Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2007

ΒΓΑΛΤΕ ΕΞΩ ΤΟΥΣ ΤΖΑΜΠΑΤΖΗΔΕΣ!!!

Με μεγάλη μου έκπληξη δέχτηκα αρκετά email σχετικά με το θέμα που σας προανήγγειλα αναφορικά με τους… ΤΖΑΜΠΑ μάγκες της κερκίδας. Τους κοινώς λεγόμενους ΤΖΑΜΠΑΤΖΗΔΕΣ!!!
Επειδή λοιπόν κράζουμε τόσο καιρό τους πάντες στην ομάδα, καλό θα ήταν να κράξουμε λίγο και τους εαυτούς μας αυτή τη φορά. Και λέω τους εαυτούς μας, γιατί αμφιβάλλω αν υπάρχουν γρεβενιώτες που έχουν πληρώσει εισιτήριο σε όλα τα ματς μέχρι τώρα. Κι αν υπάρχουν θα είναι μετρημένοι στα δάχτυλα.
Έχουμε και λέμε λοιπόν… Έμαθα πως στα εκδότρια εισιτηρίων διαδραματίζονται κωμικοτραγικές καταστάσεις στα εντός έδρας παιχνίδια.
«Εγώ είμαι… οργανωμένος» λέει ο ένας, «εγώ είμαι φίλος του προέδρου» λέει ο άλλος, «εγώ είμαι χορηγός» λέει ο τρίτος, «εγώ είμαι ο τάδε επιχειρημάτιας» λέει ο τέταρτος. Μόνο το: «εγώ είμαι ο αεράτος» δεν ακούσαμε ακόμα. Ήμαρτον δηλαδή. Τι αξία έχουν δέκα ευρώ για την ενίσχυση της ομάδας. Τα τρώμε αλλού κι αλλού. Μην τρελαθούμε…
Συμφωνώ πως η τιμή είναι λίγο τσιμπημένη, αν αναλογιστεί κανείς τη μπάλα που παίζει η ομάδα και το θέαμα που προσφέρει. Αν σας φαίνεται πολύ καθίστε σπίτια σας… Μην πάτε όμως στο γήπεδο και ψάχνετε δικαιολογίες να μπείτε τζάμπα.
Όταν ο πρόεδρος έκανε κινήσεις για να αγοράσει την ομάδα κάποιοι είχαν δώσει διαβεβαιώσεις πως θα έχουμε sold out σε όλα τα παιχνίδια. Αν δεν κάνω λάθος, κάτι τέτοιο δεν συνέβη ποτέ φέτος και τις περισσότερες φορές ήταν άδειο...
Ειδικά αυτοί οι ΤΖΑΜΠΑΤΖΗΔΕΣ και συγκεκριμένα οι ψευτοεπιχειρηματίες που το παίζουν πως είναι... κάποιοι θα πρέπει να καταλάβουν πως αν η ομάδα ανέβει και του χρόνου έχεις στο γήπεδο 500 και 1000 φιλοξενούμενους οπαδούς, όλοι αυτοί θα… χεστούν στο τάλιρο!!! Που να καταλάβουν όμως!!! Όταν είναι να δώσουν τα δέκα ευρώ κάνουν τους κινέζους.
Πρόταση δική μας να πληρώνουν όλοι, ακόμα και οι οργανωμένοι (έστω και μειωμένο) και να μην πληρώνουν τίποτα στα εκτός έδρας. Θα πρέπει να καταλάβουμε όλοι πως το δεκάευρω που κοστίζει το εισιτήριο βοηθάει την ομάδα. Όσοι τώρα τους φαίνονται πολλά, ας καθίσουν σπίτια τους κι ας σταματήσουν να κατηγορούν τον πρόεδρο που έχει βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη. Ζητάτε μεταγραφές και ενίσχυση της ομάδας αλλά στο εισιτήριο κάνετε τους κινέζους.
Κι επειδή εμείς ονόματα δεν βγάζουμε στη φόρα, καλό θα ήταν να πληρώσετε εισιτήριο την επόμενη φορά που θα πάτε γήπεδο για να μην γελάει μαζί σας όλη η πόλη. Και ήδη έχουμε στα χέρια μας αρκετά ονόματα από ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ που κονομάνε αρκετά από τα μαγαζιά τους. Μην μας αναγκάσετε να σας ξεφτιλίσουμε. Πληρώστε εισιτήριο ή αλλιώς καθίστε σπίτια σας. Έτσι για να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους. ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ…Με φωνή και παλμό!!! ΟΛΟΙ ΟΜΩΣ... Δεν θέλουμε το γήπεδο εκκλησία. ΟΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΕΒΕΤΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΦΟΒΑΤΑΙ... ΥΓ1: Αλήθεια, ο δαιμόνιος ρεπόρτερ Πίκος Απίκος έχει πληρώσει ποτέ του εισιτήριο ή μήπως δείχνει την δημοσιογραφική του ταυτότητα; Κατά τα άλλα δουλεύει τόσα χρόνια καλοπροαίρετα για τον Πυρσό!!! Ρε σα δεν ντρέπεσαι!!!

ΥΓ2: Μάθαμε πως εντός των ημερών (αν δεν έχει γίνει ήδη) ο Ηλίας Τζιόκας λύνει το συμβόλαιο του με τον Αγροτικό Αστέρα. Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ!!!

ΥΓ3: «Αν χρειαστεί θα πάρω και δεκαπέντε ποδοσφαιριστές» δήλωσε ο κόουτς «κάμπε» κι αυτό σημαίνει πως τον στηρίζει ο πρόεδρος. Πληροφορίες λένε πως του είπε: «Πάρε όποιον παίκτη θες, και όσους χρειάζεται, αρκεί να ανέβει η ομάδα». Την πιστεύω αυτή την πληροφορία…

ΥΓ4: Η ομάδα θα πάρει σίγουρα επιθετικό. Ψάχνει έναν… μεγάλο γκολτζή. Δεν ξέρω αν τον βρήκε, αλλά ψάχνει!!!

