Τρίτη 1 Ιανουαρίου 2008

ΤΟ 2008 ΝΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙ ΣΤΗ Γ' ΕΘΝΙΚΗ!!!

Καλημέρα σε όλους... Το 2007 είναι πλέον παρελθόν και το 2008 ευελπιστούμε πως θα κρύβει άνοδο για την Πυρσάρα μας. Δεν τα είπαμε καθόλου αυτές τις μέρες αλλά βλέπετε γιορτές ε'ιχαμε, δεν υπήρχε δράση και το ρίξαμε λίγο στο έξω. Είχαμε κάποια φιλικά. Κάποιες δοκιμές παικτών αλλά κάτι επίσημο ακόμα δεν ανακοινώθηκε!!!
Λέω να θίξω τρία θέματα σήμερα τα οποία συζητήσαμε με αρκετούς πυρσάκηδες όλο αυτό το διάστημα των γιορτών. Και με πυρσάκηδες απ' όλη την Ελλάδα που ήρθαν Γρεβενά για διακοπές.

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ: Ξεκίναώ με την κόντρα που άνοιξε μετά την ήττα στη Δεσκάτη και με το πανό που έγινε και κοσμέι και την σελίδα μας. Στο ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ αναφέρομαι!!! Συγνώμη αλλά σε όσους αρέσει. Οπαδοί είμαστε και δεν γουστάρουμε να τα έχουμε καλά με κανέναν... αντίπαλο!!! Πόσο μάλιστα μ' αυτούς που ζουν στην ίδια πόλη αλλά ζηλεύουν το καλό του Πυρσού και κάνουν τα πάντα για να μην ανέβει η ομάδα. Θα βρεθούμε σύντομα και πάλι αντιμέτωποι στο κύπελλο. Μακάρι να είναι στον τελικό για να καταλάβουν κάποιοι ποιο είναι το αφεντικό αυτής της πόλης. Εγώ προσωπικά σαν αεράτος ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ!!! Αναφέρθηκα στη Δεσκάτη και ξέχασα να σας πω πως πήρε το μάτι μου στη Βασιλίτσα την ομάδα του Καμβουνιακού. Ξέχασα, όμως πως η Λάρισα δεν διαθέτει χιονοδρομικό γι' αυτό είπαν τα παιδιά να ανέβουν προς την πόλη μας να ξεσκάσουν.

ΔΕΥΤΕΡΟ ΘΕΜΑ: Είχα κουβέντα-κόντρα μ' έναν πολύ καλό φίλο για την περίπτωση του Τζανή Καραγιάννη. Πρώτος σκόρερ στη Γ' εθνική αναδείχτηκε πέρυσι και φέτος τον τρώει ο πάγκος. Τι έγινε κ. Καμπερίδη; Δεν μας κάνει ο Τζανής; Έχουμε καλύτερο μήπως; Πέρυσι τον ήθελαν τρεις ομάδες της Β' εθνικής και αρκετές από τη Γ' και στον Πυρσό δεν μας κάνει. ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ!!! Μήπως πάιζει κάτι άλλο με τον συγκεκριμμένο ποδοσφαιριστή; Μήπως δεν τον γουστάρουν κάποιοι στην ομάδα; Αυτός θα έπρεπε να γίνει ο ηγέτης του Πυρσού. Να βάζει γκολ και να παίρνει φωτιά η κερκίδα. Αλήθεια πόσες συμμετοχές έχει φέτος; Αλλά τι να λέμε τώρα όταν στη ομάδα κάνουν κουμάντο αυτοί που δεν το μυρίζουν καθόλου το τόπι!!!

ΤΡΙΤΟ ΘΕΜΑ: Αλήθεια πως θα νιώθατε αν ήσασταν επιχειρηματίας της πόλης των Γρεβενών δίνατε 300 ευρώ για να αγοράσετε διαρκείας για την ομάδα με σκοπό να την βοηθείσετε οικονομικά και βλέπατε όλους όσους εμπλέκονται στον Πυρσό, από τον πρόεδρο μέχρι τον φροντιστή της ομάδας να μην πατάει το πόδι του ούτε για μία φορά στο μαγαζί σας; Ξέχασα, όμως, στον φετινό Πυρσό υπάρχει μόνο ένα στέκι!!!

Αυτά τα λίγα για την ώρα θα τα πούμε λείαν συντόμως με μια μεγάλη αποκάλυψη κι ένα γκάλοπ που θα προκαλέσει και πάλι διάφορες αντιδράσεις!!!

ΥΓ1: Με τον Τσιάρτα ποιος μίλησε; Ο πρόεδρος, ο κολλητός του ή μήπως κανένας;;;

ΥΓ2: Αλήθεια που έκανε Χριστούγεννα ο Πίκος Απίκος; Καλοπροαίρετα πάντα!!!

ΥΓ3: Τη σελίδα την βλέπουν και στη Μυτιλήνη!!! Και σε Αυστραλία, Αμερική, Γερμανία, Σουηδία, Αγγλία και Κύπρο!!!

ΥΓ4: ΑΣΧΕΤΟ, αλλά ΠΟΛΥ ΓΑΜΑΤΕΣ οι ΧΑΡΤΟΠΕΤΣΕΤΕΣ του Πυρσού!!!

ΥΓ5: Πολλοί έψαχναν τον Αεράτο αυτές τις μέρες, αλλά χωρίς αποτελέσματα!!!

ΥΓ6: ΔΥΣΚΟΛΟ ΜΑΤΣ αυτό στα Καλύβια.

ΥΓ7: Τιμονάκο, είσαι πολύ γραφικός!!!

ΥΓ8: Το φλουρί στην βασιλόπιτα που έκοψε ο Αεράτος το κέρδισε ο Πίκος Απίκος. Αφού ξέρει ποιος είμαι ας επικοινωνήσει μαζί μου να του πω τι κερδίζει. Όταν επιστρέψει...

ΥΓ9: Καλά κρατάει η κόντρα στον... πεζόδρομο.
ΥΓ10: Ποιο θα είναι το νέο μέλος της διοίκησης το 2008;

Βρήκαμε αυτή τη φοτο με τους παράγοντες της ομάδας των Τρικάλων στο www.sakafliades.gr (site των οπαδών του ΑΟ Τρικάλων). Παντού, όμως υπάρχουν Πυρσάκηδες!!!
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.
ΤΟ 2008 ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΚΑΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ. ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ!!!

8 σχόλια:

Timonakos είπε...

Kai giati eimai grafikos???

Ανώνυμος είπε...

TIPOTA METAGRAFIKO PAIZEI???

Ανώνυμος είπε...

timonako katantas grafikos vre aderfe!pios ine o aeratos?kai pios o gate2?kali hronia KOMPRES!!RANTEVOU STA KALIVIA!!!!OOO PIRSARA SE AGAPO PATA TA KALIVIA KAI PARE TO DIPLOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Ανώνυμος είπε...

xronia polla kai kali xronia mages
kai opos lei kai o aeratos
to 2008 na mas vrei stin g ethniki.


p.s. to mono metagrafiko einai pos dokimastikan arketoi paiktes to perasmeno s k apo tous opoious mallon enas tha foresei ta PRASINA tou pyrsou, opws episis akoustike oti i omada stin sigekrimeni periodo tha apoktisi 5 paiktes.

kalodexoumenoi oloi kai panw apo ola

pros tous neous paiktes

timiste kai matwste gia tin fanela tou pyrsou

Ανώνυμος είπε...

Kalh xronia se olous.
Ena megalo bravo stous palemaxous gia tin episkepsi sto girokomio tis polis kai fysika ston PRWTEA gia tin episkepsi kai ta dora sta paidia tou eidikou sxoleiou.
Alithia proedre o episimos PYRSOS den eixe ta lefta, tin eyaisthisia h kai ta dyo gia na kanei kati antoistixo?
Ante kalh xronia kai protathlites to 2008...
Kai fysika DEN KSEXNW

Ανώνυμος είπε...

kalh xronia se olous... pyrsara to 2008 sth gama... kai mia prosklhsh
skefteite enan syndesmo filathlwn sta grevena kai sthn thessaloniki. pantou yparxoun pyrsakhdes... ante pyrsara gama tous.. thessaloniki hools

Timonakos είπε...

Ooooo pote den rotisa kanenan poios einai o gate2 kai poios o Aeratos!!!Logiko einai na psaxneis ton Aerato.Ola ta Grevena den ton psaxnoun???Gia ton gate2 kapoios mou eipe oti einai o stauros!!!auto mono eipa???Den ton epsaxna ton gate2....Apla ton ematha!!!
Kai pes mou pou exo adiko!!!

Ανώνυμος είπε...

timonako sry p tha se stenaxwrisw alla mallon oute ton gate 2 ton brikes :)...ante oloi mesa sta kalibia gia to 2 pedes.