Τρίτη 20 Μαΐου 2008

ΜΕΓΑΛΟ AΦΙΕΡΩΜΑ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ GOAL NEWS ΣΤΗΝ ΠΥΡΣΑΡΑ

Πυρσάκηδες καλημέρα...
Μία σελίδα αφιέρωμα στην επιτυχία του Πυρσού μας, έχει σήμερα η εφημερίδα goal news ενώ εκτενή αναφορά υπάρχει και στις υπόλοιπες αθλητικές εφημερίδες τόσο για την άνοδο της ομάδας όσο και για τη φιέστα που ακολούθησε μετά.
Ο Αεράτος και η ομάδα του σας παρουσιάζει το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, για όσους δεν προλάβατε να βρείτε τη συγκεκριμένη εφημερίδα που απ' ότι κατάλαβα εξαντλήθηκε...

Κατακτητής της κορυφής

ΤΟΥ ΤΑΣΟΥ ΚΙΟΥΣΗ

Το όνειρο περίπου δύο δεκαετιών πήρε «σάρκα και οστά» την Κυριακή το απόγευμα για τον Πυρσό Γρεβενών, καθώς οι «πράσινοι» κατέκτησαν το πρωτάθλημα στον 3ο όμιλο και επιστρέφουν στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο.
Μια σεζόν που ξεκίνησε πολύ άσχημα και τελείωσε ιδανικά. Δύο ήττες σε ισάριθμα ματς στο ξεκίνημα της αγωνιστικής περιόδου, για να ακολουθήσει η ξέφρενη πορεία επί των ημερών του Γιώργου Καμπερίδη.
Η πρόσληψη του έμπειρου τεχνικού μεταμόρφωσε στην κυριολεξία της ομάδα των Γρεβενών, οδηγώντας την εκ του ασφαλούς στην «γη της Επαγγελίας», που ήταν η Γ' Εθνική. Βασικοί συντελεστές του «άθλου» του Πυρσού μίλησαν στο «Goal» για την φετινή επιτυχία.

«Ηρθα για το πρωτάθλημα»

Το περασμένο καλοκαίρι ο Θωμάς Παπαδόπουλος άφησε την Κοζάνη για τον Πυρσό έχοντας ένα πράγμα στο μυαλό του. Την κατάκτηση της κορυφής. Κάτι που παραδέχθηκε άλλωστε και ο ίδιος ο 32χρονος επιθετικός:
«Οταν άφησα την Κοζάνη και πήγα στον Πυρσό ήξερα τους στόχους που είχε και ήθελα να πάρω το πρωτάθλημα». Παράλληλα ο αρχηγός των «πράσινων» στάθηκε στη συμβολή της διοίκησης στη φετινή πορεία: «Ακόμα και όταν ξεκινήσαμε με δύο ήττες, εμείς δεν χάσαμε την πίστη μας. Σε αυτό βοήθησε πολύ και η διοίκηση που κράτησε ενωμένη την ομάδα», ενώ όσον αφορά το στοιχείο που έκανε τη διαφορά, πρόσθεσε:
«Ξέραμε από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος ότι έχουμε δυνατούς αντιπάλους. Ωστόσο εμείς δείξαμε μεγαλύτερη διάρκεια και αυτό ήταν το στοιχείο που έκανε τη διαφορά».

«Εφαλτήριο για την άνοδο το διπλό στα Τρίκαλα»

Η εμπειρία του Χρήστου Καρκαμάνη αποδείχθηκε καταλυτική στη φετινή πορεία του Πυρσού. Ο έμπειρος πορτιέρο, έκανε ιδιαίτερη μνεία στο «διπλό» με τα Τρίκαλα στη δεύτερη αγωνιστική του β’ γύρου: «Από τον Δεκέμβριο και μετά η ομάδα πραγματοποίησε εξαιρετική πορεία. Καταφέραμε να έχουμε τις λιγότερες δυνατές απώλειες και αυτό ήταν πολύ σημαντικό.
Το ματς με τα Τρίκαλα αποτέλεσε το εφαλτήριο για την άνοδο. Οταν κερδίζεις μέσα σε μια έδρα με 8 χιλιάδες κόσμο, δείχνεις ότι έχεις πολλές δυνατότητες».

