Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2008

ΜΟΝΗ ΠΡΩΤΗ Η ΠΥΡΣΑΡΑ ΜΕ ΤΕΣΣΑΡΑ ΚΑΙ ΜΠΑΛΑΡΑ...

Πυρσάκηδες καλημέρα…
Δεν κατάφερα να γράψω χθες αφού από το μεθύσι της τεράστιας νίκης της ομάδας ακόμα να συνέλθω. Επιτέλους είδαμε λίγο μπάλα. Η ομάδα πετούσε, σε σχέση πάντα μες τα προηγούμενα παιχνίδια και πήραμε ίσως την πιο εύκολη νίκη μέχρι τώρα.
Επειδή εμείς εδώ έχουμε μάθει να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους, την Κυριακή το απόγευμα η ομάδα παρουσίασε ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο και οφείλουμε τα συγχαρητήρια μας στους ποδοσφαιριστές και στο τεχνικό τιμ. Τέσσερα γκολ τη Φλώρινα από το ημίχρονο και πάμε γι’ άλλα. Μπράβο παλικάρια και τώρα μας περιμένει το ντέρμπι στα Τρίκαλα. Για μας, ακόμα και η ήττα δεν θα σημάνει καταστροφή σε αντίθεση με τα Τρίκαλα που με ήττα μένουν πέντε βαθμούς πίσω και κάπου εκεί θα τελειώσουν όλα. Πάμε όμως για το διπλό σ’ ένα παιχνίδι που μόνο εύκολο δεν είναι για την Πυρσάρα.

Και πάμε τώρα στο ζουμί του προχθεσινού αγώνα. Οι νέοι παίκτες έδειξαν πολύ καλά στοιχεία. Παπαβασιλείου, Καρκαμάνης, Νάκας και Γεωργίου έδειξαν εξαιρετικά στοιχεία. Έτσι για να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους δηλαδή…

Έκανε τη διαφορά στη μεσαία γραμμή ο Παπαβασιλείου, εκπληκτικός κάτω από τα γκολποστ ο Χρήστος Καρκαμάνης που παράλληλα κατεύθυνε με μαεστρία τους αμυντικούς και αρκετά δραστήριος ο Νάκας. Καλά στοιχεία στο ντεμπούτο και για τον Γεωργίου.

Περιμένουμε ανάλογη προσπάθεια και στη συνέχεια. Η ομάδα παραμένει πρώτη και πλέον το ντέρμπι με τα Τρίκαλα είναι η πρώτη μεγάλη μάχη στο δεύτερο γύρο.

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΚΟΟΥΤΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΤΙΜ…
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ…
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!!

ΥΓ1: Σύντομα θα ανακοινωθούν λεπτομέρειες για την εκδρομή των οργανωμένων στα Τρίκαλα.

ΥΓ2: Κανένα μήνυμα δεν κόβετε και φυσικά υπάρχει ελευθερία λόγου. Εκτός κι αν κάποιοι δεν ξέρουν τι σημαίνει ελευθερία λόγου. Και το λέω αυτό για τον φίλο που υποτίθεται απειλεί πως θα κάνει σελίδα και θα αναφέρει το όνομα μου. Με φόβισες αδερφέ…

ΥΓ3: Για τον ανώνυμο φίλο που συνεχίζει να στέλνει το ίδιο email σχετικά με κάτι που ακούγεται στην Κατερίνη (έτσι λέει τουλάχιστον ο φίλος)έχω να του πω, πως ότι δεν μπορείς να φτάσεις αδερφέ, απλώς το ζηλεύεις και κατά βάθος το ονειρεύεσαι…

ΥΓ4: ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ΡΕ ΠΥΡΣΑΡΑ… Και φυσικά ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ!!!

Αεράτος ο… αυθεντικός (και όχι ο επίσημος)

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Εγώ σου γράφω μια πραγματικότητα.Τα άλλα είναι δικιές σου σκέψεις και δεν μ΄αγγίζουν. Μάθε και γιατί ξεβράκωσαν τον αδελφό του κώουτς,τον μάνατζερ-κολλητό του Γκαγκάτση, στο Βόλο, μετά από κάποιο παιχνίδι.Απλή ενημέρωση σου κάνω και δεν με νοιάζει αν τα γράφεις ή όχι.