Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2007

ΟΣΟΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΙΝΑΙ ΠΥΡΣΑΚΗΔΕΣ!!!!



Καιρό έχουμε να τα πούμε, αλλά βλέπετε είπα να την κοπανήσω λίγο από τα Γρεβενά και να πάω λίγες ημέρες διακοπές στη Δεσκάτη. Πλάκα κάνω… Πλάκα όσον αφορά τη Δεσκάτη αφού πράγματι απουσίαζα λίγες ημέρες. Είχα πάει για σκι στη Βασιλίτσα έτσι για να κάνω λίγο αποτοξίνωση από τα του Πυρσού.

Βλέπετε δεν είχαμε υποχρεώσεις και είπα να σας αφήσω λίγο χαλαρούς. Είδα όμως πως υπήρχε ενδιαφέρον παρά την απουσία μου.

Φιλικό δίνει η ομάδα αύριο, αλλά δεν βλέπω να πατάει ψυχή στο γήπεδο. Τι να δούμε δηλαδή; Σε τι κατάσταση βρίσκεται η ομάδα;

Σκάσανε μύτη όλοι στα Γρεβενά λόγω των εορτών και τα πηγαδάκια για τον Πυρσό δεν έλειπαν. Πολύς κόσμος τσατίστηκε στο παιχνίδι με τα Σιάτιστα που ενώ τα επίσημα ήταν… καθαρά από τα χιόνια, η υπόλοιπη κερκίδα ήταν για να πάρεις μια σακούλα και να κάνεις τσουλήθρα. Όπως κάναμε μικροί στον… Γκισλά!!!

Δεν σας κρύβω πως κι εγώ είχα εκνευριστεί με την κίνηση του πρόεδρου να φύγει από το γήπεδο στο 55’ για να πάει να δει τον Άρη αλλά είχα πει δεν θα το σχολιάσω για το… ΚΑΛΟ της ομάδας. Έλα όμως που όλες αυτές τις μέρες δεν ακούω τίποτα άλλο από τους περισσότερους φίλους της ομάδας. Είπαμε ρε πρόεδρε είσαι αρειανός, αλλά όχι να αφήνουμε την Πυρσάρα για το… σκουλήκι!!! Πρόεδρος είσαι και όχι φροντιστής!!!

ΥΓ1: Τι έγιναν αυτές οι μεταγραφές που θα ανακοινώναμε αυτές τις μέρες;

ΥΓ2: Η… κόντρα του πεζόδρομου καλά κρατεί!!! Ποιος θα είναι τελικά ο μεγάλος νικητής των… εντυπώσεων;

ΥΓ3: Αλήθεια ο δαιμόνιος Πίκος Απίκος πότε επιστρέφει;

Αυτά τα λίγα για σήμερα με τον gridinho να ζωγραφίζει για μία ακόμη φορά με το εκπληκτικό video που έκανε. Άλλωστε μην ξεχνάτε πως: «ΟΣΟΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΊΝΑΙ ΠΥΡΣΑΚΗΔΕΣ»

ΥΓ4: Για το φίλο τον ανώνυμο που ζητάει να βγει το πανό ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ δεν έχω να απαντήσω τίποτα. Απλώς ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ. Τουλάχιστον μέχρι τον επαναληπτικό!!!

Καλή σας μέρα και χρόνια πολλά. Θα τα πούμε στο γήπεδο!!! Όλοι γήπεδο και με κρύο και με χιόνια, σε φιλικά και επίσημα παιχνίδια!!!

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Epitelous prasina....Bravo kai se sas paidia poy den forese kaneis sas ta kokkina adiavroxa,ektos apo enan...
O koouts giati den foraei pote tis formes tou pyrsou?
Kai meis PAOKARA eimaste alla den forame maures formes sto gypedo.
Oso gia to den ksexnw...nai re den ksexnw
A na mhn to ksexasw...
To sxolio pou egrapse o "greveniwtis" se topikh efimerida htan to ligotero aparadekto.Elpizw na katalavenei ti grafw gia na mhn exoume synexeia...
Ante kai kalh xronia

Ανώνυμος είπε...

PIO SXOLIO KAI POY

Ανώνυμος είπε...

pyrsara re... den ksexnw arxidia deskatiwtes... thessaloniki hools

Timonakos είπε...

Ante re kai na mathete ti
pezei......
Gamo tin trela mou mesa!!!

Timonakos είπε...

Loipon epeidi tora eida to post....

Gia kathe malaka kobleksiko deskatioti pou mas elege mounia tis laspis k.t.l. ena exo na po....
eisai poli felos aderfe...oxi oxi den eisai felos eisai gasmas!!!Vre malaka efages ksilo kai milas? Afou sta grevena den tha ertheis...kotoula?E?tha mou apantiseis???
Apla aderfe poso malakas borei na eisai?
Eisai san to paidaki tou dimotikou pou eno efages ksilo apo ton giorgaki les apla oti isoun arrostos k oti auto eftege!!!