γρεβενιωτης στην καταγωγη απο απλο ενδιαφερον για την ομαδα.Δεν ξερω γιατι αποφασισες να κλεισεις τη σελιδα(και φυσικα δεν μπυ πεφτει λογος αλλα σου ευχομαι καλη συνεχεια.Θα μου λειψει ν ακουω κανενα σχολιακι για την ομαδα

Ανώνυμος είπε...

Mi kleineis Aerate!!!
G... toys oloys kai xwse....
O Pyrsos twra se xreiazetai !!!!

Koyrvoylo - G.2

Ανώνυμος είπε...

Αεράτε σέβομαι την απόφαση σου και καταλαβαίνω αν θέλεις και την απογήτευση σου και την πίκρα σου. Θέλω να πω τρί πράγματα.
Κανένας προφήτης δεν άγιασε στον τόπο του.
Το δέντρο που έχει καρπούς, πετροβολούν.
Έκανες ένα μεγάλο λάθος. ΤΑΡΑΞΕΣ τα νερά και μας ξεβόλεψες. ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΣ.
Σ' ευχαριστώ για φιλοξενεία στη σελίδα σου.

Αεράτος... είπε...

Κάποια από τα σχόλια που διαβάζετε ήρθαν στην ηλεκτρονική διεύθυνση της σελίδας και σας τα μεταφέρω διότι οι ίδιοι ζήτησαν να δημοσιευτούν καθώς δεν μπορούσαν να το κάνουν με το συγκεκριμένο τρόπο.
Και πάλι ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΛΟΓΙΑ...

Αεράτος ο αυθεντικός

Ανώνυμος είπε...

Αν έλιπαν από τη σελίδα σου κάποιες εμμονές σε π΄ροσωπα και αν μερικοί επισκέπτες σεβόταν τον εαυτό ττους και ήταν πιο κόσμιοι τότε κύριε ΑΕΡΑΤΕ θα ήσουν το πιο προχωρημένο αθλητικό μπλοκ. Κάποιοι ενοχλούνται που είσαι μέσα στα πράγματα και ασκείς κριτική. Το θέμα όμως είναι να τα βλέπουν όλοι με το χιούμορ που τα βλέπεις εσύ, αλλά αυτό φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο. Το να αποχωρείς πάντως δεν είναι λύση, αλλά φυσικά δεν είναι και... ήττα!!!
ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ

Ανώνυμος είπε...

GIA TRIA PRAGMATA ZHLEYO TON PYRSO

1. GIA TON PROEDRO KAI TA XRHMATA POY BAZEI STHN OMADA.
2. GIA TON KOSMO POY GOYSTAREI THN OMADA
3. GIA TON AERATO TO ALANI

KALH EPITIXIA STH G' ETHNIKH AN KAI H KOZANH EPEKSE KALYTERH MPALA KAI APO TON PYRSOS ALLA KAI APO TA TRIKALA.

FORZA KOZANH EISTROFH STA MEGALA SALONIA

Ανώνυμος είπε...

Όταν είχες βάλει στη σελίδα το πανο με το χάρτη ένιωσα πολύ άσχημα διότι μπορεί να ζω στη Δεσκάτη, αλλά πάνω απ' όλα είμαι κι εγώ Πυρσός. Με τον Πυρσό μεγάλωσα και τον Πυρσό ακολύθησα όπου κι αν έπαιζε. Μας στεναχώρησες αλλά να ξέρεις ότι σε διαβάζουμε διότι έχεις αγνές προθέσεις. Είσαι το κάτι διαφορετικό στα αθλητικά δρώμενα της πόλης. Στη Δεσκάτη υπάρχουν κάποιοι που πρώτα είναι Πυρσός και μετά Καμβουνιακός. Και να ξέρεις πως σε διαβάζουν πολλοί.

Ένας φίλος του Πυρσού από τη ΔΕΣΚΑΤΗ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Ανώνυμος είπε...

Διαβάζοντας κανείς την ανακοίνωση του Πυρσού (πραγματικά απορώ ποιος τις γράφει) μπορεί εύκολα να καταλάβει ότι οι άνθρωποι είναι αλλού γι' αλλού. Ο Πυρσός ανήκει σ’ αυτού του ηθικού αναστήματος ανθρώπους λέει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση. Δηλαδή εμείς που δεν είμαστε αυτού του ηθικού αναστήματος δεν μπορούμε να ασχολούμαστε με τον Πυρσό; Αυτοί δεν έχουν ίχνος ντροπής. Τα έχουν ισοπεδώσει όλα. Αϊντε ρε αεράτος που σας χρειάζεται. Κατάλαβες γιατί δεν πρέπει να κλείσει η σελίδα κύριε Αεράτε;

Ανώνυμος είπε...

apo tin arhi stiriksa afo to blog an ke den simfonusa apolita me ola ta grafomena...STIN ARHI OTAN KSEKINISE TO BLOG KAPII TO GUSTARAN.META TOUS KSAFNIASE KE META FOVITHIKAN..EPIDI EHOUN LEROMENI TIN FOLIA TOUS?ISOS..STIRIZO TIN DIIKISI TON PROPONITI KE TOUS PEHTES..EHOUME KANI POLI KALI OMADA...GLIFTES OMOS KE KOLOTOUMPES DEN THA GINOUME POTE!!!!!!!!!!!!!!!!

AERATA PYRSOS GATE2 GREEN HOOLS

Ανώνυμος είπε...

EGO PROTINO STON PROEDRO NA KANEI ENA PARTY POY EKLEISE O AERATOS. AFOY DEN EKANE TO PARAMIKRO GIA NA GIORTASOYME TA 80XRONIA TOY PYRSOY AS GIORTASEI ME TOYS KOLLHTOYS TOY POY EKLEISE O AERATOS.

RE SA DE NTREPONTE. KSEFTILES!!!

Ανώνυμος είπε...

Στις 13 Ιούλιος 2008 3:01 μμ, έπειτα από ένα μακροσκελές κείμενο μου, απάντησες πιο κάτω επί λέξει: " ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΟΙΟΣ ΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΟΜΜΑΤΙ
ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ!!! ΕΙΧΑ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΥΤΩ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ
ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ ΗΜΟΥΝ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΩ " κ.τ.λ.
Είμαι περίεργος να δω αν θα σου φανεί εξίσου εξαιρετικό και το σημερινό, 2ο κομμάτι που γράφω στο blog σου..
Τελικά οι λέξεις μίρλα, μιζέρια και γκρίνια είναι έννοιες που αντιπροσωπεύουν αρκετούς στα
Γρεβενά. Εδώ θα ήθελα να ξεκαθαρίσω πως προσωπικά είμαι υπέρ της κριτικής σε οτιδήποτε. Αλλά γόνιμης και εποικοδομητικής κριτικής. Όχι κριτική γιατί πρέπει να γίνει απλά κριτική για να
υπάρχει κάτι να λέμε (και να γράφουμε) αλλά τεκμηριωμένα και σοβαρά πράγματα. Αρκετές φορές Αεράτε δίπλα σε σωστά πράγματα που έγραφες πρόσθετες και άλλα, τα οποία προσωπικά τα έβρισκα περιττά,
και χανόταν έτσι η "μαγιά" της σελίδας. Δηλαδή αν διάβαζε κάποιος τη σελίδα σου και δεν έμενε Γρεβενά, ώρες ώρες θα είχε την εντύπωση πως ο Πυρσός λειτουργεί εντελώς ερασιτεχνικά.
Συμφωνώ φυσικά πως οι εργασίες στο γήπεδο πάνε με ρυθμούς χελώνας. Επίσης συμφωνώ με την κριτική σου στον Καμπερίδη μιας και έδωσε
ουκ ολίγες αφορμές από την πλευρά του, αλλά δεν το βρίσκω και λόγο για να μην πάω γήπεδο. Άλλωστε ο εκρηκτικός του χαρακτήρας
προσυπογράφει πως Θα υπάρξουν πολλά "επεισόδια" ακόμη μέσα στη σεζόν, αυτό είναι το μόνο σίγουρο.
Γκρίνια, γκρίνια, γκρίνια λοιπόν στα Γρεβενά.
Γκρίνια, γιατί ο κ. Παπαιωάννου είναι φίλαθλος-οπαδός του ΑΡΗ.
Από την αρχή αυτό έκατσε στραβά σε πολλούς που τα βλέπουν όλα μέσα από τα οπαδικά γυαλιά.
Που όταν πας να ανοίξεις κουβέντα για αθλητικά μαζί τους αρχίζουν τις υστερίες και τους κομπλεξισμούς.
Πότε εσύ Αεράτε έκανες κριτική στη σελίδα σου σε αυτούς που δεν έρχονται στο γήπεδο γιατί ο κ. Παπαιωάννου είναι αυτός που είναι; Που τους πείραξε τάχα όταν έφυγε κάπου στο 70' ο Πρόεδρος από το γήπεδο σε αγώνα το περασμένο Φθινόπωρο. Πότε έκανες αναφορά σε αυτούς που φόρεσαν τη φανέλα του Πυρσού για χρόνια και δεν έρχονται στο γήπεδο απλά επειδή είναι παοκτσήδες; Μήπως δεν ισχύουν αυτά; Μήπως είναι ψέμματα πως υπάρχουν άτομα που δεν ερχόταν στο γήπεδο μέχρι την Άνοιξη για τον παραπάνω λόγο και όταν είδαν πως ο Πυρσός πάει για άνοδο κάναν μετά μεγαλοπρεπείς κολοτούμπες και το παίζαν Πυρσάκηδες από τα γεννοφάσκια τους;
Κατά τα άλλα η φωσφοριζέ φανέλα μας πείραξε εδώ στα Γρεβενά..
Μια φανέλα που είναι κάτι μεταξύ κίτρινου και πράσινου (προς το λαχανί) και σίγουρα μοντέλο που λανσάρεται από την Adidas σε αρκετές μεγάλες ομάδες του εξωτερικού. Στην τελική εψαξες Αεράτε να δεις αν ποτέ στην ιστορία του ο Πυρσός φόρεσε κίτρινα; Το έχεις τσεκάρει αυτό;

