Πέμπτη 17 Απριλίου 2008

ΠΟΙΟΝ "ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΕ" Ο ΜΑΥΡΟΔΗΜΟΣ;

Όπως θα είχατε διαπιστώσει τις προηγούμενες ημέρες ήμουν από τους πρώτους που περίμενα πως και πως την αναμέτρηση με τον Καμβουνιακό. Το ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ με έβρισκε απόλυτα σύμφωνο, αλλά σε καμία περίπτωση αυτό δεν είχε να κάνει με το πρόσωπο του Σωτήρη Μαυροδήμου. Ενός ανθρώπου που πρόσφερε πολλά στην ομάδα του Πυρσού σαν παίκτης και σαν προπονητής κι αυτό είναι κάτι που δεν το ξεχνάει κανείς υγιείς φίλαθλος της ομάδας του Πυρσού.
Τα α γράφω όλα αυτά με αφορμή τις δηλώσεις που έκανε ο Μαυροδήμος και που πραγματικά προκάλεσαν σάλο στις τάξεις της ομάδας μας. Άλλα είπε ο Σωτήρης, άλλον φωτογράφισε κι άλλο καταλάβανε οι περισσότεροι στα Γρεβενά. Έλα όμως που δεν εννοούσε αυτόν που οι περισσότεροι καταλάβατε.
Ο Αεράτος γνωρίζει καλά ποιον εννοούσε ο Μαυροδήμος και έψαξα να μάθω λεπτομέρειες σχετικά μ’ αυτά για τα οποία τον κατηγόρησε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Πυρσού και προπονητής πλέον του Καμβουνιακού.
Και έχει απόλυτο δίκιο. Αν σας έκανε κι εσάς τα ίδια, θα αντιδρούσατε με τον ίδιο ακριβώς τρόπο. Έβριζε τον Μαυροδήμο από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης και γενικότερα έριξε πολύ λάδι στη φωτιά πριν αλλά και κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος μπορεί να έδειχνε πως δεν ήθελε να δημιουργηθεί αρνητικό κλίμα, αλλά κατά βάθος αυτός το καλλιέργησε και ο Μαυροδήμος είχε απόλυτο δίκιο που έβγαλε αυτή του την πικρία. Για τον Αεράτο και τους συνεργάτες του ο Μαυροδήμος αποτελεί σημαία του Πυρσού και κανένας πρώην ή νυν παράγοντας της ομάδας δεν μπορεί να αμαυρώσει το όνομα του και την ιστορία του στο γρεβενιώτικο αλλά και γενικότερα στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Αυτά τα λίγα από μένα αναφορικά με το θέμα που προέκυψε με τον Μαυροδήμο κι όσοι κατάλαβαν κατάλαβαν. Ούτε το όνομα του παράγοντα θα γράψω, ούτε τα αρχικά του. Σύντομα θα προσπαθήσουμε να φιλοξενήσουμε τον Σωτήρη Μαυροδήμο στη σελίδα μας και τότε θα του ζητήσουμε να μας αποκαλύψει το όνομα αυτού του ανθρώπου. Μέχρι τότε καλό θα ήταν ο εν λόγω πρώην ή νυν παράγοντας να κρατάει τουλάχιστον τα προσχήματα…

Ενδεικτικά σας μεταφέρω μερικές από τις δηλώσεις του Σωτήρη Μαυροδήμου στον ραδιοφωνικό σταθμό STAR FM. Είπε λοιπόν μεταξύ άλλων ο προπονητής του Καμβουνιακόυ:


«Έπαιζαν δύο ομάδες του νομού και περίμενα το παιχνίδι τελείως διαφορετικό, το περίμενα σαν γιορτή. Φρόντισαν όμως κάποιοι κύριοι ΕΠΩΝΥΜΟΙ, του ξέρει ο κόσμος των γρεβενών να δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα. Ο λόγος είναι γνωστός. Πείραξε σ’ έναν δύο επώνυμους το παιχνίδι του πρώτου γύρου. Σήμερα έπρεπε να είναι γιορτή για το γρεβενιώτικο ποδόσφαιρο γιατί και οι δύο ομάδες πέτυχαν τον στόχο τους. Από κάποιον άλλο περνάει απαρατήρητο το τι πρόσφερα σ’ αυτή την ομάδα και σαν παίκτης και σαν προπονητής. Λυπάμαι που τον είχα φίλο. Στον προσωπικό μου κύκλο και στον προσωπικό του κύκλου γνωρίζουν όλοι σε ποιον αναφέρομαι. Λυπάμαι που είχα συνεργαστεί μαζί του. Τον είχα παράγοντα και φίλο. Λυπάμαι για τον κύριο αυτό που δυναμίτισε την ατμόσφαιρα γύρω από το όνομα μου.


Για τον απλό κόσμο δεν έχω να πω τίποτα. Ο κόσμος αγαπάει την ομάδα κι όσα ακούστηκαν ήταν μεμονωμένα περιστατικά. Τους εκτιμώ ιδιαίτερα και δεν έχω πρόβλημα με κανένα. Λυπάμαι ειλικρινά για τον κύριο αυτό. Όφειλε σαν φίλος να με πάρει ένα τηλέφωνο. Ήταν ο μοναδικός που πειράχτηκε τόσο πολύ. Ίσως γιατί υπολόγιζε διαφορετικά για το πρώτο παιχνίδι. Έχω μάθει όταν συνεργάζομαι με κάποιους και έχουμε μια καλή σχέση και φιλία, με πειράζει όταν αυτοί μου έκαναν το φίλο. Ήμουν ο πρώτος που το καλοκαίρι είχα πει πως ο Πυρσός θα βγει στη Γ’ εθνική». Αυτά είπε μεταξύ άλλων ο Σωτήρης Μαυροδήμος και ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματα του.

ΥΓ1: Συμφωνώ με τον κόουτς «κάμπε» ότι ο Καμβουνιακός ήταν ίσως η χειρότερη ομάδα που ήρθε στα Γρεβενά, αλλά μην ξεχνάς sir «κάμπε» ότι η μισή Δεσκάτη είχε πάει πενταήμερη εκδρομή. Έτσι για να λέμε τα σύκα… σύκα και τη σκάφη… σκάφη!!!

ΥΓ2: Αυτός που φωτογράφισε ο Μαυροδήμος δεν απέχει πολύ κι από αυτούς που φωτογράφισε ο Τσίρκοβιτς. Λέω εγώ τώρα…

ΥΓ3: Δεν περίμενα ότι θα ακούσω το συγκεκριμένο όνομα και πραγματικά έπεσα από τα σύννεφα. Ας κρατούσε τουλάχιστον τα… προσχήματα ο συγκεκριμένος πρώην ή νυν παράγοντας… Κατά τα άλλα μας φταίνε οι οπαδοί μετά…

ΥΓ4: Σωτήρη ψυχάρα για πάντα στην Πυρσάρα!!!

ΥΓ5: Πολύ εύκολα ξεχνάνε κάποιοι σ’ αυτή την ομάδα… ΕΞΩ ΟΙ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ!!! Και δεν είναι ένας, αλλά είναι πολλοί!!!

ΥΓ6: Ούτε συνεννοημένος να ήταν ο Τσίρκοβιτς με τον Κουτσομήτρο…Πως το είπε: «Μπορεί να γίνει ηγέτης του Πυρσού στη Γ’ εθνική»

ΥΓ7: Έστω και καθυστερημένα ένα ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ στην ομάδα μπάσκετ της πόλης μας τον ΠΡΩΤΕΑ για την παραμονή στη Γ’ εθνική.

ΥΓ8: Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον Αλέξη Κατσάλη για την προσφορά του στο γρεβενιώτικο μπάσκετ.

ΥΓ9: Ψήφο εμπιστοσύνης από τη διοίκηση έχει ο προπονητής μας σύμφωνα με έγκυρο δημοσιογράφο της πόλης μας. Έτσι τουλάχιστον είπε σε όλες τις εφημερίδες με τις οποίες μίλησε. Άντε και γραφείο Τύπου!!!

ΥΓ10: Σωτήρη συγνώμη… Εκ μέρους των απλών-αγνών φιλάθλων του Πυρσού…

ΥΓ11: Κι επειδή δεν μπορώ να κρατήσω το στόμα μου κλειστό και θέλω να πω κι άλλα αυτός που φωτογράφισε ο Μαυροδήμος είναι αυτός που είχε βαλθεί από την αρχή της χρονιάς να φάει τον Καδόπουλο. Και φανταστείτε πως δεν ήταν στη διοίκηση της ομάδας…

ΥΓ12: Κάνουμε ανοιχτή πρόσκληση στον Σωτήρη Μαυροδήμο για μία συνέντευξη στο aerata.blogspot.com. Ελπίζουμε να δεχτεί και τότε καλό θα είναι κάποιοι να κρυφτούνε…

ΥΓ13: Τα υπόλοιπα τις επόμενες ημέρες…

Αεράτος ο αυθεντικός (και όχι… ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ)

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

OPOS DEN INE STON PYRSO INE EHTHROS

Ανώνυμος είπε...

