Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2008

ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΥΠΕΡΟΧΑ, ΟΙ ΜΠΥΡΕΣ ΜΑΣ... ΕΦΤΑΙΓΑΝ!!!


Πυρσάκηδες καλημέρα...
Είχα σκοπό να ξεκινήσω το σημερινό κομμάτι με κάτι άλλο, θα σταθώ ωστόσο σε μία παρατήρηση που δέχτηκα αργά χθες το βράδυ από ένα φίλο της σελίδας. "Μ' αυτά που γράφεις εκτείθεσαι. Την πάτησες πάλι..." μου είπε και αναφερόταν στο θέμα που έγραψα χθες αναφορικά με τη σεκιούριτι που ήταν στο γήπεδο. Πράγματι έκανα λάθος δεν ήταν από την Κατερίνη, αλλά από τη Λάρισα. Πάντως δεν ήταν από τα Γρεβενά. Γρεβενιώτης είναι αλλά το γραφείο έχει έδρα στη Λάρισα. Και η δικαιλογία ήταν πως οι γρεβενιώτες ζήτησαν πολλά. Τι λέτε ρε μάγκες;;; Πολύ σοβαρή δικαιλογία... Μπράβο σας... Το ίδιο άτομο λοιπόν μου είπε στη συνέχεια για να εκτεθεί από μόνος του: "Δεν έγραψες τίποτα γι' αυτούς που πέρασαν στο γήπεδο σακούλες με μπύρες". Πράγματι πέρασαν στο γήπεδο σακούλες με μπύρες. Μαλακία τους... Που ήταν όμως η σεκιούριτι να τους αποτρέψει να κάνουν κάτι τέτοιο. Άρα λοιπόν κύριοι, η σεκιούριτι που εσείς πληρώσατε για να φυλάει το γήπεδο και που τη φέρατε από άλλη πόλη, όχι από την Κατερίνη αλλά ούτε και από τα Γρεβενά ΑΠΕΤΥΧΕ στο έργο της. Αποφασίστε λοιπόν τι θέλετε διότι πέφτετε στη μία γκάφα μετά την άλλη.
Θα το πω για μία ακόμη φορά και αυτό είναι κάτι που θα φανεί σε πολλά θέματα φέτος. Έχουμε ομαδάρα, αλλά δεν υπάρχει... σειρά. Οργανωτικά είμαστε πολλά βήματα πίσω και θέλουμε ακόμα πολύ δουλειά... Είτε σας αρέσει είτε όχι. Και το λέω αυτό διότι κάποιοι δεν το έχουν κατάλάβει και εκτίθονται καθημερινά...

Πάμε στα άλλα θέματα τώρα. Η ομάδα έπαιξε μπαλάρα και γενικώς έδειξε πολύ καλά στοιχεία μέσα στο γήπεδο έστω και αν ο αντίπαλος ήταν ανύπαρκτος. Χάθηκε η μπάλα αρκετές φορές και το μόνο που έλειπε ήταν το γκολ. Θέλω να πιστεύω πως θα έρθουν τα γκολ στην πορεία. Θέλει όμως προσοχή διότι άλλο Άγιος Δημήτριος και άλλο Καλλιθέα. Κάποιοι ας κατέβουν από το καλάμι κι ας ξεχάσουν την Ξάνθη. έχουμε ακόαμ πολύ δρόμο μπροστά μας. Άλλωστε ο πρωταρχικός μας στόχος είναι μια καλή παρουσία στο πρωτάθλημα (και όχι το πρωτάθλημα που ονειρεύονται κάποιοι) και σε καμία περίπτωση το κύπελλο.

Για την Καλλιθέα, αλλά και για τον αντίπαλο στο πρωτάθλημα στην πρεμιέρα έχουμε ακόμα πολλές μέρες μπροστά μας για να τα πούμε πιο αναλυτικά. Κάντε υπομονή...

ΥΓ1: Τι κοινό έχει ο Άρης και ο Πυρσός, εκτός από τις φανέλες; Στον Άρη υπάρχουν τρεις Έλληνες ποδοσφαιριστές και στον Πυρσό δύο ή τρεις αν δεν κάνω λάθος Γρεβενιώτες... Χα χα χα χα!!!

ΥΓ2: Αφού πειράχτηκαν κάποιοι με μερίδα οπαδών που πέρασαν μπύρες στο γήπεδο με σακούλες ας πουν στον πρόεδρο να ανοίξει κι αυτός μια μπυραρία έξω από το γήπεδο όπως έκανε και ο Σκόρδας στον Άρη.

ΥΓ3: Πρώτη φορά είδα ομάδα στην οποία έδιναν οδηγίες από τον πάγκο και τα τέσσερα μέλη του τεχνικού τιμ. Και φανταστείτε πως από αυτούς τους τέσσερις, μπάλα μόνο ένας, άντε δύο γνωρίζουν τι θα πει...

ΥΓ4: ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ: "Έχεις αγωνιστεί σε ομάδα της Κατερίνης; Κατάγεσαι ή έχεις συγγενείς από την ευρύτερη περιοχή της Πιερίας; Έχεις κάνει διακοπές στον Πλαταμώνα τους Νέους Πόρους ή στο Λιτόχωρο; Αν ναι, τότε έχεις κι εσύ μια θέση στην ομάδα του Πυρσού στο πρωτάθλημα της Γ' εθνικής".

ΥΓ5: Με μηχανάκι πήγε στο γήπεδο. Με χρυσή κάρτα διαρκείας και από prive θέση παρακολούθησε το παιχνίδι τρώγωντας σουβλάκια και σε ανοιχτή γραμμή με... Αμερική!!!

ΥΓ6: Έμαθα πως η μία φανέλα (στις ΚΙΤΡΙΝΕΣ αναφέρομαι) κοστίζει 50 ευρώ. Γι' αυτό τις μάζεψαν πίσω και δεν άφησαν τους ποδοσφαιριστές να τις δώσουν στον κόσμο. Για έξοδα είμαστε τώρα; Δηλαδή αν ο φίλαθλος του Πυρσού δεν επέστρεφε τη φανέλα του Σανχούρχο πίσω, θα έτρωγε πρόστιμο ο Αργεντίνος; Θα το ξαναπω: Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΓΥΦΤΙΑ!!! Για 50 ευρώ κάνετε έτσι ρε;

ΥΓ7: Αλήθεια ο Νάκας θα φάει πρόστιμο για την κόκκινη κάρτα; Κάτι τέτοιο άκουσα και δεν μου άρεσε!!! Και η αποβολή μέσα στο πρόγραμμα είναι. Η αλήθεια είναι πως το παιδί προσπάθησε πολύ. Πάλεψε για όσο διάστημα αγωνίστηκε...

ΥΓ8: Για μία ακόμη φορά και πιστεύω πως θα το κάνω πολλές φορές φέτος οφείλω μια μεγάλη συγνώμη και πρέπει να βγάλω το καπέλο στον ποδοσφαιριστή που λέγεται Ηλιάς Τζιόκας. Μακράν ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής του Πυρσού. Εγγύηση στην άμυνα της ομάδας, πραγματικός αρχηγός. Με πολύ εμπειρία και σιγουριά στο παιχνίδι του. Πρώτος ο Αεράτος έκραζε για την μεταγραφή Τζιόκα, αλλά να λέμε τα σύκα... σύκα και τη σκάφη... σκάφη. Ο ανθρωπος είναι μακράν η κορυφαία μεταγραφή του Πυρσού μέχρι τώρα. Τουλάχιστον εμείς παραδεχόμαστε τα... λάθη μας. Όχι σαν κάποιους άλλους ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ που τον έκραζαν και τώρα το παίζουν κολλητοί του.

ΥΓ9: Αλήθεια σε πόσα παιχνίδια πιστεύετε πως θα αποβληθεί ο κόουτς φέτος; Με τέτοια συμπεριφορά πιστεύω πως σε περισσότερα από τα μισά, αλλ΄αυτό είναι δικό του θέμα.

ΥΓ10: Φοβερή η ΚΙΤΡΙΝΗ φανέλα του Πυρσού. Κι ας κάνει 50 ευρώ... ΚΙΤΡΙΝΟΣ... ΚΙΤΡΙΝΟΣ... ΚΙΤΡΙΝΟΣ ΘΕΟΣ, ΠΥΡΣΕ ΕΙΣΑΙ Ο ΕΝΑΣ ΚΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ!!!

