Τρίτη 14 Ιουλίου 2009

ΠΟΛΥ... ΖΟΥΜΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΗΣ ΠΥΡΣΑΡΑΣ


Πρώτη επίσημη χθες για την Πυρσάρα μας και ο νέος τεχνικός Γιάννης Μιχαλήτσος, αλλά και τα νέα αποκτήματα της Πυρσάρας πήραν μια πρώτη γεύση από το γήπεδο στο οποίο θα αγωνίζονται φέτος, αλλά και μια πρώτη γεύση από τους οπαδούς της ομάδας και την ατμόσφαιρα που τους περιμένει στα εντός έδρας παιχνίδια.

Και μπορεί να μην βρέθηκαν στο γήπεδο περισσότεροι από 200 φίλοι της ομάδας, αλλά κατάφεραν να δημιουργήσουν μια φανταστική ατμόσφαιρα. Για τους οργανωμένους και όχι τους... καρεκλάτους που δενέχασαν την ευκαιρία να πιάσουν θέση στα... επίσημα.
Το παρών έδωσε φυσικά ο πρόεδρος της ομάδας και όλο το επιτελείο του, αλλά έλαμψε με την απουσία του ο «ισχυρός» άντρας της ΠΑΕ (εδώ γελάμε) και φυσικά οι αρχές της πόλης. Βέβαια μιλάμε για... ανεπίσημη πρώτη της ομάδας οπότε υπάρχει μία δικαιολογία σ’ αυτό.
Θετικά τα μηνύματα της νέας ομάδας, με πολλά νέα πρόσωπα και γεμάτοι όνειρα και φιλοδοξίες για την ομάδα του Πυρσού. Νέος τεχνικός, ιδιαίτερα σοβαρός και καμία σχέση με τους υπόλοιπους που πέρασαν επί Παπαϊωαννού από τον πάγκο του Πυρσού.
ΕΥΧΗ του Αεράτου για ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ με ΥΓΕΙΑ πάνω απ’ όλα, γεμάτη ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ για την ΠΥΡΣΑΡΑ ΜΑΣ.

ΥΓ1: Πολλοί φίλοι αλλά και πολλοί... εχθροί του Αεράτου στη χθεσινή πρώτη προπόνηση της ομάδας. Και δεν έλειψαν φυσικά τα σχόλια για την... επιστροφή μας. Συνεχίζει πάντως ο «ΤΕΝΕΚΕΣ» να ρίχνει λάσπη, αλλά δεν μας αγγίζουν όλα όσα λέει. Όλη τη χρονιά θα μας έχει απέναντι του.

ΥΓ2: Κι όμως έλειπε το... σκόρδο από τη... σκορδαλιά. Μετά από μία ιδιαίτερα κουραστική χρονιά γεμάτη επιτυχίες και με δεδομένο πως ξεκινάει μια καινούρια με περισσότερες υποχρεώσεις από το νέο πόστο οι ΔΙΑΚΟΠΕΣ είναι υποχρεωτικές.

ΥΓ3: Δεν τον έχουμε συνηθίσει στην κερκίδα και με πουκαμισάκι τον Ανδρέα, αλλά του πάει κι αυτό το πόστο.

ΥΓ4: Ποιος θα δίνει φέτος τις άδειες για συνεντεύξεις παικτών στα ΜΜΕ;

ΥΓ5: Υπέυθυνος δημοσίων σχέσεων ποιος θα αναλάβει; Γραφείο Τύπου; Απλή ερώτηση;


ΥΓ6: Στις κερκίδες και ο Θόδωρος. Φανατικός οπαδός του Πυρσού και του Αεράτου. Γεια σου ρε Θόδωρε Πυρσάρα...

ΥΓ7: Στην απόκτηση του Κατέ Φονσέκα προχώρησε ο Φωκικός του Γιώργου Καμπερίδη. Ψάχνω απεγνωσμένα αν ο 30χρονος Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός έχει αγωνιστει στο παρελθον σε ομάδα της Κατερινής, αλλά τίποτα. Ούτε στον Πιερικό, ούτε στον Εθνικό Κατερίνης. Έπαιξε στον Εθνικό Αστέρα, στον Ολυμπιακό Βόλου, στην Καλαμάτα και στην Κόρινθο. Πως έγινε αυτό τώρα; Μάλλον την έκανε άλλος τη μεταγραφή...

ΥΓ8: Αλήθεια πως θα υποδεχτεί ο κόσμος τον «κάμπε» στην επιστροφή του στα Γρεβενά; Βλέπω τον «κολλητό» και τον πρόεδρο να τον υποδέχονται με ανθοδέσμες και τιμητικές πλακέτες για την προσφορά του. Πως έλεγε το σύνθημα στο πανό: «Αυτό, αυτό, αυτό είναι σωστό...».

ΥΓ9: Συνθήματα υπέρ της Παρτιζάν φώναξαν οι biancoverde στη χθεσινή πρώτη κάτι που φαίνεται πως εξόργισε τον Κοπούνοβιτς. Λέτε να είναι οπαδός του Ερυθρού Αστέρα; Πάνω απ’ όλους κι απ’ όλα ο Πυρσός.

ΥΓ10: Μακριά από το... κέντρο έμαθα ότι βρήκε σπίτι ο κόουτς. Και καλά έκανε!!! Ρώτησε, έμαθε και είπε να έχει το κεφάλι του ύσηχο ο άνθρωπος, συγκεντρωμένος μόνο στις υποχρεώσεις της ομάδας. Γι’ αυτό λέω πως δεν έχει σχέση με τους υπόλοιπους που έχουν καθίσει στον πάγκο Πυρσού επί θητείας Παπαϊωάννου. Έμαθα επίσης πως δεν έκανε ούτε μία ημέρα διακοπές αφοσιωμένος στην Πυρσάρα μας. Όχι σαν κάτι άλλους που έκαναν τις μεταφραφές από την παραλία στους Νέους Πόρους και στον Πλαταμώνα.


ΥΓ11: Στην ίδια τιμή με πέρυσι (50ευρώ) τα συνδεσμικά διαρκείας ενώ όσα μέλη δεν προμηθευτούν διαρκείας θα μπορούν να αγοράζουν τα εισιτήρια 6 ευρώ και όχι 10 που θα είναι η κανονική τους τιμή. Πρωτοβουλία ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ήταν αυτή και αξίζουν πολλά μπράβο.

ΥΓ12: Συνέντευξη σε τηλεοπτικό σταθμό άλλης πόλης και όχι των Γρεβενών έδωσε ο πρόεδρος των biancoverde Κώστας Γάγαλης, ενώ μάθαμε πως είχε ιδιαίτερα θερμή χειραψία και ολιγόλεπτη κουβέντα με τον πρόεδρο της ομάδας. Δεν μάθαμε τι είπαν, αλλά αυτό θα πει... ανωτερότητα!!! Τυχαία έχει βγει το όνομα: ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ!!!

ΥΓ13: Είπα ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ και θα το ξεχνούσα. Καφεδάκι έπινε την Τρίτη το πρωί ο Κωστάκης με πρώην ποδοσφαιρικό παράγοντα της πόλης, οποίος καμάρωνε για το... αγροτικό του, αλλά δεν είχε πάρει γραμμή ότι είχε πάθει... φούιτ στο αριστερό λάστιχο. Λέτε γι’ αυτό να μην πήγε στην πρώτη προπόνηση της ομάδας;

ΥΓ14: ΑΣΧΕΤΟ... Είδα στον ύπνο μου πως ο Άρης έλυσε το συμβόλαιο του με τον Λαμπριάκο και ξύπνησα τρελαμένος μπας και το όνειρο βγει αληθινό και έρθει στον Πυρσό. Λέτε...

Περισσότερα, από αύριο πάλι...

Αεράτος ο αυθεντικός (και πάντα μέσα στο παρασκήνιο)

7 σχόλια:

Αεράτος... είπε...

Η διοίκηση της Π.Α.Ε.Πυρσός Γρεβενών και προσωπικά ο Πρόεδρος Δημήτρης Παπαϊωάννου λίγο πριν την έναρξη των υποχρεώσεων της ομάδας για την νέα αγωνιστική περίοδο, αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν δημόσια και να εκφράσουν την ευγνωμοσύνη τους για όλους τους ανθρώπους, επιχειρήσεις, φορείς και άλλους οργανισμούς που με την ενεργή συμμετοχή, την οικονομική στήριξη και το έμπρακτο ενδιαφέρον τους προς την ομάδα μας κατά τη διάρκεια της απελθούσας σεζόν 2008 – 2009 αποτέλεσαν το καθοριστικό σκέλος στη δύσκολη πορεία της. Η δικιά τους συμβολή είμαστε βέβαιοι ότι θα έχει συνέχεια, αλλά και θα βρει πολλούς άλλους άξιους συμπαραστάτες και συνοδοιπόρους την ερχόμενη χρονιά 2009-2010 για να δούμε τον Πυρσό μας ακόμη ψηλότερα στο μακρύ αλλά και όμορφο ταξίδι του προς την καταξίωση και τη δικαίωση.
Η Π.Α.Ε. ΠΥΡΣΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Ούτε ένα ευχαριστώ στον Αεράτο ρε πρόεδρε; Πάλι τα ίδια...;

Ωωωω μεγάλε πρόεδρε, κι εμείς σ' ευχαριστούμε!!!

Αεράτος ο αυθεντικός (πρόεδρε σ' ευχαριστούμε)

Ανώνυμος είπε...

o kostakis einai alani kai oloi pisteyo mazi tha pame tin organosi toy sindesmoy psila kai synepagete ti stirixi stin omada... POLA BRAVO stin proedrara mas...
ARIS THRISKIA SUPER -3-

Ανώνυμος είπε...

APLA T E R A S T I O S

HELL TO PAY είπε...

bantalo bantalo oeoeoeoeoeo

Ανώνυμος είπε...

Το αίνιγμα της εβδομάδας:
Ποιος πρώην πρόεδρος της Ε.Π.Σ. ανέλαβε χρέη νταντάς σκύλου?
Μας λείπει πολύ...
Θεόδωρος Ζησόπουλος

Άγριο Θυληκό είπε...

Τελεία και παύλα Κωστάκη είσαι καύλα!!!

ΚΟΜΠΡΑΣ είπε...

Καλησπέρα στη σελίδα και στους φίλους του ΠΥΡΣΟΥ.
Θα ήθελα να πω δύο λόγια για την επιστολή που αισθάνθηκε την ανάγκη να στείλει ο πρόεδρος [ ντιμης ] άκου ντιμης για να ευχαριστήσει όλους τους ανθρώπους,επιχειρήσεις,φορείς για την ενεργή και οικονομική συμμετοχή για τη δύσκολη πορεία της ομάδας την περσινή χρονιά.
Για τη φετινή χρονιά που έχει ξεκινήσει γιατί δεν βγάζει μία ανακοίνωση στην οποία να εξηγεί στους φίλους της ομάδος μας γιατί δεν δέχθηκε την οικονομική προσφορά δύο φίλων της ομάδος [ 30.000 του κ.ΤΣΙΠΗ και 20.000 εώς 50.000 του κ.ΛΙΤΣΑ από τη στιγμή που σε προηγούμενη συνεντευξη του είχε πει ότι δεν μπορεί να αντέξει όλο το οικονομικό βάρος μόνος του.
Μήπως το ότι ανέλαβε πάλι το οικονομικό βάρος της ομάδας μόνος κρύβει κάτι εκτός από την [ αγάπη ] του για τον ΠΥΡΣΟ?

Υ.Γ. Μήπως ρωτάω μήπως υπάρχει αγάπη και για το ΒΕΤ?
Απλά ρωτάω μήπως?