AN THIMASTE PALIA OTAN TON DIOKSANE TON MAVRODIMO APO TON PYRSO O TERASTIO ME ALUS PYRSAKIDES IHANE KANI PANO SOTIRI DEN THA SE KSEHASOUME POTE....APO TOTE POLA ALAKSAN....FILE AERATE KALA TA LES ALA KOPSE KATI...

Ανώνυμος είπε...

Έπαιζαν δύο ομάδες του νομού και περίμενα το παιχνίδι τελείως διαφορετικό, το περίμενα σαν γιορτή. Φρόντισαν όμως κάποιοι κύριοι ΕΠΩΝΥΜΟΙ, του ξέρει ο κόσμος των γρεβενών να δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα. Ο λόγος είναι γνωστός. Πείραξε σ’ έναν δύο επώνυμους το παιχνίδι του πρώτου γύρου. Σήμερα έπρεπε να είναι γιορτή για το γρεβενιώτικο ποδόσφαιρο γιατί και οι δύο ομάδες πέτυχαν τον στόχο τους. Από κάποιον άλλο περνάει απαρατήρητο το τι πρόσφερα σ’ αυτή την ομάδα και σαν παίκτης και σαν προπονητής. Λυπάμαι που τον είχα φίλο. Στον προσωπικό μου κύκλο και στον προσωπικό του κύκλου γνωρίζουν όλοι σε ποιον αναφέρομαι. Λυπάμαι που είχα συνεργαστεί μαζί του. Τον είχα παράγοντα και φίλο. Λυπάμαι για τον κύριο αυτό που δυναμίτισε την ατμόσφαιρα γύρω από το όνομα μου.


KIRIE MAVRODIME TIN ATMOSFAIRA TIN DINAMITISAN OI HORIATES OI PEHTES SOU KAI OI OPADI TIS...STO PROTO MATS PU KANENA OLE KEM TETIA...DEN KSEHNO SE 1 HRONO KSANA STO TOPIKO...

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχουν όμως και αυτοί που δε συμβιβάζονται.
Αυτοί που δεν πουλιούνται.
Αυτοί που δεν παραδίνονται.
Αυτοί που δε λυγίζουν στον πόλεμο.
Αυτοί που επιλέγουν να αντισταθούν...
ULTRAS GATE2
CONTRO IL CALCIO MODERNO
LIBERTA PER GLI ULTRAS

Ανώνυμος είπε...

123 gamietai h deskath kai h sourdia...
ante re pyrsara mono gia parth sou...
aerate entaksei re file oxi kai shmaia tou pyrsou o mayrodimos...
mhn trelathoume kiolas...
pyrsara hools thessaloniki...

Ανώνυμος είπε...

o koouts KAMPE me gnostus pyrsakides pigan htes to vradi gia fagopoti se gnosti taverna sta grevena.KALA RE PITSIKIA..OUTE ENA TILEFONO?

Αεράτος... είπε...

Καλημέρα Πυρσάκηδες.
Με αφορμή τα μηνύματα που στείλατε θέλω απλώς να απαντήσω σ' ένα φίλο ανώνυμο. Το μήνυμα του το έχω κρατήσει αλλά δεν το δημοσιεύω όχι επιδή όπως λέει δεν με συμφέρει, αλλά επιδή κατηγορέι ανώνυμα άτομα. Κάνει λόγο για λεφτά που πήραν κάποιοι, για συμφωνίες και δηλώσεις που πραγματικά δεν ξέρω αν αυτός ο φίλος ο ανώνυμος μπορεί να αποδείξει. Λόγια του αέρα χωρίςαποδείξεις εδώ με΄σα δεν θα διαβάσετε ποτέ. Προσωπικά σαν αεράτος δεν θα μπω στη διαδικασία να παίξω το παιχνίδι του κανενός. Λεώ την άποψη μου κι αυτό είναι όλο. Σ' αυτούς που δεν αρέσει υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια.
Όσο γι' αυτά που έγραψα για το Μαυροδήμο είναι απλώς προσωπική μου άποψη και δεν σημαίνει πως περιμένω απ' όλους να συμφωνήσουν. Εγώ μπορεί να θεωρώ σημαία τον Μαυροδήμο και κάποιος άλλος να θεωρεί σημαία κάποιον άλλο ποδοσφαριστή. Τη χρονιά που ο ΜΑυροδήμος έπαιζε στον Πυρσό και παίξαμε μπαράζ για μένα ήταν σημαία του πυρσού. Η κάθε άποψη όμως είναι σεβαστή. Αυτά έτσι ως προς αποφυγή παραξηγήσεως.
όλες οι απόψεις είναι σεβαστές. Ύβρεις και κατηγορίες/καταγγελίες για χρηματισμούς στημμένα παιχνίδια και διάφορα τέτοια εδώ με΄σα δεν χωράνε. Ειδικά ανώνυμα και χωρίς αποιδείξεις. Αυτό ως απάντηση στον ανώνυμο που κάτι μου λέει πως είναι αυτός που ο Μαυροδήμος φωτογράφισε ή κάποιος κολλητός του... Καλή σας μέρα Πυρσάκηδες...

