Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2008

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!!! Περιμένουμε απαντήσεις...

Φυσικά και δεν ξέχασα την αποκάλυψη που σας προανήγγειλα και θα το κάνω τώρα. Απλώς η ομάδα του aerata συνέλεγε κάποιες τελευταίες πληροφορίες επί του θέματος. Έχουμε και λέμε λοιπόν… Κυκλοφόρησε πρόσφατα στους κύκλους της Δ’ Εθνικής μια πληροφορία που να τελικά επιβεβαιωθεί θα προκαλέσει πάταγο στην κατηγορία. Με χαρά μου διαπίστωσα πως μας διαβάζουν και στην Κοζάνη και στη Φλώρινα και στα Τρίκαλα και στα Γραμοχώρια και γενικότερα σε διάφορες πόλεις, οι ομάδες των οποίων συμμετέχουν στον 3ο όμιλο.
Η πληροφορία λοιπόν αναφέρει πως στους κύκλους της ελληνικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας συζητιέται έντονα το σενάριο αναδιάρθρωσης της Γ’ εθνικής. Ξέρω ότι κάτι τέτοιο δεν γίνεται μεσούσης της περιόδου, αλλά από τη νέα χρονιά, ωστόσο στη συγκεκριμένη περίπτωση παίζει πολύ το σενάριο να γίνει και φέτος. Πολλές είναι οι ομάδες που πιέζουν τον Γκαγκάτση και την ομοσπονδία να γίνει κάτι τέτοιο άμεσα. Και μιλάω και για τις ομάδες που τα χώνουν και στην τελική μπορεί να μην καταφέρουν, αλλά και για τις ομάδες που δεν τα βγάζουν πέρα με τα οικονομικά και προτιμούν να συμμετέχουν στα τοπικά πρωταθλήματα.
Στην ΕΠΟ έχει συζητηθεί αρκετές φορές το συγκεκριμένο ζήτημα και ο πρόεδρος της έχει δώσει εντολή στην αρμόδια επιτροπή να συντάξει ένα αναλυτικό σχέδιο κατάρτισης της ΝΕΑΣ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ και στη συνέχεια το θέμα να τεθεί προς συζήτηση και ψήφιση στη γενική συνέλευση της ΕΠΟ στα τέλη Μαϊου.
Το πλάνο που έχουν τώρα στο μυαλό τους οι αρμόδιοι έχει να κάνει με τα εξής παρακάτω. Καμία ομάδα από τη Γ’ εθνική δεν υποβιβάζεται. Ανεβαίνουν κανονικά οι ομάδες στη Β’ εθνική και από εκεί υποβιβάζονται κανονικά οι ομάδες που προβλέπει ο υπάρχον κανονισμός. Όσον αφορά τη Δ’ εθνική στο σχέδιο της ομοσπονδίας είναι να ανέβουν οι πρώτοι δύο από κάθε όμιλο της Δ’, μπορεί και οι πρώτοι τρεις και στη συνέχεια μαζί με τις υπόλοιπες ομάδες θα καταρτιστούν τέσσερις όμιλοι της Γ’ εθνικής έτσι ώστε να χωριστεί η Γ’ εθνική σε ομάδες από ολόκληρη την Ελλάδα. Το μόνο πρόβλημα της ομοσπονδίας είναι στο κατά πόσο θα υπάρχουν πολλές ομάδες από την Αθήνα και τι θα γίνει στη συγκεκριμένη περίπτωση.
Όσον αφορά τις υπόλοιπες ομάδες της Δ’ εθνικής αυτές θα υποβιβαστούν αυτομάτως στα τοπικά πρωταθλήματα των ενώσεων και δεν θα υπάρχει Δ’ εθνική αλλά θα διεκδικούν την άνοδο απευθείας στη Γ’. Μπορεί να φαντάζει κάπως περίεργο και ανέφικτο σε πρώτη φάση για να πραγματοποιηθεί την επόμενη χρονιά, αλλά να ξέρετε πως συζητιέται πολύ το συγκεκριμένο σενάριο στις τάξεις της ομοσπονδίας. Είμαστε σίγουροι πως και η δική μας Ένωση γνωρίζει πράγματα και λεπτομέρειες αλλά ακόμα δεν έχει βγει τίποτα στη φόρα. Το ίδιο ισχύει και για τις άλλες ενώσεις των ομάδων του ομίλου.
Μάθαμε επίσης πως ήδη από τώρα κάποιες μεγάλες ομάδες του ομίλου πήραν τις διαβεβαιώσεις και από τις τοπικές τους ενώσεις αλλά και από πολιτικά πρόσωπα πως η νέα χρονιά ότι και να γίνει θα τους βρει στη Γ’ εθνική.
Και ρωτάμε εμείς τώρα; Ποιος ο λόγος για τους πρωτοπόρους να χαλάνε ένα κάρο λεφτά για να φτάσουν στην κατάκτηση της μοναδικής προνομιούχου θέσης που θα τους δώσει το εισιτήριο στη Γ’ εθνική, όταν στα σχέδια της ομοσπονδίας είναι να ανέβουν οι τρεις ομάδες από κάθε όμιλο;
Περιμένουμε μια επίσημη τοποθέτηση και από τη δική μας Ένωση αλλά και από τις υπόλοιπες. Ακόμα και από την ομοσπονδία. Το ξαναλέμε και το τονίζουμε. Δεν είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας, ούτε κάτι που βγάλαμε από το μυαλό μας. Είναι σενάριο που παίζει πολύ και θα το ακούσετε ακόμα πιο έντονα μετά τα επόμενα διοικητικά συμβούλια της ομοσπονδίας, αλλά και στη γενική συνέλευση το Μαϊο.
Περιμένουμε επίσημη απάντηση από την τοπική Ένωση κατά πόσο αληθεύει κάτι τέτοιο και κατά πόσο είναι εφικτό να γίνει από φέτος.
Το ξαναλέμε πως οι άλλες ομάδες του ομίλου έχουν πάρει ήδη τις διαβεβαιώσεις τους… Θυμηθείτε το…

ΥΓ1: Στα δικά μας τώρα… Πολύ βρίσιμο έπεσε στα Γραμοχώρια, αλλά κύριε Καμπερίδη είστε προπονητής του Πυρσού και όσο και να σας βρίζει η κερκίδα δεν δικαιολογείται να τους απαντάτε και μάλιστα με τον ίδιο υβριστικό τρόπο. Προσβάλλεται την ομάδα στην οποία εργάζεστε… Και ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΜΕΙΩΝΕΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΑΣ…

ΥΓ2: Καμβουνιακός – Πυρσός για το κύπελλο και φυσικά ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ!!!

ΥΓ3: Αλήθεια τι έγινε μ’ εκείνο το πανό. Θα μας απαντήσει κάποιος, γιατί εξαφανίστηκε; Δεν αργούμε να φτιάξουμε άλλο…

ΥΓ4: Αληθεύει πως μετά τα Γραμοχώρια ήταν η πρώτη φορά που ο πρόεδρος έχωσε… γκάζια στον κόουτς για την εμφάνιση; Τελικά έχουν δίκιο που λένε πως για όλα υπάρχει η πρώτη φορά. Στην προκειμένη περίπτωση καίγεσαι στην τρίτη!!!

ΥΓ5: Ίσως τελειώσει και σήμερα του Σαπάνη που μάλλον δεν προλαβαίνει το ματς στα Τρίκαλα. Έτσι έμαθα…

ΥΓ6: Το θέμα Μαλαδένη παίζει πολύ κι ας το διαψεύδουν από τον επίσημο Πυρσό!!!

ΥΓ7: Πυρσέ για πάρτη σου… aerata.blogspot.com. Θα το δείτε την Κυριακή στο γήπεδο!!!

ΥΓ8: Θα είχε πολύ πλάκα να είχαμε συνέντευξη Τύπου χθες, αλλά το κατάλαβε νωρίς ο κόουτς «κάμπε» και ζήτησε να κοπεί για πάντα!!! Πόσο μπροστά βλέπεις ρε κόουτς;

ΥΓ9: Αλήθεια σε ποιον πήγαινε το σύνθημα που ακούστηκε στα Γραμοχώρια ότι: «αυτός θέλει χάπια για τα λυκόσκυλα». Έχουμε λυκόσκυλα στην ομάδα; Χα χα χα χα!!!

Αεράτος ο… αυθεντικός (και όχι ο επίσημος)

4 σχόλια:

Timonakos είπε...

Diladi gia na katalavw an auto ginei fetos o Pysros tha pesei automata sto Topiko,etsi?
E re glentia....tha ton fane ton Gkagkatsi!!!

Ανώνυμος είπε...

eleos re file timonako... to thema einai pws ma koroidevoun kai den yparxei enhmerwsh...
den einai anagh opote na skas polla xrhmata kai sthn teliki ypovathmizetai h g kathgoria...
pyrsara zoume sthn a na se doume...
etsi etsi pyrsara gia parth sou aerata.blogspot.com...
thessaloniki hools..

Ανώνυμος είπε...

tha mas trelanoun auti re den eksigite allios...ti na pw an ginei auto pan ola xamena...A!kai kati akoma gia trikala tha exei lewforeio???h pali den xriazontai opadous???sto kupelo na deis ti exei na ginei tha pethanoun ta zabelia...den kserw se pio gipedo paizoume alla kai se autous na einai to mats eki tha eimaste...oso giauto p eipe o aeratos gia tin EPO na parakalame na mkin ginei...PYRSARA SAGAPW!!!



A!DEN KSEXNW POTE {G.S.H}
GREVENA STREET HOOLS

Timonakos είπε...

Den pisteuo mono o Pyrsos na skaei fraga filarako Snake?
Yparxoun kai alles polles omades tis g ethnikis pou ta skan xontra!
Autoi giati den lene tpt?
Oloi-thelontas kai mh-eimnaste lamogia(kata kapoio tropo)

Ta legame.....