Τετάρτη 8 Ιουλίου 2009

ΕΚΛΕΙΣΕ ΚΑΤΑ 99% ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΡΟΣΤΕΡ, ΤΡΕΛΑΘΗΚΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΕ ΛΑΜΠΡΙΑΚΟ


«ΠΑΤΑΓΟ» προκάλεσε η είδηση του Αεράτου πως ο Πυρσός ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Σταύρου Λαμπριάκου και είτε πραγματοποιηθεί τελικά είτε όχι το ζητούμενο είναι πως η είδηση αυτή έκανε το γύρο στα ποδοσφαιρικά στέκια της χώρας μας.
Από τα διάφορα blogs (με κορυφαίο το troktiko.blogspot.com που μας έκανε την τιμή να μας φιλοξενήσει)μέχρι τα τηλεοπτικά κανάλια ακούσαμε να μεταδίδουν τη συγκεκριμένη είδηση. Προσωπικά το άκουσα τόσο στη ΝΕΤ όσο και στην ΕΤ3 την ώρα που άνθρωποι του Πυρσού μας έλεγαν μην γράψεις κάτι τέτοιο θα εκτεθείς. Αν κάποιοι θεωρούν ότι εκτίθεσαι γράφοντας μια είδηση/πληροφορία και δεν εκτίθεσαι με τη γενικότερη συμπεριφορά σου σε σχέση και με το παρελθόν τότε είναι βαθιά νυχτωμένοι.
Στο θέμα Λαμπριάκου πάντως ο νέος τεχνικός της ομάδας ήταν και είναι απόλυτος πως δεν πρόκειται το μπάτζετ της ομάδας να ξεφύγει με συμβόλαια όπως αυτό του Λαμπριάκου που αγγίζει τις 100.000 ευρώ ωστόσο η αλήθεια είναι πως ο πρόεδρος της ομάδας θορυβήθηκε με την είδηση και ρώτησε να μάθει ακόμα και τον προπονητή από πού προέκυψε το συγκεκριμένο θέμα. Και καλά δηλαδή, διότι εμείς άλλα μάθαμε. Ήθελε ένα… μπαμ ο πρόεδρος και αν τελικά το πετύχαινε ούτε που θα τον ρωτούσε τον προπονητή, όπως έκανε άλλωστε πέρυσι με τον Σανχούρχο, αλλά φέτος δεν του έκατσε.
Τελευταία πληροφόρηση που έχουμε είναι πως το ρόστερ της ομάδας κατά 99% έχει κλείσει για φέτος. Ο κορμός σχηματίστηκε και απομένουν απλώς κάποιες κινήσεις νέων παιδιών. Μόνο αν βρεθεί κάτι εξαιρετικό για μικρές ηλικίες μιλάμε θα αποκτηθεί, διαφορετικά θα πάμε με το υπάρχον υλικό.
Και για να λέμε και του στραβού το δίκιο οι φετινές μεταγραφές δεν έχουν καμία σχέση μ’ αυτές που έκανε πέρυσι ο «Κάμπε». Προσεκτικές κινήσεις παικτών που έρχονται στην ομάδα με θητεία σε σαφώς καλύτερες ομάδες από τον Πυρσό. Με εμπειρία από την κατηγορία και σε ηλικία τέτοια που μόνο τελειωμένους δεν μπορείς να τους χαρακτηρίσεις. Υπομονή όμως και όλα θα φανούν στο γήπεδο.
Τη Δευτέρα ξεκινάει η πρώτη της ομάδας και ο κόουτς θέλει να έχει ολοκληρώσει το ρόστερ μέχρι τότε, οπότε μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα έχουν ολοκληρωθεί οι κινήσεις της ομάδας.
Όσο για το… μπαμ, μάλλον με την όρεξη θα μείνει ο πρόεδρος, αφού άλλο ένα όνομα που ακούστηκε, αυτό του Ξενοφώντα, δύσκολα θα προχωρήσει αφού κι αυτός καταλήγει μάλλον στα Τρίκαλα. Τον έχασες κι αυτόν πρόεδρε…
Τις επόμενες ημέρες έχουμε να συζητήσουμε ένα ιδιαίτερα καυτό θέμα για την ομάδα. Λεπτομέρειες προσεχώς…

ΥΓ1: Λείπει διακοπές ο κολλητός και άλλαξε στέκια το νέο ΔΣ της ομάδας. Και μάλιστα κάνει και καλούς λογαριασμούς μαθαίνω. Σου λέει, μια φορά αλλάζουμε μαγαζί ας αφήσουμε κι εκεί ένα φράγκο… Κάτι είναι κι αυτό…

ΥΓ2: Πρόεδρε, παντού έχω συνεργάτες. Όπου κι αν μιλάς για τον Πυρσό εγώ θα το μαθαίνω… Μην κοιτάς που δεν τα γράφω όλα…

ΥΓ3: Φιέστα μαθαίνω ετοιμάζουν οι οργανωμένοι στην πρώτη της ομάδας και καλά θα κάνουν. Πάνω απ΄ όλους ο Πυρσός και η ομάδα φέτος έχει πραγματικά ανάγκη από τον κόσμο.

ΥΓ4: Αλλαγή γενικού αρχηγού μαθαίνω πως θα έχουμε. Και μάλιστα λίαν συντόμως. Όχι με νέο πρόσωπο, αλλά με κάποιον από αυτούς που μπήκαν τώρα στο ΔΣ.

ΥΓ5: Ο ΤΕΝΕΚΕΣ συνεχίζει και ρίχνει λάσπη. Σε καλό δρόμο είναι το «γκριζομάλλικο» αγόρι που φαίνεται δεν το πήρε το μήνυμα…

ΥΓ6: Διάβασα ένα σύνθημα του Αστέρα Εξαρχείων και το αφιερώνω σ’ έναν άνθρωπο του Πυρσού που μας το παίζει και φίλος. Έλεγε το σύνθημα σε τοίχο των Εξαρχείων (κατέβηκα Αθήνα για ψώνια, μη νομίσετε δηλαδή πως μένουμε και στην πρωτεύουσα): «ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΩ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΣΗΚΩΝΕΙ, ΜΠΑΤΣΟΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ». Όχι ότι έχω τίποτα με τους μπάτσους, άλλα άκου εκεί να μην σηκώνει ούτε το τηλέφωνο.

ΥΓ7: Και μιας και είπα για τηλέφωνο, κάποιος άλλος πάλι έχει αλλάξει… τροπάριο και μόλις πάμε να ρωτήσουμε κάτι για την ομάδα: «Αδερφέ κλείσε γιατί έχω πολύ δουλειά…». Ρε πως αλλάζει ο καιρός.

ΥΓ8: Γνωρίζει ο πρόεδρος πως στο νέο ΔΣ υπάρχει ένας πραγματικός κολλητός-αδερφός του Αεράτου. Περιμένω να δω τι θα γίνει μόλις το μάθει… Λέτε να πάμε σε ανασχηματισμό;

ΥΓ9: Πολύ κίνηση από… Κρήτη στη σελίδα του Αεράτου.

ΥΓ10: Είπα «κίνηση» και θα το ξεχνούσα, Ρεκόρ επισκέψεων είχαμε με την είδηση για Λαμπριάκο. Τα 400 χτυπήματα ξεπεράσαμε χθες και αποτελεί ρεκόρ ημέρας… ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΤΕ…

Αεράτος ο αυθεντικός (και κολλητός του Λαμπριάκου)

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αεράτε, τις προάλλες έπινα ποτό στο διπλανό τραπέζι με τον πρόεδρο και την κουστοδία του και τον άκουσα να λέει: "Καλά τα λέει ο Αεράτος. Εδώ που τα λέμε το έχει το... ρεπορταζ". Στο αναφέρω απλώς για να ξέρεις τι άποψη έχει για σένα ο Ντίμης.

Αεράτος... είπε...

Νωρίς το κατάλαβε... Μην περιμένεις όμως να αλλάξουμε εμείς στάση. Κολλητοί του προέδρου δεν θα γίνουμε ποτέ φίλε μου.

Αεράτος ο αυθεντικός (κι εδώ που τα λέμε το έχουμε το ρεπορτάζ)

Ανώνυμος είπε...

Ρε Αεράτε τη Λαμπριάκο γράφεις και βλακείες και αμα έρθει γράψεμε

doremi είπε...

na xereis se prowthisa oso mporousa sta dika mou stekia... aris kai den eimai kala! :)