Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2007

Ο ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΟΧΟΣ...

Βλέπω χαλαρώσαμε στο blog και δεν μπορώ να κάτσω έτσι. Με τρώει μέσα μου και θα σας το ξεφουρνίσω. Μεταγραφικό είναι το θεματάκι και ετοιμαστείτε γιατί έχει πολύ ζουμί η υπόθεση. Μπορεί να σας έγραψα πως ο πρόεδρος είναι Αγγλία, αλλά η πρώτη μεταγραφή για τον Πυρσό μας ακούγεται πως θα έρθει από τη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα από τον Εύοσμο.
«Ο κόσμος το έχει τούμπανο και εμείς κρυφό καμάρι» λέει η λαϊκή ρήση και αυτό ισχύει και για την περίπτωση που σας προανέφερα. Για όσους δεν γνωρίζουν λοιπόν το όνομα που παίζει πολύ για την Πυρσάρα είναι αυτό του Ηλία Τζιόκα από τον Αγροτικό Αστέρα. Με θητεία σε ομάδες της Α’ εθνικής ο αμυντικός χαφ της ομάδας του Ευόσμου είναι ο εκλεκτός του Γιώργου Καμπερίδη…
Είναι όμως ο… εκλεκτός και του προέδρου; Μπα δε νομίζω…
Στα θετικά του, η τεράστια εμπειρία από τις μεγάλες κατηγορίες, στα αρνητικά όμως το γεγονός ότι είναι 37 χρονών. Κάποιοι άλλοι στην ομάδα είναι μικρότεροι του Τζιόκα, αλλά για τον προπονητή μας δεν… κάνουν γιατί είναι μεγάλοι!!! Άντε βγάλε άκρη εσύ τώρα!!!
Πρόσφατα η αποστολή του Αγροτικού Αστέρα έφαγε σε γνωστή ταβέρνα της πόλης μας και ο κόουτς «Κάμπε» βρέθηκε εκεί. Με τον Ηλία είχαν ιδιαίτερη συνομιλία, αλλά σε δηλώσεις του λίγες ημέρες αργότερα στον ραδιοφωνικό σταθμό της πόλης μας star- fm 93.3 και στον δημοσιογράφο Χρήστο Μίμη επιβεβαίωσε την επίσκεψη του στην αποστολή του Αγροτικού Αστέρα, αλλά δεν παραδέχτηκε πως μίλησε με κάποιον ποδοσφαιριστή συγκεκριμένα…
Το γεγονός ότι αποτελεί τον εκλεκτό του κόουτς «Κάμπε» σας το επιβεβαιώνω εγώ, το αν θα γίνει η μεταγραφή εξαρτάται από τις προθέσεις του προέδρου που έμαθα πως δεν βλέπει με πολύ ζεστό μάτι την περίπτωση του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή. Τους λόγους θα σας τους αποκαλύψω κάποια άλλη στιγμή. Αυτούς που εγώ ξέρω τουλάχιστον…Αν πάντως γίνει η συγκεκριμένη μεταγραφή, προσωπικά δεν το βλέπω, ο παίκτης θα πάρει αρκετά χρήματα για τα δεδομένα της κατηγορίας και φυσικά θα υπογράψει συμβόλαιο και για τη νέα χρονιά που όλοι ευελπιστούν πως η ομάδα θα αγωνίζεται στη Γ’ εθνική.
Στα μεταγραφικά πάντως ένα είναι το σίγουρο… Θα αποκτηθούν ένας ή δύο έμπειροι ποδοσφαιριστές για την κατηγορία και κάποιοι πιτσιρικάδες. Όσον αφορά τους πιτσιρικάδες το κουμάντο έμαθα πως ανέλαβε κολλητός κολλητού του προέδρου και τα ταλέντα θα έρθουν από τον… κάμπο. Μεγάλη δόξα του ελληνικού ποδοσφαίρου που στο παρελθόν φόρεσε και τη φανέλα του Πυρσού.

