Τρίτη 7 Ιουλίου 2009

Πήρε Γκαμπόρ και Δουλκερίδη, φήμες για... μπαμ με Λαμπριάκο


Μεγάλη είδηση έφτασε σήμερα το πρωί στα αυτιά μου. Ένα μεγάλο... μπαμ ακούγεται πως ετοιμάζει ο πρόεδρος για να «ζεστάνει» και πάλι τον κόσμο και έμαθα πως αυτό το «μπαμ» ακούει στο όνομα Σταύρος Λαμπριάκος. Ναι καλά ακούσατε. Τα αδύνατα δυνατά κάνει ο πρόεδρος για να ντύσει στα... πράσινα τον σέντερο φορ του Άρη που μετά τις φετινές μεταγραφές των κιτρίνων δύσκολα θα πάρει χρόνο συμμετοχής στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. Για να γίνει όμως κάτι τέτοιο θα πρέπει ο προεδρος να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη και δεν ξέρω αν είναι διατεθιμένος να κάνει κάτι τέτοιο. Μόνο έτσι θα έρθει ο Λαμπριάκος στον Πυρσό. Διαφορετικά ξεχάστε το. Μόνο αν ο πρόεδρος κάνει την υπέρβαση οικονομικά θα ντύσει τον υψηλόσωμο σέντερ φορ στα κίτρινα. Μπορεί απλώς να είναι φήμες, αλλά να ξέρετε πως ο πρόεδρος το σκέφτεται σοβαρά και το συζήτησε με κάποιους δικούς του ανθρώπους στην ομάδα αλλά και στον Άρη. Κατά πόσο μπορέι να γίνει θα φανεί στην πορεία.
Να ξέρετε πάντως ότι ο κόουτς δεν γουστάρει τέτοιους ποδοσφαιριστές. Αυτούς δηλαδή που είναι στο τελείωμα της καριέρας τους και δεν έχουν κανένα κίνητρο να αποδείξουν τι αξίζουν. Για να δούμε όμως, ποτέ δεν ξέρεις.

Κατά τα άλλα στη 14η φετινή μεταγραφή προχώρησε ο Πυρσός Γρεβενών καθώς απέκτησε τον Ούγγρο Έρος Γκαμπόρ. Ο Έρος Γκαμπόρ έχει γεννηθεί την 1η Ιουλίου 1980, έχει ύψος 1.73μ και βάρος 72 κιλά. Άρχισε την καριέρα του στην Γκιόρ ΕΤΟ, στην οποία έπαιξε από το 1998 έως το πρώτο εξάμηνο του 2003, οπότε πήρε μεταγραφή για τη Χόνβεντ με τα χρώματα της οποίας αγωνίστηκε σε 7 αγώνες (β' γύρος του πρωταθλήματος) και σημείωσε δύο γκολ. Ακολούθησαν δύο χρονιές (2003-2005) κατά τη διάρκεια των οποίων έπαιξε στην Πεκς, ενώ την περίοδο 2005-06 έπαιξε στη Φερεντσβάρος.
Την περίοδο 2006-07 αποκτήθηκε από τον Πανθρακικό, με τη φανέλα του οποίου έπαιξε σε 57 αγώνες και σημείωσε 9 γκολ ενώ την περσινή χρονιά αγωνίστηκε με τη φανέλα του Ιωνικού στο ξεκίνημα της οποίας έχασε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας λόγω ενός προβλήματος υγείας που τον άφησε ετκός δράσης για περισσότερο από ένα μήνα. Είναι διεθνής με την Ολυμπιακή ομάδα της Ουγγαρίας στην οποία έχει 20 συμμετοχές.
ΕΡΟΣ ΓΚΑΜΠΟΡ
ΕΤΩΝ: 29
ΘΕΣΗ: ΜΕΣΟΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ: 1 ΧΡΟΝΟ

Κι επειδή μας το ζητήσατε σας παρουσιάζουμε σήμερα όλες τις μέχρι τώρα κινήσεις του Πυρσού αναλυτικά με τις θέσεις στις οποίες αγωνίζονται και φυσικά τη διάρκεια του συμβολαίου τους.


ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΔΟΥΛΚΕΡΙΔΗΣ
ΕΤΩΝ: 24
ΘΕΣΗ:ΜΕΣΟΣ
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ: 1 ΧΡΟΝΟ


ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΑΪΝΤΟΣ
ΕΤΩΝ: 29
ΘΕΣΗ: ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΠΑΚ
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ: 1 ΧΡΟΝΟ


ΓΙΑΝΝΗΣ ΦΙΡΙΝΙΔΗΣ
ΕΤΩΝ: 26
ΘΕΣΗ: ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ: 2 ΧΡΟΝΙΑ


ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΡΔΑΚΗΣ
ΕΤΩΝ: 21
ΘΕΣΗ: ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ: 1 ΧΡΟΝΟ (ΔΑΝΕΙΚΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ)


ΠΑΒΛΙ ΒΑΓΚΕΛΙ
ΕΤΩΝ: 25
ΘΕΣΗ: ΜΕΣΟΣ
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ: 1 ΧΡΟΝΟ


ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΜΠΛΙΘΙΚΙΩΤΗΣ
ΕΤΩΝ: 32
ΘΕΣΗ: ΜΕΣΟΣ
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ: 1 ΧΡΟΝΟ


ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΝΟΥΣΗΣ
ΕΤΩΝ: 21
ΘΕΣΗ: ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ: 1 ΧΡΟΝΟ (ΔΑΝΕΙΚΟΣ ΑΠΟ ΛΑΡΙΣΑ)


ΦΩΤΗΣ ΠΑΠΟΥΛΗΣ
ΕΤΩΝ: 24
ΘΕΣΗ: ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ: 1 ΧΡΟΝΟ


ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ
ΕΤΩΝ: 27
ΘΕΣΗ: ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ: 1 ΧΡΟΝΟΣ

ΜΠΟΥΓΙΩΤΑΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ
ΕΤΩΝ: 18
ΘΕΣΗ: ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ: 3 ΧΡΟΝΙΑ

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΚΟΣΜΙΔΗΣ
ΕΤΩΝ: 20
ΘΕΣΗ: ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ: 1 ΧΡΟΝΟ (ΔΑΝΕΙΚΟΣ ΑΠΟ ΠΑΟΚ)

ΚΟΖΙΩΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΕΤΩΝ: 22
ΘΕΣΗ: ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ: 1 ΧΡΟΝΟΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΕΡΕΤΗΣ
ΕΤΩΝ: 23
ΘΕΣΗ: ΜΕΣΟΣ
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ: 1 ΧΡΟΝΟΣ

Να σημειώσουμε εδώ πως η ΠΑΕ Πυρσός Γρεβενών ανανέωσε τη συνεργασίας της με τους ποδοσφαιριστές: Γιώργο Μπουτογιάννη - Χρήστο Βελώνη - Βέλιμπορ Κοπούνοβιτς - Βαγγέλη Αλεξανδρή - Άκη Γεωργίου και Ηλία Δούμα για ένα ακόμη χρόνο, ενώ στο δυναμικό της ομάδος παραμένουν και οι : Μίμης Ασλανίδης, Θοδωρής Χαραλαμπίδης, Αλέξανδρος Καραγιάννης και Κώστας Αναστασιάδης.

Όπως θα διαπιστώσετε και μόνοι σας τα περισσότερα συμβόλαια είναι διάρκειας ενός έτους και του χρόνου τέτοιο καιρό θα έχουμε πάλι τα ίδια προβλήματα και θα ψάχνουμε ένα... καράβι παίκτες. Ο πρόεδρος όμως αποφασίζει, αυτός έχει και την ευθύνη. Στο τέλος ξυρίζουν το γαμπρό.

ΥΓ1: Γιώργος Λίτσας/Βασίλης Τσίπης... Δεν ήθελαν τα λεφτά τους; Δεν είδα κανένα σχόλιο επί του θέματος!!! Πολύ στα... ψιλά το πέρασε το θέμα ο πρόεδρος και το νέο ΔΣ. ΔΩΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΩΡΑ!!!

ΥΓ2: Γιατί στο χθεσινό συμβούλιο ο γενικός αρχηγός εκθείαζε τον «κολλητό»; Μήπως φοβάται για τη θέση του, η οποία ακούγεται πως μπορεί να δωθεί σε παλαιμαχο ποδοσφαιριστή της ομάδας και μέλος του νέου ΔΣ. Απλή ερώτηση κάνουμε!!!

ΥΓ3: Ποιοι από τους «παλιούς» στην ομάδα (δεν μιλάω για ποδοσφαιριστές) δέχονται απίστευτο πόλεμο από ανθρώπους που την περσινή χρονιά το έπαιζαν φίλοι τους;

ΥΓ4: Σε ποιον τηλεφωνεί ο Αεράτος και πάντα έχει δουλειά και αποφεύγει τα πολλά πάρε δώσε μαζί του;

ΥΓ5: Ποιος είδε τον πρόεδρο της ΕΠΣ και δεν τον φοβήθηκε τις τελευταίες ημέρες. Τα πήρε στο κρανίο ο Γιώργαρος και τα έβαλε με όλους και με όλα. Λέτε αυτό να έχει σχέση και με το γεγονός πως μέχρι πρότινος ο Χρήστος Σιαμίδης έφερε τον τίτλο (ΜΕΛΟΣ, ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΕΠΣ ) στο νέο ΔΣ, ενώ πλέον αναφέρεται ως απλό μέλος;

ΥΓ6: Μέλος του νέου ΔΣ (από τους καινούριους) έμαθα πως μιλάει πολύ. Καλά κάνει, αλλά καλό θα ήταν να σταματήσει να ρίχνει λάσπη για τον Αεράτο διότι θα γελάσει και ο κάθε πικραμένος μαζί του, αν αποφασίσουμε να ασχοληθούμε μαζί του και με τη γενικότερη παρουσία του στο χώρο του Γρεβενιώτικου ποδοσφαίρου . Σ’ αυτόν που πριν από λίγες ημέρες στα αθλητικά στέκια της πόλης κάποιος τον αποκάλεσε ΤΕΝΕΚΕ, αναφέρομαι. Ελπίζω να κατάλαβε...

ΥΓ7: Την απόδειξη της κατάθεσης την είδαμε όλοι. Την απόδειξη της ανάληψης όμως ΚΑΝΕΙΣ!!!

ΥΓ8: Μέχρι πρότινος το έπαιζε κολλητός μας... Αλήθεια που έχει εξαφανιστεί το τελευταίο διάστημα;

Αεράτος ο αυθεντικός (και κολλητός του Λαμπριάκου, χα χα χα)

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλά αυτό δεν παίζει, αλλά αν έρθει φαντάζεστε με Κοπούνοβιτς μπροστά τι έχουν να κάνουν;
5Ο ΓΚΟΛ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ...
ΣΤΑΥΡΟ ΨΥΧΑΡΑ ΕΛΑ ΣΤΗΝ ΠΥΡΣΑΡΑ.

Ανώνυμος είπε...

Η αλήθεια είναι πως πολλοί έχουν αλλάξει στυλάκι σε σχέση με πέρυσι. Εκεί που έβριζαν, τώρα γλύφουν. Ρε πως γυρίζει ο τροχός ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

ΟΥΣΤ

snakes είπε...

me lampriako den tha eimaste kala... thymithite kai gabor...
thessaloniki hools pyrsara gia parth soy...gate2

Ανώνυμος είπε...

otan o pyrsos pernei paixtes apo tis omades ton grevenon toys pernei me eleftheri metagrafi kai tzampa ... otan dinei omos toys dinei mono daneikous... plaka den exei...

Ανώνυμος είπε...

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΤΟΝ ΠΟΙΟ ΕΜΠΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΙΜΙΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΝΕΟ ΔΣ 3 ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΠΕΡΣΙ ΛΕΓΑΝ ΠΩΣ ΠΟΥΛΗΣΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ.
ΑΥΤΟ ΚΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΤΙΜΙΟ ΚΑΙ ΕΞΥΠΝΟ.
Η ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ.
ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΥΧΗ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΚΟΛΗΤΩΝ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΚΟΛΗΤΟΣ ΦΕΤΟΣ.
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΕΒΑΛΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΚΑΟΥΝ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΛΛΩΝ

ΚΟΜΠΡΑΣ είπε...

ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ Ο ΚΟΛΛΗΤΟΣ-ΓΛΥΦΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ.
ΚΑΛΗ ΚΙΝΗΣΗ προεδρε ΑΛΛΑ ΑΝ ΤΟ ΜΑΘΕΙ Ο ΓΛΥΦΤΗΣ ΘΑ ΣΟΥ ΒΑΛΕΙ ΧΕΡΙ ΟΤΙ ΠΗΓΑΤΕ ΣΤΟ ΚΑΙ ΚΑΙ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ.

snakes είπε...

O PAS afise elfthero ton giannh ton samara pou epaize perysi...
parte ton... thessaloniki hools... gate2

πυρσάκιας είπε...

ΠΑΙΔΙΑ ΑΜΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΛΑΜΠΡΙΑΚΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΣΑ ΓΚΟΛΑΚΙΑ ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.