Παρασκευή 11 Απριλίου 2008

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ...

Η μεγάλη μέρα πλησιάζει. Δεν υπάρχει θέμα εκδίκησης και τέτοιες μαλακίες απλώς την Κυριακή δείξτε τους ποιο είναι το αφεντικό της πόλης. Και μιλάω για την πόλη των Γρεβενών...
ΥΓ1: "Πύρσε ρίξε τον Καμβουναϊκο γιατί όλους τους άλλους τους γράφουμε στα τέτοια μας τα δυο"


ΥΓ2: "Ρε Πυρσάρα σαγαπώ και ένα μόνο σου ζητώ να δω τον Καμβουνιακό ξανά στο τοπικό"

ΥΓ3: Στα δικά μας θα επιστρέψουμε μετά το παιχνίδι με τη Δεσκάτη.

ΥΓ4: Μπορεί να χαλάρωσα κάπως τη στάση μου απέναντι σε κάποια άτομα για το καλό της ομάδας, αλλά καλό θα ήταν να μην παίρνουν και πολύ... αέρα.

ΥΓ5: Για όσους έπσευσαν να πουν πως δημοσίευσα φωτογραφίες με σκοπό να κάνω διαφήμιση θα τους πω απλώς πως τα άτομα αυτά είναι αλλού για... αλλού!!!

ΥΓ6: Το aerata.blogspot.com δεν είναι μέσο προβολής και διαφήμισης για κανέναν και όποιοι κατάλαβαν κατάλαβαν...

ΥΓ7: Τον δικό του... Ίλια Ίβιτς θα αποκτήσει από τη νέα χρονιά ο Πυρσός. Και είναι ποδοσφαιριστής που έπαιξε στην 'Α εθνική και δόξασε με το παραπάνω τη φανέλα του Πυρσού στις κατηγορίες όπου αγωνίστηκε με την πράσσινη φανέλα.

ΥΓ8: Πολύ καλός παίκτης ο Κουτσομήτρος και πλησιάζει όλο και περισσότερο!!! Κια του πάνε πολύ τα πράσσινα.

ΥΓ9: Σας είχα γράψει πως ένας ποδοσφαιριστής ίσως μετακομίσει από τη Ρόδο στα Γρεβενά. Δεν μιλούσα για το Σαπάνη... Ξυπνήστε...

ΥΓ10: Στην ίδια παρέα ήταν πρόσφατα ο Αεράτος με τον πρόεδρο, αλλά ο τελευταίος δεν πήρε χαμπάρι. Άλλωστε ακόμα πιστεύει πως γνωρίζει ποιος κρύβεται πίσω από τον Αεράτο!!! Μεγάλη γάτα ο πρόεδρος!!!

ΥΓ11: Τελικά δεν μας είπες ρε κολλητέ, ο Αεράτος κάνει καλό ή κακό στην ομάδα; Αποφάσισε...

ΥΓ12: Το να καταλάβεις έστω και καθυστερημένα κάποια πράγματα είναι πολύ σεβαστό. Το να συνεχίζεις να είσαι κολλημένος σε κάποιες απόψεις, όχι απλώς είναι κακό, αλλά με κάνει να λυπάμαι για σένα!!!

Αεράτος ο αυθεντικός (που δεν ξεχνάει)

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

MHN STAMATATE KATHOLOU... 8 GOAL STOYS XORIATES!!! ETSI GIA NA BALOUN MYALO...