Τρίτη 6 Μαΐου 2008

Είναι άλλο τα... αλώνια και άλλο τα... σαλόνια!!!

Πυρσάκηδες καλημέρα…
Απ’ ότι φαίνεται τέλος καλό όλα καλά για την Πυρσάρα μας που μόνο αν αυτοκτονήσει θα χάσει την άνοδο στη Γ’ εθνική. Όπως καταλαβαίνετε λοιπόν στο μυαλό του προέδρου υπάρχει καιρό τώρα η επόμενη μέρα για την ομάδα και σίγουρα τίποτα δεν θα είναι ακριβώς ίδιο στην ομάδα τη νέα χρονιά.
Όλο αυτό το διάστημα, από τις εκλογές της ΕΠΣ και μετά (δεν ανέφερα τυχαία το συγκεκριμένο γεγονός) πολλά πράγματα έχουν αλλάξει.
Γενικώς το κλίμα είναι πολύ περίεργο και γενικότερα στην ποδοσφαιρική ατμόσφαιρα της πόλης μας έχουν αρχίσει ήδη να κυκλοφορούν διάφορα.
Όλα αυτά τα επεισόδια που συνέβησαν κατά καιρούς, αλλά και διάφορες συζητήσεις στα αθλητικά στέκια με οδήγησαν στο συμπέρασμα πως όλη η δουλειά έχει να κάνει με τη νέα διοίκηση της ομάδας. Το ότι θα μπουν νέα πρόσωπα στη διοίκηση είναι δεδομένο και πολλοί είναι αυτοί που προσπάθησαν να πλευρίσουν τον πρόεδρο για να τους συμπεριλάβει στο νέο ΔΣ της ομάδας. Από την άλλη, όλοι αυτοί που κατάλαβαν πως δεν έχουν καμία τύχη, άρχισαν τον πόλεμο… λάσπης φτάνοντας στο σημείο να μην λένε ούτε καλημέρα με κάποιους ανθρώπους που μέχρι πρότινος ήταν κολλητοί. Πιστέψτε με γνωρίζω πολλά και γνωρίζω και ονόματα και καταστάσεις, αλλά δεν πρόκειται να προχωρήσω σε καμία… αποκάλυψη αν δεν είμαι απόλυτα σίγουρος ή αν δεν είναι επίσημη η πληροφορία.
Είτε αρέσει σε κάποιους είτε όχι, είτε θέλει να το καταλάβει ο πρόεδρος είτε όχι και χωρίς να θέλω να προσβάλω κανέναν, αλλά είναι άλλο πράγμα η Δ’ εθνική και άλλο η Γ’. Πρέπει να μπουν νέα πρόσωπα στην ομάδα, σε όλα τα πόστα. Τη νέα χρονιά η ομάδα θα δουλεύει σε επαγγελματικά πρότυπα και λάθη όπως κάποια της φετινής χρονιάς θα εκθέσουν ανεπανόρθωτα την ομάδα, όσον αφορά το προφίλ και την εικόνα που θα δημιουργήσει στην ποδοσφαιρική πιάτσα της χώρας μας, γενικότερα.
Είναι γλυκιά φίλοι μου η καρέκλα στη διοίκηση του Πυρσού, τώρα που η ομάδα θα είναι στη Γ’ Εθνική και πολλοί την ονειρεύονται.
Πολλοί φτάνουν στο σημείο να γελοιοποιούνται για να κερδίσουν κάτι τέτοιο και άλλοι κάνουν πόλεμο επειδή ξέρουν πως δεν υπάρχει περίπτωση να είναι στο επίκεντρο των ποδοσφαιρικών δρώμενων της πόλης μας.
Πιστεύω να καταλαβαίνετε τι εννοώ.
Η νέα χρονιά πρέπει να αποφορτίσει τον πρόεδρο της ομάδας από διάφορες αγωνιστικές αλλά και εξαγνιστικές υποχρεώσεις και γι’ αυτό χρειάζονται έμπειροι άνθρωποι και έμπειροι συνεργάτες για να τον βοηθήσουν. Άνθρωποι που θα μπουν στη διοίκηση για να βοηθήσουν ουσιαστικά και όχι για την προσωπική τους προβολή και για το… νταηλίκι. Δεν μπορεί όλα να περνάνε από τον πρόεδρο και δεν μπορεί ο καθένας να κάνει ότι γουστάρει ανεξέλεγκτα με τις πλάτες του προέδρου και της ομάδας. Σε λίγες ημέρες θα προχωρήσω σε περισσότερες λεπτομέρειες ενώ ανυπομονώ να ξεκινήσει ο μεταγραφικός σχεδιασμός όπου θα έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, πιστέψτε με…
Όσον αφορά λοιπόν την επόμενη μέρα στην ομάδα σας λέω δύο πράγματα.
Οι μόνοι αναντικατάστατοι, αυτή τη στιγμή στην ομάδα, είναι το τεχνικό τιμ. Γιώργος Καμπερίδης, Ανδρέας Παντζιαράς και Χρήστος Καρκαμάνης.
Από τα υπάρχοντα μέλη της διοίκησης κάτι μου λέει πως κάποιοι ίσως να απομακρυνθούν με το μοναδικό που δείχνει ακούνητος να είναι και ο μοναδικός που ξέρει πραγματικά… μπάλα και που βοήθησε πολύ φέτος. Ίσως περισσότερο από τον καθένα στη διοίκηση. Ένα νέο μέλος που θα προστεθεί σίγουρα στη διοίκηση θα προέρχεται από το περιβάλλον του προέδρου. Και ξέρει μπάλα το παλικάρι… Ίσως να αποτελέσει και το δεξί χέρι του προέδρου τη νέα χρονιά.
Από εκεί και πέρα ποδοσφαιριστής με πολύ μεγάλη προσφορά στην ομάδα, αρκετά χρόνια τώρα, θα αναλάβει πόστο τεχνικού διευθυντή (ο Ίλια Ίβιτς του Πυρσού που λέγαμε).
Είδατε που θα το ξεχνούσα, ένα νέο μέλος θα προστεθεί και στο τεχνικό τιμ. Άνθρωπος που θα κατασκοπεύει τους αντιπάλους του Πυρσού και θα μεταφέρει στον προπονητή μας όλες τις λεπτομέρειες. Αυτός θα επιλεγεί από τον κόουτς «κάμπε», αν δεν τον έχει επιλέξει ήδη.
Υπάρχει σκέψη να δραστηριοποιηθεί έντονα στην ομάδα παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, αλλά μετά τα τελευταία γεγονότα κάτι μου λέει πως ψυχράθηκαν κάπως οι σχέσεις μεταξύ των δύο πλευρών (του προέδρου και των παλαίμαχων εννοώ).
Και γραφείο Τύπου θα έχει η Πυρσάρα από τη νέα χρονιά και μάλιστα επίσημο. Άλλο γραφείο Τύπου κι άλλο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων. Μην τα μπερδεύουμε…Κι εδώ ξέρω ονόματα αλλά δεν λέω…
Υπάρχει βέβαια και μια πληροφορία και για είσοδο κι άλλων επιχειρηματιών στη διοίκηση. Κάτι σαν την πολυμετοχικότητα του Παναθηναϊκού, αλλά ακόμα δεν επιβεβαίωσα κάτι τέτοιο.
Αυτά και πολλά άλλα τα οποία θα σας γράψω τις επόμενες ημέρες σχετικά με τα πλάνα που υπάρχουν ήδη στην ομάδα για την επόμενη χρονιά. Το ξαναλέω είναι πολύ γλυκιά η καρέκλα στη διοίκηση. Κάποιοι όμως ας μαζέψουν τις γλώσσες μέσα γιατί τους πήραν χαμπάρι όλοι και γελάνε μαζί τους. Έλεος δηλαδή… Κι΄από την άλλη αυτοί που δεν θα αναλάβουν κανένα πόστο ας σταματήσουν να ζηλεύουν κι ας σταματήσουν τον πόλεμο λάσπης.
Και φυσικά για να μην παρεξηγηθώ, όλα όσα έγραψα παραπάνω δεν σημαίνει πως δεν αναγνωρίζω τη δουλειά που έγινε από τη διοίκηση φέτος και δεν θέλω να υποβαθμίσω κανέναν. Άλλο η Δ’ όμως και άλλο η Γ’. Έτσι για να μην μπερδευόμαστε… Άλλο τα αλώνια και άλλο τα σαλόνια…

Στο σημείο αυτό σας έχω ένα video εξαιρετικά αφιερωμένο στον 12ο παίκτη της ομάδας και θα παρακαλούσα τον πρόεδρο να το δει καλά. Αυτά τα παιδιά πρόεδρε είναι η δύναμη του Πυρσού και στο χέρι σου είναι να τους συσπειρώσεις και να κάνεις με καυτή ατμόσφαιρα τη νέα χρονιά στο γήπεδο.



ΥΓ1: Τώρα που μας έφυγε το άγχος περιμένω να δω και λίγο μπάλα γιατί την προηγούμενη Κυριακή η ομάδα δεν βλεπόταν. Πάτε λοιπόν στην Αλεξάνδρεια και ρίξτε τους πέντε γκολ να γουστάρουμε…

ΥΓ2: Τη νέα χρονιά ο Ηλίας θα είναι 38 στα 39, έτσι για να μην ξεχνιόμαστε, διότι θα παίξει πάλι το όνομα του.

ΥΓ3: Τελικά σε ποιον αναφερόταν ο Μαυροδήμος, μάθαμε;

ΥΓ4: Πολύ καλός παίκτης ο Κουτσομήτρος, αλλά δεν κάνει όλη την προετοιμασία της ομάδας δεν βλέπω να του πηγαίνουν τα πράσινα τη νέα χρονιά.

ΥΓ5: Ποτέ δεν είναι αργά για μια συνάντηση με τους οργανωμένους…

ΥΓ6: Μια συγνώμη περιμένω… Ξέρει αυτός σε ποιον αναφέρομαι…

ΥΓ7: Πόσο θα είναι το πριμ που θα δώσουν οι… άλλοι στο επόμενο αντίπλο της Πυρσάρας;

ΥΓ8: Τι φανέλα ποιανού ποδοσφαιριστή της Πυρσάρας θα φοράει την επόμενη χρονιά στην κερκίδα ο Αεράτος… Μου την υποσχέθηκε και την περιμένω με το τέλος του πρωταθλήματος…

Αεράτος ο αυθεντικός (βάλε κι εμένα στη διοίκηση πρόεδρε)

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο σου αεράτε!Είσαι πολύ καλός σε αυτό που κάνεις![Για την κριτική σου που πάντα χρειάζεται γιατι αν δεν κριθείς πώς θα βελτιωθείς(για την ομάδα μας αυτό) και που ενημερώνεις τον απλό φίλαθο του ΠΥΡΣΟΥ για θέματα που δεν θα μάθαινε ποτε αν δεν ήταν αυτή η σελίδα.]Συγχαρητηρια!!!!!!Σε παρακολουθώ συνέχεια αν και δέν συμμετέχω στις συζητήσεις!Μη σταματάς!

Ανώνυμος είπε...

5 γκολ δεν ξέρω αν θα βάλετε, αλλά
με το πριμ που έδωσαν κάποιοι είναι σίγουρο ότι θα χάσετε.
Του Κουτσομήτρου του πάνε τα πράσινα, της Αλεξάνδρειας.

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΠΡΙΜ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΠΥΡΣΟΣ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΣΟ ΕΝΩΤΕΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΔΙΠΛΟ.

ΟΣΟ Κ ΑΝ ΜΑΣ ΠΟΛΕΜΑΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ,ΕΜΕΙΣ ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΝΙΚΗΤΕΣ.ΕΙΤΕ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ Ο ΠΥΡΣΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

KIKLOFORISAN TA KALOKAIRINA MPLOUZAKIA TON ORGANOMENON...PLIROFORIES STO STUDIO GRAPHICS

PIRSE GERA KAI DIPLO MESTO GIDA....