Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2008

ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΜΑΖΕΨΕΙ!!! ΕΚΘΕΤΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ!!!

Με μεγάλο ενδιαφέρον άκουσα μία ακόμα συνέντευξη Τύπου, την πρώτη για το 2008 του κόουτς «κάμπε» για την αγαπημένη μας ομάδα τον Πυρσό. Από πού να ξεκινήσω και που να τελειώσω. Δεν λέω, καλά τα είπες ρε κόουτς αλλά ήμαρτον πια με το… αίμα. ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΑΙΜΑ!!! Βαρεθήκαμε να ακούμε να μιλάς για παίκτες που πρέπει να ματώσουν τη φανέλα και ακόμα περισσότερο βαρεθήκαμε να σ’ ακούμε να «γλύφεις» τον πρόεδρο και τις τοπικές αρχές. ΗΜΑΡΤΟΝ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ!!! Ασχολήσου με το αγωνιστικό κομμάτι και σταμάτα να λες και εσύ αυτή την… καραμέλα στον κόσμο, ότι δηλαδή θα πρέπει να αφήσουμε τις όποιες αντιπαλότητες και να έρθουμε όλοι στο γήπεδο. Ο κάθε φίλος του Πυρσού έχει τη δική του κρίση και λειτουργεί αυτόνομα. Μας κούρασες αδερφέ μου!!!

Αυτά με τον προπονητή και πάμε τώρα στον... κολλητό. Στο… ΖΟΥΜΙ δηλαδή της συνέντευξης. Θα πω δύο τρία πραγματάκια κι αν θέλει ο πρόεδρος να καταλάβει θα φανεί από τις μελλοντικές του κινήσεις.
ΠΡΟΕΔΡΕ… Μάζεψε τον όσο είναι καιρός γιατί σε ΕΚΘΕΤΕΙ!!! Εκτός από το να σε γλύφει, λέει ένα κάρο ασυναρτησίες!!! Δεν τα βλέπεις; Δεν σου τα λένε; Τι περιμένεις δηλαδή;
Καταλάβατε φαντάζομαι σε ποιον αναφέρομαι!!! Απουσίαζε όλο αυτό το διάστημα, αλλά τώρα που η ομάδα πήγε πάλι πρώτη είπε να σκάσει μύτη φάτσα μούρη στα κανάλια και στις εφημερίδες. Στον εκπρόσωπο αναφέρομαι για όσους δεν κατάλαβαν.
Ο άνθρωπος είπε ένα κάρο βλακείες και ακόμα δεν καταλαβαίνουν κάποιοι στην ομάδα πως με τη συμπεριφορά του εκθέτει το σύλλογο. Ο άνθρωπος είναι επικίνδυνος!!!

Κ. Εκπρόσωπε… Δεν θα μας υποδείξετε εσείς τι τιμάει και τι όχι την πόλη μας, ούτε περιμένουμε από σας να μας πείτε ποιος αγαπάει περισσότερο την ομάδα και τι είναι πολυτέλεια για τα Γρεβενά. ΑΝΥΠΑΡΚΤΕ!!! Όταν εμείς ΤΡΕΧΑΜΕ και τρέχουμε σε κρύα και σε χιόνια εσείς πίνετε καφέ στο… στέκι σας. Ο Καμπερίδης είναι τώρα στην ομάδα ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ αλλά αύριο θα φύγει. Μη μου πείτε λοιπόν πως αν φύγει θα αγαπάει το ίδιο τον Πυρσό.

Αυτές τις βλακείες του στυλ: «Ο Πυρσός δεν είναι δικός μας» να τις πεις ρε απίθανε και σ’ αυτούς τους οποίους κάνεις υποδείξεις για το που θα τρώνε και που θα πίνουν καφέ στα Γρεβενά. Γίναμε κατανοητοί ή μήπως να πούμε κι άλλα;

Και πάμε και στο σημαντικότερο όλων. Σε ερώτηση του gridinho για τις δημόσιες σχέσεις της ομάδας τις ημέρες των εορτών ακούσατε ο απίθανος τι απάντησε; «Ο πρόεδρος βοήθησε έναν φίλο του Πυρσού που τράκαρε στο παιχνίδι στη Δεσκάτη και δεν είχε λεφτά να περάσει τις γιορτές του, πληρώνοντας τη ζημιά. Κίνηση που έπιασε τόπο»

Δηλαδή η κίνηση των παλαιμάχων να επισκεφτούν τους ηλικιωμένους, αλλά κι αυτή του Πρωτέα στα παιδιά με ειδικές ανάγκες δεν έπιασαν τόπο; Απάντησε ρε απίθανε;;; Αυτές οι κινήσεις δεν έπιασαν τόπο; ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!!!

Κι εγώ ήμουν στη Δεσκάτη, κι εγώ δεν είχα να περάσω τις γιορτές κι εγώ έχασα το κινητό μου. Μήπως να απευθυνθώ στον πρόεδρο για το κινητό που έχασα. ΝΟΚΙΑ 6210 ήταν. Τσάμπα πράγμα... Από που να περάσω να πάρω τα λεφτά μου;

Αμ, το άλλο που είπε: «Όλοι οι ποδοσφαιριστές πέρασαν από τα γραφεία πριν τις γιορτές και πήραν τα δώρα τους» ΜΕΓΑΛΗ ΚΙΝΗΣΗ!!! ΚΙΝΗΣΗ… ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ!!! ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΠΥΡΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΝΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΩΝ ΓΙΟΡΤΩΝ!!!

Όπως καταλάβατε σύντροφοι πυρσάκηδες ο άνθρωπος επέστρεψε με τις... ευλογίες του προέδρου και θα τον φάμε και στο δεύτερο γύρω στα μούτρα μας. Όλοι εμείς ξέρουμε τι γίνετε. Όσο όμως ο πρόεδρος κάνει τον αδιάφορο και δεν βλέπει το πρόβλημα που πάει να δημιουργηθεί, ο απίθανος αυτός τύπος θα εκθέτει με τη συμπεριφορά του την ομάδα. Αν αυτό δεν το καταλαβαίνουν κάποιοι, εμείς δεν μπορούμε να πούμε τίποτα άλλο.

Περιμένουμε αντίδραση και από τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης τους οποίους δεν θέλουμε μαριονέτες!!!

ΠΡΟΕΔΡΕ ΒΑΛΕ ΤΕΛΟΣ Σ’ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΑΡΣΟΚΩΜΩΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ!!!

ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ… ΣΕ ΕΚΘΕΤΕΙ ΚΙ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ!!!

Όσο ο απίθανος τύπος θα συνεχίσει να εκπροσωπεί την ομάδα και να την εκθέτει με τις δηλώσεις και τη συμπεριφορά του, ο Αεράτος θα κάθεται στην απέναντι κερκίδα ή κάπου μακριά από τους οργανωμένους, Απλός θεατής… Κι αυτό γιατί δεν επιτρέπω στον απίθανο να μου στερήσει το δικαίωμα να δω την αγαπημένη μου ομάδα. Δεν θα του δώσω όμως και τη χαρά να κοκορεύεται για την φοβερή κερκίδα που έχουμε!!!

Αεράτος ο… αυθεντικός!!!

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΕΡΑΤΕ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΠΑΥΞΑΝΩ. ΑΛΗΘΕΙΑ Ο ΚΟΛΗΤΟΣ ΠΟΥ ΛΕΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΕΡΥΣΙ ΠΡΟΠΕΡΣΙ ΚΑΙ ΠΡΙΝ? ΜΗΠΩΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ ΑΛΛΟΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΘΥΜΗΘΗΚΕ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΥΡΣΟΣ? ΤΕΤΟΙΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΝΤΑΙ ΔΙΟΤΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΚΘΕΤΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΚΟΜΗ ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΡΩΤΑΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΚΑΙ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΔΣ ΠΟΥ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΧΡΟΝΙΑ?
ΑΣΧΕΤΟ : ΕΓΩ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ ΕΣΚΙΣΑ ΤΟ ΜΠΟΥΦΑΝ ΤΟ ΔΕΡΜΑΤΙΝΟ.ΑΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΩ? ΤΟ ΕΙΧΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ 127€ (ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ)
ΕΝΑΣ

Ανώνυμος είπε...

