Πέμπτη 9 Ιουλίου 2009

ΝΕΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ...


Χθες αργά το βράδυ πληροφόρηθήκαμε πως κάπως έτσι θα είναι οι νέες εμφανίσεις του Πυρσού και όχι όπως αρχικά είχαμε προβλέψει εμείς. Στο... στυλ των περσινών εμφανίσεων του Μακεδονικού με τη διαφορά πως η λευκή θα είναι με κόκκινη κάθετη ρίγα και όχι με πράσσινη.Πάρτε μια γεύση από τις φωτο που μας έστειλε ένας φίλος της στήλης.
Κάποιος βέβαια μας είπε πως θα είναι στα πρότυπα των εμφανίσεων του Ολυμπιακού αλλά σε πράσσινο όμως χρώμα, ενώ έφτασε στα αυτιά μας και η πληροφορία πως μπορεί να είναι και σαν της ΑΕΚ αλλά φυσικά σε χρώμα ΠΡΑΣΙΝΟ, ΑΣΠΡΟ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ. Εν αναμονή λοιπόν...

Το μόνο σίγουρο απ' ότι φαίνεται είναι πως θα ειναι PUMA

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΕΡΑΤΟΥ...
Έβαλε μυαλό τελικά ο πρόεδρος και μετά από δύο χρόνια καθυστέρηση κατάλαβε και ενημερώθηκε μάλλον για τα παραδοσιακά χρώματα της ομάδας του Πυρσού μας. Και το λέμε αυτό διότι από τη νέα χρονιά που ξεκινάει τη Δευτέρα ο Πυρσός θα φοράει PUMA αλλά θα επιστρέψει στα παραδοσιακά του χρώματα. Και ποια είναι αυτά; Για όσους δεν γνωρίζουν το ΠΡΑΣΙΝΟ, το ΑΣΠΡΟ και το ΚΟΚΚΙΝΟ.
Πρώτη εμφάνιση λοιπόν και όπως όλα δείχνουν η εντός έδρας θα είναι η πράσινη. Τώρα αν θα είναι όλη πράσινη ή με ρίγες λευκές και πράσινες αυτό ακόμα δεν το έχουμε ξεκαθαρίσει. Οι πληροφορίες που έχουμε είναι πως θα είναι με ρίγες λευκές και πράσινες.
Όσον αφορά τώρα την εκτός έδρας και δεύτερη εμφάνιση του πυρσού μας για φέτος αυτό που μάθαμε σίγουρα είναι πως θα είναι όλη λευκή με μία κόκκινη ρίγα. Τώρα αν η ρίγα θα είναι στο πλάι σαν τη φανέλα της Ρίβερ Πλέιτ ή θα είναι κάθετη στο κέντρο σαν του Άγιαξ αυτό δεν το γνωρίζουμε σίγουρα.
Αυτό που ξέρουμε σίγουρα είναι πως η πρώτη εμφάνιση θα είναι πράσινη (είτε ολόκληρη είτε με ρίγες) και η δεύτερη λευκή με μία κόκκινη ρίγα.
Με βάση λοιπόν τα στοιχεία που συλλέξαμε καταλήξαμε στο συμπέρασμα και σας παρουσιάζουμε μια ενδεικτική εικόνα από τις φανέλες που θα φοράει η ομάδα φέτος. Και για να μην παρεξηγηθούμε να το θέσουμε ακόμα καλύτερα. Σας παρουσιάζουμε την πρόταση του Αεράτου για τις εμφανίσεις σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες που έχουμε.
Πληροφορίες κάνουν λόγο και για μια τρίτη εμφάνιση… ΕΚΠΛΗΞΗ αλλά κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώθηκε από κανέναν από την διοίκηση. Βλέπετε οι περισσότεροι μας αποφεύγουν και όσοι πάλι κάνουν πως μας μιλάνε φοβούνται ακόμα και τη σκιά τους.

ΠΡΩΤΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ (ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ)

ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ (ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ)

Κάπως έτσι μάθαμε πως θα είναι, αλλά μπορεί να πέφτουμε τελείως έξω. Αφού δεν μας λένε επίσημα από τη διοίκηση εμείς επιχειρήσαμε να λύσουμε το γρίφο και σχεδιάσαμε βάση πληροφοριών τις νέες εμφανίσεις.

Αεράτος ο αυθεντικός (και με νέες εμφανίσεις)

Δεν υπάρχουν σχόλια: