Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2008

ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΕΛΟΙΟΙ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑΤΕΣ...



Πυρσάκηδες καλημέρα…
Είχαμε μέρες να τα πούμε, αλλά βλέπετε γύρισα κρυωμένος από το Λιτόχωρο και το pc στο σπίτι χτύπησε… tilt. Οπότε δεν είχα τη δυνατότητα να βγω να γράψω και σήμερα που πήρα λίγο τα πάνω μου πέρασα μια βόλτα από το RO café ήπια το καφεδάκι μου και κάθισα να γράψω δύο τρία πραγματάκια που ήθελα από χθες να σας πω.
Όπως διαπίστωσα ξεφυλλίζοντας τον τοπικό Τύπο, η επιστολή που μας είχε στείλει ο «τέως» δημοσιεύτηκε και σε εφημερίδα της πόλης μας. Περίμενα με αγωνία να δω αντίδραση από τον επίσημο Πυρσό, αλλά τίποτα.
Φαίνεται ότι η διοίκηση, ούτε θίγεται ούτε ακούει…
Αδιαφορεί για τις τοπικές επιστολές και προσπερνάει δημοσιεύματα αθηναϊκού αθλητικού Τύπου που μειώνουν τον Πυρσό.
Δεν λέω είμαστε πρώτοι. Και θα είμαστε πρωταθλητές. Το πιστεύουμε…
Υπάρχει όμως και συνέχεια. Χρειάζεται συνέπεια, αξιοπιστία και μαζικότητα.
Πανγρεβενιώτικη συσπείρωση χρειαζόμαστε και όχι προσωπική προβολή.
Διότι οι μεγάλες ομάδες (και ο Πυρσός είναι ΜΕΓΑΛΟΣ) πρέπει και να είναι μεγάλες και να φαίνονται σαν τη Γυναίκα του ΚΑΙΣΑΡΑ!!!
Η σελίδα δεν επιδιώκει νομιμοποίηση απ’ τη διοίκηση ούτε προσδοκά επίσημα συγχαρητήρια για να συνεχίσει. Αυτά άλλωστε για τα Γρεβενά, είναι πολυτέλεια.
Οι εκφράσεις όπως αυτή του Γιάννη Καραγιάννη στον Τοπικό Τύπο: «Αεράτος, αυτός ή αυτοί συμβάλλουν προς το καλό του Πυρσού με την αγνή τους φωνή» μας καλύπτουν απόλυτα.
Η αντιγραφή κομματιών από τη σελίδα μας, ειλικρινά μας τιμά, ειδικά όταν γίνεται αναφορά σ’ αυτήν.
Οι τακτικές επισκέψεις blogger από διάφορα μέρη της Ελλάδος και ειδικά από «αντίπαλες» ομάδες, Τρίκαλα, Κοζάνη Φλώρινα κ.λ.π κάτι πρέπει να σημαίνει…
Όσο για τα υβριστικά σχόλια μερικών φίλων, φυσικά και δεν μας εκφράζουν και έχουμε κάνει αρκετές φορές παράκληση να αποφεύγονται…
Όσον αφορά τώρα το παιχνίδι στο Λιτόχωρο. Δεν θα πω πολλά για το αγωνιστικό κομμάτι καθώς το ματσάκι αποδείχτηκε ως ένας απογευματινός περίπατος.
Θα σταθώ κυρίως στο γεγονός πως για πρώτη φορά φέτος δεν υπήρχαν οργανωμένοι στο γήπεδο. Ούτε ένα πανό, ούτε τίποτα. Παρ’ όλ’ αυτά κερδίσαμε και παραμένουμε μόνοι πρώτοι!!!

