Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2008

ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΕΛΟΙΟΙ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑΤΕΣ κύριε ΚΑΜΠΕΡΙΔΗ

ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΕΛΟΙΟΙ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑΤΕΣ… αναλυτικά:

Όπως με ενημέρωσε γονιός που ήταν παρών στο επεισόδιο που εκτυλίχτηκε κατά την απογευματινή προπόνηση του Πυρσού στο γήπεδο της ΕΠΣ, έχουμε και λέμε:

Η προγραμματισμένη προπόνηση του Πυρσού ήταν από τις 2.00 το μεσημέρι μέχρι τις 3.15. Στη συνέχεια ακολουθούσε προπόνηση των πιτσιρικάδων της Ένωσης.
Το ρολόι δείχνει 3.15 και η προπόνηση του Πυρσού σύμφωνα με το πρόγραμμα προπονήσεων της Ένωσης είχε φτάσει στο τέλος της. Ο προπονητής του Πυρσού (θα μπορούσε να είχε φροντίσει να τελειώσει νωρίτερα για να κάνει η ομάδα αποθεραπεία) ζητάει επιπλέον χρόνο από τον υπεύθυνο του γηπέδου έτσι ώστε να γίνει η αποθεραπεία της ομάδας. Ο υπεύθυνος του είπε πως κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει, αλλά εδώ που τα λέμε δεν ζήτησε και κάτι τόσο τραγικό ο κόουτς του Πυρσού καθώς θα μπορούσε να δοθεί μια πεντάλεπτη παράταση ή τουλάχιστον το μισό γήπεδο για επιπλέον δέκα λεπτά για την αποθεραπεία της ομάδας, αλλά αφού έτσι έχει το πρόγραμμα κάτι τέτοιο δεν έγινε και ζητήθηκε από τον προπονητή του Πυρσού να αποχωρήσει η ομάδα από το γήπεδο για να ξεκινήσει η προπόνηση των μικρών τμημάτων. Η απόφαση αυτή του υπεύθυνου του σταδίου δεν άρεσε στον κόουτς του Πυρσού που έγινε έξαλλος. Παρουσία των γονιών (κυρίως μανάδες) αλλά και των ίδιων παιδιών, έγινε έξαλλος και άρχισε να ουρλιάζει και να λέει απίστευτους χαρακτηρισμούς που πραγματικά δεν θέλω να πιστέψω πως ειπώθηκαν. Κι αν ο υπεύθυνος του σταδίου υπέπεσε σε φάουλ που δεν έδωσε πέντε λεπτά επιπλέον χρόνο στην ομάδα του Πυρσού, ο κόουτς του Πυρσού υπέπεσε σε πέναλτι και απευθείας αποβολή με τη συμπεριφορά του.
ΤΟ ΤΟΝΙΖΩ… Μπροστά στις μανάδες και στα παιδιά άρχισε να λέει μεταξύ άλλων: «Είστε γελοίοι, Είστε χωριάτες, Ήρθα εδώ και σας έκανα ανθρώπους, Ήσασταν τοπικό και σας έκανα ανθρώπους, Γ… την κ…πολη σας που ήρθα και έμπλεξα» και διάφορα άλλα τέτοια ωραία!!!
Το ξαναλέω πως δεν θέλω να πιστέψω πως ειπώθηκαν αλλά το εξακρίβωσα και το επιβεβαίωσα μιλώντας με αρκετούς που ήταν μπροστά στο περιστατικό. Τα πιτσιρίκια τρόμαξαν, τα περισσότερα βγήκαν έξω από το γήπεδο, ενώ άλλα πήγαν στις μανάδες τους χωρίς να πουν κουβέντα και γεμάτα απορία για τη συμπεριφορά του προπονητή της πρώτης ομάδας της πόλης.
Είχαμε και συνέχεια, όμως όταν ο προπονητής των πιτσιρικάδων (Πλήκας) ζήτησε το λόγο από τον κόουτς του Πυρσού λέγοντας: «Τι είναι αυτά που λες, εμείς έχουμε φορέσει αυτή τη φανέλα δεκαπέντε χρόνια και έχουμε υπηρετήσει αυτή την ομάδα», για να πάρει κι αυτός την απάντηση: «Σας είδαμε και σας τόσα χρόνια. Μόνο στο τοπικό παίζατε…».

Ο κόουτς αποχώρησε συνεχίζοντας το ξέφρενο παραλήρημα του, τα πιτσιρίκια παρέμεναν φοβισμένα και οι μανάδες με ανοιχτό το στόμα μονολογώντας: «Αν είναι ποτέ δυνατόν…».

Ο καθένας από σας, μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματα του…

Προσωπικά σαν Αεράτος περιμένω την επίσημη τοποθέτηση του κόουτς. Περιμένω την επίσημη τοποθέτηση/αντίδρασαη του προέδρου (έμαθα ότι έρχεται Γρεβενά για το συγκεκριμένο θέμα) και φυσικά περιμένω και την αντίδραση των ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ για το όσα είπε ο κόουτς της ομάδας. Εκτός και αν δεν θίχτηκε κανείς με τα όσα ειπώθηκαν…

ΣΑΣ ΑΕΡΑΤΟΣ ΕΧΩ ΝΑ ΔΗΛΩΣΩ:
Αν φυσικά ισχύουν όλα όσα μου μετέφεραν:
Αν ήμουν πρόεδρος της ομάδας θα τον καλούσα να δώσει εξηγήσεις…
Αν ήμουν παλαίμαχος (μπορεί και να είμαι) ποδοσφαιριστής του Πυρσού θα ζητούσα την απομάκρυνση του, διότι δεν σεβάστηκε με τη συμπεριφορά του, το ψωμί που τρώει σ’ αυτή την πόλη και σ’ αυτή την ομάδα.
Σαν απλός φίλαθλος των Γρεβενών δεν θα ξαναπήγαινα στο γήπεδο όσο αυτός ο άνθρωπος παρέμενε στον πάγκο της ομάδας και θα ζητούσα από τον πρόεδρο της ομάδας την απομάκρυνση του, διότι δεν σεβάστηκε με τη συμπεριφορά του, το ψωμί που τρώει σ’ αυτή την πόλη και σ’ αυτή την ομάδα.
Αν ήμουν πρόεδρος της ΕΠΣ δεν θα του επέτρεπα ξανά την είσοδο στις εγκαταστάσεις της Ένωσης και δεν θα του παρείχα καμία άλλη βοήθεια, ζητώντας παράλληλα την απομάκρυνση του, διότι δεν σεβάστηκε με τη συμπεριφορά του, τόσο το ψωμί που τρώει σ’ αυτή την πόλη, όσο και τη φιλοξενία της Ένωσης στις εγκαταστάσεις της, αλλά και τις μανάδες με τα μικρά παιδιά που βρισκόταν εκείνη την ώρα δίπλα του.

Ο πρόεδρος κάνει κουμάντο σ’ αυτή την ομάδα και περιμένουμε με μεγάλη αγωνία να δούμε τι αποφάσεις θα πάρει και πως θα τοποθετηθεί επί του θέματος.
Προσωπικά δεν πιστεύω ότι θα γίνει τίποτα και σας μεταφέρω την ατάκα μιας μάνας που ήταν μπροστά στο περιστατικό η οποία είπε: «Όταν έχεις τις πλάτες και τα ζεστά λεφτά του προέδρου, αυτά κάνεις».


Αεράτος ο… αυθεντικός (και όχι αυτός που νομίζεις πως είμαι πρόεδρε)

18 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ότι και να κάνει ο πρόεδρος, για μας ο κόουτς τελείωσε!!! Θα πάρει την απάντηση του στο γήπεδο ο αστείος!!! Δεν φτάνει που πάιρνει 3.000 ευρώ το μήνα έχει και τον πρόεδρο να του κάνειόλα τα χατήρια. Διώξτον τώρα για να μην τον κάνουμε να μην βγαίνει έξω ούτε για καφέ!!!

Ανώνυμος είπε...

tin kyriakh oloi sto gypedo gia na ton gioyxaroume kai an den fygei den ksanapatame...
O (kyrios) prepei na apoxwrish edw kai twra!!!!!

Ανώνυμος είπε...

DIOKSTON TORA H ALLIOS THN KYRIAKH THA GELASEI MAZI TOY TO PANELLHNIO... NTROPH KAI AISXOS RE LAMOGIO... TROS PSOMI STA GREVENA RE PSYXAKIA!!! AN O LEMONHS ELEGE GAMIETE O PEIRAIAS THA EFEYGE THN IDIA ORA MONOS TOY. PARE LOIPON TO MPOYLO APO TON PYRSOS GIA NA MHN SE DIOKSOUME EMEIS THN KYRIAKH!!!

PROEDRE PROEDRE SE PARAKLAO DIOKSE APTHN PYRSARA AYTO TON GRAFIKO.

FYGE APO DO... OYST
FYGE APO DO... OYST
KAI PHGAINE RE THIASE STON PIERIKO!!!

DIOKSTE TORA TON KARAGKIOZH!!!

Ανώνυμος είπε...

Τιλέτε ρε παιδιά. Αυτά δεν γίνονται ποτέ!! όλοι την Κυριακή στο γήπεδο να πάρει ο γραφικός το μήνυμα του. Έμαθα πως το ζαχαροπλαστείο Μέλισσα έχει δεχτεί παραγγελεία για 50 κορνέδες; Αλήθεύει ή να παραγγείλουμε στο Σαφαρίκα να μας φέρει 50 γιαούρτια!!!!

Την Κυριακή όλοι γήπεδο να αποθεώσουμε τον γραφικό!!!

Ανώνυμος είπε...

Αφού βρήκε και κάνει έτσι καλά μας κάνει. Πρέπει όλοι μας ή να μη πάμε
στο γήπεδο ή να τον κράξουμε κανονικά. Οπως πάει αυτός όλους τους Γρεβενιώτες παίκτες θα τους διώξει. Η αρχή έγινε με τους Σιόλα, Κυρατζή, Βανδή, Κουκουτσέλας, Σαμαράς, Ντεμάϊ, Τραυλός, Γεωργούλας. Τα δικά του παιδιά παίζουν όλα.ΠΡΟΕΔΡΕ διώξτον τώρα.Ο άνθρωπος δεν έχει γελάσει ποτέ στη ζωή του.

