Παρασκευή 2 Μαΐου 2008

20.000 Αεράτες... επισκέψεις


Πυρσάκηδες καλημέρα και Χρόνια Πολλά.
Είπα να χαλαρώσω κάποιες μέρες και να χωνέψω αυτά που έφαγα το τριήμερο του Πάσχα αλλά βλέπετε υπάρχουν κάποιοι "γραφικοί" που δεν μ' αφήνουν σε υσηχία.
Είπα να μην γράψω τίποτα πριν από το κρίσιμο παιχνίδι με τα Καλύβια, αλλά το τηλέφωνο μου δεν έχει σταματήσει να χτυπάει μέρες τώρα. Κια έχουν γίνει... ΠΟΛΛΑ. Πάρα... ΠΟΛΛΑ.
Προβλέπω να κάνουν την εμφάνιση τους και πάλι οι... κωλοτούμπες και οι... κινέζοι.
Συλλέγω πληροφορίες, διασταυρώνω λεπτομέρειες και θα τοποθετηθώ σύντομα για το θέμα που προέκυψε τις τελευταίες ημέρες. Και τότε να δούμε ποιος θα γελάσει τελευταίος. Ας περάσει το ματς της Κυριακής με τα Καλύβια και μετά θα τα πούμε καλύτερα για το γνωστό θέμα που προέκυψε. όσοι προσπάθήσουν να καλύψουν καταστάσεις ή να τα μαπλώσουν θα μας βρουν μπροστά τους. Και πιστέψτε με έχουμε πολλά... ράματαγια τη γούνα τους. Κάποιοι θα ψάχουν τρύπα να κρυφτούν.
ΥΓ1: Τις 20.000 επισκέψεις συμπλήρωσε αισίως η σελίδα μας και σας ευχαριστούμε για την αγάπη που μας δείχνετε. Όχι μόνο εσείς που μας αγαπάτε πραγματικά αλλά και όλοι όσοι θεωρείτε πως κάνουμε κακό στην ομάδα. Εσείς μας φτάσατε στις 20.000 και γι' αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε τη δουλειά μας με τον ίδιο ζήλο και την ίδια αγάπη. Κι ας μην γουστάρουν κάποιοι.


ΥΓ2: Ο "γραφικός" που συστήνεται ως Αεράτος από εδώ και από εκεί ας σταματήσει να το κάνει. Έχει καταντήσει πολύ... αστείος. Κάποιοι γελάνε μαζί του... Ένας είναι ο Αεράτος ο αυθεντικός και πουθενά δεν συστήνεται ως Αεράτος.


ΥΓ3: Κάτι πήρε το μάτι μου για γκρίνιες από πλευράς Δεσκάτης για το πανό. ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ... Είτε σας αρέσει είτε όχι. Μήπως ξεχνάτε το σύνθημα "Γεια σας γεια σας γ...ω τα Γρεβενά σας και βάλτε στον κ...ο τα λεφτά σας". Μήπως το ξεχάσατε κάποιοι αυτό; Εμείς όχι. ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ λοιπόν.


ΥΓ4: Τελικά δεν μας είπατε ποιον φωτογράφισε ο Μαυροδήμος;


ΥΓ5: Προς ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΛΥΒΙΑ. Εδώ είναι Γρεβενά και όχι Τρίκαλα. Καλώς τα παιδιά καλώς τα 3-0.


ΥΓ6: Διάφορα ποσά φτάνουν στα αυτιά μου, αλλά η απάντηση θα δοθεί στο γήπεδο από την Πυρσάρα μας. ΜΑΤΩΣΤΕ ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ που λέει και ο κόουτς "κάμπε". Τώρα νομίζω πως κολλάει η συγκεκριμένη ατάκα...


ΥΓ7: Υποδείξεις ο Αεράτος δεν δέχεται από πουθενά. Ούτε από Θεσσαλονίκη ούτε από Αθήνα ούτε από τα Γρεβενά. Αν κάποιος επιδιώκει προσωπική προβολή ας το κάνει μέσω των εφημερίδων που ξέρει καλά να το κάνει και όχι από τη σελίδα μας. Ακόμα γελάω με το εκπληκτικό εκείνο αφιέρωμα της εφημερίδας ΦΩΣ. Το μόνο που έλειπε ήταν η φωτογραφία του ανθρώπου που κανόνισε να γίνει το συγκεκριμένο θέμα και που είπε τι ακριβώς θα έπρπε να γράφει. Παράλειψη... Την επόμενη φορά στείλε και φωτογραφία σου φιλαράκι... Φωτογραφίες στον Αεράτο θα δημοσιεύονται μόνο όταν εμείς κρίνουμε σωστό να το κάνουμε και όχι για προσωπική προβολή κάποιων... Έτσι γιατί κα΄ποιοι έχουν πάρει πολύ θάρρος...


