Τρίτη 1 Απριλίου 2008

ΤΡΙΠΛΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΟ ΜΠΑΜ ΤΟΥ ΠΥΡΣΟΥ!!!

Πυρσάκηδες καλημέρα…
Είχα σκοπό να γράψω κάτι άλλο σήμερα, αλλά μετά από αποκλειστικές πληροφορίες συνεργατών του Αεράτου, μάθαμε πως μετά από προσωπικές και μυστικές κινήσεις του προέδρου της ομάδας μας, ο Πυρσός συμφώνησε ήδη από τώρα με τρεις ποδοσφαιριστές για την επόμενη χρονιά. Μετά από προσωπική εισήγηση και του τεχνικού της ομάδας μας, κόουτς «κάμπε» ο Πυρσός συμφώνησε με τον MPEMPH, τον GRIDINHO και τον ΛΕΜΟ οι οποίοι θα φοράνε τη φανέλα του Πυρσού για τα επόμενα τρία χρόνια. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως καταλυτικό ρόλο στην ολοκλήρωση της μεταγραφής έπαιξαν τόσο ο «κολλητός» του προέδρου, αλλά και κάποια μέλη της διοίκησης που τους έπεισαν να πουν το μεγάλο ΝΑΙ!!!

Ο Αεράτος και η ομάδα του νιώθουν πλέον την ανάγκη να ευχαριστήσουν τον πρόεδρο και τον προπονητή της ομάδας για την τεράστια αυτή μεταγραφική κίνηση. Το τριπλο αυτό μεταγραφικό… μπαμ!!!
Μάθαμε επίσης πως η μοναδική απαίτηση των δύο νέων αποκτημάτων ήταν να πάρουν ο ένας τη φανέλα με το νούμερο 4, ο άλλος αυτή με το νούμερο 10 και ο τρίτος της φανέλα με το νούμερο 9 ενώ υπάρχει και σχετική ρήτρα πως αν υπάρξει ενδιαφέρον από ομάδα Α’ εθνικής να μείνουν αυτομάτως ελεύθεροι… Περισσότερες λεπτομέρειες τις επόμενες ημέρες. Τα τρία μεταγραφικά αποκτήματα αναμένεται να παρουσιαστούν τις επόμενες ημέρες σε σχετική συνέντευξη Τύπου όπου θα παραστούν τόσο ο Δήμαρχος όσο και ο Νομάρχης της πόλης ενώ την εκδήλωση θα διευθύνει ο εκπρόσωπος Τύπου.
Στην επόμενη δημοσίευση θα διαβάσετε και τα βιογραφικά των τριών ποδοσφαιριστών. Αυτά μεταξύ σοβαρού και αστείου, γιατί όλο και κάποιος έξυπνος θα βρεθεί να πει πάλι ότι κάνω αγώνα για τους τρεις φίλους μου για να παίξουν στον Πυρσό. Μην ξεχνάτε πως έχουμε και πρωταπριλιά σήμερα…

ΥΓ1: Ειλικρινά και το λέω από τα βάθη της καρδιάς μου, είτε με πιστεύετε είτε όχι δεν έχω τίποτα προσωπικό με τον κόουτς «κάμπε». Ξέρω καλύτερα από τον καθένα σας ότι ο συγκεκριμένος προπονητής γουστάρει όσο κανένας άλλος την κριτική και δεν έχει τέτοια κολλήματα. Και το λέω αυτό χωρίς καμία δόση ειρωνείας.

ΥΓ2: Φυσικά και του βγάζω το καπέλο για την εκπληκτική πορεία της ομάδας. Είναι ο πρώτος στον οποίο οφείλουμε να απονείμουμε τα εύσημα… Δεν γλύφω κανέναν αλλά το γεγονός ότι ασκώ κριτική δεν σημαίνει ότι δεν ξέρω να αναγνωρίζω αν κάνει καλά τη δουλειά του ή όχι. Κι όποιος κατάλαβε κατάλαβε…

ΥΓ3: Ευχαριστώ πολύ για τα… καλά λόγια κάποιων φίλων του Πυρσού που γράφουν «επώνυμα» στο επίσημο forum της ομάδας!!! Χα χα χα!!!

ΥΓ4: Πολύ καλός παίκτης ο Κουτσομήτρος και είτε αρέσει είτε όχι σε κάποιους, τα πράσινα θα του πηγαίνουν πολύ το καλοκαίρι.

