Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2008

ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ... ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΠΙΕΡΙΚΟ

Καλημέρα πυρσάκηδες. Με τα μεταγραφικά θέματα δεν ασχοληθήκαμε καθόλου αυτές τις μέρες και λέω να το κάνω τώρα. Μην περιμένετε για όνομα, αφού απ' ότι έμαθα ο πρόεδρος το ξέκοψε σε κάποιους. Εγώ δεν το πιστεύω και επιμένω πως θα πάει να το κάνει το ΜΕΓΛΑΟ... ΜΠΑΜ.
Προς το παρών πάντως το μόνο που υπάρχει είναι η περίπτωση του Σιαπανίδη που ανήκει στην Καλαμαριά και φέτος ήταν δανεικός χωρίς συμμετοχές στον ΠΑΟΝΕ. Δοκιμάστηκε στα φιλικά και άφησε άριστες εντυπώσεις. Κατά 99% έκλεισε ο μικρός...

Το άλλο όνομα που ακούγεται είναι αυτό του ΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ του Πιερικού που έπαιζε δανεικός στον Εθνικό Κατερίνης. Μάλλον μιλάμε για επιλογή Καμπερίδη, αν κιαι οι πληροφορίες κάνουν λόγο για αξιόλογο χαφ. Σε οχτώ συμμετοχές έχει τέσσερρα γκολ και κάνει πολύ καλή δουλειά στο γήπεδο.

Το παρασκήνιο όμως της συγκεκριμένης μεταγραφής κρύβεται αλλού. Μάθαμε πως ο Πιερικός ευελπιστεί σε πιο... ζεστή συνεργασία με τον Πυρσό, για ανταλλαγή παικτών και όλα τα επακόλουθα. Δεν ξέρω ποια είναι η θέση του δικού μας προέδρου επί του θέματος, αλλά παίζει το συγκεκριμένο θέμα και μάλιτσα πολύ. Κι αυτός κατά 99% πάικτης του Πυρσού.

Αυτά τα λίγα σε πρώτη φάση συν την περίπτωση του Τζιόκα που θέλει να φύγει από τον Αγροτικό, αλλά να πα΄ρει όλα τα λεφτά που του χρωστάνε. Έξυπνος ο Ηλίας. Κια ο σκύλος χορτάτος και η πίτα γεμάτη!!!

ΥΓ1: Το κονέ με τον Πιερικό το έκανε ο κόουτς "ΚΑΜΠΕ";

ΥΓ2: Καλά κρατάει η κόντρα στον πεζόδρομο.

ΥΓ3: Μπορεί να το είπε στη συνάντηση με τους οργανωμένους, ωστόσο ακόμα δεν το είδαμε σε άλλο μαγαζί τον κόουτς....

ΥΓ4: Ο Καλοπροαίρετος που έχει χαθεί. Στον Πίκο Απίκο αναφέρομαι...

ΥΓ5: ΠΟΛΥ ΓΑΜΑΤΕΣ οι χαρτοπετσέτες του ΠΥΡΣΟΥ. Ιδεά του κολλητού ήταν;

ΥΓ6: Οι παλαίμαχοι του Πυρσού μοίρασαν δώρα σε ηλικωμένους, ο Πρωτέας στα παιδιά με ειδικές ανάγκες. Ο επίσημος ΠΥΡΣΟΣ τι έκανε τις γιορτές. ΩΡΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ!!! Που να μην είχαμε και υπέυθυνο!!!

ΥΓ7: Πολύ δύσκολο το παιχνίδι στα Καλύβια!!!

ΥΓ8: Ωραία τσιπουράδικα έχουν τα Γρεβενά. Δεν συμφωνείτε;

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

pyrsara mou trelainomai... diplo mes ta kalyvia oe oe oeoe... syndesmous edw kai twra grevena kai salonika... eimaste pantou tremete... thessaloniki hools

Ανώνυμος είπε...

katse na kanoume prota ton sindesmo sta grevena kai milame meta gia thesalonika re snake :)...einai kai mlkes p den bazoun poulman...oso gia ton sindesmo tha exei para poli kosmo ta leme...