Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2008

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΕΡΑΤΟΥ...

Πυρσάκηδες καλημέρα…
Όπως θα καταλάβατε φαντάζομαι μετά την επιστολή που λάβαμε από τον πρώην πρόεδρο της ομάδας Νίκο Μπαλοδήμο, η ομάδα του aerata.blogspot.com αποφάσισε να δώσει τη δική της απάντηση καθώς στη συγκεκριμένη επιστολή αναφέρεται το όνομα του Αεράτου που είναι άλλωστε και ο κύριος υπεύθυνος αυτής της σελίδας.
Αρχικά να ευχαριστήσουμε τον κ. Μπαλοδήμο για την τιμή που μας κάνει να διαβάζει τα όσα γράφονται στη συγκεκριμένη σελίδα. Αποτελεί τιμή για μας το γεγονός πως την επισκέπτεται αρκετά συχνά. Και λέμε αρκετά συχνά γιατί όπως φαίνεται διαβάζει επιλεκτικά κάποια κομμάτια και δεν είναι γνώστης των όσων έχουν γραφτεί από την αρχή της δημιουργίας αυτής της σελίδας… Παρ’ όλ’ αυτά το τονίζω αποτελεί τιμή για μας το γεγονός πως είναι αναγνώστης μας…
Σεβόμαστε και εκτιμάμε το έργο του όλα αυτά τα χρόνια τόσο υπηρετώντας την ομάδα του Πυρσού όσο και γενικότερα του γρεβενιώτικου ποδοσφαίρου. Πριν ξεκινήσω την τοποθέτηση μου λοιπόν, θέλω απλώς να αναφέρω πως σε κανένα κομμάτι απ’ όσα έχουν δημοσιευτεί μέχρι τώρα δεν αναφέρθηκε πουθενά το όνομα Μπαλοδήμος. Αν ο ίδιος κατάλαβε πως κάτι απ’ όσα γράψαμε απευθυνόταν σ’ αυτόν, αυτό είναι δικό του θέμα. Με την κίνηση του αυτή παραδέχτηκε απλώς ότι αυτός ήταν ο οπαδός της ομάδας που έβριζε τον κόουτς πίσω από τον πάγκο. Κι όπως είχα γράψει και στην περίπτωση του…. κολλητού: Όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται.
Και μόνο όμως που πήρε το θάρρος να εκφράσει επώνυμα το παράπονο του, για τον πρόεδρο, τον προπονητή και κυρίως για τον Αεράτο αποτελεί κίνηση άξια συγχαρητηρίων. Όχι σαν κάποιους άλλους που ρίχνουν λάσπη εδώ κι εκεί για τον Αεράτο, χωρίς να έχουν αποδείξεις και χωρίς να γνωρίζουν τίποτα για την ταυτότητα του. Κι αυτό είναι κάτι που σας το αναγνωρίζουμε και το εκτιμάμε πολύ κύριε Μπαλοδήμο.
Με αφορμή λοιπόν την κίνηση σας αυτή, να στείλετε την συγκεκριμένη επιστολή/επίθεση στον Αεράτο κι αφού την διάβασα αρκετές φορές για να εμπεδώσω καλά κάθε σημείο των όσων μας γράψατε ξεκινάω και λέω τις απορίες μου…

1ον) Όταν η ομάδα έδινε κρίσιμο αγώνα στην Οινόη, κάποιος παράγοντας ήταν στη Δεσκάτη και παρακολουθούσε παιχνίδι του Καμβουνιακού. Τόσο μεγάλος Πυρσάκιας είναι… Όταν τον πήρε τηλέφωνο κάποιος για να τον ενημερώσει για το 0-1 του Πυρσού αυτός απάντησε: «Μην ασχολείσαι, δύο θα φάνε». Στο 0-2 του Πυρσού απάντησε: «Μην ασχολείσαι, τρία θα φάνε». Στο 0-4 του Πυρσού απάντησε: «Έλα μωρέ, το αγοράσανε το παιχνίδι».
Μας το είπε κάποιος που ήταν δίπλα και σας άκουσε, αλλά εμείς λέμε πως δεν ήσασταν εσείς…

2ον) Στο 0-2 του Πυρσού στη Γαλατηνή και με τα όσα ευτράπελα είχαν διαδραματιστεί στο συγκεκριμένο παιχνίδι, κάποιος κύριος δεν ήταν εκεί γιατί αγαπάει πολύ τον Πυρσό. Την ίδια ώρα «διέδιδε» σε «μαθητές» ότι ο Πυρσός αγόρασε το παιχνίδι 12.000 ευρώ.
Μαθητής μας το είπε, αλλά εμείς λέμε πως δεν ήσασταν εσείς…

3ον) Κάποιος παράγοντας έδινε στους ποδοσφαιριστές του 2.500 και 3.000 ευρώ και το καλοκαίρι είπε στους ίδιους ποδοσφαιριστές να ζητήσουν από το νέο πρόεδρο που έχει λεφτά 12.000 και 15.000 ευρώ.
Ποδοσφαιριστές μας το είπαν, αλλά εμείς λέμε πως δεν ήσασταν εσείς…

4ον) Κάποιος παράγοντας υποσχέθηκε πέρυσι σε ποδοσφαιριστή 5.000 ευρώ και του έδωσε 2.500. Παράλληλα του υποσχέθηκε μια μόνιμη θέση στο δήμο Γρεβενών, αλλά όσο μπήκατε εσείς, άλλο τόσο μπήκε και ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής στο Δήμο.
Φίλος του ποδοσφαιριστή μας το είπε, αλλά εμείς λέμε πως δεν είστε εσείς…

5ον) Κάποιος παράγοντας δέχτηκε κατά τη διάρκεια της περσινής χρονιάς, οικονομική ενίσχυση της τάξης των 10.000 ευρώ από γνωστό εξωδιοικητικό παράγοντα που ζει στο εξωτερικό, αλλά φέτος που ήρθε για ένα μήνα διακοπές στα Γρεβενά δεν πέρασε ούτε να τον χαιρετήσει.
Φίλος της σελίδας που ζει στην Αμερική μας το είπε, αλλά εμείς λέμε πως δεν είστε εσείς…

6ον) Σε φετινό παιχνίδι κυπέλλου, ποδοσφαιριστής της ομάδας του Πυρσού υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα απέναντι στον προπονητή της ομάδας και μόλις τιμωρήθηκε πήγε αμέσως σε πρώην παράγοντα λες και ήταν δασκαλεμένος.
Μας το είπε οπαδός που ήταν στην κερκίδα αλλά εμείς λέμε πως δεν ήρθε σε σας…

7ον) Πρότυπο λειτουργίας η ομάδα κάποιου παράγοντα που ήταν πρόεδρος της. Η προπόνηση ξεκινούσε στις 3.00 το μεσημέρι και τελείωνε στις 8.00 το απόγευμα καθώς διεξαγόταν με… δόσεις. Οι μισοί δεν πήγαιναν καθόλου και απλώς έπαιζαν μόνο την Κυριακή.
Μας το είπαν οι περισσότεροι παίκτες αλλά εμείς λέμε πως δεν ήσασταν εσείς…

Νομίζω πως φτάνουν αυτά σε πρώτη φάση, αλλά να ξέρουν κάποιοι πως αυτά είναι μόνο η αρχή… Μπορώ να γράφω ώρες ολόκληρες… Το τονίζω, όμως, πως εμείς συνεχίζουμε να πιστεύουμε πως δεν ήσασταν εσείς…

ΥΓ: Για την ιστορία και μόνο, στην ομάδα ανήκουν 13 και όχι 2 όπως λέτε γρεβενιώτες ποδοσφαιριστές τους οποίους αναφέρω για να μη παρεξηγηθώ… (Σιόλας, Αλεξανδρής, Ασλανίδης, Φαλτάκας, Αναστασίου, Τραυλός, Καραγιάννης, Κυρατζής, Βίδρας, Σαμαράς Χρήστος, Βανδής, Κουκουτσέλας). Αν υπολογίσω και τους τρεις (Παπαηλίας, Σιούλας, Γεωργούλας) που έφυγαν από την ομάδα στα μέσα της χρονιάς για διαφορετικούς λόγους ο καθένας φτάνουμε αισίως στους 16.

Και κλείνω την απάντηση μου στα όσα έγραψε ο κ. Νίκος Μπαλοδήμος στην επιστολή του και στέκομαι σε τρεις λέξεις τις οποίες χρησιμοποίησε για να με χαρακτηρίσει ο «τέως».
«ΓΡΑΦΙΚΟΣ»… Είμαι και το χαίρομαι… Γραφικό είναι και το γεφύρι του Αζίζ Αγά το οποίο θαυμάζω, γραφική είναι και η Βάλια Κάλντα την οποία γουστάρω που είναι στην πόλη μου, γραφικά είναι όλα τα χωριά των Γρεβενών τα οποία γουστάρω να επισκέπτομαι…
«ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ»… είμαι επειδή ασκώ την κριτική μου από την αρχή της χρονιάς χωρίς να σκεφτώ φιλίες και συμφέροντα, χωρίς να ζηλεύω από την επιτυχία των άλλων, αλλά γράφοντας τα πράγματα όπως πραγματικά έχουν κι όχι όπως κάποιοι θα ήθελαν να είναι… Δεν έγλυψα κανέναν, δεν θα γλύψω κανέναν, δεν φοβάμαι κανέναν… Ξέρω όμως να αναγνωρίζω τις επιτυχίες, τη σκληρή και επαγγελματική δουλειά και την πορεία πρωταθλητισμού της ομάδας, πράγματα άγνωστα για σένα όσο καιρό ήσουν παράγοντας…
«ΣΚΟΥΛΗΚΙ» (με ήτα γράφεται και όχι με γιώτα)… Με τη συγκεκριμένη λέξη η μοναδική σχέση που με συνδέει είναι όταν μαζεύω σκουλήκια για να πάω για ψάρεμα στο Βενετίκο. Τώρα αν τη λέξη σκουλήκι την ανέφερες παραπέμποντας σε παρατσούκλια ομάδων, ένα πράγμα έχω να σου πω και βάλτο καλά στο μυαλό σου είτε θέλεις είτε όχι. Όλες οι μεγάλες ομάδες από την Α’ εθνική μέχρι τη Δ’ φοράνε πράσινα. Κι όποιος κατάλαβε κατάλαβε…

ΥΓ1: Όσο γι’ αυτούς που τόσο καιρό μας είχαν ζαλίσει τον έρωτα ότι ο Αεράτος ήταν υποκινούμενος από εξωδιοικητικούς παράγοντες για να δημιουργήσει πρόβλημα στην ομάδα, νομίζω πως πήραν την απάντηση τους μετά τις τελευταίες δημοσιεύσεις που είχαμε στη σελίδα.

ΥΓ2: Πρόεδρε, ποτέ δεν είναι αργά να καταλάβεις το λάθος σου… Λάθος γνώμη είχες σχηματίσει για κάποιους ανθρώπους, αλλά δεν πειράζει όλοι οι άνθρωποι κάνουμε λάθη. Το θέμα είναι κατά πόσο έχουμε το θάρρος να τα παραδεχόμαστε…

ΥΓ3: Η ομάδα του aerata.blogspot.com νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους τους απλούς, αγνούς αλλά και τους οργανωμένους φίλους της ομάδας για την αγάπη που μας δείχνουν καθημερινά και τη στήριξη σ’ αυτή μας την προσπάθεια. Υπόσχεση από τα βάθη της καρδιάς μας πως θα συνεχίσουμε το έργο μας με το ίδιο μεράκι και πάνω απ’ όλα με απίστευτη αγάπη για την ποδοσφαιρική ιδέα της πόλης μας που ακούει στο όνομα ΠΥΡΣΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε ότι οι επισκέψεις της σελίδας ξεπέρασαν τις 6.000 από την ημέρα που ξεκινήσαμε, ενώ χθες έσπασε και το ρεκόρ ημέρας ξεπερνώντας τις 300 επισκέψεις… Κάτι νομίζω πως λέει αυτό…

Αεράτος ο αυθεντικός (και όχι αυτός που πιστεύεις πως είναι, πρόεδρε)

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ma afou exei kai alla...
giati den synexizeis na doume poioi einai aytoi pou epwnyma kathgoroun gia na ikanopoihsoun ton plhgwmeno tous egwismo....
ntroph kyrie TEWS...
ante ston poro kai thn omadoula sas...
o pyrsos sas peftei varys...
fate loipon ta sporia sas sthn kerkida kai poulhste allou thn dithen agaph sas gia ton pyrso...
giati opws fainetai me lamogies kai kathgories prospatheite na petyxete thn anastylwsh sas...
den sas afhnei kai polla perithoria h poreia tou megalou pyrsoy na asxolitheite agwnisthka...
eimaste pantou kai tha mas fovaste katapathtes laspologoi kai kollitoi...
thessaloniki hools...
ante re pyrsara
mpravo aerate...

Ανώνυμος είπε...

parata mas re mlka mp0alodimo traba ston poro me tin kolomada s kai ase mas kala eimase...mlka xwriati..



THANATOUS PANTOU{G.S.}
GREVENA STREET HOOLS

Timonakos είπε...

Mas kalipses AERATE!
Den theloume tpt parapano!
Se euxaristoume!!!
An kai to 4o to iksera!!!

Ta legame!!!

Ανώνυμος είπε...

tha xaro poly na do apanthsh!!
etsi tha me endiefere poly na do thn apopsi sas !! sta grafomena!!
mias kai mono eseis eiste opados poy agapaei ton pyrso!! kai apo ti fantazomai ola ta parapano pou graftikan eginan apo yperbalon zilo gia thn omada !!! gia to kalo tis bre gamoto !!!!


pyrsakides xoris na thelo na kano paratirisi se kanenan den moy peftei kai logos sthn teliki !! alla den xriazete na brizete se kathe post!!!MAS KALYPTI O AERATOS !!!
etsi kai allios to mhnhma to pairnoyn oloi ΤΟ TI ESTI GATE 2

OSO GIA TON SYNDESMO PISTEYO OTI EINAI POLI KALH IDEA !!! KANTE TIS PROTES KINISIS KAI THA SAS BRO!!!