ΥΓ5: Ζησάκο, κι εμείς αγαπήσαμε αλλά δεν κάναμε έτσι…

ΥΓ6: Αν κάποιοι θεωρούν πως έχω κολλητούς ποδοσφαιριστές στην ομάδα γελάστηκαν. Αν παρεξήγησαν το γεγονός ότι αναφέρθηκα παλιότερα στους Σαμαρά, Καραγιάννη και Σιόλα και πιστεύουν ότι είμαι κολλητούς μαζί τους τότε είναι βαθιά νυχτωμένοι… Δεν έχω μιλήσει ποτέ με κανέναν ποδοσφαιριστή της ομάδας… Μόνο με τα τρία νέα αποκτήματα (MPEMPHS, GRIDINHO, ΛΕΜΟΣ) έχω καλή σχέση και θα κάνω τα πάντα για να παίζουν βασικοί στην ομάδα..

ΥΓ7: Πάνω απ’ όλους ο Πυρσός!!!

ΥΓ8: GATE 2 χωρίς ΤΕΡΑΣΤΙΟ είναι σκορδαλιά χωρίς σκόρδο!!!

ΥΓ9: Α.C.A.B

YΓ10: ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ!!!

ΥΓ11: ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ να γίνεται οποιαδήποτε αναφορά σε ονόματα (αρχικά) και οικογένειες χωρίς αποδείξεις. Και δεν είναι απαράδεκτος αυτός που τα γράφει, απαράδεκτος είναι αυτός που τα εγκρίνει…

ΥΓ12: Είναι άλλο να βρεις έναν συνεργάτη του Αεράτου κι άλλο να βρεις τον ίδιο τον Αεράτο… Πανέξυπνε…


Αεράτος ο… αυθεντικός (και κολλητός με κάποιους ποδοσφαιριστές του Πυρσού)

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είναι κοινό μυστικό πως οι παίκτες δεν έχουν και τις καλύτερες των σχέσεων με τον προπονητή. Μήπως στο συμβόλαιο του γράφει πως όταν ακούει σχόλια από την κερκίδα (όχι βρισιές) πρέπει να απαντάει; Στην τελική τα Γρεβενά δεν είναι η Οξφόρδη. Δεν αποτελείται ο πληθυσμός της πόλης από ακαδημαικούς. Αν θέλει ο κ. Καμπερίδης να γίνεται test IQ στον καθένα που μπαίνει στο γήπεδο τότε ας το πει στον Πρόεδρο. Σε αντίθετη περίπτωση ας κοιτάει τη δουλειά του και ας κλείσει τα αυτιά του.
Ας υποθέσουμε πως μένει και τη νέα περίοδο ο προπονητής. Αν στα πρώτα παιχνίδια γίνονται λάθη μέσα στο γήπεδο από τους παίκτες του Πυρσού (κάτι πολύ πιθανό) και αρχίσει η μουρμούρα και η γκρίνια από μεγαλύτερη μερίδα του κόσμου, τι θα γίνει τότε κ. Καμπερίδη; Θα έρθετε στο κάγκελο για να ακούσουν όλοι τις βρισιές σας;

Ανώνυμος είπε...

ase mas ren xwriati apo ta grevena

Ανώνυμος είπε...

APOSTATIS OEOEOEOEOEOEOOE
APOSTATOIS OEOEOEOOEOEOEOE

Ανώνυμος είπε...

gate2

Ανώνυμος είπε...

AERATE SE GELASAN
PROTAPRILIATIKA

O GRIDINHO DEN FEYGEI APO
SYDENDRO FC

XAXAXAXA

ANTE KALO MINA

Ανώνυμος είπε...

AEΡΑΤΕ ΕΚΑΝΕΣ ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ.ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ Α'ΕΘΝΙΚΗ???
ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ Η ΓΙΑ ΚΑΜΠΙΟΝΑΤΟ.ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!!ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΙΣΠΑΝΙΑ!!ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!
ΑΕΡΑΤΕ KEEP WALKING ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΛΕΣ!!KEEP WALKING (JOHNIE BLACK)
XAXAXAXA ΑΥΤΟ ΠΙΝΟΥΝ ΟΙ ΠΥΡΣΑΚΗΔΕΣ.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ
GATE2 PYRSOS HOOLS ON TOUR

Ανώνυμος είπε...

terastie o filos o giwrgos eimai to pano na kremasti.i