ΥΓ8: Περιμένω με αγωνία να δω την "αστεία" ανακοίνωση (που εξέδωσε πρόσφατα η διοίκηση) στην ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΕΛΙΔΑ του Πυρσού με αφορμή ένα επισόδειο (το μοναδικό φέτος;;;;;;;;) και μετά θα απαντήσω... Ε ρε γλέντια λέμε...


Αεράτος ο αυθεντικός (που στην Πρωτομαγιά δεν ήταν στο ποτάμι)

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

οτι και να πεις φίλε Αεράτε πάλι τος κινέζουσ θα κάνουν οι κολητοί του προέδρου και κανείς δεν θα δώσει δίκιο σαυτον που κατηγορούν. Δεν είδαμε όμως να βγάζουν ανακοίνωση στα άλλα περιστατικά που συνέβησαν όλη τη χρονιά Γιατί έγιεν τώρα;
Τα πήρε λέει ο πρόεδρος ο οποίος πολύ στο απυρόβλητο είναι επιδή βάζει λεφτά. Δεν είναι έτσι όμως.
Καποιοι να σταματήσουν να το παιζουν Πυρσάρεσ. όλοι αγαπάμε τοπν Πυρσό είτε είμασετ στη διοίκηση είτε όχι.
Αλλά ξέχασα Καμπερίδησ και πρόεδροα είναι στο απυρόβλητο.
Άλλωστε καποιοι κρεαμσαν και πανώ. Αυτό είναι σωστό πρόεδρος και κάμπε για πάντα στον Πυρσό. Τι άλλο γελοίο θα δουν τα μάτια μασ

Συνέχισε έτσι αεράτε και μην χαρίζεσε σε κανέναν. Ουτε και στουσ δικούσ σου κολλητούσ.

Timonakos είπε...

Den to eipa me kako skopo pantos to teleutaio! Sorry ama einai!

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ, ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΑ, ΜΗΠΩΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΕΤΣΙ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ, ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΜΠΟΣΟ ΑΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΛΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΡΕΒΕΝΙΩΤΕΣ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΛΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΤΑΙΧΤΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΧΘΕΣΙΝΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΜΗΝ ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ¨"ΓΥΦΤΟΙ" ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΤΥΧΥΜΕΝΟΙ,ΛΑΜΟΓΙΑ, ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΟΤΙ Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΓΡΕΒΕΝΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΤΗΜΑ ΚΑΝΕΝΟΣ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ.... ΚΑΙ ΑΝ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΖΟΥΝ ΟΙ "ΓΥΦΤΟΙ" ΤΑ ΚΟΥΒΑΔΑΚΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΛΙΑ...
Υ.Γ. ΑΝ ΠΡΟΚΛΗΘΩ ΞΑΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΕ ΚΥΡΙΕ ΑΕΡΑΤΕ
Υ.Γ.2 Η ΕΣΥΕΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ..., ΡΩΤΑΩ ΕΓΩ ΤΩΡΑ

Αεράτος... είπε...

Δεν είχα σκοπό να απαντήσω, αλλά επιδή είδα αυτό το τελευταίο σχόλιο γι' αυτό θέλω να πάρω θέση.
Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Χαρακτήρισα αστεία την ανακοίνωση επειδή ακρ΄βώς τη διάβασα και έχω γνώμη. όχι με βάση τα όσα μου μετέφεραν.
Την χαρακτήρισα αστεία γιατί πολύ απλά ποτέ στο παρελθόν δεν είχε ξαναπάρει θέση ο επίσημος Πυρσός για οποιοδήποτε περιστατικό και το έκανε τώρα συγκεκριμένα και ΕΠΩΝΥΜΑ. Στην συγκεκριμένη λοιπόν ανακοίνωση κατηγορεί έναν άνθρωπο και για παλιότερο περιστατικό στο οποίο δεν είχε πάρει μέρος. ή μήπως κάνω λάθος.
όσον αφορά το περιστατικό δεν ήμουν μπροστά αλλά άκουσα το γεγονός από όλες τις πλευρές. Δεν έδωσα δίκιο, αλλά ούτε άδικο σε κανέναν. Δεν είπα αν φταίει κάποιος απλώς ανέφερα πως μετά τα Καλύβια θα μιλήσουμε για το συγκεκριμένο περιστατικό.
Για τον ανώνυμο φίλο που νιώθει θιγμένος από τη σελίδα ας μας πει ποιος είναι και μετά αν όντως έχει θιχτεί άδικα μέσω της σελίδας θα του ζητήσω εγώ πρώτος συγνώμη. Επιδή όμως υπογράφει ανώνυμος δεν μπορώ να πω περισσότερα.
Το ξαναλέω, όσον αφορά το επισόδειο δεν πήρα θέση ούτε είπα ποιος έχει δίκιο και ποιος άδικο. όποιος όμως έχει τη μύγα μυγιάζεται. Η ατάκα Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΓΡΕΒΕΝΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΤΗΜΑ ΚΑΝΕΝΟΣ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ νομίζω πως τα λέει όλα και με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο.
Απειλές και διάφορες άλλες τέτοιοες μαλακίες όχι απλώς δεν μαγγίζουν, όχι απλώς δεν με φοβίζουν, αντιθέτως με κρατάνε αδιάφορο. Αν όμως επιμένεις πάρε μαζί και το φορτηγό με τα γύδια και έλα... Τη συνέχεια του συνθήματος την ξέρεις νομίζω...
Οσο για την ΕΣΥΕΑ που λες, αν αναφέρεσε στην Ένωση Συντακτών, αυτή άσχετε/βλάκα δεν μου λέει κάτι γιατί απλώς δεν είμαι δημοσιογράφος. Επιδή εσύ όμως δεν γνωρίζεις οτι το εσΗεα γράφεται με Η και όχι με Υ βλάκα.
Κι αν η ΕΣΗΕΑ που λες μάθει για το blog τι πιστεύεις ότι θα κάνει; Θα το κλείσει μήπως; Μάθε πρώτα τι σημαίνει ΕΣΗΕΑ και μετά μίλα πανίβλακα...
Συγνώμη που παραφέρθηκα αλλά τέτοιου είδους βλακείες και απειλές συγνώμη αλλά στη συγκεκριμένη σελίδα δεν περνάνε...
Καλή σου μέρα ανώνυμε και συγνώμη αν σε θίξαμε...
ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ ΚΑΙ ΤΟ ΤΟΝΙΖΩ: Δεν πήρα θέση για το επισόδειο ούτε είπα ποιος φταίει. Καλό θα ήταν λοιπόν κάποιοι να περιμένουν πριν βγάλουν τα συμπεράσματα τους για τις θέσεις και τις απόψεις του ΑΕΡΆΤΟΥ.
Καλή σας μέρα και μεγάλη η χάρη του ανώνυμου που ασχολήθηκα τόσο πολύ μαζί του...

Πάνω απ' όλους κι απ' όλα ο Πυρσός. Ας κερδίσει την Κυριακή και έχουμε καιρό να τα πούμε για όλους και για όλα... Πάνω απ' όλα είναι το καλό της ομάδας και όχι της τσέπης μας. Το κατάλαβες αυτό κύριε ανώνυμε...;


ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ ΟΤΑΝ ΠΥΡΣΑΡΑ ΜΟΥ ΣΤΗ ΓΑΜΑ ΘΑ ΣΕ ΔΩ...

Ανώνυμος είπε...

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ .ΕΠΕΙΔΗ ΔΕ ΒΟΛΕΥΤΗΚΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ,ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΘΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΑΛΛΟΙ ΑΦΗΣΑΝ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΟΙΕΣ ΚΑΙ ΗΡΘΑΝ ΕΔΩ.ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΠΑΤΑΞΙΔΕΣ.ΠΥΡΣΕ ΓΕΡΑ ΚΑΙ Γ ΤΑ ΜΟΥΝΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

ειμαστε αρωστοι με την ομαδα.μην μασ τρελαινετε με εξωαγωνιστικα.μπειτε μεσα και γαμηστε τουσ.απο δευτερα ολοα τα λαμογια στο λαο.πολα συμφεροντα παιζονται.προεδρε σε ευχαριστουμε πραγματικα.

Ανώνυμος είπε...

Αερατος ο μοναδικος. ευτυχως υπαρχεις και εσυ για να τα λες εξω απ τα δοντια . Εχουν γεμισει τα Γρεβενα κινεζους και κωλοτουμπες.ξαχνουν εξιλαστηρια θυματα και τρεχουν να καλυψουν για πολλοστη φορα τον μεγαλο καμπε;;;;; ως ποτε ε,ελεος .υπαρχει και το λαικο αισθημα και η οργη του αγνου φιλαθλου κοσμου . προεδρε προσεχε!!!!

Ανώνυμος είπε...

tha mas klasete ta arhidia malakes...ANONIME MALAKA


PYRSOS GATE2

AERATA.BLOGSPOT.COM

APILES STA HORIA SAS ..ELATES