Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2008

ΟΙ ΕΠΤΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟΙ ΟΙ ΟΧΤΩ ΣΙΩΠΗΛΟΙ ΚΑΙ ΑΓΕΡΩΧΟΙ!!!


ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΑ ΚΟΜΝΙΝΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΟΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΥΡΣΟΥ. ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ CAFE CRESENTO. ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΔΟΡΜΗ 5 ΕΥΡΩ. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΠΛΟ...

Αεράτος ο... αυθεντικός και πάντα σιωπηλός (μην νομίζετε πως δεν θα ξαναμιλήσω)

Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2008

ΕΠΤΑ ΜΕΡΕΣ Η ΒΔΟΜΑΔΑ, ΕΠΤΑ ΑΕΡΑΤΟΙ ΣΤΗΝ ΑΡΑΔΑ...


Αεράτος ο... αυθεντικός (και σιωπηλός πλέον πρόεδρε)

Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2008

Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2008

Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2008

Και δύο και τρία και ΤΕΣΣΕΡΑ παιδια. Παιδιά καλά. Παδιά... ΒΟΥΒΑ!!!
















ΥΓ1: Δεν είπα ποτέ πως κλείνει η σελίδα. Δεν θα το κάνω ποτέ αυτό και για κανέναν λόγο. Απλώς σιωπω για λίγες ημέρες. Και επιτρέψτε μου να έχω τους λόγους μου... Μέχρι να συγκροτηθεί και πάλι η ομάδα του Αερατου απλώς κάντε υπομονή!!!

ΥΓ2: Ευχαριστώ και σήμερα για τα πολλά email που έλαβα, σύντομα θα τα παραθέσω και σε σας. όσοι φυσικά μου πουν ότι επιθυμούν κάτι τέτοιο όπως ο φίλος ο ΜΠΕΜΠΗΣ...
Αεράτος ο αυθεντικός (και τις τελευταίες ημέρες σιωπηλός)

Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2008

Ήμασταν δυο, γίναμε τρεις… Σιωπηλοί και Πυρσικοί!!!


ΥΓ1: Καμβουνιακός - Πυρσός 0-1 και ευτυχώς για κάποιους που υπάρχει και το... αυτοκόλλητο!!!

ΥΓ2: Ευχαριστώ για τα email σας που καταφθάνουν το ένα μετά το άλλο στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση aeratapyrsos@gmail.com Ίσως να δημοσιεύσω κάποια από αυτά, πάντα με την άδεια σας και μόνο με τα αρχικά του ονόματος σας, αλλα προς το παρόν κάντε λίγο υπομονή. Και το τονίζω, θα το κάνω μόνο με την άδεια σας και χωρίς να αποκαλυφτούν τα ονόματα αυτών που τα έστειλαν...

Αεράτος ο αυθεντικός (και πλέον σιωπηλός, πρόεδρε)

Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2008

ΣΙΩΠΟΥΜΕ για το καλό του ΠΥΡΣΟΥ!!!

Αεράτος ο... αυθεντικός (και σιωπηλός πλέον!!!)

Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2008

Πάνω απ' όλους και απ' όλα ο ΠΥΡΣΟΣ!!!

Πυρσάκηδες καλημέρα…

ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ
Ο Πυρσός πάει καλά, όλα καλά καμωμένα λοιπόν…

Ο προπονητής είτε από τον πάγκο είτε από την κερκίδα κερδίζει. Απαλλάσσεται από την κριτική…

Οι ξένοι ποδοσφαιριστές είτε αποδίδουν είτε όχι φέρνουν νίκες. Ας φύγουν λοιπόν όλοι οι Γρεβενιώτες.

Οι φίλαθλοι θέλουν πάση θυσία την άνοδο και θα την έχουν στο δρόμο που χάραξε ο Ακράτητος (τον θυμάστε;) από το τοπικό στην Α’ Εθνική καιν από εκεί στη διάλυση.

ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΥΜΕ
Σύμφωνα με τα… χτυπήματα στη σελίδα και είναι πάρα πολλά, μας επισκέπτονται:
1) Όσοι έχουν κάτι να πουν και δεν τολμούν. Κρυφά μας λένε ΜΠΡΑΒΟ και μπροστά δεν τολμούν, δεν παίρνουν θέση οι ΠΟΝΤΙΟΙ ΠΙΛΑΤΟΙ!!!

2) Αυτοί που διαλέγουν το email για να επικοινωνήσουν μαζί μας κάνουν εποικοδομητική κριτική, δίνουν ιδέες, συμβουλεύουν, είναι ΨΑΓΜΕΝΟΙ!!!

3) Εκείνοι που μας έσπρωχναν στο ξεκίνημα και τώρα βολεύτηκαν και γλύφουν εκεί που έφτυναν. Αυτοί είναι οι ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ!!!

4) Οι λίγοι που σε περιμένουν στη γωνία, μία στις τόσες απομονώνοντας φράσεις και λέξεις για να σε κράξουν και να σε προσβάλλουν. ΟΙ ΚΑΚΟΠΙΣΤΟΙ, ΟΙ ΜΕΤΡΙΟΤΗΤΕΣ!!!

5) Όλοι όσοι έχουν πάθος ζωντάνια και αγάπη για τον Πυρσό και ότι κάνουν το κάνουν γιατί γουστάρουν. Αυτοί είναι ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΚΕΡΚΙΔΑΣ!!! Που κάποιοι δεν τους υπολογίζουν, τους έχουν γραμμένους και τους θεωρούν γραφικούς σαν τον Αεράτο.

ΣΥΜΠΕΡΑΙΝΟΥΜΕ
Όταν όλα λειτουργούν «ρολόϊ» δεν υπάρχει πρόσφορο έδαφος για τη σελίδα του ΑΕΡΑΤΟΥ. Δεν έχουν θέση η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΠΟΨΗ, η ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ ΦΩΝΗ, η ΣΑΤΥΡΑ.

ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΜΕ
Να κλείσει η σελίδα; Εύκολο αλλά θα προσβάλλει όσους την αγκάλιασαν θετικά και αρνητικά.

Να αλλάξει στυλ; Το παλαμάκια δεν τα γουστάρουμε. Το χαΐδεμα των αυτιών μας ξενερώνει…

Να ασχοληθεί ο ΑΕΡΑΤΟΣ με τις άλλες σελίδες τις οποίες διατηρεί στο διαδύκτιο , με άλλο όνομα και άλλο περιεχόμενο. (Καλό μου ακούγεται και βγαίνει και το… ψωμί).

Να μετακομίσουμε προς ΚΟΖΑΝΗ, ΤΡΙΚΑΛΑ, ΦΛΩΡΙΝΑ και ακόμα πιο μακριά ίσως; Εκεί και μας αγαπούν και χιούμορ διαθέτουν και που ξέρει κανείς, εκεί μπορεί και να ΑΓΙΑΣΟΥΜΕ!!!

Μ’ αυτά και μ’ αυτά ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΜΕ:
ΣΙΩΠΟΥΜΕ για το καλό του ΠΥΡΣΟΥ!!!

ΥΓ1: Περιμένουμε τα email σας στη διεύθυνση aeratapyrsos@gmail.com για να τα λέμε και πάλι τουλάχιστον μέσω μηνυμάτων.

ΥΓ2: Και μην βρεθεί κανείς να πει ότι μας τελείωσαν τα θέματα ή μας… τάπωσαν τα γεγονότα.
ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΟ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ είναι αυτό το απαγορευτικό που έβαλα στο στόμα μου και το τονίζω για όσους δεν κατάλαβαν. ΕΙΝΑΙ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΞΕΚΟΛΛΑΕΙ!!!


Αεράτος ο αυθεντικός (αυτό και μόνο)

Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2008

ΑΝΑΚΑΤΩΣΑΡΙΑ 2008...










Αεράτος ο... αυθεντικός (και όχι κολλητός, κινέζος, παπαγαλάκι, κωλοτούμπας, γλύφτης, χωριάτης, γελοίος και καρνάβαλος όπως κάποιοι άλλοι, πρόεδρε)

Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2008

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ... ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΣΤΕΣ!!

Πυρσάκηδες καλημέρα…
Έρχονται… Ανακατωσάρια και μ’ αυτά που συμβαίνουν στην ομάδα, σας είπα χθες πως σήμερα θα σας παρουσιάσω τις προτάσεις μου για να ντυθούμε καρναβάλια. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι καλύτερο με όλα αυτά που βλέπουν τα μάτια μας. Πάμε λοιπόν να δούμε το πρώτο μέρος (άλλωστε είναι νωρίς ακόμα) των προτάσεων για ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΣΤΕΣ.

1η ΠΡΟΤΑΣΗ:
Ντυθείτε… ΚΙΝΕΖΟΙ!!!
Φοριέται άλλωστε πολύ στα Γρεβενά τις τελευταίες ημέρες.
2η ΠΡΟΤΑΣΗ:
Ντυθείτε… ΧΩΡΙΑΤΕΣ!!!
Μην ξεχάσετε να πάρετε μαζί σας κι έναν… ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΙΑΝΟ. Κατά προτίμηση από παραλία μεριά. Αυτές οι δύο στολές πάνε πακέτο. Ένας κάνει τον… ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΙΑΝΟ και οι άλλοι τους… ΧΩΡΙΑΤΕΣ.



















3η ΠΡΟΤΑΣΗ:
Ντυθείτε… ΚΟΛΛΗΤΟΣ!!!
Για το συγκεκριμένο θέμα υπάρχουν αρκετές στολές, ανάλογα με την περίσταση, αλλά εμείς διαλέξαμε την συγκεκριμένη γιατί πιστεύουμε πως καλύπτει σε μεγάλο βαθμό την γενικότερη εικόνα του ΚΟΛΛΗΤΟΥ.
4Η ΠΡΟΤΑΣΗ:
Ντυθείτε… ΠΙΚΟΣ ΑΠΙΚΟΣ!!!
Ο δαιμόνιος ρεπόρτερ που έχει βαλθεί να ανακαλύψει και να ξετρυπώσει τον Αεράτο και την παρέα του. 5η ΠΡΟΤΑΣΗ:
Ντυθείτε… ΑΕΡΑΤΟΣ!!!
Αναλαμβάνουμε να παραγγείλουμε τις στολές. Για αυθεντικές στολές μιλάμε πάντα και όχι ιμιτασιόν. Κυκλοφορεί και με μάσκα που καλύπτει όλο το πρόσωπο…
6η ΠΡΟΤΑΣΗ:
Ντυθείτε… ΠΟΥΛΕΡΙΚΑ!!!
Αν δεν σας αρέσουν όλα τα παραπάνω, η συγκεκριμένη πρόταση θα σας βάλει σίγουρα μέσα στο γενικότερο κλίμα. Πουλερικά γενικώς… Στρουθοκάμηλοι, Κότες, Παπαγαλάκια, πάπιες… Τέτοια πράγματα. Κι αν διαφωνείτε ή δεν γουστάρετε κάντε απλώς την… ΠΑΠΙΑ!!!
Αν πάλι θέλετε να πρωτοτυπέσετε και να έχετε ποικιλία συγκροτήστε μια ομάδα με: κολλητό, Πίκο Απίκο, χωριάτες, πρωτευουσιάνο, κινέζους, Αεράτο (ιμιτασιόν), «τέως», κωλοτούμπες και γενικότερα με… πουλερικά. Καλού κακού κρατήστε και μια θέση για το ΜΑΚΑΚΑ τον οποίο ακόμα δεν ανακαλύψαμε, αλλά που ξέρετε μπορεί να μας προκύψει σύντομα.
Και μην νομίσετε ότι εγώ θα λείπω. Την καλύτερη στολή την κράτησα για πάρτη μου. Λέω να βγάλω τη… μάσκα του Αεράτου και να ντυθώ… κλαριντζής. Και μάλιστα κλαριντζής με… όνομα: ΧΡΗΣΤΑΡΑΣ Ο ΤΡΙΚΑΛΙΝΟΣ!!!

ΥΓ1: Έχουμε όμως μέρες μπροστά μας μέχρι τα ΑΝΑΚΑΤΩΣΑΡΙΑ και η σελίδα δέχεται προτάσεις και ιδέες. Θα επανέλθω σύντομα με νέες… αποκριάτικες προτάσεις.

ΥΓ2: Και για να μην ξεχνιόμαστε όλοι την Κυριακή στο γήπεδο γιατί ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα…

ΥΓ3: Όπως σωστά είπε ο «πυρσάρας» σε πρόσφατο σχόλιο του, στην πόλη που εργάζεται κοιμάται μόνο δύο μέρες την εβδομάδα. Επέστρεψε λοιπόν, και σαν να μην συνέβη το παραμικρό, ξέρετε ποιο ήταν το πρώτο πράγμα που ρώτησε; Με αρκετή δόση υπεροψίας και ειρωνείας πάντα: «Τι έγινε, ηρέμισε η πόλη;».