ΥΓ1: Αλήθεια πως έλεγε εκείνο το σύνθημα;
«Ήρθε η ώρα του…»

ΥΓ2: Εγώ θα συμπλήρωνα: «Πρόεδρε πρόεδρε σε παρακαλώ φέρε το Ριβάλντο να παίξει στον Πυρσό»

ΥΓ3: Έβαλα δύο φωτογραφίες του Τζιόκα, μία με πράσινη και μία με κόκκινη φανέλα έτσι για να έχουμε τουλάχιστον τη δυνατότητα να τον δούμε και με πράσινα (αν τελικά έρθει), διότι αν περιμένουμε την ομάδα να φορέσει τις αυθεντικές φανέλες θα περάσει πολύ καιρός.
YΓ4: "Είναι τρελός, είναι τρελός ο πρόεδρος"

Ο Αεράτος kαι η ομάδα του aerata.blogspot.com

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

file mou aerate eisai ola ta lefta

ixera kapoia pragmata gia tin periptositou tzioka alla xari se sena mathame ti akrivos paizei kai se eyxaristoume aerate...

stin sigekrimeni periptosi eimai me ton proedro einai polla ta xronia kai ta lefta
apo tin alli omos empistevome kai ton kamperidi. gia na ton theli stin omada tou kati tha xerei.

as kanoun to kalitero gia tin omada

kolitos kolitou tou proedrou me fitoria apo larisa

mmmmmmmmmmm den einai asximo
exei vgalei polla talenta o kampos

loipon gia na kleino
tha po ena sinthima

ela stin pyrsara nikola anelka

kai telos eytixos evales tin pic tou tzioka me ta prasina giati tha einai i monadiki eykairia.

P.S. Pros tzioka

file mou tzioka kalodexoumenos eisai alla thelo mia xari
gia mena kai gia olo to team tou
aerata.blogspot.com

pes tous oti esi goustareis na foras prasina
megalo paidi eisai kai tha se akousoun

filia

Ανώνυμος είπε...

o ghttas sou kanei?

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΩ ΚΑΤΙ ΑΚΟΥΣΑ ΟΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ομάδα που φοράει Μαυρα .... ετσι να χαρουν και λίγο οι παοκτζίδες

Ανώνυμος είπε...

se poion paei i erotisi gia ton gita?

an einai gia mena
i apantisi einai oxi den me xalaei
oute gia ton tzioka me xalaei

kalifthikes?

Ανώνυμος είπε...

ferte ton kiparisi....

Timonakos είπε...

Poios tou servire stin "kosmiki" taverna??? Leo ego tora
Fileto mosxarisio efage o typos.

xexexexexexexe

Timonakos είπε...

File mou,Pyrsakia
Den bika xthes giati i douleia m den m to epetrepe,den nomizw n eipame kati pou na s peirakse,isa isa opos eipe k o filos m o gridinho prepei n eisai k gamo ta atoma.
Xalarose k bes stin parea mas(an theleis).
THelo omos na mathw kati....me poious maloses???Mallon autoi einai oi kompleksikoi(leo ego,me to ftoxo m to myalo)!!!

Timonakos είπε...

kai kati teleutaio.
Me sigxoreis an eipa kati pou se peirakse,ego prosopika,gia to blog s.Bika k egrapsa kiolas an thimasai k den arxisa n xono

Ανώνυμος είπε...

poios paixtis itan aytos xthes sto ghpedo...ton anagnorise kanenas??? mipos akousate kai tipote gia paixti apo eordaiko???

Ανώνυμος είπε...

as paroun opoion 8eloun paidia,na paei h omada kala mono.alla edw pou ta leme......kala leei o aeratos ..... o samaras mikroteros einai,einai kai megalos paixths kai autos A e8nikh ekane!!!!!
kai kati akoma
o karagiannhs (tzanhs) pou eivai?