Αν ήθελε ο κ. Παπαιωάννου θα μπορούσε να συνάψει πολύ πιο στενές σχέσεις με την ομάδα που αγαπάει. Θα μπορούσε άνετα κι ωραία να πάρει δανεικούς παίκτες από τη β' ομάδα για να "ψηθούν" στον Πυρσό και να κάνει και χάρη στο Σκόρδα. Θα μπορούσε να κάνει συμφωνία όπως κάμποσες ομάδες της Β. Ελλάδας και να δίνει ταλέντα στο Κλ. Βικελίδης.
Αν γινόταν αυτά θα υπήρχε πάτημα για κριτική. Όχι όμως γιατί έφερε Σανχούρχο και Βελώνη ή επειδή η φανέλα δεν είναι καταπράσινη ή επειδή δεν βγαίνει έξω να κάνει αβάντες στο Ζαγοράκη και στον Κόκκαλη.

Σε δημοσίευση σου Αεράτε στις 01-09-2008 αναφέρεις μεταξύ άλλων "..Όλοι αυτό συζητούσαν στις κερκίδες. Παλιοί και νέοι...
Κάποιοι μάλιστα έφυγαν από το γήπεδο μόλις η ομάδα βγήκε στον αγωνιστικό χώρο με τα... ΚΙΤΡΙΝΑ..."
Προφανώς ο Πρόεδρος έπρεπε να κάνει δημοψήφισμα και να αποφασίσει ο κόσμος για το τι φανέλα θα φορέσει η ομάδα...
Ξεχνάνε εύκολα όμως όλοι αυτοί ότι πριν 3 χρόνια δεν υπήρχε καν ομάδα Πυρσός.

Είναι πολυτέλεια για την πόλη μας να έχουμε έναν επιχειρηματία του βεληνεκούς του κ. Παπαιωάννου.
Όμως, η συμπεριφορά σημαντικής μερίδας κόσμου αντί να τον ζεστάνει περαιτέρω, με όλα αυτά τα
"στραβά" που καυτηριάζει συχνά πυκνά, δυστυχώς μάλλον τον προβληματίζει. Αλήθεια, διαρκείας πήρανε οι "δυσαρεστημένοι";
Κάνανε με λίγα λόγια το καθήκον τους; Πολύ αμφιβάλλω. Αν όμως ο Πρόεδρος πάρει απόφαση να φύγει το καλοκαίρι και βρεθεί η ομάδα πάλι Ερασιτεχνικό και να παλεύει για να μην πέσει Τοπικό μετά που είναι ο Παπαιωάννου θα λένε.
Ίσως τελικά είναι και λάθος του κ. Παπαιωάννου που επενδύει στα Γρεβενά μιας και ο κόσμος δεν στηρίζει το εγχείρημα με θέρμη
πέρα από κάποιους λίγους, για τα δεδομένα πάντα της πόλης μας.

Σαν τελικό συμπέρασμα θα τονίσω πως στα Γρεβενά δεν εκτιμάμε κάποια πράγματα. Διαμαρτυρόμαστε και γκρινιάζουμε για
λεπτομέρειες σχετικές με τον Πυρσό και δεν ασχολούμαστε με πιο σοβαρά θέματα στην πόλη.
Στην πόλη της λακούβας όπως θα έπρεπε να λέγεται κανονικά. Που σκάβεται κάθε τρεις και λίγο..
Διαμαρτύρονται στα στέκια των Γρεβενών γιατί το διαρκείας κάνει 150 ευρώ. Συμφωνώ, τσιμπημένη η τιμή του.
Όμως δεν ακούω να διαμαρτύρονται για το γεγονός πως 5-6 άτομα με συμπεριφορά νταβατζηλίδικη, επειδή έχουν καφετέριες στο κέντρο της πόλης και προφανώς εκμεταλλεύονται καταστάσεις, ανεβάζουν όποτε τους καπνίσει τις τιμές, με αποτέλεσμα να έχουν φτάσει αυτές, σε επίπεδα πόλεων με 7πλασιο πληθυσμό από τα Γρεβενά.
Κατά τα άλλα το πρόβλημα στα Γρεβενά είναι η φωσφοριζέ φανέλα του Πυρσού και πως θα γίνει να βρούμε ψεγάδια στον κ. Παπαιωάννου
για να έχουμε να κριτικάρουμε. Βέβαια, όλα τα άλλα τα προβλήματα, τα έχουμε λυμένα εδώ και χρόνια..

Ανώνυμος είπε...

Φίλε ανώνυμε, διάβασα με μεγάλο ενδιαφέρον το κομμάτι σου, αλλά επέτρεψε με να σου κάνω μερικές παρατηρήσεις. Άλλωστε η συγκεκριμένη σελίδα ασχολείται με τον Πυρσό και όχι με τα προβλήματα της πόλης. Είμαι παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Πυρσού και είμαι δυσαρεστημένος με πολλά πράγματα στην ομάδα. Πήρα όμως διαρκείας για να βοηθήσω. Στο γήπεδο όμως δεν πάω κι αυτή είναι η δική μου διαμαρτυρία. Ξενερώνω που τα μαγαζιά στον πεζόδρομο την έχουν δει κάπως και δεν πάω να πιω τα ποτά μου εκεί για να τους κάνω μάγκες. Τα πίνω αλλού κι αυτή είναι η δική μου διαμαρτυρία.
Με πολλά πράγματα ξενερώνω αλλά έχω το δικό μο τρόπο σκέψηςε όσον αφορά τη διαμαρτυρία μου. Για παράδειγμα και με τα Ανακατωσάρια διαφωνώ, άσχετα αν είναι κάτι που προβάλει το νομό, αλλά κάθομαι σπίτι μου. Αυτή είναι η διαμαρτυρία μου. Απλώς απέχω. Δεν βγαίνω έξω να κράξω και να κάψω τα πανό που κρέμασε ο ΜΟΓ όπως έκαναν κάποιοι άλλοι. Κι όποιος κατάλαβε κατάλαβε...

Έτσι λειτουργώ και με τον Πυρσό τον οποίω αγαπώ και υπηρέτησα πολύ περισσότερο από κάποιους που είναι τώρα στην ομάδα και στη διοίκηση!!!

Ανώνυμος είπε...

Και κάτι ακόμα κύριε Ανώνυμε (λίγο πολύ καταλάβαμε ποιος είσαι) καλό θα ήταν να μην ξαναπιάσεις στο στομα σου τους παλαίμαχους της ομάδας. Αυτούς που έδωσαν την ψυχή τους για την ομάδα την ώρα που εσύ δεν ξέρεις ούτε πως είναι η μπάλα. Ασχολήσου με ότι άλλο θες, αλλά όχι με τους παλαίμαχους!

Ανώνυμος είπε...

OI PAIXTES NA PROSEXOUN TIS PAREES TOYS KAPIOI ALLOI NA PROSEXOUN PERISSOTERO ... PANE SE ALLES POLEIS LENE OTI NA ...NAI KAI TOUS TSIMPANE TA MAGOYLAKIA...

Ανώνυμος είπε...

ανώνυμε που μπορεί και να εμπλέκεσαι και στα διοικητικά του Πυρσού ασχολήσου με τους Ρουληδες της ομάδας και όχι με τους ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΥΣ. Αυτούς τούς έγραψε η Ιστορία, τους αγαπά και τους εκτιμά ο ΚΟΣΜΟΣ.
Μην ασχολείστε όλοι σας με τους ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΥΣ γιατί θα τους βρείτε μπροστά σας.
Υ.Γ: Την κίτρινη φανέλα κρεμαστέ τη στα...
Έτσι γραφεί η ιστορία....
Romario

Ανώνυμος είπε...

O AΛΛΟΣ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΡΜΑΙΚΟ ΚΟΛΠΟ...ΜΗΠΩΣ Ο ΕΔΩ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΤΡΕΜΕΙ...

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΤΕ ΘΑ ΦΥΓΕΙ...ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΟΠΙΚΗ Η ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ...ΕΣΥ ΑΛΕΚΟ ΤΙ ΛΕΣ

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Αεράτε, έίναι απόλυτα σεβαστή η απόφαση σας να μην συνεχίσετε να ασσκείται κριτική στην ομάδα, αλλά καλό θα ήταν να μην αποσύρετε τελείως τη σελίδα από το διαδύκτιο έτσι ώστε να μπορούμε να παρασθέτουμε ΕΜΕΙΣ τα σχόλια μας. Θα π΄ροτεινα να βάλετε ένα γκάλοπ όπως αυτό που είχατε κάνει παλιότερα και να αφήσετε τον κόσμο να κρίνει είτε τη λειτρουργία της ομάδας, είτε το... ε΄ργο του Αεράτου. Το αφήνω στη δική σας κρίση.

Ένας απλός φίλος του Πυρσού και του Αεράτου

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ κύριε αεράτε θα ήθελα να σε θερμοπαρακαλέσω να μην σχόλησε με τον πυρσό γιατί θα πας χαμένος…..ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΝΤΕ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ...Ο ΑΛΕΚΟΣ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ...

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ...
ΑΛΕΚΟ ΕΙΣΑΙ ΣΠΙΤΙ;
ΓΙΑΤΙ ΣΕΠΑΙΡΝΩ ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ...
ΚΙ ΕΜΑΘΑ ΠΩΣ ΣΤΑ ΓΡΕΒΕΝΑ ΘΑ ΠΑΣ...

ΑΛΕΚΟ ΕΙΣΑΙ ΣΠΙΤΙ;

Ανώνυμος είπε...

μαγκες στηριξτε την ομαδα γιατι αυτο που φτιαχνει ο προεδρος απο περσυ δεν
εχει γινει ποτε στον αθλητισμο των γρεβενων την ομαδα αρχιζει να τη μαθαινει ολη η ελλαδα κ εσεις ασχοληστε με μ....ιες 'απο το πουθενα - επαγγελματικες κατηγοριες'.δεν γινονται ολα σε ενα χρονο χρειαζεται υπομονη.σιγουρα γιναναι λαθη (τσιπης, κ αυτο πιστευω οτι ο προεδρος το μετανιωσε κ δεν ηταν δικια του επιλογη να τον "διωξει").να στηριχθει
ο προεδρος κ ολη η ομαδα.κ οσο για μια καραμελα των καφενειων περι γρεβενιωτων παιχτων αφηστε την βαρεθηκα ,μεσα στο γηπεδο φαινονται
ολα.ναι, υπαρχουν παιχτες που θα μπορουσαν να βρισκονται στην ομαδα.
αλλοι δεν αρπαξαν την ευκαρια περσυ
αλλοι σκυλιασαν κ βριζανε τα σπιτια
στο ματς με την ομαδα, το πρωτο το δεχομαι να δειξει την αξια του το δευτερο οχι.ΜΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗ ΠΟΛΗ ΤΩΝ ΓΡΕΒΕΝΩΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΑΛΛΟ Κ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ.ΡΙΞΤΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ...ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ ΜΙΖΕΡΙΑ (ΜΟΝΟ ΟΙ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ) Κ ΜΕΤΑ ΤΟ ΧΑΟΣ.ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ Κ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ
ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ 'ΠΡΟΕΔΡΟΙ'
ΜΑ ΚΡΑΖΟΥΝ.ΑΥΤΑ!!! ΞΕΡΩ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΤΑ ΕΓΡΑΨΑ. Κ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ.ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΟΠΙΔΕΣ Κ ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΟΝ ΧΘΕΣΙΝΟ ΦΙΛΟ...ΑΝ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΦΕΡΕ ΕΝΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΝΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΣΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ...ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ...ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ...ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ...ΑΡΑΓΕ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ...ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΜΑΝΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ Η ΟΜΑΔΑ...ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ..

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΣΙΠΗ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΟΝ ΕΦΑΓΑΝ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΚΟΟΥΤΣ...ΚΑΙ ΜΠΗΚΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΓΗΠΕΔΟ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΕ ΣΤΗΝ ΑΓΡΑΜΠΕΛΗ...ΧΑΙΡΕΤΑΙ...

