Δευτέρα 23 Ιουνίου 2008

ΟΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ...

Μην φοβάστε δεν επέστρεψα. Ούτε κακό θέλω να κάνω στην αγαπημένη μας ομάδα. Απλώς δέχτηκα μία φωτογραφία στο email μου και είπα να ενημερώσω το φίλο που την έστειλε πως το συγκεκριμένο αμάξι είναι για να κουβαλήσει τις φετινές μεταγραφές τη ομάδας. Αυτό και για να θυμήσω σε κάποιους που επιμένουν να κράζουν τον Αεράτο πως πρώτα απ' όλους εδώ στο aerata.blogspot.com διαβάσατε για ΤΖΙΟΚΑ και για ΒΕΛΩΝΗ. Η μήπως το ξεχνάτε αυτό;
Επιστρέφω στις διακοπές μου για να μην λένε κάποιοι πως κάνουμε κακό στην ομάδα. Δεν φαντάζεστε όμως πόσα έχω να γράψω αν αποφάσίσω τελικά να το κάνω. Δεν φαντάζεστε τι έχω μάθει και τι έχουν ακούσει τα αυτιά μου. ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΟΜΩΣ...
Κι επειδή θα το ξεχνούσα ΜΠΡΑΒΟ στους οργανωμένους έμαθα ξεκίνησαν δουλειά με το σύνδεσμο και έχουν βάλέι ήδη πολύ μεράκι για τα γραφεία αλλά και για τη γενικότερη οργάνωση. Θέλω κι εγώ να γίνω μέλος, αν φυσικά με θέλετε κι εσείς αδέρφια...

Καλό καλοκαίρι... ΟΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ...


ΥΓ: Μην χαίρεστε κάποιοι, θα επανέλθω όταν εγώ κρίνω ότι πρέπει να το κάνω...

Αεράτος ο Γ' αμάτος (και κομπλεξικός μην το ξεχνάμε)

20 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

gia tzioka kai belwnh epeses mesa.alla eipes kai kamia 10aria onomata pou den epeses mesa.
opote mhn kokoreyesai.

Αεράτος... είπε...

Τι να κάνουμε ρε αδερφέ, ούτε στη διοίκηση είμαι ούτε κολλητός του προέδρου είμαι, ούτε δημοσιογράφος είμαι για να τους ξέρω όλους. Πάντως τα δύο... μπαμ τα βρήκαμε και τα γραψαμε καιρό τώρα. Όσο για το Γέλοβατς (πολύ καλός πάικτης)έμαθα πως κάποιος από την ομάδα (δεν ξέρω αν είναι εντός ή εκτός ΔΣ) έμαθα πως είπε: "Κοιτάξτε να μην το μάθει ο Αεράτος πριν τον ανακοινώσουμε..." χα χα χα!!!

ΥΓ1: ΣΚΑΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟ ΜΠΑΜ ΣΥΝΤΟΜΑ...

ΥΓ2: Με 25 και 30 ευρώ (για χιλιάδες μιλάμε) δεν μπορείς να φέρεις πάντως μεγάλο όνομα. Απλή διαπίστωση κάνω...

ΥΓ3: Η αλήθεια είναι ότι κάποιοι με πάιρνουν περισσότερο τηλέφωνο τώτρα που σταμάτησα να γράφω... Αρε πως αλλάζουν τα πράγματα...

ΥΓ4: Είναι ωραία τελικά να κάνεις διακοπές και να παρακολυθείς τιςε εξελίξεις από την παραλία...

ΥΓ5: Θα επισττρέψω όταν ολοκληρωθεί ο σχεδιασμός της ομάδας, έτσι για να μην λένε κάποιοι πως τα κάνω για να χαλάσω το κλίμα ή τις μεταγραφές.

ΥΓ6: Τα λόγια τα μεγάλα που είχες πει...

ΥΓ7: Ο Σωκράτης δεν έρχεται ούτε με 140 (για χιλιάδες μιλάμε πάντα)ευρώ για δύο χρόνια. 100 του δίνει η Καβάλα για ένα χρόνο...