File στα τραγουδια βαλε και το στην υγεια των κοροϊδων..
JIM

Αεράτος... είπε...

Έψαξα λίγο το ματς της Δεσκάτης και όσους είμασταν εκεί και δεν ξέρει κανείς να έγινε κανένα τρακάρισμα. Αλήθεια γνωρίζει κανείς ποιος τράκαρε στη Δεσκάτη;

Αεράτος... είπε...

Πραγματικά όλη η ομάδα του aerata βγήκαμε από τα ρούχα μας μετά τα όσα ακούσαμε και γι' αυτό είπαμε σήμερα να τα χώσουμε τόσο πολύ. Δεν πάει άλλο αδέρφια μ' αυτή την κατάσταση. Αφού κάποιοι δεν μας σέβονται και προσβάλουν τη νουμοσύνη μας, απλώς θα μας φοβούνται!!!

Ανώνυμος είπε...

tha mas fovountai giati panta eimaste edw ekei kai pantou.... wre ti vlakas einai aytos... anas na vrethei kai na tou pei na skasei... eleos me ta tsiflikia... o pyrsos den einai tsifliki kanenos... o proedros tyxeros htan pou vrhke magazi gonia akyvernhto alla apo oti fainetai oi gyrw tou den gnwrizoun ti paei na pei agaph gia thn pyrsara... oust vrwmoskyla kai mages me ksena arxidia... makria re apo thn pyrsara giati sas vlepoume kai sas akoume...
thessaloniki hools

Αεράτος... είπε...

Φίλε snakes καταλαβαίνουμε την αγανάκτηση σου, αφού κι εμείς κάπως έτσι νιώθουμε αλλά επέτρεψε μου να σβήσω το δεύτερο σχόλιο που έκανες καθώς όπως κι εσύ θα κατάλαβες ήταν αρκετά... χοντρό!!! Δεν μας φταίνε σε τίποτα τρίτα πρόσωπα και άλλες καταστάσεις!!!
Θα σας παρακαλούσα όλους να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας... Άλλο όταν βρίζουμε οπαδικά κι άλλο να βρίζουμε πρόσωπα και καταστάσεις. Συγνώμη και πάλι φίλε. Νομίζω πως δεν πρέπει εμείς να πέσουμε στο επίπεδο του!!!

Ανώνυμος είπε...

egine aerate... to antilifthika apla trelathika...
pyrsara gera kai tpt allo...
ontws den mas ftain trita atoma...
eksw ta lamogia
thessaloniki hools

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠ' ΟΛΑ Ο ΠΥΡΣΟΣ

Τεράστιος

Ανώνυμος είπε...

Terastie kai esei mas 3exaseis ligo stin kerkida...prospathoume moni mas alla an den eisai esei eki na organwneis den ginete tpt...tin kyriakh se thelw sto ghpedo kai thelw na akoustei kai to e3eis sintima...PYRSARA SAGAPW PYRSARA SAGAPW KAI TOUS KOLITOUS SOU EGW THA TOUS GAMW...sas theloume olous dipla mas esena,tn sakh,ton dhmo,ton zhsh,ton tsioupli kai ton megalo kai ton mikro kai olous tous allous p den 3erw ta onomata tous...pedes kai me enan sindesmo gia kaliteri organwsh...


den exw xasei mats tou pyrsou o megalos {G.S.H}

Timonakos είπε...

Opa re megale G.S.H.
LoL!!!
E entaksei fonazeis ligo!!!