Ανώνυμος είπε...

αεράτε μην είσαι κότα βάλε το κείμενο

Αεράτος... είπε...

Δεν πήρα κανένα κείμενο. Όσα έρχονται δημοσιεύονται. Για λίγο ακόμα μέχρι η σελίδα να κλεισει τελείως!!! Το τονίζω, όσα κείμενα έρχονται, δημοσιεύονται την ίδια στιγμή!!!

Με εκτίμηση
Αεράτος ο αυθεντικός

Ανώνυμος είπε...

Pame morh pyrsara gia to diplo. Sta patria edafh epistrefei sxedon olh h omada!!! entois edras pazoyme...

Ανώνυμος είπε...

Η ΛΕΞΗ ΠΑΡΩΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΓΡΑΨΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑΜΕ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ...ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ...ΕΙΚΟΝΑ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΚΙΣΤΗ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΟ ΜΑΤΣ Ο ΚΟΟΥΤΣ ΚΑΝΕΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ...ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΕΝΟ ΣΤΟ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΧΑΦ...ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ...ΑΠΟΒΛΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΕΡΙ ΜΑΤΣ...ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΣΕ ΑΛΛΟ ΓΗΠΕΔΟ Η ΕΤΣΙ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΗΤΑΝ...ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΜΑΝΤΡΙ ΧΩΡΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ...ΟΙ ΚΑΜΕΡΕΣ ΒΡΑΧΗΚΑΝ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ Η ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ...Ο ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΧΑΛΙΑ...ΟΤΑΝ Η ΜΠΑΛΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΣΤΙΣ ΛΑΣΠΕΣ ΣΤΟ ΣΟΥΤ ΤΟΥ ΒΕΛΩΝΗ,ΤΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΑΡΑΓΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ...ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΡΓΟ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΥ ΠΙΕΣΑΝ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΗΤΑΝ ΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΣΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑΜΕ ΧΘΕΣ...ΚΡΙΜΑ ΠΡΟΕΔΡΕ...ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΟΡΑΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ...ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΑΛΛΑ...ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΗΚΕ Η ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΕΠΙ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΕΝΑΝ ΠΑΙΧΤΗ ΓΡΕΒΕΝΙΩΤΗ ΣΤΗ ΔΕΚΑΩΧΤΑΔΑ...ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΑΔΙΑΦΟΡΟΣ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ...ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΛΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ...ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΜΕΙΝΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΤΣ...ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ...ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ...ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΤΟ ΣΤΑΡ...ΧΑΙΡΕΤΕ...

Ανώνυμος είπε...

ase mas re vlaka den se ksereis ti se ftaiei xoriati ama einai etsi min ksanaerxese gipedo ante re pyrsara den peirazei

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ...ΕΓΩ ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ...ΑΝ ΘΑ ΕΡΘΩ ΓΗΠΕΔΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΘΕΜΑ...ΕΙΜΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΠΥΡΣΟΣ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ...ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΣΟΥ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ...ΧΩΡΙΑΤΗΣ ΚΑΙ ΒΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ...

Ανώνυμος είπε...

PYRSARA PANTOU RE
DEN MAS PTOI TPT IMASTE AROSTI KE PALAVI ME TIN OMADA EMIS OI PRASINOI OPADOI!!!!!!!!

YPERASPISTES TIS FLOGAS

Timonakos είπε...

Grafo apo tin Sparti apo opou kano to stratiotiko mou(mageiras)...Alloi me kseroun san Timonako kai alloi san Antoni.Eimai apo tis protes meres tou site kai grafo opote mou to epitrepoun ta oikonomika mou(giati den eimai kai plousios)!
Apla mia erwtisi!
Giati to kleineis?
Katalaveino oti twra einai dyskolo na se peiso gia to antithelo alla opos eipe kai o compras sto proto post giati na tous doseis tetoia xara?
Pou tha ta leme twra???
Alla gia na min ta polilogo i elpida pethainei panta teleutaia!
Ta legame....!
Y.G.Elpizo otan ksanaboresw na grapsw na einai anoixto to site!

Ανώνυμος είπε...

re kwstaki se vgalame proedro gt goustarame ton sintonismo pou ekanes perisi sthn kerkida...fetos ti leei tha kathese sto kagelo me thn mpiritsa kai to yiali...hmoun se ola ta mats filika-episima kai ta pitsirikia prospathousan mona tous k fonazan apo dipla sou k esi tous egrafes...h mipos kano lathos...mono gia dimosies sxeseis eisai me tous vayeros!!!koita na doseis ligo palmo sthn kerkida kai asta auta allios an tolmas kane xana ekloges...

Ανώνυμος είπε...

ρε παίδαρε για ποιον να φωνάξει ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ για τον πυρσα-ρουλι της ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Ανώνυμος είπε...

den thelo na vlepo malakies...O PYRSOS INE IDEA.DEN INE OUTE OI PEHTES OUTE O KOOUTS OUTE O PROEDROS OUTE I MARKA TIS FANELAS OUTE OI SINDESMITES OTUE O APLOS KOSMOS OUTE OI FLORI OUTE OI KRATHES OUTE TA BLOGS
O PYRSOS INE ENAS

PYRSARA MIA ZOI

IME KE GO ANAMESA SAS KATHE KIRIAKI KE FONAZO!!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΕΔΡΕ ΚΑΙ ΚΑΜΠΕ ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΦΟΡΑ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ο ΒΕΤΕΡΑΝΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

I omada mas einai katafanestato oti exei agxos!!!!!!!!!!!!
couts ase ta paidia pio eleythera na bgaloun auto pou mporoun sto gipedo!!!!!!giati sigoyra mporoy poli perisotera apo ayto poy blepoyme!!!!!!!!!!!!!
o pirsakias

Ανώνυμος είπε...

OLOS O KOSMOS TOY PYRSOY MAS ENOMENOS MPOREI NA KANEI THAYMATA KAI NA FEREI TIN AGAPIMENI MAS OMADA EKEI POY TIS ARMOZEI!!!!!!!!!!!SE OPIOYS THELOYN NA KANOYN KAKO STIN AGAPI MAS, TIN ZOI MAS THA MAS BRISKOYN PANTA MPROSTA!!!!! EINAI GELASMENA TA NEOGENITA PIRSANOROYFIANAKIA AN NOMIZOYN OTI THA KANOYN AYTA POY THELOYN XORIS TIN ANTIDRASI TON OPADON TOY PYRSOY!!!!!!!!!!!!!!GIATI EMEIS IMASTAN KAI THA EIMASTE!!!!!!!!!! DEN GINAME GIA TA LEFTA OYTE GIA TIN AYTOPROBOLI!!!!! GIAYTO NA XERETE OTI MIA ZOI THA EIMASTE EMEIS EKEI OI PROSTATES POY AKOYME TIN KARDIA MAS KAI OXI TIN TSEPI MAS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!KAI I KARDIA MAS GRAFEI PYRSOS RE!!!

Ανώνυμος είπε...

PROEDRE ASXOLISOY ME OSOY AGAPANE TIN OMADA KAI SMPROXE O$A LAMOGIA SE GLIFOYN SE PERITRIGIRIZOYN KAI META SE KATIGOROYN!!!!PYRSOS GIA NA GOYSTAREIS KAI OXI ΑΡΗΣ!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

pyrse moy se latreyo gi ayto prepei na eimaste sto gipedo sto mats me toys beteranoys giati o pyrsos exei arxi kai oxi telos.....................pyrse thimisoy mia zoi mazi soy!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

O PYRSOS LAMPEI MESO TON BETERANON TOY, POY PROSFEROYN KOINONIKO ERGO KAI OXI MONO. DIAFIMIZOYN TON ATHLITISMO KAI TIN OMADA MAS GIati theli koyragio kai dinami gia na diafimizeis ton pyrso kai ton athlitismo se oli tin ellada.oi beteranoi mas einai pygi perifanias gia ton kosmo toy pyrsoy kai oxi mono, giati symetixan se dyo toyrnoya kai ayto itan mono i arxi. Stis 29 erxetai i mikti thesalonikis kaI PRIN TO PASXA O OLYMPIAKOS.AYTI I PROSPATHIA PREPEI NA LAMPEI KAI NA TONIZETAI , GIATI AYTOI EINAI OI GNISIOI PRESVEYTES TOY PYRSOY KAI TOY GREVENIOTIKOY PODOSFEROY!
SAS EYXARISTOYME AN MPOROYME NA KLISOUME SE DIO LEXEIS TIN PROSFORA SAS!!!!!THIOS

Ανώνυμος είπε...

ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ. ΒΑΛΤΕ ΠΑΛΙ ΤΙΣ ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΦΑΝΕΛΕΣ. ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΞΕΝΕΡΩΝΕΤΕ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΠΥΡΣ-ΑΡΗ; Πρόεδρε πάρε θέση τώρα και επανέφερε τις κίτρινες φανέλες. Πορτείνω και στους παλαίμαχους στο φιλικό με τη μειτκή Θεσσαλονίκης να φορέσουν κίτρινα.

ΠΥΡΣ-ΑΡΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΠΡΙΝ ΦΩΝΑΖΕ Ο ΑΕΡΑΤΟΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ? ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΚΡΑΖΑΤΕ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ ΕΙΤΕ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΞΕΒΡΑΚΩΘΗΑΚΝ ΑΠΟ ΤΗΝ 5Η ΚΙΟΛΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ ΡΕΖΙΛΙ!!! ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΚΙ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΨΕΥΤΟΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΠΥΡΣΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΩΝ ΓΡΕΒΕΝΩΝ.
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΦΩΝΑΖΕ Ο ΑΕΡΑΤΟΣ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΑΖΥΤΟ ΤΟ ΠΗΡΑΝ ΓΡΑΜΜΗ ΚΑΠΟΙΟΙ. ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΑΛΕΚΟΣ. ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ ΚΑΙ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ... Ο ΚΟΟΥΤΣ ΚΑΜΠΕ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ... ΤΑ ΕΛΕΓΕ Ο ΑΕΡΑΤΟΣ ΠΡΟΕΔΡΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΚΟΥΓΕΣ.
ΝΑ ΣΑΣ ΘΥΜΙΣΩ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΤΟΥ ΑΤΑΚΑ: "ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΕΒΕΝΑ ΘΑ ΦΥΓΩ ΜΟΛΙΣ ΜΑΘΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΥΡΣΟ"
Ε ΛΟΙΠΟΝ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΡΕΖΙΛΙ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ. ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙΣ. ΑΓΡΙΟΚΟΥΜΠΑΝΕ!!!!

"ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΚΑΜΠΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΠΥΡΣΟ"

ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ Ε ΡΕ ΠΛΑΚΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ...


ΑΕΡΑΤΕ ΖΕΙΣ ΕΣΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΣ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ti egine eroteythke o mpemphs kai ton xasame?

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΠΩΣ Ο ΑΕΡΑΤΟΣ ΦΩΝΑΖΕ ΠΩΣ Ο ΚΟΟΥΤΣ ΚΑΜΠΕ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΩΝ ΓΡΕΒΕΝΩΝ?
ΤΟΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΓΡΑΨΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ. ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ. ΟΥΤΕ Ο ΛΕΜΟΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΚΚΑΛΗ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΤΑΝ ΕΦΥΓΕ. ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΥ ΝΑ ΓΛΥΦΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΤΥΠΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕ. ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΙΚΟ ΤΟΥ ΦΙΛΟ ΟΠΩΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΕΙΠΕ. ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ Σ' ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ. ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ. ΚΙ ΑΥΤΟΝ ΠΥΟ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΞΕΘΑΨΑΝ? ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΗ ΒΕΡΟΙΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΠΕΝΤΕ ΗΤΤΕΣ?
ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΞΕΦΤΥΛΙΣΤΙΚΑΝ ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ 5 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ?
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΞΥΠΝΗΣΕ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΝΩΡΙΣ ΚΥΡΙΟΙ ΣΑΣ ΠΗΡΕ ΧΑΜΠΑΡΙ. ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ. ΓΕΛΑΕΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ.
ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΤΩΡΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΟΥΛΕΝ ΠΟΥ ΠΗΡΑΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΟΙΟΙ ΑΠΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΝ?
ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΛΕΙΣΕΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΝ ΑΛΕΚΟ ΑΛΛΑ ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΕΟΡΔΑΪΚΟ.

ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ...

Ανώνυμος είπε...

PANTOU THA MASTE MAZI..
EKDROMI STIN DRAMA MAGES!!!!!!
ARHISAN OI EGRAFES STA GRAFIA TOU SINDESMOU KATHIMERINA 6:30 ME 8:00

Ανώνυμος είπε...

PANTOU THA MASTE MAZI..
EKDROMI STIN DRAMA MAGES!!!!!!
ARHISAN OI EGRAFES STA GRAFIA TOU SINDESMOU KATHIMERINA 6:30 ME 8:00

Ανώνυμος είπε...

oli katalavan htes oti horis ta paidia stin kerkida den iparhi elpida..................efkeria orismeni na mathoun na sevontai to igies komati emas tous opadous pu pame pantou gia tin omada...

RANTEVOU STA EKTOS..