ΥΓ5: Από την ημέρα που είμαστε στον… αέρα κάποιοι άλλαξαν συμπεριφορά. Όχι μόνο προς τα έξω, αλλά και απέναντι μας… Αν σας πω τι μου είπε κάποιος θα γελάτε για πολύ καιρό!!! Που να ήξερε ότι εγώ ήμουν ο… αεράτος!!!

ΥΓ6: Δόξα το Θεό έχουμε πολλές εκκλησίες στα Γρεβενά. Άλλο το γήπεδο, όμως και άλλο η εκκλησία!!!

ΥΓ7: Ετοιμάζεται και νέο πανό από τους οργανωμένους που τσακίζει κόκκαλα!!!
ΥΓ8: Ωραία κουβέντα κάναμε με τον κόουτς "κάμπε"
ΥΓ9: Πήραμε υπόσχεση ότι θα φορέσουμε πράσσινα!!! Άντε να σας δούμε!!!

ΥΓ10: Κι όπως είπαμε… Πληρώστε εισιτήριο γιατί θα βγάλουμε ονόματα στη φόρα και τότε δεν θα σας ξεπλένει ούτε ο Βενέτικος!!!

8 σχόλια:

Timonakos είπε...

To isterografo 5 den katalava.....
Einai kako kapoios na eixe kapoies apopseis dikes tou.....na bike sto site sou.....na diavase kati pou na tou anoikse ta matia.....kai apla na tou girise kapoia pragmata.... N sou po tin alithia kati tetoio simvainei k me mena!!!
Des to ligo to pragma k apo autin tin pleura file mou.
O Timonakos tha einai panta edo..................!!! Sas agapo olous.........!!! :-)

Κώστας είπε...

καλησπέρα,
το θέμα των εισιτηρίων που θήγεις είναι πολύ σοβαρό.
Συνήθως όλοι οι...καναπεδάτοι προπονητές και αθλητικοί δικαστές της πλάκας είναι όλοι αυτοί που προσπαθούν να μπουν τζάμπα μέσα στο γήπεδο. Και δεν μιλώ για το γήπεδο των Γρεβενών. Αυτό συμβαίνει και στις μεγαλύτερες κατηγορίες. Όπως στο Καυτατζόγλειο για παράδειγμα που βλέπεις μέσα 6 και 7 χιλιάδες κόσμο με κομμένα εισητήρια μόλις 3 χιλιάδες.
Βέβαια να ξέρεις ότι όλοι αυτοί οι τζαμπατζήδες είναι οι πρώτοι που γκρινιάζουν, όπως είπες, για την πορεία της ομάδας και την αδυναμία του προέδρου για μεταγραφές. Λες και ο πρόεδρος της κάθε ομάδας είναι φιλάνθρωπος ή δεν ξέρει τι να τα κάμει τα λεφτά του και τα πετά στην ομάδα....

Η λύση είναι να δωθεί η διαχείρηση των εισιτηρίων και της διεξαγωγής του αγώνα σε ανεξάρτητο φορέα(βλ security). Να μην επιτρέπει την είσοδο σε κανένα όταν δεν έχει εισητήριο , ακόμη κι αν είναι ο...Κόκκαλης που ήρθε να δει τον Πυρσό!

Την καλησπέρα μου.

Ανώνυμος είπε...

Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ KAΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΚΑΘΙΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΖΑΜΠΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΡΟΜΠΑ...... ΘΕΛΟΥΝ ΞΥΛΟ ΡΕ...

Ανώνυμος είπε...

aerate ipes kati gia prasina...

diavasa kala?

gine ligo pio sigekrimenos
ti iposxesi einai ayti

ante pyrsara me prasina
trelaaaaaa

p.s.
sorry paidia pou den evala akoma video alla exw arketi douleia kai ligo xrono

dont worry omos be happy

syntoma tha ta deite

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΠΡΑΣΙΝΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΛΙΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙΡΟ ετσι για να θυμούνται οι παλιοι και να μαθαίνουν οι νέοι...

Ανώνυμος είπε...

Αεράτε με εκπλήσσεις !!
αυτή η αυτοκριτική σπάει κοκάλα !!
Και βέβαια να πληρώσουν όλοι !!
ας είναι και μειωμένο !!
Δεν έχει σημασία !!
αλλά το πρόβλημα είναι σε κάποιους όπως λες και εσύ είμαι ο τάδε και πάει λέγοντας !!
αυτό είναι αφορμή να μπουν σε διαδικασία κάποιοι και να πουν εγώ μαλάκας είμαι να πληρώσω !
αλλά να μην ξεχνάμε ότι κανείς δεν πιέζει κανέναν να παραβρεθεί στο γήπεδο !!
Εάν πιέζει ας αναλάβει και τα έξοδα !!

Αεράτος... είπε...

Έμαθα πως κάποιος ψάχνει απεγνωσμάνε να μάθει ποιος είμαι!!! Το μόνο που θα σας πω γι' αυτόν είναι πως δεν πληρώνει εισιτήριο!!!

Ανώνυμος είπε...

aerate ego san papagalaki
tha plirono i oxi?

xaxaxaxaxaxaxa

mages etimazw video special gia ton aerato.

aerate den prepei na krivesai allo

xaxaxaxaxaxaxa

tha se fanerwsw

soon
apokaliptiko video gia to poios einai o areratos

???????????