Αεράτος ο αυθεντικός (και σύντομα και πάλι κοντά σας)

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΣΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ Ο ΚΑΜΠΕΡΙΔΗΣ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΕΧΟΥΝ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ Η ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ;
ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ... Π.
ΓΙΑ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΥΡΣΟΣ/ΠΙΕΡΙΚΟΣ
ΜΗΠΩΣ ΟΜΩΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΑΛΛΟΥΣ; ΑΠΛΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΝΩ ΚΥΡΙΕ ΑΕΡΑΤΕ!!!!

Ανώνυμος είπε...

EMAΘA OTI Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΚΑΝΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΡΙΝΙΩΤΕΣ ΣΤΑ ΓΡΕΒΕΝΑ.ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΔΡΑ ΘΑ ΔΗΛΩΘΕΙ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ
ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ.
Υ.Γ. ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΓΟΥΝΕ ΑΛΗΘΙΝΑ.

Ανώνυμος είπε...

TOU AERATOU I SELIDA INE I MONI MAS ELPIDA

PYRSARA THE DREAM IS TRUE
GATE 2 GREVENA
HOOLS ON TOUR

Ανώνυμος είπε...

wres wres re paidia lew anathema thn wra kai thn stigmh pou anebhkame sthn gama.den perimena tetoia kontra metaxy mas.o enas kathgorei ton allo,ton brizei klp klp.gia ton p.....o eimaste.kai oi logoi tis kontras einai akoma pio poly gia ton p....o!!!!!!!!!!!!

Αεράτος... είπε...

MPEMPH EXEIS APOLYTO DIKIO ME OSA LES GIAYTO ALLOSTE KAI O AERATOS KANEI DIAKOPES. KOYRASTHKA NA BLEPO KOSMO NA GKRINIAZEI KAI NA MHN BLEPEI TO PRAGMATIKO PROBLHMA THS OMADAS. DIABAZONTAS THN TELEYTAIA ANAKOINOSH THS DIOIKHSHS MPOREI O KATHENAS NA BGALEI TA SYMPERASMATA TOY. KVLOTOYMPA PAEI SYNNEFO APOLES TIS MERIES...

"Ο ΚΑΜΠΕΡΙΔΗΣ ΕΠΙΑΣΕ ΚΙΟΛΑΣ ΔΟΥΛΕΙΑ
Ο Γιώργος Καμπερίδης ο στυλοβάτης της περσινής επιτυχίας της ομάδας πέρασε το κατώφλι των γραφείων του Πυρσού σήμερα το πρωί.
Είχε μια πρώτη κατ΄ιδίαν συνάντηση με τα νέα μέλη του Δ.Σ. αν και η επαφή του καθ’ όλη τη διάρκεια που δεν ήταν στην πόλη ήταν διαρκής και συνεπής.

Η συνάντηση έγινε σε θερμότατο κλίμα και ανταλλάχθηκαν απόψεις και από τις δύο πλευρές ενώ από την πλευρά των ανθρώπων του Δ.Σ. επιβεβαιώθηκε η πλήρης ταύτιση απόψεων όσον αφορά το προφίλ της ομάδας και η απόφαση να στηριχθεί η φετινή προσπάθεια με κάθε τρόπο.
Ο κόουτς των μεγάλων επιτυχιών τέλος φωτογραφήθηκε για τις ανάγκες των μέσων ενημέρωσης με τους ανθρώπους του συμβουλίου καθώς και με τον υπεύθυνο Δημοσίων Σχέσεων κ.Γιώργο Γιαννούλα".

XA XA XA XA... EIDIKA AYTO TO KOOUTS TON MEGALON EPITIXION, ALLA KAI TO ALLO PERI TAUTISHS APOPSEON TOY KOOYTS ME TA MELH TOY DS EINAI TA KORYFAIA SHMEIA THS ANAKOINOSHS. Alhthia poios apo th dioikhsh tis grafei aytes tis anakoinoseis????
Poion koroideyete reeeeeee!!!!
Sobareyteite re, fetos eimaste g' kai oxi d'. Tha gelaei mazi mas olh h Ellada...

ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΟΜΩΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ Ο ΚΟΟΥΤΣ ΕΧΕΙ ΑΡΙΣΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ. ΜΙΛΑΝΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ. ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ... Έχει πολύ πλάκα το όλο θέμα...

Ανώνυμος είπε...

EIΔΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΠΥΡΣΟΥ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΤΟΝ ΚΟΟΥΤΣ ΤΩΝ ΕΠΙΤΥΧΙΩΝ ΝΑ ΑΓΚΑΛΙΑΖΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ. ΠΟΙΑΝΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΩΡΙΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΒΡΙΣΕ ΠΕΡΥΣΙ Ο ΚΟΟΥΤΣ ΤΩΝ ΕΠΙΤΥΧΙΩΝ ΜΕ ΤΗ ΦΡΑΣΗ [ ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ].

Αεράτος... είπε...

Φίλε ανώνυμε η αλήθεια είναι πως ο κόουτς των επιτυχιών ζήτησε αρκετές φορές συγνώμη για το συγκεκριμένο περιστατικό αλλά και για άλλα παρόμοια σκηνικά.
όσο για το φίλο από το Λιτόχωρο, όπως καταλαβαίνεις φίλε μου το μήνυμα σου δεν μπορεί να περάσει καθώς χωρίς αποδείξεις δεν μπορούν να βγάινουν στη φόρα τέτοια πράγματα. όχι βε΄βαια ότι δεν τα πιστεύω, αλλά από τη στιγμή που δεν μπορεί κάποιος να αποδείξει κάτι τέτοιο δεν μπορεί και να γράφεται επίσημα... Ελπίζω να με καταλαβαίνεις. Γράψτο με πιο... ωραίο (μάγκικο) τρόπο και θα το περάσω.
Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια... Δεν σταμάτησα αδέρφια. Θα επανέλθω όταν κρίνω εγώ πως είναι η κατάλληλη στιγμή και τότε θα πέσει πολύ γέλιο πιστέψτε με.
Όλοι μέλη ΤΟΥ ΣΥΝΔΈΣΜΟΥ και όλοι διαρκείας με τους οργανωμένους...
Μη με ρωτάτε για μεταγραφές. Υπεύθυνος είναι μόνο ο κόουτς των επιτυχιών. Εγώ σας είπα για Τζιόκα και Βελώνη. Ξέρω κι άλλους αλλα δεν τους γράφω διότι θα λένε πάλι οι κολλητοί πως κάνουμε κακό στην ομάδα. Ε ρε γλέντια!!!

Έλα και να ετοιμάζεται το κατσίκι...

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΤΟΥ ΠΥΡΣΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΠΡΕΔΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΟΥΝΕ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΒΑΘΕΙΑ ΠΟΛΥ ΒΑΘΕΙΑ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗ ΤΣΕΠΗ ΕΧΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΘΟΥΝΕ ΥΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΔΕΙΑΡΚΕΙΑΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ ΣΤΟ ΣΒΟΡΩΝΟ ΣΤΟ ΛΙΤΟΧΩΡΟ ΣΤΑ ΠΥΔΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ. [ ΠΥΡΣΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΓΙΑ Β ΕΘΝΙΚΗ ].

Αεράτος... είπε...

Το διάβσα στο επίσημο site της ομάδας. Ακόμα γελάω. Αλήθεια ποιος έδωσε εντολή να δημοσιευτεί αυτό το κείμενο στην επίσημη σελίδα της ομάδας; Για δείτε:

"ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ
Ο Σύνδεσμος Διαιτητών Ν. Πιερίας συγχαίρει
την ομάδα του Πυρσού Γρεβενών για την άνοδο της
στη Γ’ Εθνική και εύχεται κάθε επιτυχία στη νέα ποδοσφαιρική περίοδο 2008-2009.

Ο Πρόεδρος Ο Γενικός Γραμματέας
Νταμπώσης Δημήτριος Λιόλιος Δημήτριος"

Τι άλλο θα δουν τα μάτια μας...

ΥΓ1: Ετοιμάζει μεταγραφικό... μπαμ ο κόουτς των επτιυχιών. όχι με παίκτη, αλλά με νέο μέλος στη διοίκηση!!!!

ΥΓ2: Κι ακόμα δεν είδατε τίποτα...

ΥΓ3: Περιμένω επίσημη ενημέρωση από τη διοίκηση τησ ομάδας. Αλήθεια πόσα διαρκείας πουλήσαμε μέχρι τώρα; όχι αυτά που αγόρασε ο πρόεδρος και ο κόουτς των επιτυχιών. Τα άλλα του κόσμου θέλω να μάθω...

Αεράτος ο αυθεντικός (και οπαδός των επιτυχιών)

Timonakos είπε...

Thelo k go ligo katsiki....... :-)

Ανώνυμος είπε...

MEGALH PAIXTARA O SANXOURXO ALLA ME SOBAROUS TRAYMATISMOYS. POLLA KILA MPALA, ALLA OPOY PHGE EKANE TIS OMADES MPOYRDELO. AS TON PROSEKSOUN KPAOIOI STHN OMADA GIA NA MHN TREXOYME KAI DEN FTANOYME META.

MEXRI TH BALIA KALNTA AKOYSTHKE TO... MPAM POY ETOIMAZE O PROEDROS KAI HDH OI ALLES OMADES TREMOYN THN EPOMENH KINHSH TOY PYRSOY.

BLEPO NA PLAKONEI TIS KAIPIRINIES KAI TA MOXITO O FERNANDO STON KOLLHTO KAI THA PESOYN POLLA GELIA.

ZO KAI ANAPNEO GIA NA DO FOTOGRAFIA SANXOURXO ME TON KOLLHTO SE OLES TIS EFHMERIDES!!! PROSOPIKH EPILOGH TOY KOLLHTOY KAI ME KINHSEIS TOY IDIOY EGINE H METAGRAFH. MHN KSEXNATE POS TON KSEROYN OLES OI OMADES. ETSI TOYLAXISTON LEEI STOYS PELATES TOY!!! SAYTOYS POY OLH TH XRONIA PERYSI EMPAINAN TZAMPA STO GHPEDO EPEIDH HKSERAN POY NA PINOYN TA POTA TOYS.

RE SA DEN NTREPONTAI KAPOIOI!!!

Ανώνυμος είπε...

Στην πλειονότητα του κόσμου των Γρεβενών επικρατεί μια δυσαρέσκεια για την ομάδα και μια επιφυλακτικότητα όσον αφορά τη στήριξη για την προσεχή σεζόν. Αυτό διαπιστώνεται πολύ εύκολα και στα διαρκείας που πουλήθηκαν ως τώρα. Οι λόγοι είναι οι εξής:
1) O Πρόεδρος σε συνεργασία με τον Καμπερίδη "αφανίζει" τους Γρεβενιώτες από την ομάδα και την γεμίζει με Κατερινιώτες. Ομάδα που δεν στηρίζεται σε τοπικούς παίκτες αργά ή γρήγορα καταρέει.
2) Ο Καμπερίδης εμφανίζεται λόγω εμφάνισης και χαρακτήρα ως μη αγαπητός στον κόσμο.
3) Ο Πρόεδρος είναι φίλαθλος του ΑΡΗ και φέρνει στην ομάδα πρώην ΑΡΕΙΑΝΟΥΣ. Αρκετοί που υποστηρίζουν το αντίπαλο δέος στη Θεσσαλονίκη φτάνουν στο σημείο να υποστηρίζουν πως δεν θα πατήσουν στο γήπεδο.
4) Το καρτελάκι διαρκείας κάνει 150€. Το ίδιο ποσό κοστίζει και το επαρχειακό διαρκείας της ομάδας που υποστηρίζει ο Πρόεδρος στα πέταλα.

Οι δικές μου απόψεις για την κάθε περίπτωση είναι:
1) Ο κ. Παπαιωάννου έχει προφανώς μάθει από τις επιχειρήσεις του να δουλεύει ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ. Αυτό γίνεται και τώρα με την επιχείρηση του (για όσους δεν το κατάλαβαν) τον Πυρσό. Είναι λογικό πως ο Καμπερίδης θα φέρει τους ανθρώπους που αυτός γνωρίζει πως θα προσφέρουν(όπως έγινε και τον Γενάρη). Όλοι κρίνονται εκ του αποτελέσματος. Τέλος, ας ανατρέξει κάποιος κι ας δει ποια επαρχιακή ομάδα στηρίζεται(με επιτυχία) κατά κόρον σε Τοπικούς αθλητές. Αυτή η δικαιολογία που παρουσιάζεται για τα "Γρεβενιώτικα παιδιά" μπορεί άνετα να παραλληλιστεί με τους καναπεδάκηδες φιλάθλους που δεν πάνε να δούνε από κοντά τις ομάδες που υποστηρίζουν επειδή έχουν στις τάξεις τους πολλούς αλλοδαπούς.

2) Μπορεί να είναι κάπως βαρύς ο Καμπερίδης στην εμφάνιση, πιθανόν και στον χαρακτήρα. Φυσικά αυτό δεν μπορεί να στέκει σαν δικαιολογία γιατί δε τον πάει κάποιος σαν προπονητή. Πάντως, τα περσινά σκηνικά με τις απαντήσεις του Καμπερίδη σε ΜΗ υβριστικά σχόλια που έγιναν από την κερκίδα ήταν ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ και ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΑ. Ο Καμπερίδης ας κοιτάξει τη δουλειά του. Αυτή σίγουρα δεν είναι να απαντάει στα σχόλια της κερκίδας. Φέτος, οι περσινες μουρμούρες δυσαρέσκειας, όταν γυρνούσε και έβριζε προς τον κόσμο, θα γίνουν κραυγές.

3) Όσοι το βλέπουν έτσι προφανώς κουβαλάν κόμπλεξ μέσα τους και σίγουρα δεν αγαπάνε την ομάδα της πόλης τους και δεν θέλουν να πάει μπροστά. Με αυτή τη λογική αν έπαιρνε τον Πυρσό π.χ. ο Βεζυρτζής δεν έπρεπε να πατάνε στο γήπεδο οι ΑΡΕΙΑΝΟΙ ή αν ήταν κάποιος από την οικογένεια του ΟΣΦΠ δεν έπρεπε να ερχόταν οι του ΠΑΟ και πάει λέγοντας. Για σκεφτείτε το ενδεχόμενο να φύγει αύριο ο Πρόεδρος. Τι θα γίνει τότε; Πάλι στην Ερασιτεχνική και μετά πιθανόν στα Τοπικά του Νομού. Μήπως ξεχνάει εύκολα ο κόσμος των Γρεβενών πως 2 χρόνια πριν δεν υπήρχε ΚΑΝ Πυρσός; Μήπως ξεχνάνε πόσα χρόνια είχε να παίξει Γ' Εθνική; Μήπως οι Γρεβενιώτες επιχειρηματίες (φυσικά είχαν καλή διάθεση όλοι τους) κατάφεραν κάτι καλύτερο όλα αυτά τα χρόνια από τη Δ' Εθνική;

4)Προσωπικά θεωρώ τσιμπημένη την τιμή του διαρκείας. 100€ θα ήταν καλή τιμή. Από εκεί και πέρα όμως υπάρχουν και αρκετοί στα Γρεβενά που δεν θα τους λείψουν τα χρήματα αν στηρίξουν την προσπάθεια που γίνεται από τη διοίκηση.

Κλείνοντας θα ήθελα να τονίσω πως είναι κάτι σαν λαχείο ο κ. Παπαιωάννου για μια πόλη με το βεληνεκές των Γρεβενών. Οφείλουμε όλοι οι Γρεβενιώτες να τον συνδράμουμε όπως μπορεί ο καθένας και να αφήσουμε στην άκρη πίκρες ή οτιδήποτε άλλο ενοχλεί. Άλλωστε λάθη κάνουν όλοι με ότι κι αν ασχολούνται.

Ανώνυμος είπε...

kalyvas speaking...alania 2 omades 8a xaroume fetos.th ΠΑΝΑΘΑ kai th ΠΥΡΣΑΡΑ. ΑΕΡΑΤΕ gera partous ta myala. ΘΥΡΑ 2 . teleio to club.

Αεράτος... είπε...

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΟΙΟΣ ΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΟΜΜΑΤΙ (ΟΧΙ ΤΟ KLAYVAS SPEAKING, ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΚΡΙΒΩ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ!!! ΕΙΧΑ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΥΤΩ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ ΗΜΟΥΝ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΩ. ΕΙΠΑ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ. ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ. ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΕΡΑΤΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΩΣ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΣΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΕΔΩ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ Ο ΦΙΛΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΜΕ ΣΕΒΕΤΑΙ!!! ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΠΥΡΣΑΚΗΔΕΣ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΤΣΙ ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΓΡΑΦΟΥΜΕ.
Η ΠΥΡΣΑΡΑ ΕΝΙΣΧΥΘΗΚΕ ΑΛΛΑ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ...
ΕΧΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ... ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ

ΑΕΡΑΤΟΣ Ο ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΣ (ΚΑΙ BIANCOVERDE PLEON)ΓΡΑΦΤΗΚΑ ΗΔΗ ΑΛΛΑ ΤΟ ΔΩΡΟ ΠΟΥ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΩ ΣΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ. ΘΕΛΩ ΟΜΩΣ ΥΠΟΔΟΧΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΟΠΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΝΧΟΥΡΧΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΕΛΩΝΗ!!!!

Ανώνυμος είπε...

ouden sholio!!!!!!!!!!

Αεράτος... είπε...

"Μίρκο Σέλακ οεεε οεε οεε"
Αλήθεια ποιος το φώναζε το συγκεκριμένο σύνθημα; Και τελικά τι έγινε με τον ποδοσφαιριστή;
Ποιος έκανε τις διαπραγματεύσεις με τον ποδοσφαιριστή και ποιος έδωσε εντολή να ανακοινωθεί από το επίσημο site της ομάδας;
Μήπως κάποιοι πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους;
Μήπως έσκασε η πρώτη... βόμβα της χρονιάς;
Μήπως γελάει όλη η Ελλάδα με τις ερασιτεχνικές αυτές κινήσεις αναφορικά με την περίπτωση του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή;
Ποιος θα πληρώσει το... μάρμαρο πρόεδρε, για το... σφόλι που φάγαμε;

Για όσους δεν γνωρίζουν ο Σέλακ έχει ακόμα συμβόλαιο με την ομάδα της Άρτας... Αρε γέλια που θα κάνουμε!!!

Αεράτος ο αυθεντικός (και με συμβόλαιο για έξι ακόμα μήνες με την ομάδα της Άρτας)

Timonakos είπε...

File anonime eipes kati poli sosto,sin olla ta alla.... "Όλοι κρίνονται εκ του αποτελέσματος"
Sto telos kanoume tameio!
Gia na doume!
Ta leme!!!

Ανώνυμος είπε...

elpizo sto kipelo i omada na ta dosi ola ke na prospathisi na perasi oste na peksi meta me omada a ethnikis.prepi na to kani gia ton kosmo ke tin istoria tis!!!!