Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2007

ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΧΙΟΥΜΟΡ!!!

Με ενδιαφέρον ακούσαμε την συνέντευξη Τύπου. Σας μεταφέρω λοιπόν τα πράγματα έτσι όπως εγώ τα κατάλαβα με το φτωχό μου μυαλό. Πριν ξεκινήσω, όμως θέλω να πω, πως με τον κόουτς «κάμπε» δεν έχω κάτι προσωπικό, ούτε εγώ αλλά ούτε κανένας συνεργάτης της σελίδας. Άλλωστε εμείς είχαμε γράψει παλιότερα πως είχε κερδίσει πόντους!!! Αυτή τη φορά λοιπόν έχασε και πάλι πόντους. Αν δεν το καταλαβαίνει, ας του το πει κάποιος, πως δεν είναι λάθος αυτά που λέει, αλλά ο τρόπος που τα λέει.

Έχουμε και λέμε λοιπόν. Για πρώτη φορά είπε «Ο Πυρσός θα πετύχει το στόχο του είτε το θέλουν κάποιοι, είτε όχι».
Άλλα είχε πει παλιότερα, αλλά ακόμα κι έτσι δεν κατονόμασε, όμως ποιοι δεν το θέλουν αυτό…

«Θα αλλάξει νοοτροπία η ομάδα ριζικά. Θα γίνει πειθαρχικός έλεγχος παντού».
Όταν λες παντού ρε κόουτς τι εννοείς;

«Εγώ δεν θα φύγω από την ομάδα αν τον Πυρσό δεν τον μάθει όλη η Ελλάδα».
Κοίτα μην γελάει μαζί μας όλη η Ελλάδα όταν φύγεις.

«Υστερήσαμε δύναμης και πάθους στο ματς με τη Δεσκάτη. Οι παίκτες ήταν επηρεασμένοι από άλλους παράγοντες που λένε πως κάνουν καλό στον Πυρσό αλλά στην ουσία χαίρονται όταν η ομάδα χάνει».
Πες ονόματα κόουτς. Μόνο ο Πίκος Απίκος έχει πει ότι τόσα χρόνια κάνει καλοπροαίρετα τη δουλειά του.

«Γιορτινές μέρες, οφείλαμε στο Θεό να δώσουμε λίγο χαρά σ’ αυτούς που θέλουν το κακό του Πυρσού»
Α, εσύ είσαι αλλού για αλλού!!!

«Μπορεί να κάνω και δεκαπέντε μεταγραφές αν χρειαστεί».
Άρε γλέντια…

«Εγώ δεν δουλεύω ούτε στον ΟΤΕ, αλλά ούτε στη ΔΕΗ»
Ευτυχώς, δηλαδή γιατί δεν θα είχαμε ούτε ρεύμα, ούτε και τηλέφωνο…

«Πάρτε το χαμπάρι και εφτά ήττες να κάνει η ομάδα ο Καμπερίδης δεν φεύγει, αν τον Πυρσό δεν τον μάθει όλη η Ελλάδα»
Το είπαμε αυτό αδερφέ… Να σου θυμίσω πάντως πως ο προηγούμενος που είχε την απόλυτη εμπιστοσύνη του προέδρου και ήταν κολλητός του πάνω απ’ όλα έφυγε στις δύο, οπότε μην λες μεγάλες κουβέντες!!!

«Θα φύγω μόλις τον Πυρσό τον μάθει και το τελευταίο χωριό στην Κρήτη»
Τελικά θα φύγεις ή όχι; Αποφάσισε… Στα Ζωνιανά πάντως μας ξέρουν… Μας εμπιστεύονται!!!

Για Μαυροδήμο είπε: «Εγώ του είπα απλώς πώς αν παίξουν με το ίδιο πάθος και την ίδια δύναμη σε όλα τα παιχνίδια θα πάρουν πρωτάθλημα. Τώρα αν αυτό το εξέλαβε ως ειρωνεία δεν φταίω εγώ».
Και το… λαμόγιο σε ποιον πήγαινε;

«Να καταλάβουν οι παίκτες μου πως δεν παίζουν ούτε στη Δεσκάτη ούτε στην Οινόη»
Που παίζουν δηλαδή στη Μπαρτσελόνα; Πάντως από τη Δεσκάτη κόουτς έφαγες τέσσερα, αν το ξέχασες κιόλας…

«Θέλω οι παίκτες μου να ματώνουν τη φανέλα και να τιμάνε το έμβλημα του Πυρσού»
Είπες και κάτι σωστό ρε αδερφέ…

Αυτά τα λίγα από τη συνέντευξη Τύπου αφού προπόνηση δεν είχαμε τη Δευτέρα καθώς αποφασίστηκε να πάει όλη η ομάδα για καφέ. Που αλλού; Στο μαγαζί του κολλητού!!! Έτσι για να μην ξεχνιόμαστε. Και το λέω γιατί μπορεί να μην βγαίνει πλέον στο γυαλί, αλλά μου είπαν πως τουλάχιστον το χέρι το βάζει κι αυτός στην τσέπη. Πλήρωσε αυτός τους καφέδες… Για την ακρίβεια τους κέρασε, δεν τους πλήρωσε!!! Χαχαχαχα

ΥΓ1: Τις επόμενες ημέρες θα θίξουμε ένα πολύ σοβαρό θέμα ενόψει της αναμέτρησης με τη Σιάτιστα για τους τζαμπατζήδες της κερκίδας… Ωραία να κάνουμε κριτική από την κερκίδα, αλλά όταν είναι να πληρώσουμε 10 ευρώ στην είσοδο κάνουμε τους κινέζους. Αυτοί είναι οι λεγόμενοι ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ!!! Σύντομα, πολύ περισσότερα!!!

ΥΓ2: Κόουτς, δεν θέλω να μας κρατάς μούτρα, κριτική κάνουμε και μάλιστα με αρκετή δόση χιούμορ. Εμείς κατά βάθος σ’ αγαπάμε…!!! Μερικές φορές όμως είναι καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς… Είσαι παρορμητικός ρε αδερφέ και χαλάς την εικόνα σου!!!

ΥΓ3: Το σημερινό κομμάτι είναι μια προσφορά του kafe/club… άστο δεν το λέω γιατί θα με περάσετε κι εμένα για κολλητό του προέδρου…

ΥΓ4: Κόουτς, έλα και πουθενά αλλού για καφέ. Κι εμείς σ’ αγαπάμε και θέλουμε να σε δούμε στα μαγαζιά μας…

ΥΓ5: Ο δαιμώνιος Πίκος Απίκος ήταν στη Δεσκάτη; Σα να έχω καιρό να τον δω…

ΥΓ6: Αλήθεια ο εκπρόσωπος δεν πηγαίνει πλέον ούτε στις συνεντεύξεις;

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ. ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΙΩΣ ΔΕΝ ΧΑΘΗΚΕ ΤΙΠΟΤΕ, ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΗΤΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΓΟΥΝΕ ΠΟΛΛΑ ΘΕΤΙΚΑ . ΚΑΛΗ Η ΠΛΑΚΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΑΕΡΑΤΕ ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΗ ΚΑΙ ΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΘΕΤΙΚΟ ΒΡΕ ΑΔΕΡΦΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΝΟΜΙΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΠΩΣ ΟΣΟΙ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΕΔΩ Η ΟΣΟΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ... ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΩ.. ΟΣΟΙ ΣΕ ΞΕΡΟΥΜΕ , ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΓΑΠΑΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ, ΑΠΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΛΥ ΧΙΟΥΜΟΡ ΠΟΥ ΜΕΡΙΚΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ....

Ανώνυμος είπε...

Kampe μην μασας τιποτα ολοι σε στηριζουμε και ολοι μαζι για την πυρσαρα μας την κυριακη ολοι στο γηπεδο

Ανώνυμος είπε...

pyrsara gama tous thn mana.
thessaloniki hools

Αεράτος... είπε...

Προς grevenioti:
"ΚΑΛΗ Η ΠΛΑΚΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΑΕΡΑΤΕ..."

Δηλαδή εσύ τώρα κατάλαβες πως κάνω πλάκα; Χα χα χα χα!!! Δικός τους είσαι κι εσύ; Δεν κάνω πλάκα αδερφέ... Απλώς έχω αρκετό χιούμορ!!!

Ανώνυμος είπε...

KALH H PROTOBOYLIA NA SYNANTHTHOYN OI ORGANOMENOI ME TON KOYTS

Timonakos είπε...

Pyrsara re k me proedro k me koouts k me "kollitous"(panta prepei na iparxoun allios tha xathei i magia tis ballas....)k me xioumor.......!
O Timonakos tis Pyrsasas mas!!!
A! Re file aerata Tis trelis ginetai sto BLOG......Goustaro trela....
A....!K kati pou (KSANA)thimithika...

«Το να πει κανείς ότι αυτοί οι άνθρωποι έδωσαν τα λεφτά τους για να δουν είκοσι δύο μισθοφόρους να κλωτσάνε μια μπάλα, είναι σαν να λέει ότι το βιολί είναι ξύλο και έντερο γάτας, ότι ο Άμλετ είναι πολύ χαρτί και μελάνι» G.S.H.REEE!

Ανώνυμος είπε...

{g.s.h}
pesta re timonako...opos leei kai o anwnimos kali h protoboulia na brethei dieikisi kai organomeni mazi alla aposo 3eroume re paidia h dieikisi mas thelei panagitses sto ghpedo ti nomizoun oti to ghpedo einai ekklisia?????mpa...

Ανώνυμος είπε...

{g.s.h}
paidia h gnwmh m einai oti as ta afisoume gia ligo auta p eginan me tin deskati kai na strafoume ligo sto mats me tin siatista...kai sas theloume olous eki...fetos den exw xasei agwna tou pyrsou kai oute prokite na ginei auto...exw kai akoma ena parapano.Einai kati paidia p m tin spane agria erxontai sta ektos edras paixnidia me to leforio mono kai mono gia tourismo.auto to lew gt mesa sto gipedo kathointai se mia gonia oute fonazoun oute k ton agwna blepoun...eleos tous exei barethei to mati m pote tha 3espasw pano tous den 3erw...

Timonakos είπε...

Xalara xalara xalara G.S.H. den xreiazetai na viaioprageis...
:-)))))
P.S.1 Re aerate autin i lektiki epalitheusi mou tin deinei gera...se parakalo boreis na tin vgaleis?