Ανώνυμος είπε...

fige apo edo fige apo edo,ante k to pmoulo k xana ston ethniko

Ανώνυμος είπε...

Είναι δύσκολο να φύγει απο τον Πυρσό. Πρώτη φορά πληρώνεται ο άνθρωπος και με τόσα λεφτά. 400 Ευρώ το μήνα έπαιρνε στον Εθνικό, αν και όταν.

Ανώνυμος είπε...

Tin kuriakh oloi sto gipedo na dei ti exei na pathei to noumero...eleos einai o blakas...ekso apo edw reee.edw einai pyrsos kai tetia karagkiozilikia den theloume emeis..



THANATOS PANTOU{G.S.H}
GREVENA STREET HOOLS

Ανώνυμος είπε...

ΞΑΦΝΙΚΑ ΟΛΟΙ ΓΙΝΑΜΕ ΤΙΜΗΤΕΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΝΕΥΡΑ ΤΟΥ .... ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΟΝ ΠΥΡΣΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΕΜΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.. ΑΥΤΟΣ ΜΑΣ ΦΤΑΙΕΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΠΡΙΝ Ο ΚΟΛΗΤΟΣ ... ΑΝΤΕ ΡΕ ΣΟΒΑΡΕΥΤΗΤΕ ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΠΑΛΟΔΙΜΙΑΚΟΣ ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΠΛΟΓΚ....

Ανώνυμος είπε...

ΕΜΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΕΙΜΑΣΤΕ "ΠΥΡΣΟΣ" ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΝΑ ΤΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΣΦΙΞΕΙ ΛΙΓΟ ΤΑ ΛΟΥΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΣΧΕΤΟ. ΑΚΟΥ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΛΕΦΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΠΥΡΣΟΥ (ΚΥΡΙΩΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΓΡΕΒΕΝΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΝΑ ΔΩΘΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΟΠΗΚΑΝ ΑΥΤΟΣ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΓΩ ΑΠΟΦΑΣΙΖΩ. ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΝΑ ΕΒΑΖΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΗΔΟΥΣΕ ΚΙΟΛΑΣ.

fon είπε...

Παιδια ψυχραιμια.Ολοι θα κριθουν καλοπροαιρετα οταν πρεπει.

fon είπε...

παιδια ψυχραιμια.υπαρχει χρονοσ να τουσ κρινουμε ολουσ στο τελοσ του πρωταθληματοσ.Σημειωστε τα παρατραγουδα και με τη δυνατη φωνη σασ πειτετα οταν πρεπει.

Ανώνυμος είπε...

PANO APO OLOUS KAI APO OLA O PIRSOS!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

AERATE TRAVA PEKSE KANA NBA LIVE RE GRAFIKE PU FONAZIS SAN KORAKAS STA NET CAFE

Ανώνυμος είπε...

kai malista akusa oti hanis ta mats seri sto nba live ashete AERATE...SE KANO NBA LIVE OPOTE THELIS GRAFIKE....ALA ISE PYRSAKIAS RE ALIOS KSILO THA TROGES..HAHAHAHAAAAAAAAAAA


OLI STO GIPEDO

Ανώνυμος είπε...

Paidia o proponitis den prepei na fygei tora.As iremhsoume ligaki kai na mhn dhmiourghsoume provlima tora pou h omada paei olotaxos pros thn G'ethniki.Sto telos toy protathlimatos as faei sout kai me ta 2 podia!

Ανώνυμος είπε...

Το ζήτημα δεν είναι ο κώουτς, αλλά ο Πυρσός.Η στήριξη στην ομάδα δεν σημαίνει και στήριξη στον προπονητή.Οι παίχτες δεν χωρίζονται σε δικά μας παιδιά και ξένα.Όλοι είναι παίχτες σας.Και δεν πάμε στο γήπεδο να βρίσουμε, αλλά να υποστηρίξουμε την ομάδα.Όταν έστελνα μήνυμα ότι στην Κατερίνη τους λένε βλάκα και πλούσιο δεν μου το περνούσες Αεράτε και με έκρινες αρνητικά.

betsport24 είπε...

ΑΕΡΑΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΠΑΤΡΙΔΑ;ΘΑ'ΡΘΩ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΓΡΕΒΕΝΑ.ΓΡΑΦΩ ΜΑΘΗΜΑ ΣΤΟ ΤΕΙ.ΕΧΩ ΞΑΔΕΡΦΟ ΤΟΝ ΘΟΔΩΡΗ ΤΟΝ ΤΡΙΓΩΝΗ.Α ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ.ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΓΡΕΒΕΝΑ.ΤΑ ΑΝΑΚΑΤΩΣΑΡΙΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ;