Πέμπτη, 19 Μαΐου 2011

Το δικό του πάπλωμα είναι για δυο άτομα

Καιρό έχουμε να τα πούμε και κάποιοι πίστεψαν πως το κλείσαμε το μαγαζί. Παρακολουθούμε την ομάδα και όποτε κρίνουμε σωστό θα "επεμβένουμε". Πήραμε αφορμή σήμερα να γράψουμε το συγκεκριμένο κομμάτι διαβάζοντας τις δηλώσεις του Δημήτρη Παπαϊωάννου, του ανθρώπου που ήρθε στα Γρεβενά γιατί αγάπησε την πόλη και την ομάδα μας και ανέλαβε για ένα φεγγάρι τα ηνία του Πυρσού. Αηδιασμένος όπως είχε δηλώσει από το ελληνικό ποδόσφαιρο αποχώρησε αρκετές φορές από τα ηνία του Πυρσού αφήνοντας έτσι την ομάδα στον... αέρα και χωρίς να γνωρίζει αυτή τη στιγμή ποιος πραγματικά κάνει κουμάντο στον Πυρσό και στην ομάδα.
Διαβάζω λοιπόν τις δηλώσεις του του ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΠΥΡΣΟΥ στο Αθλητικό Metropolis: «Τη χρονιά που πέρασε ήμουνα κοντά στη διοίκηση. Είδα πως δουλεύει, είδα τον αγώνα του κ. Αθανασιάδη και αποφάσισα μαζί με τον Ηλία (σ.σ.: Πόππη) να βοηθήσουμε και εμείς σε αυτή τη σπουδαία προσπάθεια. Οι εκλογές της ΠΑΕ, δυστυχώς, έχουν χάσει κάθε έννοια. Βλέποντας όλο αυτό που γίνεται και εννοώ το οικογενειακό ψηφοδέλτιο, το εικονικό, έναν άνθρωπο που βάζει πιο πάνω από τον Άρη το εγώ του. Με λυπούν όλα αυτά. Βλέπουμε ένα άλλο ψηφοδέλτιο που ηγείται ο κ. Στεφανίδης, ο οποίος δεν έχει δικαίωμα υπογραφής και μια παράταξη με μόνο τέσσερα άτομα στη σύνθεσή της. Ο Άρης θέλει σοβαρότητα», ανέφερε ενώ ερωτηθείς για τη δική του συμβολή στο ΔΣ της ΠΑΕ εφόσον εκλεγεί η παράταξη του κ. Αθανασιάδη, υπογράμμισε: «Είναι νωρίς να μιλήσουμε για αρμοδιότητες. Εγώ θα βοηθάω, θα συμμετέχω στις αποφάσεις. Η ιδέα να μπω στη διοίκηση ξεκίνησε από τον κ. Αθανασιάδη. Αν δεν ήταν αυτός ίσως να μη συμμετείχα, γιατί είδα τον αγώνα και το πόσο ανάγκη είχε από φρέσκους ανθρώπους ο Άρης. Εμείς σαν διοίκηση, εφόσον εκλεγούμε θα πάμε όσο πάει το πάπλωμα. Δεν μπήκαμε για να αφήσουμε ανοίγματα και χρέη. Το πάπλωμα μ' ένα τέτοιο ψηφοδέλτιο σαν το δικό μας είναι διπλό και μεγάλο, όχι μονό. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Αν χρειαστεί θα κάνουμε και την υπέρβαση» είπε μεταξύ άλλων ο ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΥΡΣΟΥ.
Και μου μπαίνουν λοιπόν τα... φιτίλια, και ψάχνω παλιότερα δημοσιεύματα και πέφτω πάνω στη συγκεκριμένη ΤΕΤΑΡΤΗ 18 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2009.Ανακοίνωση ΑΠΟΧΩΡΗΣΗΣ από τον ΠΥΡΣΟ και από το ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. Για διαβάστε λίγο τη συγκεκριμένη δημοσίευση.
"ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΥΡΣΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ
Η πολυετής θητεία μου ως παράγοντας του ποδοσφαίρου, το οποίο υπηρέτησα πιστά, με συνέπεια, πάθος αλλά και αφοσίωση στις προσωπικές μου αξίες από τις οποίες ουδέποτε παρέκκλινα, με έκανε να αντιπαρέρχομαι τις οποιεσδήποτε δυσχέρειες, τις χρόνιες ασθένειες του ελληνικού ποδοσφαίρου.Αυτό το έκανα για δύο λόγους: Ο πρώτος έχει να κάνει με τις αντοχές μου, με τον εγωισμό ενός ανθρώπου που δεν τα παρατάει εύκολα, αλλά δίνει την προσωπική του μάχη για έναν ποιοτικό και ανθρώπινο αθλητισμό.Ο δεύτερος αφορά την πίστη μου στις υγιείς δυνάμεις, ανθρώπους και κοινωνικές ομάδες που αφιερώνουν το χρόνο και την ψυχή τους για ποδόσφαιρο με αρχές και ιδέες, πίστευα ειλικρινά στην επικράτηση του καλού έναντι του σάπιου.Δυστυχώς σήμερα 18-11-2009 στον ποδοσφαιρικό αγώνα Πυρσός – Βέροια και μετά την απαράδεκτη διαιτησία κάποιου κ.Φραγκάκη, αυτή η πίστη μου κλονίστηκε ανεπανόρθωτα. Δηλώνω ανεπιφύλακτα ότι δεν καταφέραμε να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για ένα καλύτερο ποδοσφαιρικό αύριο. Τα ανθρωπάκια που κινούνται στη σκιά, λυμαίνονται τον πολύπαθο αυτό χώρο και δημιουργούν συνθήκες ασφυξίας και απαξίωσής του.Για να μη διαταράξω λοιπόν με έντονο τρόπο την προσωπική μου υγεία και αηδιασμένος από όλο αυτό το αισχρό πανηγυράκι το οποίο καταγγέλω δημόσια, δηλώνω την παραίτησή μου από την προεδρία της ΠΑΕ Πυρσός Γρεβενών και την αμετάκλητη απόφασή μου να αποχωρήσω από το ποδόσφαιρο το οποίο νομίζω ότι προσπάθησα με όλη μου την ψυχή να υπηρετήσω άδολα.Γνωρίζω ότι πολλοί είναι αυτοί που θα χαρούν με αυτή μου την απόφαση, να ξέρουν όμως ότι απλώς τους λυπάμαι.Δηλώνω τέλος ότι στηρίζω την ομάδα μας με κάθε δύναμη και εύχομαι να πετύχει χωρίς την ενεργό παρουσία μου αυτό που δεν κατάφερα εγώ να προσφέρω στον υπέροχο Γρεβενιώτη φίλαθλο.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΥΡΣΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ"Επιστρέφει λοιπόν ο Παπαϊωάννου, όχι όμως στον Πυρσό που τόσο πολύ αγάπησε, αλλά στην ομάδα του Άρη όπου είναι και υποψήφιος για το ΔΣ της ομάδας. Αυτά για να βλέπουν κάποιοι ποιοι αγάπησαν πραγματικά τον Πυρσό και ποιοι τελικά ήταν απλώς περαστικοί από το Πυρσό και την πόλη μας.
ΥΓ1: Αλήθεια ποιοι αποτελούν την διοίκηση του Πυρσού και ποιος βάζει το χρήμα; Απλή ερώτηση.
ΥΓ2: Μπράβο πάντως στην ομάδα για την προσπάθεια που έκανε φέτος. Μπράβο σε παίκτες και τεχνική ηγεσία.
ΥΓ3: Είναι αλήθεια πως κάποιοι έχουν αρχίσει να ονειρεύονται σουίτα στο Χαριλαόυ χωρίς καν να είναι Άρης; Από κοντά, μην χάσει την ευκαιρία.
ΥΓ4: Για να μην νομίζουν κάποιοι πως το κλείσαμε το μαγαζί.Αεράτος ο αυθεντικός και μ' ένα πάπλωμα

Δεν υπάρχουν σχόλια: