Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2007

ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ...

Δεν έχουν περάσει ούτε δύο ημέρες από την αποκάλυψη για το θέμα με το Τζιόκα και η διακίωση ήρθε για το aerata.blogspot.com.
Σύμφωνα με τα λεγόμενα ανθρώπου της διοίκησης ο έμπειρος 37χρονος μέσος του Αγροτικού Αστέρα αποτελεί την πρώτη μεταγραφή του Πυρσού για φέτος. Για λεφτά μη με ρωτάτε, ρωτήστε αυτούς που έκαναν το... κονέ. Πάντως είναι πάρα πολλά πιστέψτε με!!! Θα μου πείτε τι σε νοιάζει εσύ τα βάζεις; Όχι αλλά δεν τρώω και κουτόχορτο!!!
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΩΡΙΖΙΚΟΣ!!!

ΥΓ1: Αλήθεια ο Χρήστος ο Σαμαράς πόσο χρονών είναι και για κάποιους θεωρείται ΜΕΓΑΛΟΣ; Πάντως 37 δεν είναι!!!! Χα χα χα!!!

ΥΓ2: Αν ισχύει αυτό που έμαθα, τότε ο προπονητής τερματοφυλάκων που αποκτήθηκε πρόσφατα, υπέπεσε ήδη στο πρώτο... λάθος. Για την ακρίβεια είπε κάτι σε τερματοφύλακα της ομάδας που μόνο θετικές εντυπώσεις δεν άφησε τόσο στον ίδιο τον ποδοσφαιριστή όσο και σε όσους ήταν δίπλα και το άκουσαν. Και που να δείτε αντιδράσεις από αυτούς που θα το μάθουν λείαν συντόμως!!! Αλήθεια ο πρόεδρος ενημερώθηκε επί του θέματος; Αν δεν ακούσουμε για κάποια συγνώμη ή κάποια παρεξήγηση σύντομα θα προχωρήσουμε σε περισσότερες λεπτομέρειες επί του θέματος!!! Δεν άρχησες καλά Χρηστάρα!!! Μεγάλο λάθος!!! (αν ισχύει φυσικά).

ΥΓ3: Μα καλά τα παλιόπαιδα δεν φρόντισαν να πουν τίποτα στον κόουτς "ΜΑΚΗ" που έκανε τζάμπα τόσο δρόμο (Θεσσαλονίκη-Κατερίνη).

ΥΓ4: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στον Ανδρεά Παντζιαρά!!!

7 σχόλια:

Timonakos είπε...

Giati ti egine??
Boroume na mathoume leptomereies?

Αεράτος... είπε...

Μάθαμε ότι κάτι υπόθειεκε μεταξύ σοβαρού και αστείου!!! Αστείου θέλουμε να πιστεύουμε!!!
Όπως και να έχει δεν λέγονται αυ΄τά, αλλά δεν βαριέσαι. Μπροστά σε άλλα που συμβαίνουν στην ομάδα αυτό είναι πτέσμα!!!!

Ανώνυμος είπε...

paidia sorry pou den apantisa pio noris
eixa douleies


loipon na nai kala to palikari kai eyxomai na voithisi tin omada

pame gera avrio na kerdisoume pidna kitrous

kai ta leme meta to mats

Ανώνυμος είπε...

pirsos thira 2

Ανώνυμος είπε...

avrio foni reeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee..na fate na fonaksete ligo ade..mipos thelete kirile kerkida?poteee oso imaste emis...kai meta oli klisto na patisoume ton aia evosmu.. pirsara megalio gate 2

a.c.a.b.

kompres green gate 2

Timonakos είπε...

Re filos oxi kobres
Sourlomantara na legomaste.....eimaste k i poli tou manitariou,to ksexnas auto???

Ανώνυμος είπε...

Μεταξύ αστείου και σοβαρού λέγονται η μεγαλύτερες αλήθειες αεράτε !!!