Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2009

ΕΤΣΙ ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΟΝ ΠΥΡΣΟ;;;

Έφτασε στ’ αυτιά μου ένα ιδιαίτερα σημαντικό θέμα και απορώ πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω από τη στιγμή που ισχύει για ποιο λόγο κάποιοι άνθρωποι το παίζουν σωτήρες της Πυρσάρας στα… ΚΑΝΑΛΙΑ αλλά σε ουσιαστικά θέματα μόνο το καλό της ομάδας δεν σκέφτονται.
Όσοι δεν καταλάβατε αναφέρομαι στο θέμα που προέκυψε με τη χρησιμοποίηση του γηπέδου όπου την Κυριακή είναι προγραμματισμένο να αγωνιστεί ο Πυρσός με τη Δόξα Κρανούλας από άλλη ομάδα της πόλης σε παιχνίδι του Σαββάτου. Καταλαβαίνετε πως με τόσο βροχή και δύο παιχνίδια μέσα σε δύο ημέρες το γήπεδο θα γίνει βούρκος. Οι υπεύθυνοι του Πυρσού προσπάθησαν να βρουν μια χρυσή τομή, αλλά όταν η μία πλευρά είναι αντίθετη και απόλυτη στις απόψεις της φίλοι μου δεν μπορείς να βγάλεις άκρη.
Απ’ ότι ξέρω προτεραιότητα σ’ αυτές τις περιπτώσεις έχει η ομάδα που αγωνίζεται στη μεγαλύτερη κατηγορία, αλλά κάποιοι είτε ζηλεύουν είτε θέλουν το κακό της ομάδας και γι’ αυτό τα κάνουν όλα αυτά.
Ονόματα δεν λέμε καθώς όλοι γνωρίζετε σε ποιον αναφέρομαι. Σ’ αυτόν που το έπαιζε πριν λίγες ημέρες σωτήρας της ομάδας στα κανάλια, αλλά κατά βάθος λίγο τον ενδιαφέρει ο Πυρσός.
Και ρωτάω;
Έτσι αγαπάτε τον Πυρσό;
Θέλετε να τον δείτε να αγωνίζεται σε βούρκο;
Θα χαρείτε αν δείτε την ομάδα να ταλαιπωρείται και να χάνει βαθμούς λόγω κακού αγωνιστικού χώρου;
Μήπως θα χαρείτε αν έχουμε και τραυματισμούς;
Απαντήσεις δώστε μόνοι σας…
Ο κόσμος των Γρεβενών ξέρει να βγάζει τα συμπεράσματα του…

ΥΓ1: Πραγματικά μπράβο στο Δήμαρχο και τον πρόεδρο της ΕΠΣ προσωπικά για τη στάση τους στο θέμα που προέκυψε με το γήπεδο. Προσπάθησαν οι άνθρωποι, αλλά όταν απέναντι σου πέφτεις σε… «ντουβάρι» άκρη δεν μπορείς να βγάλεις…

ΥΓ2: Φυσικά και δεν έχω κάτι με τους ποδοσφαιριστές της άλλης ομάδας της πόλης που θέλει να αγωνιστεί στο ίδιο γήπεδο μία ημέρα πριν. Άλλωστε δεν αποφασίζουν αυτοί, ενώ από το Δεκέμβριο ή από το καλοκαίρι πολλοί από αυτούς θα στελεχώσουν τον Πυρσό, αν φυσικά ο πρόεδρος τους δεν τους χαρακτηρίσει… Ζαμπρότα!!!

ΥΓ3: Και με βούρκο και με λάσπη η Πυρσάρα θα κερδίσει… Τα γιαούρτια δεν ξέρω πότε θα πέσουν σε κάποιους…

ΥΓ4: Ελπίζω αυτή τη φορά να μην απαντήσεις στον Αεράτο με επώνυμη επιστολή στα τοπικά ΜΜΕ. Απέδειξες για μία ακόμη φορά πόσο μικρός είσαι σαν παράγοντας, πόσο λίγο αγαπάς τον Πυρσό, πόσο σ’ ενδιαφέρει απλώς να τα βρίσκεις όλα έτοιμα και πόσο κακό κάνεις κατά βάθος στο γρεβενιώτικο ποδόσφαιρο… Σε βαρεθήκαμε κάθε φορά με τις γραφικότητες σου… Ξέρω κάποιοι ΦΙΛΟΙ θα σπεύσουν να μου πουν πόσο άδικο έχω, αλλά δεν σηκώνω κουβέντα. Η αγάπη για τον Πυρσό φαίνεται με ΠΡΑΞΕΙΣ και όχι με δηλώσεις στα κανάλια!!! ΤΕΛΟΣ!!!

ΥΓ5: Στη λάσπη ΕΣΕΙΣ, στη λάσπη κι ΕΜΕΙΣ. Εσείς όμως τρεις κι ο ΚΟΥΚΟΣ και εμείς 2000. Καληνύχτα

Αεράτος ο αυθεντικός (περιμένω με αγωνία την απάντηση/επιστολή σου στα τοπικά ΜΜΕ)

16 σχόλια:

Αεράτος... είπε...

Παρακάλώ τον φίλο που υπογράφει με το ψευδώνυμο elko να ξαναστείλει το μήνυμα του διότι καταλάθος πρέπει να σβήστηκε.
Φυσικά και δεν αναφερόμαστε στους ποδοσφαιριστές του Αεράτα. Αυτοί δεν φταίνε σε τίποτα. Δε νομίζω να αφήσαμε κάποια αίχμή γι' αυτά τα παιδιά. Αυτοί αξίζουν ένα μεγάλο μπράβο και σύντομα θα στελεχώσουν την ομάδα του Πυρσού. Την πρώτη και πιο ιστορική ομάδα της πόλης είτε αυτό αρέσει είτε όχι σε κάποιους...

noulis είπε...

Πολύ καλά τα λες. Κάποια στιγμή πρέπει κάποιος να τα πει έξω από τα δόντια για να μάθόυν οι γρβενιώτες τι συμβαίνει. Αυτά έβλεπε ο Παπαϊωάννου και πως να μην τρελαθεί ο άνθρωπος.

Ανώνυμος είπε...

θέλει μιαλό όχι ...λί χοντρό.

koukou είπε...

poios pige sta trikala gia na steisei ton diaititi enantion mas sto mats me tin kozani.
rotao tora ego

aerata-pyrsos-grevena-original είπε...

οταν ανοιξουν στοματα καποιοι θα πρεπει να φυγουν απο τα γρεβενα.
ακου εκει σωτηρες.
για κλαματα και γελια μαζι.
να αλαξουν και το ονομα της ομαδας τους γιατι με το αερατα ο πυρσος εγραψε ιστορια ρε λαμογια.
βρισκει 2 κοροιδα να βαζουν λεφτα για να κανει αυτος το εφε του σαν ο ποδοσφαιρανθρωπος της πολης.
να παει στον πορο αν θελει ειναι ανεπιθυμητος εδω.
ΟΥΣΤ απο δω..............
τελικα αερατε ειχες δικιο σε πολλα.
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΔΥΝΑΤΑ για τηνΠΥΡΣΑΡΑ ρε γαμωτο....

Ανώνυμος είπε...

σημερα Αγ, Βαρβαρας γιορταζει το πυροβολικο αλα γιορταζουν και στα αερατα γιατι... σημερα γιορταζουν τα βληματα.... σαν αυτους τους Σωτηρες-Μνηστηρες.....

Αεράτος... είπε...

Έμαθα κάποιοι απειλούν αυτούς που κράζουν σχετικά με το θέμα του γηπέδου. Ανταποκριτές κλπ.
Αν έχουν καρύδια ας πάρουν κι εμένα ένα τηλέφωνο να απειλησουν και μετά θα γελάσει και ο κάθε πικραμένος!!!

Ανώνυμος είπε...

Θέλω να μου πει κάποιος για την περιβόητη πρόταση.Την έχει ακούσει κανείς?Γιατί εγώ άκουσα οτι ΘΑ κάνει πρόταση.

elko είπε...

φιλε Aερατε δεν υπαρχει λογος να ξαναγραψω το μηνυμα μου, με καλυψες και σε ευχαριστω γι αυτο.Ηταν μηνυμα με συναισθηματικη φορτιση και αυτα δεν μπορεις να τα ξαναεπαναλαβεις. Διαβασα ενα σχολιο, (με αυτα τα παιδια ηθελε να ανεβει γ΄Εθνικη?!!)και ενοχληθηκα, συγχωρεστε τον αυθορμητισμο μου,ΝΑΙ πιστευω οτι οι παιχτες των ΑΕΡΑΤΑ στελεχωνουν την πλεον Γρεβενιωτικη ομαδα και ΝΑΙ πιστευω οτι ο Πυρσος ειναι η πιο ιστορικη ομαδα των Γρεβενων και να ειστε σιγουροι οτι εμας τον απλο κοσμο μας αρεσει!!!!!!!

elko είπε...

φιλε Aερατε δεν υπαρχει λογος να ξαναγραψω το μηνυμα μου, με καλυψες και σε ευχαριστω γι αυτο.Ηταν μηνυμα με συναισθηματικη φορτιση και αυτα δεν μπορεις να τα ξαναεπαναλαβεις. Διαβασα ενα σχολιο, (με αυτα τα παιδια ηθελε να ανεβει γ΄Εθνικη?!!)και ενοχληθηκα, συγχωρεστε τον αυθορμητισμο μου,ΝΑΙ πιστευω οτι οι παιχτες των ΑΕΡΑΤΑ στελεχωνουν την πλεον Γρεβενιωτικη ομαδα και ΝΑΙ πιστευω οτι ο Πυρσος ειναι η πιο ιστορικη ομαδα των Γρεβενων και να ειστε σιγουροι οτι εμας τον απλο κοσμο μας αρεσει!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

na apolithoun oloi oi ypaliloi tou gipedou.

Ανώνυμος είπε...

τι εγινε αερατε. μοκο μετα την κρανούλα;

Αεράτος... είπε...

Το βρήκες μεγάλε. Μπράβο!!!!

Vasiliki είπε...

Διαβάζω τόσο καιρό τα σχόλια στη σελίδα σου Αεράτε και πραγματικά απορώ!
Πώς είναι δυνατόν να υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν τόσο πολύ το κακό του Πυρσού?
Πώς ειναι δυνατόν να υπάρχουν άνθρωποι που ικανοποιούνται όταν χάνει ο Πυρσός?
Είναι αναμενόμενο και αποδεκτό να υπάρχουν άνθρωποι που αδιαφορουν για τον Πυρσό, αλλά πόσο φυσιολογικό είναι να υπάρχουν Γρεβενιώτες που να στρέφονται εναντίον του?
Μήπως τελικά το πρόβλημά τους δεν είναι άλλο παρά ο ανεπαρκής εαυτός τους?
Προφανώς θεωρούν πως αν διαλυθεί η ομάδα τα φώτα θα στραφούν σ'αυτούς, οτί θα δικαιωθούν και θα τριγυρίζουν με καμάρι στα καφενεία λέγοντας "στα 'λεγα εγώ..."
Αυτοί οι άνθρωποι είναι καταδικασμένοι να παραμείνουν για πάντα στο δικό τους μικρό και μίζερο κόσμο...
Συνέχισε έτσι Αεράτε...
Μαζί σου...

Ανώνυμος είπε...

Αεράτε εμείς που αγαπάμε τον Πυρσό δεν σωπαίνουμε ΠΟΤΕ. Τον στηρίζουμε στα εύκολα αλλά πιο πολύ στα δύσκολα. Αυτό που βλέπω κάθε φορτά στο ΔΑΚ σε αγώνα είναι ένα γήπεδο γεμάτο μίζερους που βγάζουν όλη την κακία και τη μιζέρια τους στην ομάδα. Πότε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ θα μάθουμε να υποστηρίζουμε την ομάδα μας χωρίς πικρόχολα σχόλια. Πότε θα πάψουμε να είμαστε προπονητές και παιχταράδες εκτός αγωνιστικού χώρου;; Απορώ γιατί δεν είχε αλλαγές ο Παντζαράς την Κυριακή... Γιατί δεν διάλεξε τόσους ¨γνώστες¨ από την κερκίδα;;; ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!! Αγκαλιάστε την ομάδα μας με αγάπη και όχι κακοήθειες.. Ψηλά το κεφάλι Αεράτε..

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΝΟΥΜΕ ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΛΕΤΕ.ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ.ΟΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΖΕΡΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΠΥΡΣΟΥ. ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ.