Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2008

ΓΕΜΙΣΑΝ ΤΑ ΓΡΕΒΕΝΑ "ΚΙΝΕΖΟΥΣ"

Πυρσάκηδες καλημέρα…
Προανήγγειλα χθες το σημερινό μου θέμα και μπαίνω γρήγορα γρήγορα στο… ψητό:

Το Δ.Σ "στρουθοκαμηλίζει" και περιμένει τον κομιστή και το DVD για να τοποθετηθεί.
Οι παλαίμαχοι κάνουν την… πάπια. Με προσβολές και κοσμητικά επίθετα θα ασχολούμαστε τώρα;
Η ΕΠΣ σφυρίζει αδιάφορα. Έχει βλέπετε και τις εκλογές. Το πολύ πολύ να απολύσει τον ΠΛΗΚΑ που αντέδρασε και τον ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ που τήρησε τις εντολές της. Δραστικά μέτρα, όχι παίζουμε…
Ο κόουτς «κάμπε» δεν θα ζητήσει συγνώμη. Και γιατί να το κάνει άλλωστε; Τα μικρά παιδιά της ΕΠΣ και οι μανάδες φταίνε που βρέθηκαν εκεί σε ακατάλληλο χρόνο και ακατάλληλη στιγμή.
Όσο γι’ αυτούς που ήταν εκεί – κατά σύμπτωση λίγο πριν ή λίγο μετά το επεισόδιο – ούτε άκουσαν, ούτε είδαν, ούτε κατάλαβαν τίποτα. ΝΤΡΟΠΗ!!!
Ρε τι πάθαμε… Γέμισαν τα Γρεβενά... κινέζους. Όλοι κάνουν τους κινέζους..

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Η ΕΠΣ να δώσει τα κλειδιά του γηπέδου στον κόουτς «κάμπε» και να ζητάει γραπτώς την άδεια του για να προπονούνται εκεί οι ακαδημίες της.
Το Δ.Σ του Πυρσού να του αυξήσει τις αποδοχές για το ηθικοπλαστικό έργο που προσφέρει.
Ο ι παλαίμαχοι να παραθέσουν γεύμα προς τιμήν του για τα «κομπλιμέντα» που εισέπραξαν.
Οι φίλαθλοι να τον ευχαριστήσουν δημόσια που τους κάνει την τιμή και εργάζεται στα Γρεβενά.
ΡΕ ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο «ΤΕΩΣ»;;;

Και για να προλάβω μερικούς που θα βιαστούν να πουν, ποιος είσαι εσύ που κρίνεις ανώνυμα τους πάντες, απαντώ:
Είμαι γραφικός και όχι ΓΕΛΟΙΟΣ
Είμαι χωρικός και όχι ΧΩΡΙΑΤΗΣ
Όταν γράφω κάτι είμαι σίγουρος, και πριν το γράψω το διασταυρώνω. Δεν μπορώ να εγγυηθώ όμως για τα αντανακλαστικά αυτών που θίγονται.
Οι απλός γρεβενιώτης, όμως, να ξέρετε καλά ότι ούτε ξεχνά ούτε δέχεται προσβολές και ειδικά από ανθρώπους που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους αμειβόμενοι πλουσιοπάροχα.
Και για όσους είναι χοντρόπετσοι του υπενθυμίζω. 80 ΧΡΟΝΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΧΕΙ Ο ΠΥΡΣΟΣ ΜΕ Β’ ΕΘΝΙΚΗ, Γ’ ΕΘΝΙΚΗ, ΜΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΠΑΙΚΤΕΣ.

ΥΓ1: Περήφανος, Καραμήτρος (Κούδας), Τσιοπλής, Αναγνώστου, Καλύβας, Κωτσατίσογλου, Μπακαϊμής, Κωτούλας (και εκατοντάδες άλλοι που αν τους αναφέρω θα τελειώσουμε αύριο) είναι όλοι τους παλαίμαχοι που έπαιξαν στη Β’ και στη Γ’ εθνική. ΕΣΥ;;;;;

ΥΓ2: Για αύριο… ΑΝΑΚΑΤΩΣΑΡΙΑ 2008
Με όλα όσα συμβαίνουν ετοιμαστείτε να ντυθούμε ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΑ!!!

Αεράτος ο αυθεντικός (και όχι ο… κινέζος, όπως κάποιοι άλλοι πρόεδρε)

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πέστα Αεράτε γιατί κάποιοι πραγματικά κάνουν τους κινέζους. Αντί να τον κράξουν τον ανύπαρκτο που δεν έχει παίξει μπάλα στη ζωή του, γλύφουν τον πρόεδρο. Ειδικά κάποιος τον γλύφει προκλητικά...
Δεν ξέρω τι θα κάνουν οι άλλοι με τους παλαίμαχους Καζμπερίδη θα έχεις πρόβλημα. Πίστεψε με... Να το θυμάσαι!!!

Ανώνυμος είπε...

AFOY EISAI PALAIMAXOS ARA KAI PERHFANOS GIATI DEN MAS LES POIOS EISAI .... MIPOS ANAIMAXOS

Ανώνυμος είπε...

MPRAVO AERATE...
THN KYRIAKH STO GYPAIDO THA GINEI XAMOS...
AFOY DEN PERNOUN AYTOI METRA THA PAROYN TA PAIDIA STHN EXEDRA...


Y.Γ. EPEIDH MEXRI TIN KYRIAKH DEN PROKITE NA TON DIOKSETE TOULAXISTON PHTE OTI EINAI ARRWSTOS KAI MHN TON EMFANISETE STO GYPAIDO... (ERE KAFES POU EXEI NA PESEI)

Ανώνυμος είπε...

Εσυ γιατι δεν λεσ ποιος είσαι; Μήπως είσαι ο καμπερίδης ή μήπως ο τέως;

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα. Σχετικά με το προχθεσινό συμβάν στο γήπεδο της ένωσης και για αυτά που είπε ο καμπερίδησ μπροστά σε μικρά παιδιά και γονείς [ χωριάτεσ γελοίοι ] και σε παλαίμαχο [τον είχατε τον πυρσό μια ζωή στο τοπικό ] θέλω να πω και να τονίσω οτι αυτοί οι γελοίοι χωριάτεσ όταν εσύ λαμόγιο την κάνης θα είναι και πάλι στην κερκίδα. Και όσο για τους παλαίμαχουσ τησ β και γ εθνικήσ έπαιζαν μόνο για τη φανέλα και σε ξερά γήπεδα για να δίνουν χαρά σε αυτούσ που εσύ τυχοδιώκτη αποκάλεσεσ χωριάτεσ.Τέλοσ θα ήθελα να μασ πησ ρε λαμόγιο εσύ που έπαιξεσ ποδόσφαιρο. 1965-1975 ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ-ΤΣΙΟΠΛΗΣ-ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ-ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ-ΓΚΟΓΚΟΣ-ΣΑΙΤΖΗΣ-ΣΑΝΟΠΟΥΛΟΣ-ΤΣΑΟΥΣΙΔΗΣ -ΠΙΤΣΙΚΑΡΗΣ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟΣ-ΤΣΙΡΙΚΑΣ-ΤΣΙΜΠΕΡΗΣ-ΤΣΙΑΝΑΚΑΣ-ΓΟΥΓΟΥΤΣΑΣ ΚΟΥΚΟΥΤΣΕΛΑΣ-ΚΑΛΥΒΑΣ 1985 ΜΠΑΚΑΙΜΗΣ-ΔΗΜΟΠΟΥΠΟΥΛΟΣ-ΣΑΡΑΝΤΗΣ-ΚΟΥΤΟΥΛΑΣ-ΚΟΥΣΚΟΥΡΑΣ-ΚΟΤΣΑΤΙΣΟΓΛΟΥ-ΒΛΑΧΟΣ-ΜΠΑΣΑΓΙΑΝΝΗΣ-ΜΠΑΡΠΑΓΙΑΝΝΗΣ-ΜΠΟΖΙΑΡΗΣ-ΧΑΣΤΑΣ-ΚΑΤΣΙΩΝΗΣ- και πολλοί άλλοι.Αυτοί λαμόγιο είχαν τον πυρσό πολύ ψηλά όπου μπορούμε να ξαναφτάσουμε και χωρίς εσένα αρκεί να το καταλάβει και ο πρόεδρος. Υ.Γ 1 ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΣΟΥ ΕΛΠΙΔΑ. Υ.Γ 2 Ηουν και γω παιδί της κερκίδας για είκοσι και κάτι χρόνια.

