Πέμπτη 29 Μαΐου 2008

ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΑΕΡΑΤΟΥ ΜΕ... ΣΕΟΥ (και με τον Ηλία, μην ξεχνιόμαστε)

Πυρσάκηδες καλημέρα…
Πολλά έφτασαν και πάλι στα αυτιά μου αλλά δεν βαριέστε ρε αδέρφια, ούτε πρώτη φορά θα είναι ούτε τελευταία που θα βρεθούν κάποιοι να ρίξουν… λάσπη. Σύνηθες φαινόμενο για την πόλη μας. Τα αφήνω στην άκρη όμως και πάω στα της ομάδας. Φιλικό φιέστα έδωσε χθες η ομάδα και στο πρώτο ημίχρονο κερδίζαμε 2-0, ενώ στην επανάληψη που δοκιμάστηκαν κάποιοι νέοι παίκτες ηττηθήκαμε με 2-3.
Οι Πυρσάκηδες κέρδισαν και πάλι τις εντυπώσεις αφού και με κρύο και με… ΖΕΣΤΗ (37 βαθμούς Κελσίου) έδωσαν το παρών στο γήπεδο και έστειλαν το μήνυμα στην ομάδα πως και την επόμενη χρονιά θα είναι δίπλα στους ποδοσφαιριστές στην προσπάθεια που θα γίνει στη Γ’ εθνική.
Την απονομή του πρωταθλήματος έκανε αυτή τη φορά ο Δήμαρχος και έτσι όλοι είναι πλέον ικανοποιημένοι για τη φετινή πορεία της ομάδας.
Όσοι δεν πήγατε γήπεδο θα σας ενημερώσω πως αντίπαλος του Πυρσού τέθηκε ένας από τους μεταγραφικούς στόχους της ομάδας για τη νέα χρονιά. Ο λόγος για τον Στέλιο Σέου για τον οποίο σας έγραψα χθες. Δεν ήταν κακός μπορώ να πω. Έτρεχε και γενικώς δείχνει στοιχεία… εργαλείου για μία ομάδα, αλλά και αρκετά προκλητικός. Γι’ αυτό άλλωστε άκουσε και αρκετά… γαλλικά από την κερκίδα.
Και σ’ εκείνο το σημείο ήρθε η ΜΕΓΑΛΗ… ΔΙΚΑΙΩΣΗ του Αεράτου. Άνθρωπος της ομάδας των Γιαννιτσών γύρισε στην κερκίδα και είπε: «ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΒΡΙΖΕΤΕ, ΣΕ ΣΑΣ ΘΑ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ»
Το ακούσατε ή μήπως να το επαναλάβω; Αυτό ως απάντηση σ’ αυτούς που βιάστηκαν να πουν πως πάλι ο Αεράτος γράφει τα δικά του… Αν χαλάσει πάντως να ξέρετε πως θα φταίει το γεγονός πως ήταν ιδιαίτερα εριστικός με την κερκίδα. Απάντησε με πολύ άκομψο τρόπο. Θα φανεί όμως τις επόμενες ημέρες...
Όσον αφορά τους παίκτες που δοκιμάστηκαν, λίγα πράγματα μπορώ να πω. Κανείς δεν έδειξε κάτι το ιδιαίτερο. Τις επόμενες ημέρες θα ξεκαθαρίσουν σιγά σιγά και οι ποδοσφαιριστές που θα αποχωρήσουν από τον Πυρσό. Λίγο πολύ είναι η γνωστή η μαύρη λίστα, απομένει όμως να την δούμε και επίσημα.
Πάμε όμως στο… ζουμί της χθεσινής ημέρας όπου δεν είναι άλλο από το αποχαιρετιστήριο τραπέζι του προέδρου στο απερχόμενο Δ.Σ. της ομάδας. Ψητό αρνάκι περιλάμβανε το γεύμα σε γνωστή ψησταριά της πόλης και άνθρωπος του Αεράτου δεν θα μπορούσε να λείπει από την ψησταριά. Πήγαμε εκεί αρκετές ώρες πριν και στήσαμε… αυτί. Δεν ειπώθηκε κάτι συγκεκριμένο, αλλά ήταν απλώς ένα αποχαιρετιστήριο γεύμα για την προσφορά των μελών στην φετινή πορεία της ομάδας. Άλλωστε είπαμε πως φέτος για ότι καλό έγινε στην ομάδα, ο μόνος υπεύθυνος είναι ο κόουτς «κάμπε». Έφαγαν, ήπιαν και αποχώρησαν όλοι μαζί σαν μια αγαπημένη οικογένεια. Στις 6 Ιουνίου θα γίνει γνωστή η σύνθεση της νέας διοίκησης και ήδη στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Αεράτου έφτασαν αρκετά email με ονόματα υποψηφίων για την είσοδο τους στο νέο συμβούλιο. Και κάποια ονόματα πραγματικά μου προκάλεσαν μεγάλη έκπληξη αν πραγματικά ισχύει ότι θα μπουν στο νέο Δ.Σ. αφού δεν την… μυρίζουν την μπάλα καθόλου. Αυτό βέβαια είναι άλλο θέμα και θα περιμένουμε απλώς την ανακοίνωση της νέας διοίκησης. Κοίτα που θα το ξεχνούσα… Ξέρετε ποιον είδε ο άνθρωπος μου στο ίδιο μαγαζί που έτρωγε το… πρώην Δ.Σ. της ομάδας; Τον φίλο μου τον Κωστάκη. Τυχαίο ήταν; Μπα δε νομίζω… Σιγά μην έχανε την… είδηση. Άλλωστε όπως λένε και στο χωριό μου, όπου γάμος και χαρά η Βασίλω… πρώτη!!!
Αυτά τα λίγα για την ώρα, ενώ αναφορικά με τα μεταγραφικά της ομάδας, νεότερα θα έχουμε από την επόμενη εβδομάδα. Για τις επόμενες μεταγραφές, αφού οι δύο έχουν ήδη γίνει!!! Μην ξεχνιόμαστε…

ΥΓ1: Συνάντηση με τον πρόεδρο θα έχουν οι οργανωμένοι. Όχι όλοι, αλλά αντιπροσωπεία. Ποιοι θα πάνε δεν ξέρω, αλλά ελπίζω να μιλήσουν έξω από τα δόντια με τον πρόεδρο. Αναφορικά με τον σύνδεσμο πάντως μόνο ενωμένοι θα μπορέσουμε να κάνουμε κάτι καλό αδέρφια. Διαφορετικά θα μείνουμε μόνο στα λόγια.

ΥΓ2: Βαρέθηκα τις μηνύσεις… Πάλι στα δικαστήρια θα τρέχουμε… (Αυτοί που απειλούν, ας μάθουν πρώτα τι είναι μηνύσιμο και μετά ας ανοίγουν το στόμα τους)

ΥΓ3: Ψάξε ψάξε δεν θα με βρεις. Δεν είμαι ένας. Είμαστε πολλοί, αλλά κάποιοι δεν θέλετε να το καταλάβετε…

ΥΓ4: Για το εύσωμο αγόρι που λέει παντού ότι μας ξέρει και τη νέα χρονιά δεν βλέπω να έχει και πολλά κολλητιλίκια με τον πρόεδρο θα του πρότεινα να χτυπήσει μία… λίγδα σε δίπιτο από το Δαδαλή μπας και στανιάρει διότι η διαίτα που λέει πως κάνει πρέπει να του έχει πειράξει τον εγκέφαλο. Μπούλουκο μου εσύ…

ΥΓ5: Δαιμόνιε… Κωστάκη (σ’ αυτόν που ήταν και χθες το βράδυ στην ταβέρνα αναφέρομαι), κάνε αγόρι μου τη δουλειά σου εκεί που σε παίρνει και άσε τον Αεράτο και την ομάδα του στη θέση του. Σταμάτα να ρίχνεις λάσπη διότι αν ανοίξουμε το στόμα μας θα βουλιάξεις στο βούρκο. Και δεν το θέλουμε…

ΥΓ6: ΑΣΧΕΤΟ: Του πάει το σακάκι του κόουτς «κάμπε» δεν συμφωνείτε;

ΥΓ7: Αλήθεια ποιος θα κάθεται τώρα στον πάγκο από πλευράς διοίκησης; Ποιος θα τρώει τα… μπινελίκια, τις… ροχάλες και θα πρέπει να προστατεύει την ομάδα στα εκτός έδρας παιχνίδια. Θέλει κάποιον με μεγάλα… φρύδια σ’ αυτή τη θέση και ελπίζω να μην μετανιώσουν κάποιοι για τις αποφάσεις που πήραν.

ΥΓ8: Όχι δεν μάλωσα με τον Gridinho. Όπως ο πρόεδρος έχει τους… κολλητούς έτσι και ο Αεράτος έχει τους… κολλητούς του. Από εδώ και στο εξής θα αποκαλείσαι: Gridinho ο… κολλητός του Αεράτου.

ΥΓ9: Το νέο σκίτσο δεξιά στη φωτογραφία είναι εξαιρετικά αφιερωμένο σε κάποιους!!! Συνεχίστε το έργο σας και χωρίς κουκούλες, σας ξέρουμε άλλωστε…

ΥΓ10: Διετές κλειστό συμβόλαιο με αρκετά υψηλές απολαβές… Και συνεχίζουμε…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑΤΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΟ… ΜΠΑΜ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Ο ΠΥΡΣΟΣ. Μιλάμε για πολύ μεγάλη παιχτούρα… Αν τελικά έρθει θα πέσουν τα… τσιμέντα και θα κάνει τη διαφορά στην κατηγορία… ΣΕ λίγο ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑΤΟ!!!

Αεράτος ο Γ’ αμάτος (και κολλητός του Gridinho)

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

στην γ εθνικη πρεπει να κρατησουν και κανενα γρεβενιωτη μην τους διωξει ολους ετσι δεν ειναι.........χροιαζεται να εχουμε και γρεβενιωτες στην πολη μας

Ανώνυμος είπε...

na krathsei greveniwtes alla na einai paixtes pou tha mporoun na antapexelthoun stis apaithseis tis g'ethnikhs.oxi na krathsei kapoious mono kai mono epeidh einai greveniwtes.ayto einai to swsto.
panikos ginetai magges me ta opadika tou pyrsou.exw xasei thn mpala.kai ola xwris kanena logo.

Ανώνυμος είπε...

OLA THA MPUN SE SOSTO DROMO MESA APO TI SIZITISI KE TIS ANTALAGES APOPSEON PU KANOUN OI OPADI TOU PYRSOY PU SKEFTONTAI TIN DIMIOURGIA SINDESMOU...TORA TA SHOLIA SE ALO SITE APO DITHEN OPADOUS PU THELUN CLUB AVRIO KIOLAS KE RIHNUN LASPI STOUS PRAGMATIKOUS FILUS TOU PYRSOU POU PIGENANE MESA EKSO SE KATHE GIPEDO ME AFINUN PAGERA ADIAFORO
AFTI PU PRAGMATIKA AGAPUN TON PYRSO(milao gia opadous)fenontai.oles aftes tis meres sizitane gia ton sindesmo...kapii alli tous arki mono na grafun sta blog...anonima(oi pitsirikades ine oi valti apo aloous...........)