Ανώνυμος είπε...

ΑΕΡΑΤΕ ΠΡΩΤΟ ΛΑΘΟΣ ΣΟΥ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΕΚΔΡΟΜΟΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΣΚΑΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ Η ΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ.ΠΑΙΞΑΝΕ ΒΑΣΙΚΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ (ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ).ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΑΝ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ (Π.Χ.ΜΠΑΚΑΙΜΗΣ Κ ΧΑΝΤΑΒΑΣ)ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΔΕΝ ΚΑΝΑΝΕ ΣΑΝ ΤΡΕΛΟΙ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΑΝΕ ΓΙΑ ΑΝΟΔΟ,ΟΥΤΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΥΠΟΥ (ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΝΑ ΒΓΕΙ Η ΚΟΖΑΝΗ)ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΓΡΕΒΕΝΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ... .ΤΡΙΤΟΝ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΝ ΕΒΡΙΖΕ... ΠΩΣ ΕΣΥ ΛΕΣ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΥ ΠΥΡΣΟΥ?
ΥΓ.ΑΕΡΑΤΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ Ο ΠΥΡΣΟΣ!!!!
ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ (ΠΑΙΚΤΕΣ) ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ...ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ ΤΑ 90 ΛΕΠΤΑ ΕΧΘΡΟΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΙΖΟΥΝΕ 11 ΓΡΕΒΕΝΙΩΤΕΣ!
ΠΥΡΣΑΡΑ ΓΕΡΑ ΔΙΠΛΟ ΣΤΗ ΣΙΑΤΙΣΤΑ!!!

Αεράτος... είπε...

Έχεις απόλυτο δίκιο στα περισσότερα απ' όσα γράφεις. Η άποψη σου είναι σεβαστή και έχεις κάθε δικαίωμα να λες και να πιστεύεις. Δεν έχω κανένα λόγο να έρθω σε αντιπαράθεση μαζί σου. Αν σε πείραξε αυτό που είπα εκ μέρους των φιλάθλων του Πυρσού, ζητάω συγνώμη. ότι και να έγιεν για μένα ο Μαυροδήμος έχει προσφέρει σαν πάικτης και σαν προπονητής σ' αυτή την ομάδα και εγώ θα τον σέβομαι για πάντα. Δικαιώμα μου νομίζω να το κάνω γι' αυτόν αλλά και για όποιον έχει φορέσει και έχει προσφέρει μ' αυτή τη φανέλα. Έτσι για να κλείσει το θέμα με τον Μαυροδήμο που δεν είναι φίλος μου.
Θα σου θυμίσω απλώς τι έγινε όταν επέστρεψε στα Γρεβενά ο Κουτσομήτρος με άλλη φανέλα. Θυμάσαι ή να προχωρήσω σε λεπτομέρειες. Περιμένω λοιπόν όλους αυτούς που έβριζαν χυδαία τον Κουτσομήτρο να δω τι θα κάνουν αν ξαναφορέσει τη φανέλα του Πυρσού. Χαίρομαι για τα σχόλια σου γιατί τα θεωρώ μέρος ενός υγειούς διαλόγου. Ούτε προσβολές ούτε ανακρίβειες ούτε τίποτα απ' όσα προσπαθούν κάποιοι να κάνουν με σκοπο να ρίξουν λάσπη σε πρόσωπα και οικογένειες.

Αεράτος... είπε...

Και για να μην το ξεχάσω: Δεν υπήρξε πιο όμορφη στιγμή στη φετινή χρονιά από το παιχνίδι με την Κοζάνη όπου οι φίλαθλοι και των δύο ομάδων χειροκροτούσαν όρθιοι τον Παπαδόπουλο. Για μένα εκίνη η εικόνα είναι από τις ομορφότερες τη φετινή χρονιά...
ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΟΥΣ ΚΙ ΑΠ' ΟΛΑ Ο ΠΥΡΣΟΣ!!!
Πυρσέ για πάρτη σου... ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΣΟΥ!!!