Ανώνυμος είπε...

την σεβαστή που είχε το περίπτερο την θυμάστε????

Ανώνυμος είπε...

Kαι πάλι καλησπέρα.Μήπως μπορεί να μου απαντήσει κάποιος στο εξής. Ο προπονητής που λέει ότι αγαπάει τον ΠΥΡΣΟ πόσα βράδια μένει στα Γρεβενά. Να σας απαντήσω εγώ. Μονο τρίτη βράδυ και πέμπτη. Εξήγηση βέβαια υπάρχει.[ Με τους γελοίους χωριάτες θα κάτσει. ] Υ.Γ. Να τον χαιρόμαστε τον τυχοδιώκτη.

Ανώνυμος είπε...

san ta radiofona tis thesalonikis kanete re..ksekolate grapse ta ola sta @@ sas..pano apo ola i omada...

Ανώνυμος είπε...

kalhmera se olous...
mono esy aerate kai oi ypoloipoi thamwnes tou site katalavainoume ti ginetai kai ti shmainei h kinhsh kamperidh...
profanws sthn polh oloi oi ypoloipoi koimounte ton ypno tou dikaiou...
kapoio megalo kefali tou pyrsou mou apanthse otan ton rwthsa ti ginetai me kampe?, siga mwre den tou edine o tade to dikaiwma gia akomh 15 lepta, siga ti eipe...
etsi apo oti katalava den yparxei thema kamperidh akomh...
na doume mexri pote...
fyge apo dw fyge apo dw
gamhsou re mounopano ksana ston ethniko...
thessaloniki hools

Ανώνυμος είπε...

a kai kati akomh...
h omada mas sto mpasket o prwteas grevenwn apekthse blog filathlwn
foproteas.blogspot.com
kai ekei xreiazomaste thn voitheia tou kosmou
h omada apo oti fainetai einai asfalhs alla erxonati krisima paixnidia

Ανώνυμος είπε...

Μπορεί να μην είχε άδικο στο θέμα με Μπαλοδήμο (μπορεί λέω δεν είμαι σίγουρος) αλλά ο χαρακτήρας του Καμπερίδη φάνηκε στην κίνηση του να βρίσει άτομο της κερκίδας(αυτά δεν γίνονται πουθενά) Δεν έχει καλό χαρακτήρα είναι ξεκάθαρο αυτό και δεν ξέρει τα όρια του. Φανταστείτε σε έναν αγώνα του χρόνου π.χ. στις αρχές και να μην παίζει η ομάδα καλά πως θα αντιδράσει σε ενδεχόμενες υποδείξεις από την εξέδρα..

Ανώνυμος είπε...

ο ένας κοιτάει πόσα βράδια κοιμάται στα Γρεβενά,ο άλλος αν ειναι καλό παιδί,λες και θα τον κάνει γαμπρό.η μιζέρεια σε ολο της το μεγαλείο.ΒΑΛΤΕ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΚΡΥΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ!!!!ΝΕΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!!!