Το ρίσκο του Κεμπερίδη

Η πρόσληψη του Γιώργου Καμπερίδη (φωτό) στον πάγκο του Πυρσού άλλαξε τη ροή ολόκληρου του 3ου ομίλου, καθώς μετέτρεψε τους «πράσινους» αυτόματα σε ομάδα πρωταθλητισμού. Ο έμπειρος τεχνικός στάθηκε στο ρίσκο αλλά και στην πίστη του στην επίτευξη του στόχου:
«Ηταν ένα ρίσκο να φύγω τον Σεπτέμβριο από το επαγγελματικό ποδόσφαιρο και να πάω σε μια ομάδα Δ’ Εθνικής. Σε αυτό σημαντικό ρόλο έπαιξε η παρουσία του προέδρου Δημήτρη Παπαϊωάννου. Ανέλαβα μια ομάδα στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα και την οδήγησα στο πρωτάθλημα.
Ωστόσο πίστευα ότι μπορούσαμε να τα καταφέρουμε, αλλιώς δεν θα αναλάμβανα τον Πυρσό». Παράλληλα δεν παρέλειψε να αφιερώσει το πρωτάθλημα στην οικογένειά του: «Αφιερώνω το πρωτάθλημα στη γυναίκα μου και τα δύο μου παιδιά που τα στερήθηκα πολύ τη φετινή χρονιά».


Η δικαίωση του προέδρου

Ο άνθρωπος που πίστεψε περισσότερο σε αυτήν την ομάδα δεν είναι άλλος από τον Δημήτρη Παπαϊωάννου. Ετσι ο πρόεδρος του Πυρσού είχε κάθε λόγο να αισθάνεται δικαιωμένος από την κατάκτηση του πρωταθλήματος: «Η κατάκτηση του πρωταθλήματος αποτελεί προσωπική δικαίωση. Ηταν μια δύσκολη χρονιά. Από την αρχή ο στόχος ήταν η άνοδος και τα καταφέραμε. Παρότι δεν ξεκινήσαμε καλά, ανατρέψαμε την κατάσταση με την έλευση του κ. Καμπερίδη. Αυτή η πόλη αξίζει να έχει μια ομάδα στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Η συμπαράσταση του κόσμου ήταν συγκλονιστική από την αρχή μέχρι σήμερα και τους ευχαριστούμε».

Φοβερό αφιέρωμα, ΜΠΡΑΒΟ στην εφημερίδα "GOAL NEWS".
Τώρα, αν κάνετε τη σύγκριση με το αφιέρωμα που είχε κάνει παλιότερα η εφημερίδα "ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ" θα δείτε πως κάτι λείπει!!! Χα χα χα χα χα!!!
Στα... δικά μας θα επανέλθουμε αργότερα!!! Κι έχουμε πολλά να πούμε...

Αεράτος ο Γ' αμάτος πλέον...

5 σχόλια:

Fuitακος είπε...

Φόρτσα ρε Πυρσάρα και τρελαίνομαιπάμε και για Β' πράσσινε Θεέ. Μπράβο στον Πυρσό και σε όσους βοήθησαν σ' αυτή την επιτυχία. Τα καλύτερα έρχονται. Οόλη η Ελλάδα θα πραμιλάει πλέον για την Πυρσάρα μας. Βγάλαμε πολλά γούστα το Σαββατοκύριακο που πέρασε. Χαιρετισμούς σε όλους τους Πυρσάκηδες από την Αθήνα.
Το Σαββατοκύριακο περιλάμβανε τσίπουρα, μανιτάρια και Πυρσάρα.

fuitakos

Αν δεν πάθεις πως θα μάθεις

Ανώνυμος είπε...

pexate kalitera ke mas kerdisate
kali sinehia stin gama
lefteria stous opadous

Ανώνυμος είπε...

BRAVO SE OLUS TOUS PYRSAKIDES PU STRIRIKSAN TON THEO ENTOS KE EKTOS GREVENON...TROMERI KERKIDA MAGES.


POS LENE TON AERAto STA AGLIKA?

WINDMAN

Ανώνυμος είπε...

pyrse maga mono esi stin gama

Ανώνυμος είπε...

σημαντικο ρολο επαιξε και η παρουσια του νιονιου στην κερκιδα.χαχαχαχαχαχαχα.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