Δευτέρα 2 Αυγούστου 2010

"ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΜΑΛΑΚΑ Η ΖΩΗ ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ"

Επειδή κάποιοι νομίζουν πως δεν γράφω, άρα δεν παρακολουθώ κιόλας τις εξελίξεις κάνουν μεγάλο λάθος. Ο ΠΥΡΣΟΣ βρίσκεται μια ανάσα από το χείλος του γκρεμού και κάποιοι σφυρίζουν ΑΔΙΑΦΟΡΑ.

Κάποιοι άλλοι, ας μην τους χαρακτηρίσω γιατί θα πω βαριές κουβέντες, διαδίδουν πως η ομάδα προπονείται κρυφά στην ΚΑΣΤΟΡΙΑ.

Τι άλλο θα ακούσουμε από αυτούς τους ΒΛΑΚΕΣ. Αν είναι δυνατόν…

Το μόνο που ξέρω είναι πως ο πρόεδρος είναι διατεθειμένος να βάλει κάποια λεφτά στην ομάδα, αναζητώντας παράλληλα κάποιες χορηγίες αριστερά δεξιά (μην πάει το μυαλό σας κομματικά διότι εκεί δεν υπάρχει… σάλιο, παρά μόνο ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ) και ήδη κάποιοι ψάχνουν παίκτες νεαρούς να πλαισιώσουν την ομάδα έτσι ώστε να μην διαλυθεί.

Πραγματικά περιμένω μια ΣΟΒΑΡΗ απάντηση από τις αρχές (Βουλευτής, Νομάρχης, Δήμαρχος και ΕΠΣ Γρεβενών) και μετά θα επανέλθω ακόμα πιο… δυνατά και πραγματικά θα γελάσει ο κάθε πικραμένος.

Τώρα φαίνεται ποιος πονάει περισσότερο την ομάδα και τώρα θα φανεί ποιος έχει τα… φρύδια να βοηθήσει πραγματικά.

Πρόεδρε, εσύ έχεις το ΚΑΡΠΟΥΖΙ εσύ έχεις και το ΜΑΧΑΙΡΙ. Πάρε μια απόφαση για το καλό της ομάδας. Να ξέρεις πάντως πως το γεγονός ότι κάποιοι δεν σε θέλουν στην ομάδα και στην πόλη δεν σημαίνει πως ισχύει και για την πλειοψηφία της φίλαθλης κοινής γνώμης των Γρεβενών.

Τα περιθώρια έχουν στενέψει και μέσα στις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν εξελίξεις θετικές ή αρνητικές για την ομάδα. Όσο γι’ αυτούς που κάθονται στις καρέκλες και κατέχουν σημαντικά πόστα στα δρώμενα της πόλης γενικότερα και στο ποδόσφαιρο πιο συγκεκριμένα καλό θα ήταν να πάρουν επίσημα θέση για τον Πυρσό διότι κι αυτοί θα βάλουν τη σφραγίδα τους στη μαύρη σελίδα της ομάδας. Η πολιτική και οι… καρέκλες θέλουν μεγάλα κότσια και μεγάλες θυσίες. Όχι μόνο μαγκιά και προσωπική προβολή.

«Καληνύχτα μαλάκα, η ζωή έχει πλάκα» που λέει και ο Σωκράτης ο Μάλαμας.

Αεράτος ο αυθεντικός (κάνω διακοπές στην Καστοριά μαζί με την ομάδα, ΗΛΙΘΙΟΙ!!!)

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πυρσόβιοι,(Αεράτε)
Νομίζω ότι οι φιλοφρονήσεις και οι
χαρακτηρισμοί ένθεν και ένθεν δε
βοηθάνε σε τίποτα.Το πρόβλημα είναι
σοβαρό.Ο φίλαθλος κόσμος πλέον έχει
καταλάβει πολλά(όχι όλα).Το τι λέγε-
ται στα καφενεία δεν αγκίζει νομίζω κανέναν.Η ντροπή θα μας σκεπάσει ό-
λους(με συμφέρον ή όχι).
Πιστεύω την έσχατη στιγμή κάτι θα
γίνει.Δε θα χαθούν όλα σε μια νύχτα.
Το λέω αυτό σκεπτόμενος.Βασικό στέ-
λεχος της ομάδας δεν έφυγε απ'την
Πόλη μας.Αυτό κάτι δείχνει.Κάτι θα
συμβεί σε οποιοδήποτε επίπεδο.
Όσο για το φίλο που με αδικεί στην
προηγούμενη δημοσίευση του λέω:
Φίλε μου, σίγουρα είμαι πολύ μεγα-
λύτερος σου και βλέπω τα πράγματα
λίγο διαφορετικά.Οι ίδιοι Πυρσόβιοι
είμαστε τα Σαββατοκύριακα σε όλα τα γήπεδα.Μακάρι να υπάρχει ένα Σειρή-
νι, μια Δεσκάτη, οι Πόντιοι, ο Κτη-
νοτροφικός και όλοι οι άλλοι με ό-
ποια προβλήματα.Στις δύσκολες αυτές
εποχές(αποχώρηση ΠΡΟΕΔΡΟΥ)το μέλλον
διαγράφεται δυσοίωνο. Άκου με...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Ανώνυμος είπε...

I greveniotiki nootropia den ehei sinora. Kalokairiatika pios na sholithei me tin Pirsara. Oloi panigiria kai gournohares.asheto alla osoi pigenan gipedo to 96 97 otan eimastan Delta, mipos eihame pio polla pano apo oti otan eimastan stin Gama. Opios thimate,thimate.Kia ego pou imouna ekei, amfivallo an kapios apo tous 1000ous pou itan ekei eihe to eponimo papaioannou!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΕΡΑΤΕ, ΑΝ Κ ΠΟΣΟ ΚΑΛΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΓΥΡΩ ΜΑΣ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ Κ ΕΝΑ (ΑΣ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΑΠΕΙ) ΣΧΟΛΙΟ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ κ. Δ. ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ. ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ "Η ΟΜΑΔΑ ΕΠΕΣΕ". ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΘΥΜΗΣΩ ΜΑΛΛΟΝ ΠΩΣ Η ΟΜΑΔΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕ 7 ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΣΕ ΣΥΝΟΛΟ 17 ΟΜΑΔΩΝ ( ΑΝΤΙΜΕΤΟΠΙΖΟΝΤΑΣ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΕΙΔΑΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΟΛΕΜΟ Κ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ ... ΚΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΡΓΗΣΑΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ) Κ ΟΧΙ ΣΤΙΣ 3 ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΥ. Α Ρ Α Η ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΕΠΕΣΕ. ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΝ Ε Ρ Ι Ξ Α Ν... ΠΟΙΟΙ????? ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΤΑΝ... ΑΡΑ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΘΑ ΗΤΑΝ Ο κ.ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΣ "ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΝ ΕΡΙΞΑ". Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΛΟΥΣΙΑ Κ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΩΣΤΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΟΥ Κ ΜΑΚΑΡΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΑΛΛΑ Κ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ.