Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2008

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ... ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΣΤΕΣ!!

Πυρσάκηδες καλημέρα…
Έρχονται… Ανακατωσάρια και μ’ αυτά που συμβαίνουν στην ομάδα, σας είπα χθες πως σήμερα θα σας παρουσιάσω τις προτάσεις μου για να ντυθούμε καρναβάλια. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι καλύτερο με όλα αυτά που βλέπουν τα μάτια μας. Πάμε λοιπόν να δούμε το πρώτο μέρος (άλλωστε είναι νωρίς ακόμα) των προτάσεων για ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΣΤΕΣ.

1η ΠΡΟΤΑΣΗ:
Ντυθείτε… ΚΙΝΕΖΟΙ!!!
Φοριέται άλλωστε πολύ στα Γρεβενά τις τελευταίες ημέρες.
2η ΠΡΟΤΑΣΗ:
Ντυθείτε… ΧΩΡΙΑΤΕΣ!!!
Μην ξεχάσετε να πάρετε μαζί σας κι έναν… ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΙΑΝΟ. Κατά προτίμηση από παραλία μεριά. Αυτές οι δύο στολές πάνε πακέτο. Ένας κάνει τον… ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΙΑΝΟ και οι άλλοι τους… ΧΩΡΙΑΤΕΣ.



















3η ΠΡΟΤΑΣΗ:
Ντυθείτε… ΚΟΛΛΗΤΟΣ!!!
Για το συγκεκριμένο θέμα υπάρχουν αρκετές στολές, ανάλογα με την περίσταση, αλλά εμείς διαλέξαμε την συγκεκριμένη γιατί πιστεύουμε πως καλύπτει σε μεγάλο βαθμό την γενικότερη εικόνα του ΚΟΛΛΗΤΟΥ.
4Η ΠΡΟΤΑΣΗ:
Ντυθείτε… ΠΙΚΟΣ ΑΠΙΚΟΣ!!!
Ο δαιμόνιος ρεπόρτερ που έχει βαλθεί να ανακαλύψει και να ξετρυπώσει τον Αεράτο και την παρέα του. 5η ΠΡΟΤΑΣΗ:
Ντυθείτε… ΑΕΡΑΤΟΣ!!!
Αναλαμβάνουμε να παραγγείλουμε τις στολές. Για αυθεντικές στολές μιλάμε πάντα και όχι ιμιτασιόν. Κυκλοφορεί και με μάσκα που καλύπτει όλο το πρόσωπο…
6η ΠΡΟΤΑΣΗ:
Ντυθείτε… ΠΟΥΛΕΡΙΚΑ!!!
Αν δεν σας αρέσουν όλα τα παραπάνω, η συγκεκριμένη πρόταση θα σας βάλει σίγουρα μέσα στο γενικότερο κλίμα. Πουλερικά γενικώς… Στρουθοκάμηλοι, Κότες, Παπαγαλάκια, πάπιες… Τέτοια πράγματα. Κι αν διαφωνείτε ή δεν γουστάρετε κάντε απλώς την… ΠΑΠΙΑ!!!
Αν πάλι θέλετε να πρωτοτυπέσετε και να έχετε ποικιλία συγκροτήστε μια ομάδα με: κολλητό, Πίκο Απίκο, χωριάτες, πρωτευουσιάνο, κινέζους, Αεράτο (ιμιτασιόν), «τέως», κωλοτούμπες και γενικότερα με… πουλερικά. Καλού κακού κρατήστε και μια θέση για το ΜΑΚΑΚΑ τον οποίο ακόμα δεν ανακαλύψαμε, αλλά που ξέρετε μπορεί να μας προκύψει σύντομα.
Και μην νομίσετε ότι εγώ θα λείπω. Την καλύτερη στολή την κράτησα για πάρτη μου. Λέω να βγάλω τη… μάσκα του Αεράτου και να ντυθώ… κλαριντζής. Και μάλιστα κλαριντζής με… όνομα: ΧΡΗΣΤΑΡΑΣ Ο ΤΡΙΚΑΛΙΝΟΣ!!!

ΥΓ1: Έχουμε όμως μέρες μπροστά μας μέχρι τα ΑΝΑΚΑΤΩΣΑΡΙΑ και η σελίδα δέχεται προτάσεις και ιδέες. Θα επανέλθω σύντομα με νέες… αποκριάτικες προτάσεις.

ΥΓ2: Και για να μην ξεχνιόμαστε όλοι την Κυριακή στο γήπεδο γιατί ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα…

ΥΓ3: Όπως σωστά είπε ο «πυρσάρας» σε πρόσφατο σχόλιο του, στην πόλη που εργάζεται κοιμάται μόνο δύο μέρες την εβδομάδα. Επέστρεψε λοιπόν, και σαν να μην συνέβη το παραμικρό, ξέρετε ποιο ήταν το πρώτο πράγμα που ρώτησε; Με αρκετή δόση υπεροψίας και ειρωνείας πάντα: «Τι έγινε, ηρέμισε η πόλη;».

ΥΓ4: ΠΑΙΔΙΑ ΓΕΡΑ ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ…
ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ, ΝΑ ΣΑΣ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ…
ΠΑΙΞΤΕ ΝΙΚΗΣΤΕ ΠΡΟΧΩΡΗΣΤΕ…
ΕΚΕΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗ Γ ΕΘΝΙΚΗ…

ΥΓ5: Θερμή παράκληση προς τους ποδοσφαιριστές: Τη νίκη την Κυριακή με την Οινόη αφιερώστε την στον Θύμιο (γιατρό!) Μπουκλα και στον Τέλη Βασιλόπουλο. Διαχρονικές αξίες και χαρακτήρες… διαμάντια και οι δυο τους. Και η καρδιά τους πλημμυρισμένη ΠΥΡΣΟ, χρόνια τώρα!!!
Αεράτος ο…. αυθεντικός (και όχι ο κινέζος, όπως κάποιοι άλλοι πρόεδρε)

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΩ ΛΕΩ ΝΑ ΝΤΥΘΩ.... ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΣΤΟΛΗ!!!
Ο... ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΝΟΜΗΖΩ Η ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΑΕΡΑΤΕ;;;
ΒΑΣΙΚΑ ΕΧΩ ΜΙΑ ΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΕΝΟΡΓΑΝΗΣ ΓΙΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΑΠΟΚΛΙΕΤΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ!!!
ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ...

Ανώνυμος είπε...

τι πινεις και δεν μασ δεινεισ?

Ανώνυμος είπε...

aerate mas mperdepses...
den kseroume ti apo ola na dialeksoume...
vevaia to kalo einai oti oles einai sto pnevma twn hmerwn kai tha mporousan na xarakthristoun apo kapoious akomh kai paradosiakes...
h stolh tou tews pantws tha forethei poly...
xaxxaxaaxaxaxaxaaxa
ante re pyrsara
pantws aerate oti pineis fere kai apo dw...
ante ayrio akomh 3 pontalakia...
pyrsara gera kai gama ta mounia...
thessaloniki hools

Ανώνυμος είπε...

Ο τυχοδιώκτης αυτό το σαββατοκύριακο έκατσε Γρεβενά.Οτι και να κάνεις όμως τώρα έχεις δείξει τον πραγματικό σου χαρακτήρα και ευτυχώς που οι περισσότεροι σε πήραμε χαμπάρι.Γιατί μπορεί να είμαστε χωριάτες αλλά όσο για να ξεχωριζούμε τους ανθρώπους από τα λαμόγια είμαστε αρκετά έξυπνοι.

Ανώνυμος είπε...

Παρακολουθώ το blog σου Αερατε και δεν σχολιάζω αν συμφωνώ η όχι. Αλλά τώρα τα έχω πάρει με αυτά που διάβασα ότι είπε αυτός ο ''κύριος'' τέλος πάντων που είναι και προπονητής,θα ήθελα αν τον βρεις προσωπικά μπορείς να τον ενημερώσεις ότι ο ΠΥΡΣΟΣ έχει αποκτήσει ιστοσελίδα η οποία αν προσέξει καλά κάπου γράφει ''ΙΣΤΟΡΙΑ'' αν ξέρει να διαβάζει ας ρίξει μια ματιά.

Ανώνυμος είπε...

Re paidia ti ekane o Pursos????????

Ανώνυμος είπε...

3-2 h pyrsaraaaaaaaaaaaaa
pyrse gera gera h g einai konta
thessaloniki hools

Ανώνυμος είπε...

aerate diorthwse me an theleis kai exw lathos alla poly ypotoniko me thn selida se vlepw....
kerdise h omada 3-2 kia sto blog tipota?
ante re pyrsara gera
thessaloniki hools

Ανώνυμος είπε...

Kalimera paidia einai to prwto mats p xanw entos edras alla den ginotan kai allios gt eimoun kastoria...kai mallon tha xasw polla akoma gt tha eimai kastoria mexri p na dosw ksana panelinies...alla den pirazei m elegan apo to kinhto ti ginotan sto mats.mprabo re pyrsara etc gera sinexeia...den kserw ti egine kai sto gipedo me ton kurio "kampe" an kserei kapios as m apantisei...thnks



THANATOS PANTOU{G.S.H}
GREVENA STREET HOOLS