Πέμπτη 3 Απριλίου 2008

ΝΑ... ΠΡΑΣΙΝΙΣΕΙ ΤΟ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ

Άλλη μία νίκη και παράλληλα πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου ερασιτεχνών εξασφάλισε η Πυρσάρα μας και στο δρόμο μας θα βρεθεί ο Θεσπρωτός. Έμαθα πως ο τελικός του κυπέλλου ερασιτεχνών είναι πολύ πιθανόν να γίνει στο Καραϊσκάκη. Φαντάζεστε να είναι η Πυρσάρα μας στον τελικό, τι έχει να γίνει στο Καραϊσκάκη. Πρώτη φορά θα πρασινίσει τόσο πολύ το συγκεκριμένο γήπεδο!!! Άντε ρε Πυρσάρα, τρέλανε μας και φύγαμε για τελικό!!!

Κάτω τα χέρια από τον Γεωργίου...


Στα δικά μας τώρα, ένα ακόμα θέμα που ήθελα πολύ να θίξω είναι η πληροφορία που έφτασε στα αυτιά μου σχετικά με το ενδιαφέρον μεγάλων ομάδων για τον Άκη Γεωργίου. Δεν ξέρω ποιος τα διαδίδει και για ποιο λόγο, αλλά ήμαρτον δηλαδή… Το μόνο που δεν πρέπει είναι να πάρουν τα μυαλά του μικρού αέρα!!! Αν και γνωρίζω πως είναι πολύ χαμηλών τόνων παιδί δεν χρειάζεται όλοι αυτοί που το παίζετε φίλοι του να του φουσκώνεται τα μυαλά. Το ξαναλέω δεν ξέρω τι συμφέροντα εξυπηρετεί αυτός που διαδίδει όλα αυτά, αλλά καλό θα ήταν να σταματήσει να το κάνει. Παικταράς είναι ο μικρός αλλά μην τον φορτώνουμε και με μεγαλύτερο άγχος. «Τρελάθηκε η Λάρισα» διαδίδει ο ένας, «Τον θέλει η Καλαμαριά» λέει ο άλλος, «Συγκίνησε τον Ρεχάγκελ» θα συμπλήρωνα εγώ. Μην τρελαθούμε… Χαλαρώστε κι αφήστε το παιδί να παίξει μπάλα για τον Πυρσό κι όταν έρθει η ώρα του θα πάρει τη μεταγραφή που πρέπει. Φυσικά και ο Πυρσός δεν θα σταθεί εμπόδιο (έτσι τουλάχιστον θέλω να πιστεύω) αλλά αφήστε τον να παίξει πρώτα στη Γ’ εθνική και βλέπουμε… Κακό του κάνετε του παιδιού και όχι καλό...
Το μόνο που έχουμε να πούμε εμείς εδώ στο aerata σχετικά με την περίπτωση του Γεωργίου είναι: «ΑΚΗ ΨΥΧΑΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΥΡΣΑΡΑ»

ΥΓ1: Καραγιάννης στον Καπρινιώτη και… ΓΚΟΛ!!!! Έτσι για να μην ξεχνιόμαστε…

ΥΓ2: Αλήθεια γιατί δεν είδα πουθενά πλάνα από το αγώνα με την Κοζάνη; Απ’ ότι ξέρω υπήρχε κάλυψη του αγώνα αλλά δεν είδα ούτε καν κάποιο video. Ούτε στην επίσημη σελίδα του Πυρσού ούτε στα κανάλια. Κρίμα, διότι ήταν ωραίο παιχνίδι!!!

ΥΓ3: Κάποιοι στη διοίκηση έχουν μπερδέψει τις αρμοδιότητες τους... Στο χωριό μου έμαθα πως δεν πρέπει να χώνεσαι εκεί που δεν σε... σπέρνουν!!!

ΥΓ4: Πολύ… λάσπη έπεσε τις προηγούμενες μέρες σε τοπική εφημερίδα σχετικά με μέλος του ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΤΙΜ (το τονίζω αυτό) της ομάδας και δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο. Πολύ… παπαγαλάκι ο τύπος που υπέγραφε το σχετικό κομμάτι. Πολύ... γλύφτης και πολύ… κινέζος!!!
Και μιλάμε για έναν άνθρωπο που όχι μόνο κάνει εξαιρετική δουλειά στην ομάδα αλλά δεν ασχολείται με τίποτα άλλο που δεν είναι στις αρμοδιότητες του. Δεν έχει δώσει ποτέ το παραμικρό δικαίωμα για τίποτα και όλοι έχουν να λένε μια καλή κουβέντα για το πρόσωπο του και τη δουλειά του. Και για όσους δεν το γνωρίζουν το καλοκαίρι που μας πέρασε είπε ΟΧΙ σε προτάσεις από ομάδες Γ' εθνικής για να έρθει στον Πυρσό μας. Ονόματα δεν λέμε, έξυπνα παιδιά είστε!!!

ΥΓ5: Καλός παίκτης ο Κουτσομήτρος και πιστεύω πως θα του πηγαίνουν τα πράσινα...

ΥΓ6: Άκουσα και κάτι καλό αυτές τις μέρες σχετικά με τα νέα μέλη που θα μπουν στη νέα διοίκηση της ομάδας. Ονόματα θα σας πω όταν έρθει η ώρα. Λίγο υπομονή δεν βλάπτει. Πάντως είναι πολύ σωστή κίνηση…

ΥΓ7: Άλλα λέει στους οπαδούς κι άλλα λέει στους παίκτες…

ΥΓ8: Ζησάκο κι εμείς αγαπήσαμε αλλά δεν κάναμε έτσι!!!

ΥΓ9: Κάποιοι ενοχλήθηκαν που ζητήσαμε να παίξει έστω κι σ’ ένα παιχνίδι βασικός ο Σιόλας για να τον αποθεώσουμε… ΚΟΟΥΤΣ, ΒΑΛΕ ΣΙΟΛΑ ΒΑΣΙΚΟ, ΕΣΤΩ ΚΙ Σ’ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!!!

ΥΓ10: Α.C.A.B

ΥΓ11: ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ

ΥΓ12: Και ο κόουτς "κάμπε" έμαθα πως γουστάρει τον Αεράτο!!! Τι άλλο θα ακούσουμε!!!

ΥΓ13: Αφήσαμε το ρούμι και το γυρίσαμε στο Τζόνι το μαύρο!!!

Αεράτος ο αυθεντικός (και κολλητός του «κάμπε» πλέον)

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

το πανο θα κρεμαστει ειτε το θελετε ειτε οχι.

Ανώνυμος είπε...

gate 2