Σάββατο 24 Ιουλίου 2010

ΕΥΤΥΧΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΙΟΥΜΟΡ...

ΕΠΕΙΔΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ, ΕΥΤΥΧΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΧΙΟΥΜΟΡ ΚΑΙ ΜΑΣ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ Σ’ ΑΥΤΈΣ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΥΡΣΑΡΑ ΜΑΣ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΧΟΛΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΕΝΝΟΩ. «Ο Πυρσός έχει πρόεδρο κι απ ότι άκουσα έχει έτοιμες και τις πρώτες μεταγραφές. Μια παλαμίδα τέσσερεις γαύρους τρία μπαρμπούνια Σενεγάλης με κοινοτικό διαβατήριο και 750 γραμμάρια σαρδέλα. Επίσης θα δοθεί έμφαση στο ντόπιο υλικό με μπρανες βενέτικου γιατί ο Αλιάκμονας είναι μολυσμένος και υπάρχει φόβος να μη περάσουν το αντιντόπινγκ κοντρόλ. Με αυτές όμως τις μεταγραφές θα μπορέσουμε να τα βγάλουμε πέρα με τους καρχαρίες του ελληνικού ποδόσφαιρου;»

ΠΥΡΣΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΦΕΤΟΣ, ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΧΙΟΥΜΟΡ ΚΑΛΑ… ΠΑΜΕ!!!

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΠΟΥ ΡΩΤΑΕΙ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΠΑΕΙ ΠΑΝΤΟΥ. ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ…

Αεράτος ο αυθεντικός και ΑΝΟΗΤΟΣ να πιστέψει που οδήγησαν την ομάδα ΚΑΠΟΙΟΙ!!!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πυρσόβιοι,(Αεράτε).Δε μπορώ να φανταστώ ότι δε θα υπάρχει Πυρσός φέτος (και πάντα).Έχω την αίσθηση ότι τελικά κάτι θα γίνει.ΟιΚυριακές μας δε θα είναι άδειες.Εκλογές έρχονται.Κάποιοι θα ενεργοποιηθούν για την ψήφο.Απ΄την άλλη όμως νομίζω ότι ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ κάτι θα κάνει.Δε θα αφήσει να διαλυθούν όλα,έστω και την τελευταία στιγμή.Θα είναι μεγάλη ντροπή για όλους.Είμαι αισιόδοξος.

Αλλά, αν τελικά τίποτα δε γίνει,(το
απεύχομαι),να πού είναι και το Σειρήνι.Διαβάζω ότι προσπαθούν για κάτι καλό εκεί.Μπράβο τους.Διαρκείας
(ήδη προμηθεύτηκα)και κάθε Κυριακή
ραντεβού εκεί.ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ τους
εύχομαι.

Ανώνυμος είπε...

αγαπητε ανωνυμε φιλε ο ΠΥΡΣΟΣ δεν ειναι ουτε σειρηνι ουτε βατολακος ο ΠΥΡΣΟΣ ειναι ιδεα.Το σειρηνι και τον ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ να παρει θα εχει την τυχη του βατολακου.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΤΙ ΓΡΕΒΕΝΙΩΤΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΧΩΡΙΣ ΠΥΡΣΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.Οσο πιο νωρις το καταλαβουν ολοι ΠΑΡΑΜΕΡΙΖΟΝΤΑΣ φθηνες προσωπικες φιλοδοξιες τοσο το καλυτερο.Αλλωστε με την καταργηση των νομων θα γινουν ανακαταταξεις και στις ΕΠΣ οποτε ολοι μπορουν να καταλαβουν τι θα γινει με την ΕΠΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ αν δεν υπαρχει ΠΥΡΣΟΣ αλλα μονο σειρηνα δημητρα και μηλια.Γι αυτο εστω και την τελευταια στιγμη ολοι οι παραγοντες αθλητκοι και πολιτικοι ν αφησουν τους εγωισμους και να βρουν μια λυση.Γιατι ΧΩΡΙΣ ΠΥΡΣΟ ΔΕ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠ ΑΥΤΟΥΣ κι αν δε το καταλαβαινουν τωρα ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.