Σάββατο 24 Μαΐου 2008

ΓΕΝΙΚΟ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΛΕΟΝ Ο ΚΟΟΥΤΣ "ΚΑΜΠΕ" ΠΟΥ ΕΚΛΕΙΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΤΖΙΟΚΑ

Πυρσάκηδες καλημέρα...
Δεν τα είπαμε καθόλου αυτές τις μέρες αλλά μην νομίσετε πως δεν είχαμε εξελίξεις. Πολλά εγιναν, πολλά συζητήθηκαν και άλλα τόσα ακούστηκαν στα αθλητικά στέκια της πόλης μας.
Πράγματα που πραγματικά με κάνουν να πιστεύω πως η νέα χρονιά θα είναι τελείως διαφορετική για την Πυρσάρα μας.
Τα πήρε στο κρανίο ο πρόεδρος και μοίραζε... ευθύνες σε όλους εκτός από τον κόουτς "κάμπε" για τον οποίο είπε πως ότι καλό έγινε φέτος στην ομάδα οφείλεται ΜΟΝΟ σ' αυτόν. Δηλαδή ρε πρόεδρε, οι άλλοι τι έκαναν; Κανείς άλλος δεν έτρεξε για την ομάδα; Κανείς άλλος δεν βοήθησε την ομάδα; Με βάση λοιπόν τα παραπάνω μπορείτε εύκολα να καταλάβετε πως η νέα χρονιά θα βρει πολλούς εκτός ομάδος. Και δεν μιλάω μόον για παίκτες αλλά και για παράγοντες.. Θα μπουν νέοι... κολλητοί στην ομάδα από διάφορες πόλεις (Θεσσαλονίκη, Κατερίνη κ.λ.π) που αγαπάνε περισσότερο την ομάδα και θα βοηθήσουν περισσότερο. Έχω ξαναπει όμως πως ο πρόεδρος βάζει τα λεφτά και αυτός αποφασίζει για όλους και για όλα, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως τρώμε κουτόχορτο και πως θα ανεχτούμε τα... τερτίπια του καθενός ξένου στην ομάδα. Για το συγκεκριμένο θέμα, όμως θα πούμε περισσότερα από Δευτέρα με... αποκαλύψεις και λεπτομέρειες που θα προκαλέσουν... ΠΑΤΑΓΟ!!! Το μόνο σίγουρο είναι πως γενικό κουμάντο θα κάνει πλέον ΜΟΝΟ ο κόουτς "κάμπε". ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ... Του έχει απόλυτη εμπιστοσυνη βλέπετε (έτσι τουλάχιστον έλεγε)... Άλλωστε μόνο αυτός βοήθησε φέτος. Έτσι δεν είναι πρόεδρε; Μήπως τελικά εκείνο το πανό στη Σιάτιστα δεν ήταν τυχαίο;;;

Το σχέδιο του προέδρου για νέο... αίμα στην ομάδα

Πάμε τώρα στα μεταγραφικά όπου μήνες τώρα σας είχε γράψει ο ΑΕΡΑΤΟΣ πως έχει κλείσει από το Δεκέμβριο στον Πυρσό ο Ηλίας Τζιόκας του Αγροτικού Αστέρα. Δεν ήρθε το Δεκέμβριο στην ομάδα διότι δεν τον άφησε ο Αστέρας λόγω συμβολαίου που είχε με την ομάδα του Ευόσμου.
Από σήμερα λοιπόν αποτελεί την πρώτη μεταγραφή της ομάδας και παράλληλα μιλάει με τον κόουτς για τον σχεδιασμό της ομάδας τη νέα χρονιά. Διότι ο Ηλίας έρχεται στον Πυρσό για πολλά χρόνια και όχι μόνο για ποδοσφαιριστής της μία χρονιάς. Κια για να μην ξεχνάμε μιλάμε για 38 στα 39. ΝΕΟ ΑΙΜΑ... Αυτό δηλαδή που έλεγε ο πρόεδρος για το όνειρο του. Να κάνει δηλαδή μια ομάδα με νέα παιδιά. Αυτό είχε δηλώσει πρόσφατα. "Στην ομάδα θα έρθουν πολλά νέα παιδιά" είχε πει και ήδη ήρθε ο πρώτος 38 στα 39. Αυτά είναι πρόεδρε... Τέτοια θέλουμε να βλέπουμε στην Πυρσάρα μας.
Από Δευτέρα θα πούμε περισσότερα... Καλώς ήρθες Ηλία στην Πυρσάρα, έχουμε πολλά να πούμε όλη τη χρονιά...

ΥΓ1: Άλλα πέντε έριξε η Πυρσάρα σε φιλικό αλλά όσοι δοκιμάστηκαν όχι απλώς δεν έδειξαν τίποτα θετικό, αλλά πέρασαν απαρατήρητοι.

ΥΓ2: Από την κερκίδα το είδε το φιλικό ο κόουτς παρέα με τον πρόεδρο...

ΥΓ3: Ένας από Κατερίνη και ένας από Θεσσαλονίκη θα είναι σίγουρα στη νέα διοίκηση...

ΥΓ4: Αν ισχύει αυτό που έφτασε στ' αυτιά μου, κάποιοι θα κάνουν καιρό να βγουν στην πιάτσα... Εύχομαι να μην ισχύει!!! Παρακαλάω γι' αυτό... Αλήθεια το λέω...

ΥΓ5: Και στο τεχνικό τιμ θα αλάξουν κάποια πράγματα...

ΥΓ6: Μαυροδήμο "χτυπάνε" τα Τρίκαλα.

ΥΓ7: Σε λίγες μέρες ένα πολύ ενδιαφέρον γκάλοπ στο aerata.blogspot.com
ΥΓ8: Ποιος έγινε κολλητός πλέον με τον κόουτς "κάμπε" και τον έχει συνέχεια από κοντά ,μπας και μπει στη διοίκηση;

ΥΓ9: Πως τα φέρνει η πουτάνα η ζωή, άλλος πάει απ' εδώ, άλλος πάει απ' εκεί, η Πυρσάρα πάει Γ' εθνική και κοντά στον πρόεδρο θα μείνουνε μόνο οι... κολλητοί!!!

ΥΓ10: Και για να μην ξεχνιόμαστε, για ότι καλό έγινε φέτος στην ομάδα ευθύνεται μόνο ο κόουτς "κάμπε".

ΥΓ11: Ηλία καλώς ήρθες... Εδώ που τα λέμε νέα παιδιά είναι και οι Κυζερίδης, Σακελλαρίδης, Κούτσης και Μαλλούς. Για να τους κοιτάξει κάποιος, μπορεί και να γουστάρουν να έρθουν στην Πυρσάρα. Τώρα που η ομάδα έχει λεφτά...

ΥΓ12: ΤΟ ΤΟΝΙΖΩ: "Η ομάδα φέτος θα ρίξει πολύ μεγάλο βάρος στα ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ"

ΥΓ13: Ε ρε γλέντια από Δευτέρα...

Αεράτος ο Γ' αμάτος (και από Δευτέρα ιδιαίτερα αποκαλυπτικός)

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Και ένας από την Αλεξάνδρεια.