ΥΓ4: ΠΑΙΔΙΑ ΓΕΡΑ ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ…
ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ, ΝΑ ΣΑΣ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ…
ΠΑΙΞΤΕ ΝΙΚΗΣΤΕ ΠΡΟΧΩΡΗΣΤΕ…
ΕΚΕΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗ Γ ΕΘΝΙΚΗ…

ΥΓ5: Θερμή παράκληση προς τους ποδοσφαιριστές: Τη νίκη την Κυριακή με την Οινόη αφιερώστε την στον Θύμιο (γιατρό!) Μπουκλα και στον Τέλη Βασιλόπουλο. Διαχρονικές αξίες και χαρακτήρες… διαμάντια και οι δυο τους. Και η καρδιά τους πλημμυρισμένη ΠΥΡΣΟ, χρόνια τώρα!!!
Αεράτος ο…. αυθεντικός (και όχι ο κινέζος, όπως κάποιοι άλλοι πρόεδρε)

Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2008

ΓΕΜΙΣΑΝ ΤΑ ΓΡΕΒΕΝΑ "ΚΙΝΕΖΟΥΣ"

Πυρσάκηδες καλημέρα…
Προανήγγειλα χθες το σημερινό μου θέμα και μπαίνω γρήγορα γρήγορα στο… ψητό:

Το Δ.Σ "στρουθοκαμηλίζει" και περιμένει τον κομιστή και το DVD για να τοποθετηθεί.
Οι παλαίμαχοι κάνουν την… πάπια. Με προσβολές και κοσμητικά επίθετα θα ασχολούμαστε τώρα;
Η ΕΠΣ σφυρίζει αδιάφορα. Έχει βλέπετε και τις εκλογές. Το πολύ πολύ να απολύσει τον ΠΛΗΚΑ που αντέδρασε και τον ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ που τήρησε τις εντολές της. Δραστικά μέτρα, όχι παίζουμε…
Ο κόουτς «κάμπε» δεν θα ζητήσει συγνώμη. Και γιατί να το κάνει άλλωστε; Τα μικρά παιδιά της ΕΠΣ και οι μανάδες φταίνε που βρέθηκαν εκεί σε ακατάλληλο χρόνο και ακατάλληλη στιγμή.
Όσο γι’ αυτούς που ήταν εκεί – κατά σύμπτωση λίγο πριν ή λίγο μετά το επεισόδιο – ούτε άκουσαν, ούτε είδαν, ούτε κατάλαβαν τίποτα. ΝΤΡΟΠΗ!!!
Ρε τι πάθαμε… Γέμισαν τα Γρεβενά... κινέζους. Όλοι κάνουν τους κινέζους..

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Η ΕΠΣ να δώσει τα κλειδιά του γηπέδου στον κόουτς «κάμπε» και να ζητάει γραπτώς την άδεια του για να προπονούνται εκεί οι ακαδημίες της.
Το Δ.Σ του Πυρσού να του αυξήσει τις αποδοχές για το ηθικοπλαστικό έργο που προσφέρει.
Ο ι παλαίμαχοι να παραθέσουν γεύμα προς τιμήν του για τα «κομπλιμέντα» που εισέπραξαν.
Οι φίλαθλοι να τον ευχαριστήσουν δημόσια που τους κάνει την τιμή και εργάζεται στα Γρεβενά.
ΡΕ ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο «ΤΕΩΣ»;;;

Και για να προλάβω μερικούς που θα βιαστούν να πουν, ποιος είσαι εσύ που κρίνεις ανώνυμα τους πάντες, απαντώ:
Είμαι γραφικός και όχι ΓΕΛΟΙΟΣ
Είμαι χωρικός και όχι ΧΩΡΙΑΤΗΣ
Όταν γράφω κάτι είμαι σίγουρος, και πριν το γράψω το διασταυρώνω. Δεν μπορώ να εγγυηθώ όμως για τα αντανακλαστικά αυτών που θίγονται.
Οι απλός γρεβενιώτης, όμως, να ξέρετε καλά ότι ούτε ξεχνά ούτε δέχεται προσβολές και ειδικά από ανθρώπους που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους αμειβόμενοι πλουσιοπάροχα.
Και για όσους είναι χοντρόπετσοι του υπενθυμίζω. 80 ΧΡΟΝΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΧΕΙ Ο ΠΥΡΣΟΣ ΜΕ Β’ ΕΘΝΙΚΗ, Γ’ ΕΘΝΙΚΗ, ΜΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΠΑΙΚΤΕΣ.

ΥΓ1: Περήφανος, Καραμήτρος (Κούδας), Τσιοπλής, Αναγνώστου, Καλύβας, Κωτσατίσογλου, Μπακαϊμής, Κωτούλας (και εκατοντάδες άλλοι που αν τους αναφέρω θα τελειώσουμε αύριο) είναι όλοι τους παλαίμαχοι που έπαιξαν στη Β’ και στη Γ’ εθνική. ΕΣΥ;;;;;

ΥΓ2: Για αύριο… ΑΝΑΚΑΤΩΣΑΡΙΑ 2008
Με όλα όσα συμβαίνουν ετοιμαστείτε να ντυθούμε ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΑ!!!

Αεράτος ο αυθεντικός (και όχι ο… κινέζος, όπως κάποιοι άλλοι πρόεδρε)

Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2008

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟN ΑΕΡΑΤΟ...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑΤΟ:

1. Γέμισαν τα Γρεβενά... ΚΙΝΕΖΟΥΣ!!!

2. Ρε, μήπως έχει δίκιο ο... "ΤΕΩΣ";;;

3. Είμαι... ΓΡΑΦΙΚΟΣ, δεν είμαι... ΓΕΛΟΙΟΣ!!!

Και λέω αύριο, για να μην πουν κάποιοι ότι δεν πρόλαβαν...

Αεράτος ο... αυθεντικός (και όχι... κινέζος όπως κάποιοι άλλοι, πρόεδρε)

Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2008

ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΕΛΟΙΟΙ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑΤΕΣ κύριε ΚΑΜΠΕΡΙΔΗ

ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΕΛΟΙΟΙ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑΤΕΣ… αναλυτικά:

Όπως με ενημέρωσε γονιός που ήταν παρών στο επεισόδιο που εκτυλίχτηκε κατά την απογευματινή προπόνηση του Πυρσού στο γήπεδο της ΕΠΣ, έχουμε και λέμε:

Η προγραμματισμένη προπόνηση του Πυρσού ήταν από τις 2.00 το μεσημέρι μέχρι τις 3.15. Στη συνέχεια ακολουθούσε προπόνηση των πιτσιρικάδων της Ένωσης.
Το ρολόι δείχνει 3.15 και η προπόνηση του Πυρσού σύμφωνα με το πρόγραμμα προπονήσεων της Ένωσης είχε φτάσει στο τέλος της. Ο προπονητής του Πυρσού (θα μπορούσε να είχε φροντίσει να τελειώσει νωρίτερα για να κάνει η ομάδα αποθεραπεία) ζητάει επιπλέον χρόνο από τον υπεύθυνο του γηπέδου έτσι ώστε να γίνει η αποθεραπεία της ομάδας. Ο υπεύθυνος του είπε πως κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει, αλλά εδώ που τα λέμε δεν ζήτησε και κάτι τόσο τραγικό ο κόουτς του Πυρσού καθώς θα μπορούσε να δοθεί μια πεντάλεπτη παράταση ή τουλάχιστον το μισό γήπεδο για επιπλέον δέκα λεπτά για την αποθεραπεία της ομάδας, αλλά αφού έτσι έχει το πρόγραμμα κάτι τέτοιο δεν έγινε και ζητήθηκε από τον προπονητή του Πυρσού να αποχωρήσει η ομάδα από το γήπεδο για να ξεκινήσει η προπόνηση των μικρών τμημάτων. Η απόφαση αυτή του υπεύθυνου του σταδίου δεν άρεσε στον κόουτς του Πυρσού που έγινε έξαλλος. Παρουσία των γονιών (κυρίως μανάδες) αλλά και των ίδιων παιδιών, έγινε έξαλλος και άρχισε να ουρλιάζει και να λέει απίστευτους χαρακτηρισμούς που πραγματικά δεν θέλω να πιστέψω πως ειπώθηκαν. Κι αν ο υπεύθυνος του σταδίου υπέπεσε σε φάουλ που δεν έδωσε πέντε λεπτά επιπλέον χρόνο στην ομάδα του Πυρσού, ο κόουτς του Πυρσού υπέπεσε σε πέναλτι και απευθείας αποβολή με τη συμπεριφορά του.
ΤΟ ΤΟΝΙΖΩ… Μπροστά στις μανάδες και στα παιδιά άρχισε να λέει μεταξύ άλλων: «Είστε γελοίοι, Είστε χωριάτες, Ήρθα εδώ και σας έκανα ανθρώπους, Ήσασταν τοπικό και σας έκανα ανθρώπους, Γ… την κ…πολη σας που ήρθα και έμπλεξα» και διάφορα άλλα τέτοια ωραία!!!
Το ξαναλέω πως δεν θέλω να πιστέψω πως ειπώθηκαν αλλά το εξακρίβωσα και το επιβεβαίωσα μιλώντας με αρκετούς που ήταν μπροστά στο περιστατικό. Τα πιτσιρίκια τρόμαξαν, τα περισσότερα βγήκαν έξω από το γήπεδο, ενώ άλλα πήγαν στις μανάδες τους χωρίς να πουν κουβέντα και γεμάτα απορία για τη συμπεριφορά του προπονητή της πρώτης ομάδας της πόλης.
Είχαμε και συνέχεια, όμως όταν ο προπονητής των πιτσιρικάδων (Πλήκας) ζήτησε το λόγο από τον κόουτς του Πυρσού λέγοντας: «Τι είναι αυτά που λες, εμείς έχουμε φορέσει αυτή τη φανέλα δεκαπέντε χρόνια και έχουμε υπηρετήσει αυτή την ομάδα», για να πάρει κι αυτός την απάντηση: «Σας είδαμε και σας τόσα χρόνια. Μόνο στο τοπικό παίζατε…».

Ο κόουτς αποχώρησε συνεχίζοντας το ξέφρενο παραλήρημα του, τα πιτσιρίκια παρέμεναν φοβισμένα και οι μανάδες με ανοιχτό το στόμα μονολογώντας: «Αν είναι ποτέ δυνατόν…».

Ο καθένας από σας, μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματα του…

Προσωπικά σαν Αεράτος περιμένω την επίσημη τοποθέτηση του κόουτς. Περιμένω την επίσημη τοποθέτηση/αντίδρασαη του προέδρου (έμαθα ότι έρχεται Γρεβενά για το συγκεκριμένο θέμα) και φυσικά περιμένω και την αντίδραση των ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ για το όσα είπε ο κόουτς της ομάδας. Εκτός και αν δεν θίχτηκε κανείς με τα όσα ειπώθηκαν…

ΣΑΣ ΑΕΡΑΤΟΣ ΕΧΩ ΝΑ ΔΗΛΩΣΩ:
Αν φυσικά ισχύουν όλα όσα μου μετέφεραν:
Αν ήμουν πρόεδρος της ομάδας θα τον καλούσα να δώσει εξηγήσεις…
Αν ήμουν παλαίμαχος (μπορεί και να είμαι) ποδοσφαιριστής του Πυρσού θα ζητούσα την απομάκρυνση του, διότι δεν σεβάστηκε με τη συμπεριφορά του, το ψωμί που τρώει σ’ αυτή την πόλη και σ’ αυτή την ομάδα.
Σαν απλός φίλαθλος των Γρεβενών δεν θα ξαναπήγαινα στο γήπεδο όσο αυτός ο άνθρωπος παρέμενε στον πάγκο της ομάδας και θα ζητούσα από τον πρόεδρο της ομάδας την απομάκρυνση του, διότι δεν σεβάστηκε με τη συμπεριφορά του, το ψωμί που τρώει σ’ αυτή την πόλη και σ’ αυτή την ομάδα.
Αν ήμουν πρόεδρος της ΕΠΣ δεν θα του επέτρεπα ξανά την είσοδο στις εγκαταστάσεις της Ένωσης και δεν θα του παρείχα καμία άλλη βοήθεια, ζητώντας παράλληλα την απομάκρυνση του, διότι δεν σεβάστηκε με τη συμπεριφορά του, τόσο το ψωμί που τρώει σ’ αυτή την πόλη, όσο και τη φιλοξενία της Ένωσης στις εγκαταστάσεις της, αλλά και τις μανάδες με τα μικρά παιδιά που βρισκόταν εκείνη την ώρα δίπλα του.

Ο πρόεδρος κάνει κουμάντο σ’ αυτή την ομάδα και περιμένουμε με μεγάλη αγωνία να δούμε τι αποφάσεις θα πάρει και πως θα τοποθετηθεί επί του θέματος.
Προσωπικά δεν πιστεύω ότι θα γίνει τίποτα και σας μεταφέρω την ατάκα μιας μάνας που ήταν μπροστά στο περιστατικό η οποία είπε: «Όταν έχεις τις πλάτες και τα ζεστά λεφτά του προέδρου, αυτά κάνεις».


Αεράτος ο… αυθεντικός (και όχι αυτός που νομίζεις πως είμαι πρόεδρε)