ΥΓ11: Έμαθα πως αν περάσουμε και την Καλλιθέα ο πρόεδρος θα ζητήσει για έδρα το Κλεάνθης Βικελίδης για τον αγώνα με την Ξάνθη, αφού εμείς δεν διαθέτουμε προβολείς και δημοσιογραφικά θεωρεία!!! Δεν είναι κακή ιδέα.

ΥΓ12: Πολύ αρνητικά σχολιάστηκε η συμπεριφορά κάποιων παραγόντων τη στιγμή που ο κόσμος πήγε να... ξεφύγει με τις αποφάσεις του διαιτητή. Ότι και να έχει γίνει δεν φέρεσαι έτσι στον κόσμο και δεν βρίζεις έτσι φίλε μου... Σε είδαν πολλοί ξέρεις... Εκτίθεσαι...

Θέλετε κι άλλα; Αύριο πάλι... Όσο γι' αυτούς που κράζουν τον Αεράτο ξέρω ότι μπάινουν πρωί πρωί να διαβάσουν τι γράψαμε... Αν δεν σας αρέσει μπείτε στην επίσημη σελίδα του Πυρσού και δείτε τα video με τις δηλώσεις του Καμπερίδη για να γουστάρετε περισσότερο και αφήστε μας εμάς στην υσηχία μας.

Αεράτος ο αυθεντικός (και όχι... γύφτος!!! άκου έκει, δώστε πίσω τις φανέλες)

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τόσες μ...ες γίνονται στην ομάδα οι μπύρες τους έφταιξαν. Δεν κοιτάνε τα χάλια τους κάποιοι στην ομάδα που έκαναν τον Πυρσό τσιφλίκι τους. Σα δεν ντρέπονται. Γιαυτό που γράφεις με τον Τέλη ήμουν μπροστά και μου ήρθε να μπω στο γήπεδο. Τον ειχα γυμναστή και τον λυπήθηκα όταν είδα τέτοια συμπεριφορά από τον προπονητή του Πυρσού. Λες και μιλούσε σε ζώο έκανε. Αν είναι δυνατόν ίχνος ντροπής. Ουτε την ηλικία του Τέκλη δεν σεβάστηκε ο άλλος. Κια στο περιστατικό με τη φανέλα ήμουν μπροστά. Πολυ΄γυφτιά για μια φανέλα που στην τελική δεν αρμόζει στην ιστορία του Πυρσού.

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΟ ΠΡΟΤΙΝΟ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΗΝΥΣΗ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΠΗΡΕ ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ.

Ανώνυμος είπε...

Ερώτηση:Ο Καμπερίδης ή το γήπεδο
θα τιμωρηθούν περισσοτερες φορές;
Όποιος το βρεί κερνάω μπύρες.

Ανώνυμος είπε...

ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ: ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΒΑΣΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΥΡΣΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΤΙΣ ΠΑΡΕΕΣ ΣΟΥ;
ΠΡΟΕΔΡΕ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ:

"ΟΜΑΔΑ ΦΟΡΑΕΙ ΚΙΤΡΙΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΑΡΗΣ;"

"Ο ΠΥΡΣΟΣ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΥΡΣΟΣ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΜΟΛΙΣ ΓΡΕΒΕΝΙΩΤΕΣ;"

"ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΥΡΣΟ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΜΕ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ ΑΦΟΥ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ, ΑΦΟΥΓΚΡΑΣΤΕΙΣ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΝΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΟΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ. ΕΜΕΙΣ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΠΥΡΣΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΝ ΠΥΡΣΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ Ο ΚΑΜΠΕΡΙΔΗΣ"

ΕΝΑΣ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ ΠΥΡΣΑΚΙΑΣ...

Ανώνυμος είπε...

poioi greveniwtes re.aytoi einai
klanganaria .

Ανώνυμος είπε...

DEN PAN NA PEZOUN KE 11 ALVANOI STIN OMADA PALI PYRSOS THA IMASTE!!!!!!!!!!!!!!!11