ΥΓ1: Μπράβο όμως στους παλαίμαχους που παρά το κρύο ήταν εκεί έδωσαν βροντερό παρών. (Χάρης, Τσουπλής, Καλύβας). Συγνώμη αν ήταν και κάποιος άλλος τον οποίο δεν είδα. Δεν βλέπω και καλά μακριά, ξέρετε…

ΥΓ2: Μιας και αναφέρθηκα στο Χάρη, όμως, ένα μεγάλο μπράβο, που αντί να πάει στην Τούμπα και στο ΠΑΟΚ- Άρης, που τόσο πολύ ήθελε, αυτός προτίμησε να πάει στο Λιτόχωρο. Εκεί δίπλα στον Πυρσό, εντός και εκτός έδρας…
Χάρη, ξέρεις ότι σ’ αγαπώ και σ’ εκτιμώ πολύ. Δεν το ξέρεις δηλαδή, διότι δεν ξέρεις ποιος είμαι. Κι ας βάζεις στοιχήματα ότι με ξέρεις. Αν ποτέ το μάθεις θα καταλάβεις τι εννοώ. Θέλω, όμως την επόμενη φορά που θα έρθει από το μαγαζί ο πρόεδρος να του πεις κι εσύ ο ίδιος κάποια πράγματα για την ομάδα, γιατί πραγματικά ο πρόεδρος έχει ανάγκη από ανθρώπους που έχουν πονέσει για το σύλλογο και που έχουν δώσει όλη τους τη ζωή γι’ αυτή την ομάδα. Όχι σαν κάποιους άλλους που ούτε μπάλα κλότσησαν ποτέ, αλλά δεν ήταν ούτε καν φίλαθλοι. Μόνο λεζάντα και εφέ… Να του τα πεις όμως όπως έχουν τα πράγματα κι όχι όπως θα ήθελε να τα ακούσει ο πρόεδρος.

ΥΓ3: Ρώτα του εκ μέρους του Αεράτου, αν προβληματίζεται για το γεγονός πως η ομάδα είναι πρώτη με πέντε βαθμούς διαφορά από το δεύτερο και το γήπεδο δεν γεμίζει. Τι φταίει κατά τη γνώμη του;

ΥΓ4: Γι’ αυτόν που είπε ότι πληρώνομαι από τον πρόεδρο γι’ αυτά που γράφω, φαντάζομαι πως ο τύπος κάνει πλάκα, γιατί διαφορετικά δεν μπορώ να δώσω εξήγηση… Ας το πει και στον πρόεδρο αυτό, έτσι μόνο για να μάθουμε ποια θα είναι η αντίδραση του…

ΥΓ5: .Έμαθα πως ο… κολλητός άλλαξε γνώμη και όπου σταθεί και όπου βρεθεί μιλάει για ελευθερία λόγου και με κολακευτικά λόγια για τον Αεράτο. Ψέματα να μου είπαν αποκλείεται. Ή κάποιος του είπε να αλλάξει στάση ή βλέπω να έχουμε τρία μέτρα χιόνι αύριο στην πλατεία!!!

ΥΓ6: Πολύ γούσταρα που είδα και πάλι μετά από αρκετό καιρό τον Χρήστο Σαμαρά στην ομάδα.

ΥΓ7: Με κλειστά μάτια βρίσκονται Νάκας και Γεωργίου που άφησαν άριστες εντυπώσεις για ένα ακόμη παιχνίδι;

ΥΓ8: Τελικά με τη μείωση κάποιων μισθών τι έγινε; Και αν τελικά ισχύει, ποιος κάνει κουμάντο σ’ αυτή την ομάδα. Ο πρόεδρος ή ο προπονητής; Στο θέμα θα επανέλθω σύντομα καθώς δεν τελειώνει εδώ. Υπάρχει πολύ… ζουμί στην υπόθεση.

ΥΓ9: Έμαθα εκτελίχθηκαν ΤΡΑΓΕΛΑΦΙΚΕΣ ΣΚΗΝΕΣ στην σημερινή προπόνηση της ομάδας στο γήπεδο της ΕΠΣ. Εκεί πάει άλλωστε και ο τίτλος του σημερινού θέματος. Θα επανάλεθω λέιαν συντόμως με λεπτομέρειες που θα φέρουν ανακατατάξεις στην ομάδα και που θα προκαλέσουν... πάταγο.

Αεράτος ο… αυθεντικός (και όχι αυτός που νομίζεις πως είμαι, πρόεδρε)

Δεν υπάρχουν σχόλια: